Homepagina » Het Complot » Ze zijn allebei bijna op valsnelheid in hun eigen footprint rechtstandig naar beneden gegaan. Was 9/11 een inside job?
Ze zijn allebei bijna op valsnelheid in hun eigen footprint rechtstandig naar beneden gegaan. Was 9/11 een inside job?
Foto: Wally Gobetz CC BY 2.0 Wikimedia Commons

Ze zijn allebei bijna op valsnelheid in hun eigen footprint rechtstandig naar beneden gegaan. Was 9/11 een inside job?

Al Qaida heeft de aanslagen in New York in 2001 nooit opgeëist. Verdachten worden al jaren vastgehouden in Guantanamo Bay, maar tot vervolgingen is het tot op heden nog niet gekomen.

Theatermaker George van Houts merkt in de Telegraaf-serie ‘Complottheorieën’ op dat eind jaren tachtig de Sovjet-Unie verkruimelde en dat het machtige militair-industrieel complex in Amerika om die reden een nieuwe vijand nodig had om de wapenverkoop te stimuleren.

De aanslagen zouden volgens hem een reden kunnen zijn om moslimlanden als vijand te framen.

Als puddingen

Hij denkt niet dat enkele terroristen bewapend met stanleymessen ervoor gezorgd kunnen hebben dat twee wolkenkrabbers met stalen kernen als puddingen in elkaar zijn gestort.

Veel mensen denken dat er van tevoren explosieven zijn aangebracht in de WTC-gebouwen.

De architect van de gebouwen liet weten dat er bij het ontwerpen van het WTC rekening is gehouden met een inslag door een vliegtuig.

Geen weerstand

“Ze zijn allebei bijna op valsnelheid, dat wil zeggen dat ze geen weerstand hebben ondervonden, in hun eigen footprint rechtstandig naar beneden gegaan,” zei Van Houts.

“Dat terwijl ze asymmetrisch zijn geraakt, op verschillende hoogtes, op verschillende plekken in de gevel,” vervolgde hij.

“Dan zou je zeggen: waar de schade ontstaat, daar valt-ie naar links of naar rechts,” klonk het. “Nee, ze gingen symmetrisch door zichzelf heen naar de grond.”

Bekijk de video hieronder:

[Telegraaf]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • jan schreef:

  jammer,
  Niemand heeft het over de zogenaamde aanslag op het Pentagon.
  Niemand heeft daar een vliegtuig gezien en ook op beveiligingscamera’s is die niet te zien.
  Als je naar de schade van het gebouw kijkt is het ook onmogelijk dat er een vliegtuig is in gegaan.

  15 likes
 • Kalki schreef:

  Tuurlijk is 9/11 een inside job, het aantal mensen die daar ook van overtuigd is, is groeiende; de Cabal/illuminati hebben dit hele plan in scene gezet om oa. de mensheid nog meer te onderdrukken en onder controle te houden onder het mom van terrorisme-bestrijding. Het resultaat is dat de bevrijding van de totale mensheid door de ‘Event’ alleen maar verder is opgeschoven.

  8 likes
 • Klaassen schreef:

  Amerikanen zijn meesters in het verzinnen van allerlei mythes en fantasie verhalen, bijv: Al Qaida en de Taliban bestaan helemaal niet, Al-Qaida betekent de basis en zou de basis zijn van waaruit Bin-Laden opereerde, en de Taliban ?… Taliban betekent student in het Afghaans ! dus ben je jong en Afghaan en je verzet je tegen een al 18 jaar durende onrechtmatige bezetting van je land.dan ben je een terrorist .

  3 likes
 • Henk Azie schreef:

  Nadat het nieuws bekend werd over de wtc, was de eerste reactie van een amerikaanse collega als volgt: ‘ waar was de luchtmacht? Je kan niet zomaar in de buurt komen van grote gebouwen, dan grijpt de luchtmacht in, dit moet een inside job zijn’.

  3 likes
  • Kees schreef:

   Nou, dat klopt niet helemaal. De vliegvelden rond New York zijn echt dichtbij (voor een vliegtuig). Als je een koers inzet richting Manhattan, kan er nooit een straaljager opstijgen. Dat duurt te lang. Ze waren net opgestegen…

   En wat gaat een straaljager doen? Een passagiersvliegtuig boven een stad neerhalen? Dat geeft heel veel troep…

   0 likes
 • joepiedepoepie schreef:

  eehhh alleBEI?

  Volgens mij ging er ook EEN DERDE TOREN rechtstandig naar beneden (Gebouw 7)

  Dit is in 2007 of 2008 aan een Nederlandse demolision expert voorgelegd. Hij was er van OVERTUIGD dat dit gecontroleerd is opgeblazen. De man leeft niet meer. Hij kwam een aantal jaren geleden onder verdachte omstandigheden om het leven.

  2 likes
 • Erde schreef:

  En sindsdien gaat het grote moorden onverminderd door. Land voor land, volk na volk. Ik had laatst een discussie met iemand over God. Hij vroeg mij of ik in de hel geloofde. Ik zei hem: Natuurlijk. Hoe kan ik de hel ontkennen? Wij bevinden ons er immers midden in.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=wlhE_F4-2Tk

  9 is het getal van de mensen. 11 is het getal van de dualiteit. Satan, de tegenstander, staat voor dualiteit. Door deze ramp zijn wij op een heel kwaadaardige manier in zijn macht gevallen.

  Zo onder, zo boven.

  1 likes
 • piet schreef:

  Tis zowel een inside als outside job.

  Veel mensen hebben moeite met het ene verhaal (gecontroleerde vernietiging v.s. terroristische aanval):
  Het is niet OF.. OF.. maar EN..EN.

  Zowel terroristen pleegden de aanslagen, als ook hebben officiele instanties het gewoon toegelaten. Kwam wel goed uit, om vervolgens oorlog te gaan voeren.

  0 likes
 • danmaarzo schreef:

  De laatste alinea maakt duidelijk dat men het niet weet. In de beelden is duidelijk te zien dat het instorten op de punten van de inslagen begint, en dat de torens ook niet in hun footprint naar beneden komen, maar vanaf een bepaald punt kantelen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  verpleegster

  Verpleegster uit New York: ‘Coronapatiënten hadden niet hoeven sterven’

  Verpleegster en klokkenluider Erin Marie Olszewski hielp ...

  undercoververpleegster

  Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

  Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...

  >