Homepagina » Buitenland » Noorwegen wist vrijwel niets over Libië, maar bombardeerde het land toch aan gort. Deze nieuwe informatie is erg pijnlijk
Noorwegen wist vrijwel niets over Libië, maar bombardeerde het land toch aan gort. Deze nieuwe informatie is erg pijnlijk

Noorwegen wist vrijwel niets over Libië, maar bombardeerde het land toch aan gort. Deze nieuwe informatie is erg pijnlijk

Noorse overheidsfunctionarissen ‘hadden zeer beperkte kennis’ over wat er in Libië gebeurde, maar besloten toch zonder aarzelen mee te doen aan de militaire campagne, waardoor het Noord-Afrikaanse land een broeinest van terrorisme werd. Dat blijkt uit een Noors overheidsrapport.

Noorwegen hielp zijn NAVO-bondgenoten in 2011 om Libië plat te bombarderen, zonder te weten wat zich afspeelde op de grond.

Het rapport is opgesteld door een commissie onder leiding van oud-minister van Buitenlandse Zaken Jan Peterson.

Geen idee

De commissie schrijft dat politici in Oslo ‘zeer beperkte kennis hadden over Libië’ toen ze Noorwegen meesleurden in de bombardementencampagne tegen de Libische overheid.

“In dergelijke situaties zijn besluitvormers vaak afhankelijk van informatie van de media en andere landen,” aldus het rapport.

De commissie stelt verder dat Noorse overheidsfunctionarissen eigenlijk geen idee hadden aan wat voor soort conflict Noorwegen zou deelnemen voordat gevechtsvliegtuigen werden ingezet in Libië.

De Noren steunden de antiregeringsrebellen die de Libische leider Moammar Gaddafi probeerden af te zetten.

588 bommen

Toen Gaddafi werd vermoord brak er al snel een burgeroorlog uit in het land, dat een broeinest van terrorisme werd.

Noorwegen zette tijdens de campagne zes F-16’s in, die tussen maart en juli 2011 596 missies uitvoerden en 588 bommen gooiden op Libische doelen.

De onthullingen hebben ertoe geleid dat sommige politici de betrokkenheid van Noorwegen bij de campagne in Libië opnieuw onder de loep gaan nemen.

“Als je kijkt wat er daarna is gebeurd – dat Libië een broeinest van terrorisme is geworden – dan is dat niet iets om trots op te zijn,” zei voormalig leider van de Centrumpartij Signe Navarsete.

Pijnlijk

Leider van de Linkse Socialistische Partij Audun Lysbakken zei tegen lokale media dat ‘Noorwegen niet meegedaan zou moeten hebben aan de oorlog in Libië’.

De nieuwe informatie ‘is erg pijnlijk’ voor de politieke klasse, zei Morten Boas van het Noorse instituut voor buitenlands beleid.

In 2011 werd gedacht dat Noorwegen meedeed ‘om humanitaire redenen’. “De andere belangrijke spelers waren vooral geïnteresseerd in regimeverandering en wilden van Gaddafi af,” aldus Boas.

Tijd voor een soortgelijk onderzoek in Nederland?

Foto: Bernd.Brincken Wikimedia Commons

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. raar toch om landen te bombarderen die ons geen strobreed in de weg hebben gelegd.
  ik snap ook niet dat een straaljager piloot ook maar een zooitje bommen laat vallen en vrolijk verder leeft.
  zijn ze zo gehersenspoeld dat ze dit gewoon doen zonder er last van te hebben.
  ik heb altijd gedacht dat je een leger had of hebt om je landsgrenzen te verdedigen.

  19 likes
  • @salvar,

   Beste,

   Ik snap ook niet hoe een NATO piloot dagelijks hele volken chemisch besproeid, wetende dat dit honderden miljoenen DODEN OPLEVERT en niet in een keer maar heerlijk langzaam met vele vele lijdenswegen en ook dit weet PRUTJE KWARK in het Haagse rovershol, maar de mensheid is volledig in zombies omgetoverd en erg mobiel gemaakt, goed op de “hoogte van alle “nieuws” en binnenkort nog ff heerlijk 5G eroverheen zodat de idioten lekker gefrituurd worden want oh dat mobieltje, dat is me toch eventjes belangrijk.

   Wat een waardeloze domme achterlijke maatschappij hebben we er toch met zijn allen van gemaakt echter, verheugd u allen op wat er heel dicht voor de deur staat, namelijk een zalige allesomvattende BURGEROORLOG welke een slachting zal aanrichten welke dit achterlijke zooitje idioten nog nooit heeft gezien cq meegemaakt en de meesten zullen daarna ook NOOIT MEER VIETS meemaken omdat ze AFGESLACHT zijn!!

