Paranormaal

Engelen in de ruimte: topgeheime ‘hallucinaties’

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1985 waren zes kosmonauten in het ruimtestation Saljoet 7 bezig met het uitvoeren van experimenten, toen het schip plotseling werd gehuld in een oranje waas. De kosmonauten Leonid Kizim, Oleg Atkov, Vladimir Solovjev, Svetlana Savitskaja, Igor Volk en Vladimir Dzjanibekov werden korte tijd verblind door een fel licht. Vervolgens zagen ze buiten het ruimtestation de silhouetten van zeven gedaantes die de ruimtevaarders aan engelen deden denken.

De bemanning bracht het controlecentrum op aarde op de hoogte van de bizarre waarneming. Documenten over het incident werden geclassificeerd als topgeheim. Alle bemanningsleden werden onderworpen aan psychologische en medische onderzoeken, maar ze bleken kerngezond te zijn.

Ook Amerikaanse astronauten zouden aan boord van spaceshuttles van NASA engelachtige wezens hebben gezien. Op 26 december 1994 maakte de Hubble-telescoop honderden foto’s van een soort witte stad in de ruimte. Het verhaal gaat dat de foto’s nooit zijn vrijgegeven, maar dat Amerikaanse functionarissen het rapport van NASA zeer serieus namen.

Een kosmonaut die zes maanden lang in het ruimtestation Mir leefde en werkte, zei dat hij tijdens zijn verblijf samen met zijn partner de meest fantastische visioenen kreeg. Piloten maken vaak melding van soortgelijke fenomenen. Er zijn gevallen bekend waarbij piloten tijdens lange vluchten voelden dat de stuurknuppel werd overgenomen door een ‘onzichtbare hand’. De Amerikaanse luchtmacht concludeerde dat bijna 15 procent van de piloten zoiets heeft meegemaakt. Het wordt niet uitgesloten dat dit fenomeen verantwoordelijk kan zijn geweest voor vliegcrashes.

Specialisten van NASA zeggen dat bovengenoemde fenomenen alleen het resultaat kunnen zijn van hallucinaties. Volgens NASA-psychologen zijn ze het resultaat zijn van factoren als luchtdruk- en temperatuurschommelingen of zuurstofgebrek.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
8 jaren geleden

Die Engelen zijn overal.

Peter C.
Peter C.
8 jaren geleden

Ezechiel 1, 15 “Ezechiel geroepen”.
Ezechiel zag hier een landing met buitenaardsen.
Alle religies spreken hier ook van een visioen. En visioen met geluid dan!!!
Alles wat men niet kan uitleggen is ’n visioen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x