Homepagina » Universum » Nog een NASA-wetenschapper die heeft gezegd dat ‘iemand anders’ op de maan is
astronaut-nasa

Nog een NASA-wetenschapper die heeft gezegd dat ‘iemand anders’ op de maan is

Verschillende oud-medewerkers van de NASA hebben opzienbarende uitspraken gedaan over de maan. Eén van hen was George Leonard, die als fotoanalist officiële foto’s van de maan onder ogen zou hebben gekregen.

Hij bundelde deze foto’s in het boek Somebody Else Is On The Moon. Helaas zijn de foto’s niet van goede kwaliteit, waardoor ze moeilijk zijn te interpreteren. Leonard was niet de enige die de wereld iets probeerde te vertellen over de maan en de foto’s die zijn gemaakt tijdens de Apollomissies.

“De NASA, volgens velen een afkorting van Never A Straight Answer, heeft 40 rolletjes met foto’s vernietigd die tijdens het Apolloprogramma zijn gemaakt. Ze hebben 40 fotorolletjes vernietigd. We hebben het hier over duizenden foto’s die je, zo hebben de autoriteiten besloten, niet mag zien. Ik ben een gepensioneerde sergeant-majoor,” zei Bob Dean, die als inlichtingenofficier werkzaam was voor het centrale commandocentrum van de militaire troepen van de NAVO, tijdens een conferentie in Barcelona.

‘Nee, we zijn niet alleen’

Rusland heeft onlangs aangekondigd onderzoek te zullen doen naar de Amerikaanse maanlandingen. De Russische overheid wil de verdwijning van de originele beelden van de maanlanding in 1969 onderzoeken en de verblijfplaats van de maanstenen die terug naar aarde werden gebracht achterhalen.

Leonard stelde dat de NASA op de hoogte was van buitenaardse activiteit op de maan en informatie daarover probeerde te verdoezelen. En hij staat niet alleen.

“Er is geen twijfel over mogelijk dat we worden bezocht. De mensheid heeft zich lang afgevraagd of we alleen zijn in het heelal. Nu pas hebben we echt bewijs. Nee, we zijn niet alleen,” zei NASA-astronaut dr. Edgar Mitchell, de zesde man op de maan.

‘Het betekent dat iemand anders daar bezig is’

De Amerikaanse plasmafysicus John Brandenburg werkte in 1994 mee aan de maanmissie met ruimtesonde Clementine. Tijdens de missie werd water gevonden bij de polen van de maan.

Brandenburg doet in deze documentaire een aantal opmerkelijke uitspraken. “Het ging om een verkenningsmissie waarbij moest worden achterhaald of iemand zonder ons medeweten bases op de maan bouwde,” zei hij. “Werden deze bases uitgebreid?”

Toen ruimtesonde Clementine het maanoppervlak in kaart bracht, vermoedde hij dat er een buitenaardse aanwezigheid was op de maan. “Van alle foto’s van de maan die mogelijke structuren laten zien, vind ik een foto met een rechtlijnige structuur met een doorsnee van enkele kilometers nog het meest indrukwekkend,” aldus Brandenburg. “Het leek om een bouwwerk te gaan en hoorde daar niet te zijn. Ik kom uit de wereld van de ruimtedefensie en om zulke structuren op de maan maak ik me zorgen omdat ze niet van ons zijn. Het is niet mogelijk dat wij zoiets hebben gebouwd. Het betekent dat iemand anders daar bezig is.”

[Collective-evolution]


Vind je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Galileo zag al (buiten vreemde schijnsels) reusachtige constructies op de maan. Vooral de reactie van Buzz Aldrin toen ze hem om uitleg vroegen over de maanfoto’s (die hij zelf gemaakt had!) sprak boekdelen. Apollo 11 was one small step for man and one giant lie for mankind. Bekijk daarom eens de persconferentie van de heren die zojuist geschiedenis hebben geschreven.

  15 likes
 2. Japan heeft door samenwerking nog alle foto’s tot haar beschikking. Daar is jaren geleden al over geschreven. Er is dus niets verloren gegaan, maar het is natuurlijk leuk om de massa te misleiden met een leugentje dat de 40 rolletjes zouden zijn vernietigd.

  Als je de bestaande foto’s onderzoekt die nog verkrijgbaar zijn op internet, kun je door goed te kijken al gauw concluderen dat er iets speelt op de Maan. Constructies, levensvormen en andere zaken zijn duidelijk te zien. Dit komt doordat men vroeger nog niet zo goed de zaak kon verdoezelen.

  11 likes
 3. Eerst waren het de communisten ( wo 1 en wo 2), toen de terroristen ( wo 3 ) en dan komen de buitenaardsen ons bedreigen. Als het verhaal van het maanproject net zo geloofwaardig is dan de aanslagen in New York 911, dan zo je toch beter moeten weten. Mensen kunnen niet buiten de Allen-gordel ( het magnetische-veld van de aarde) overleven. Ons geheel biologisch zijn is hiervan afhankelijk.

  5 likes
 4. Hee, maar dan kunnen ze de maan toch gewoon opblazen; zetten er een kustmaan neer met LED verlichting en blijven gewoon hardnekkig ontkennen. Kijk.. zo lossen we dat op tegenwoordig. We kunnen natuurlijk ook gewoon IS er op afsturen.

  3 likes
 5. Wat een BS. Dit is gewoon reclame voor z’n zgn fotoboek met fotos die op allerhande manieren te interpreteren zijn, maar geen sluitend bewijs bevatten. jammer

  4 likes
 6. Volgens mij zijn ze niet eens op de maan geweest vandaar dat er vondsten zijn, voorwerpen die ons bekend zijn.
  En dat is ook zo met Mars. De foto’s die er nu niet meer zijn, geven voor de techniek van vandaag te veel geheimen prijs van dat we niet op de maan zijn geweest.

  4 likes
 7. 🙂 Nu weten we in ieder geval zeker dat de Amerikanen op de Maan zijn geweest

  3 likes
 8. InterContinentalMaster

  Binnenkort zal alles duidelijk zijn want de techniek staat niet stil. Kijk wat de veranderingen zullen zijn binnen nu en 2020. De smartphones zullen voorzien zijn van holografisch technologie dus een telescoop met inzoom mogelijkheden zal ongetwijfeld onderdeel zijn. Disclosure is niet te stoppen. Eindelijk zeg!

  1 likes
 9. In onze cultuur zeggen ze er loopt iemand takken op te rappen op de maan.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

'Overtuigend' bewijs: emeritus professor ontdekt insect- en reptielachtige wezens op Mars. Bekijk de foto's

‘Overtuigend’ bewijs: emeritus professor ontdekt insect- en reptielachtige wezens op Mars. Bekijk de foto’s

Een gerespecteerd wetenschapper heeft gezegd dat er ...

atomic-bomb-1011738

Cosmic Top Secret: wat je niet mag weten over de Amerikaanse atoombommen die in Nederland liggen

In de komende jaren worden Amerikaanse atoombommen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag, 21 november 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.