   Het staat in Duitsland VOOR DE VOORDEUR en is een kwestie van laat ik zeggen maanden en hopelijk DAGEN…

   Maar ik ben er klaar voor,

   Maar wie nog??????????????????????????????????????

   Gladiator

   8 likes
   • @ Gladiator
    Ik heb altijd respect voor je opvattingen al zijn ze soms vurig….
    Maar zeg eens eerlijk zie jij de Hollandse week diertjes hier een Burger Oorlog beginnen ?
    De Duitse mentaliteit is toch wat krachtiger , en daar is het nu al flink onrustiger…..
    Maar hier behalve een kleine groep mensen, verwacht ik er niks van, er zal wel gepolderd worden, ……een soort compromis . Als we hier gerechtigheid willen, en orde op zaken willen stellen hadden we dat allang gedaan, want er is hier al veel mis , er gebeurt helemaal niks….kop in het zand…Maar je weet maar nooit, blijven hopen dat op een dag alle oogjes open gaan en ik hoor zeggen, genoeg is genoeg……

    6 likes
    • @Louise,

     Nee beste, ik zie dit achterlijke lamme zombievolk absoluut NIETS maar dan ook helemaal NIETS meer beginnen en gisteren heb ik nog maar eens een kei en keiharde klap in mijn gezicht gehad door te lezen dat de straten weer vol waren met “Oranjefans” om ook maar een glimp op te vangen van die enge man met zijn tangodame om te mogen aanschouwen welke JURK dat ze aanhad om daarna nog snel eventjes al zwaaiende met een vlaggetje HOEZEEEEEEEEEE te roepen.

     Wat een ongelooflijk walgelijke schertsvertoning. Daar ga ik me niet goed van voelen.
     Dit volk is met zekerheid ten dode opgeschreven, zeer zeker als de vlam in de pan slaat.

     Een ding is voor mij dan wel een beetje geruststellend en dat is het simpele feit dat ik me over dit achterlijke zombievolk niet druk hoef te maken als ze in stukjes gesneden in de straten liggen vol met strontvliegen!!

     NIETS AAN VERLOREN GEGAAN en dat meen ik! Hiervan hoef je toch niets van te verwachten hooguit dat ze wederom ergens de hielen gaan likken of slijmen bij een corrupte smeerlap!!

     No way,
     En ja, u heeft gelijk, mijn commentaren zijn soms vurig zo niet keihard, echter dat is ook precies wat ik ermee bedoel en nog krijg ik niemand wakkergeschud, en iedere autochtone Neanderlander persoonlijk een koude emmer water in zijn falie gieten zie ik me niet doen!!

     Waar ik veel meer van schrik is de onwetendheid van het gros van het gewone volk die mij al vreemd aankijken als ik het alleen nog maar over CHEMTRAILS heb, zo van, best R….., heb jij je pilletje vandaag al gehad???

     We zijn verloren echter degenen die ik om me heen heb en een beetje wakkerder zijn dus, daar wil ik me nog voor inzetten, de rest…….vaarwel!

     Gladiator
     ps oh ja, nog ff vergeten te zeggen, prutje kwark heeft gezegd dat we er allemaal op VOORUIT gaan…..hij had echter de verkeerde tekst bij zich, namelijk die welke hij voor zijn vriendjes van unilever en zo moest voorlezen!

     7 likes
     • Na het zien van het YouTube Filmpje van Dr. Judy Woods, van 2.24.58 .
      Heb ik direct begrepen, dat Trump tegen Noord-Korea kon zeggen; als je niet indimt dan zullen we je wegvagen zoals de wereld nog nooit heeft mee gemaakt. Denkend aan dustificatie !

      Daarom kon ik ondanks mijn in het verleden ervaren t.i.a. Niet voorkomen dat er in mijn frontale stoffige boven kamer, theologische radartjes spontaan gingen draaien. Zoals de bijbelse profetische meldingen van o.a. Hoge gebouwen, natuurkrampen, ziekten en pestilentie , haat jaloezie immoraliteit , onderdrukking etc .
      En de Koraan profetische meldingen, gelijk als hierboven vermeld, maar specifiek ook de angstige gebeurtenissen in de hemel zo als het zien van vreemde tekenen (chemtrails, ufo’s) er wordt zelfs specifiek melding gemaakt van het gebruik van een apparaat dat gelijkt op een houtje waarmee men met heel ver weg kan communiceren.(gsm)
      En nog veel meer.
      Nu,… ben ik inmiddels wel zo nuchter dat deze info (welke ook door o.a. Nostradamus werd verkondigt) van een niet fictieve bron moet zijn gekomen. Neen, integendeel, deze kennis en wetenschappen moeten afkomstig zijn van bron welke zich bij en met onze voorouders beleefden, om hen te leren en te instrueren. Denk b.v.b. aan de bouw van de Pyramides.

