CoronaMens en Dier

Grijnzende Gates: we gaan doorlopend vaccineren ‘om absoluut veilig te blijven’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Miljardair Bill Gates zei in een interview met CNN dat mensen ouder dan 50 of 60 jaar waarschijnlijk elke zes maanden moeten worden geboosterd, tot we ‘nóg betere vaccins krijgen’.

“Een infectie waarbij je een hoge virale lading krijgt, is vergelijkbaar met vaccinatie,” vervolgde Gates. “Maar voor alle zekerheid zul je waarschijnlijk elke zes maanden gevaccineerd worden.” Zeventigplussers moeten volgens hem misschien nog vaker een prik halen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

We gaan dus doorlopend vaccineren ‘om absoluut veilig te blijven’, zei hij met een brede grijns op zijn gezicht.

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Tragisch’

Tijdens het interview noemde Gates ‘complottheorieën’ over hem ‘tragisch’ als ze ertoe leiden dat mensen hun experimentele coronaprik niet krijgen.

De miljardair stelde daarnaast dat hij niet vanwege de winsten, maar uit filantropische overwegingen heeft geïnvesteerd in coronavaccins. “We hebben miljarden uitgegeven aan vaccins en miljoenen levens gered,” beweerde Gates. “Als je dat omdraait en zegt: we willen geld verdienen aan vaccins en niet proberen om levens te redden, dat is een populaire complottheorie.”

3000 mensen

Hij zei bovendien dat de meeste ernstig zieke patiënten ongevaccineerd waren. De Microsoft-oprichter voegde toe dat de overheid ‘creatiever’ moet zijn als het gaat om het bedenken van manieren om mensen ertoe aan te zetten een coronaprik te halen.

Onlangs stelde Gates voor om 3000 mensen in te huren die in de toekomst op social media ‘accurate informatie over vaccins’ moeten verspreiden.

4.2 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

172 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Servé
Servé
1 jaar geleden

Hoeveel (booster)prikken heeft hij zelf al genomen want hij behoort toch ook yot de 50+ groep? En al die andere miljardairs en leden WHO, WEF, W.A. en familie Rutte en cons. EC-leden enz enz. Normaliter staan ze te popelen om het in de media te laten zien, maar tot op heden nog niet 1 foto gezien in de media noch het testen.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Als je wilt weten hoe een duivel in mensengedaante (devil in disguise) er uit ziet, hoef je alleen maar even naar deze grote griezel te kijken.

Mijn man en ik zijn allebei boven de 70 jaar. Volgens Hugo de Jonge zouden wij natuurlijk al lang hartstikke dood moeten zijn als ongevaccineerden.

WIJ zijn beiden het levende bewijs, dat figuren als Hugo de Jonge en Bill Gates helemaal niet uitmaken, WIE er dood gaat of WIE er blijft leven.

WIJ zijn kinderen van God en alleen HIJ bepaalt, wanneer ons eindige leven overgaat naar het eeuwige leven.

“Mensen” als Hugo de Jonge en Bill Gates menen voor God te kunnen spelen. En DAAR gaat het dus ook zo gruwelijk mis.

ALS wij vorig jaar mee waren gegaan in het narratief, dat alléén de experimentele gentechinjecties ons zouden redden, dan hadden wij alleen al vorig jaar maar liefst ZES prikken mogen ontvangen: de twee eerste prikken, in het najaar de “griep”-prik en een zogenaamde pneumokokkenprik. Alsof dat nog niet genoeg zou zijn, óók nog 2 boosters erachteraan!!!

Dit is toch werkelijk niet NORMAAL om een ouder lichaam met zoveel troep te bewerken? Daar hoef je toch niet voor gestudeerd te hebben om te snappen dat dat niet deugt?

Zowel mijn man als ik zijn in de afgelopen anderhalf jaar heus wel eens ziek geweest.
Mijn man zelfs in februari maar liefst 3 weken.

Gelukkig is hij met de hulp van een homeopathisch arts geheel hersteld.

Bill Gates claimt dat hij een soort van filantroop is, die alleen maar de mensheid wil helpen.

Nu Bill, jammer voor jou, maar in jouw duivelse praatjes trappen wij niet in!

Trouwens, over duivels gesproken. Het voelt voor mij steeds meer, alsof wij in een wereld terechtgekomen zijn, waar de duivel regeert.

Ik noem even een paar kleine voorbeelden: het zogenaamde Songfestival (OOIT, lang geleden, was dat een leuk evenement voor de hele familie). Nu staat dat hele Songfestival in het teken van de duivel.

Dan de hele genderwaanzin. Ik heb nooit een probleem gehad met mensen, die liever een relatie hadden met iemand van dezelfde sekse. Leven en laten leven: dat is altijd mijn motto geweest.

Maar wat er NU gebeurt en dat er ook wordt ingezet op het desoriënteren van jonge kinderen…. dat gaat mij véél te ver.

Ik zeg niet voor niets regelmatig: dat is van God los! En dat bedoel ik dan ook absoluut letterlijk.

Cameo
Cameo
1 jaar geleden

Well Bill, jij spoort echt voor geen meter! Miljarden uitgegeven aan vaccins en miljoenen levens gered? Je bedoelt zeker dat je miljoenen mensen voortijdig het graf in hebt geholpen? Juist, en dát klinkt in ieder geval heel wat geloofwaardiger.

Dennis
Dennis
1 jaar geleden

Welke idioot gelooft deze man nog.

Back to top button
172
0
We lezen graag je reactie!x