      Terzijde opgemerkt vermoed ik dat de chemtrails o.a. bedoelt zijn, om de telepathische communicatie, tussen de welwillende mens en deze bron van kennis etc.bewust te verstoren.

      Maar nu komt het wazige in mijn beleving van dit alles, de z.g.n. ham – levensvraag !
      Gezien de liefdevolle goedheid en gedragingen van vele mede mensen op deze wereld.

      Wie of wat is onze positieve houvast / steunpilaar. In gedachten houdende dat het is bewezen dat buitenaardsen. Kern raketten onschadelijk hebben gemaakt.
      Maar Jan met de pet, in het gissende onwetende laten,….?!
      En zich daarom blijft bezig houden met zaken op deze wereld waar hij/zij beslist geen invloed op kan hebben en heeft. Terwijl het hem/haar persoonlijk treft.
      Wie het weet, vertel het mij a.u.b. maar kom niet met e.o.a. religie aanzetten, kom a.u.b. met een realistisch antwoord. Of zijn wij in al onze kleuren, slechts een verdoemd ras?

      6 likes
     • Denk dat het wel meevalt met “al die Oranjefans”” , hoor.
      Heb dit jaar niks meegekregen maar vorig jaar viel me op dat er steeds maar 1 dranghek in beeld was met steeds dezelfde mensen.
      Zijn misschien wel betaalde fans…
      Ik kan me niet voorstellen dat er iemand een cent aan OV of benzine uitgeeft- met parkeergeld- om een glimp van een koets op te vangen.
      Als je al in Den Haag woont en je wilt graag op TV…tja, dán ga je daar staan.

      3 likes
    • Louise, de Franse Revolutie werd overgenomen door Napoleon Bonaparte, de Russische revolutie door Jozef Stalin.

     0 likes
   • Beste Gladiator,
    Ik denk dat het tuig wat binnengehaald is allang georganiseerd is om deze burgeroorlog aan te gaan.Het zijn primitieve creaturen met grote overlevings drang. Deze overlevings drang ontbreekt bij grootste deel van de autochtonen. Voordat de knuppel brigade op het binnenhof wat kunnen doen, is de Nederlander reeds afgeslacht. Vergeet niet hoeveel van het spul reeds op sleutel posities zitten, politie, leger openbaar vervoer en ga zo maar door.
    We gingen indertijd de straat op tegen de vietnam oorlog, nu weet men zelfs niet meer om voor zichzelf op te komen. Het is geen vijf voor twaalf, etenstijd is bijna over.
    Het beste preppen is volgens mij emigreren…helaas.

    4 likes
    • @Henk Azië,

     Tja beste, u heeft natuurlijk een punt vwb het preppen alsmede het emigreren echter,

     Dit is MIJN land en dat van mijn kinderen en kleinkinderen en die zijn helaas nog in diepe slaap ondanks dat IK overduidelijk in hun leven ben!!

     Dus…………..er zijn in dit land 2 partijen die in het gras moeten bijten, onder de zoden moeten kruipen of, en dat is voor hun de beste keuze, moeten verdwijnen uit MIJN land, en dat zijn alle illegale migranten aangevuld met het zooitje 2e, 3e, 4e en zelfs 5e generatie immigranten welke denken hier hun eigen regels te kunnen maken en ons het leven er niet aangenamer op maken door zich niet voor de volle 100% te willen aanpassen naar onze gebruiken en leefwijze.

     De tweede groep wil ik eigenlijk niet benoemen echter het moge duidelijk zijn dat ik hier de politieke zwijnen en psychopaten mee bedoel waarvoor ik absoluut het allerminste respect heb!

     Deze kunnen zich een gat graven wat echter nooit diep genoeg zal zijn voor mij om ze er toch uit te trekken en hun hun verdiende loon te geven en geloof me, dat zal niet mild zijn!!!

     Gladiator
     And I will NEVER forget!!

     5 likes
     • Beste, U heeft helemaal gelijk, dit is ons thuisland. Mijn punt is dat het tuig al een strategische voorsprong, dankzij de geitenwollen sokken brigades en andere socialistische instrumenten.
      In den haag is een man zonder gezin aan het bewind, die is totaal onbekend met de gevoelens voor die U en ik voor kinderen koesteren, dus van hem hoeven we niks te verwachten.
      Ik ben vertrokken om mijn ( klein) kinderen in een beter omgeving op te laten groeien. Tijdens mijn werk kwam ik met jonge nederlanders in contact en was met stomheid geslagen hoe zij Nederland zagen en mijn standpunt weglachten. Maar kijk op de MSM en dan is dit geen wonder: op de voorpagina grote artikelen over bn-ers en niets over de slachtongen in Jemen.
      Ik ben bang dat zelfs Baudet dit niet gaat veranderen. In een kamerdebat zou met bewijzen dit fakenews in ieder geval bij een groter publiek terechtkomen maar vind maar eens een kamerlid dat gaat aankaarten.
      Zodoende ben ik bang dat de Autochtoon gaat behoren tot de groep van amerikaanse indianen en palestijnen, hun land is ook afgepakt. Echter zij hadden geen geschiedenis over zionisme en wij wel, en de jongere generaties hebben het te druk met domme dingen zoals fb en TV shows om zich eens te verdiepen in wat hun te wacten staat.
      Ik deel Uw frustraties, dat weet U en ik zou graag ons land weer voor ons zelf willen hebben. Ik denk dat we hiervoor het partijstelsel zouden afschaffen plus een parlements kamer opheffen of beide kamers verminderen en districten kies stelsel invoeren zodat de afgevaardigden zich verantwoorden moeten tegenover hun district. Ook het referendum opvoeren over invoeren van veranderingen in de wetgeving, ipv kamer gezwets zoals we nu hebben.
      Hartelijke Groet m’n beste

      2 likes
     • @Henk Azië,

      Gelukkig dat er nog een aantal gelijkgezinden zijn (hier bedoel ik dan!!) en dat alleen al doet wel een beetje goed!!

      Weet niet of u kwijt wilt in welk (Aziatisch??) land u ongeveer zit maar dat begrijp ik wel!

      Beste, en voor wat betreft hier in NL, dat is voor mij in elk geval een vaststaand feit hoewel de meesten die dit van mij zullen horen de CREEPS zullen krijgen maar dat moet dan maar.
      Ik zou hier direct een DICTATUUR van maken, en nu niet gelijk denken aan bepaalde “heren” in wederom bepaalde “dictaturen”!!

      Maar om iets op een redelijk eenvoudige manier en zo efficiënt mogelijk voor elkaar te krijgen zie ik ff geen andere oplossing!

      Een “democratie” is NL in elk geval absoluut niet.

      Zou ik het voor het zeggen krijgen in NL zouden onze ouderen een superfijne oude dag mogen genieten en alle zorg zou voor hen VRIJ zijn met genoeg én de juiste mensen om zich heen.

      Dan zouden de grenzen hermetisch dicht gaan, criminaliteit zou de enige tak zijn die zou inkrimpen en wel met rasse schreden, (jaja, heb zo mijn ideetjes en wel zeer humaan maar zeer effectief!!)

      En met garantie zou iedereen de eerste levensbehoeften zonder belasting kunnen aanschaffen.

      Heb nog wel een paar goeie maar eerst zou dit zooitje ongeregeld moeten verdwijnen en zelfs DAAR heb ik wel goede ideetjes over!!

      Ik blijf doorgaan, vooral met het duwen van stokken tussen de spaken van alles wat met roverheid te maken heeft, en moet je nagaan, heb er ruim 24 jaar voor gewerkt!!

      2 likes
   • @gladiator

    afwachten maar misschien gaat het sowieso in duitsland gebeuren en worden de mensen wakker.

    groet,
    salvar

    3 likes
    • @salvar,

     Beste,

     MISSCHIEN is in deze een understatement gezien het vaststaande feit dat een bekende Duitse politicus tegen de bekende conservatieve Britse journalist James Delingpole heeft gezegd dat er burgeroorlog komt in Europa. Zijn opmerkingen waren strikt off-the-record en dus moet hij anoniem blijven, anders wachten hem onmiddellijk ontslag en strenge sancties door de regering in Berlijn. Zie hiervoor een topic bij Xandernieuws van eergisteren.

     Dit wordt niet per ongeluk gedaan zoals u wellicht wel zult weten omdat simpel NIETS in de politiek “per ongeluk” gebeurd daar politiek een stuur is waarmee het VOLK gestuurd wordt, en dat gaat soms gewoon rechtdoor maar ook soms de berm in tegen een BOOM!!!!

     Burgeroorlog beste salvar staat in Duitsland voor de deur, en niet zo’n beetje ook.

     Zou het niet overslaan naar Neanderland dan zal het hier binnen afzienbare tijd ook niet zo fijn meer zijn in ons cq MIJN land te verblijven cq te wonen, alsmede in de andere landen waar moslims het voor het zeggen hebben.

     Gladiator

     De redenen daarvoor

     4 likes
   • Soms zie ik nog maar 1 oplossing…… ondergronds gaan……voorbeelden stellen…….misschien gaan ze dan billenknijpen daar in dat rovershol

    4 likes
    • @Enki,

     Dat zou ik nog wel zien zitten echter dan beste zul je wel de juiste spullen moeten hebben en die kosten geld, veel geld, maar dan heb je ook wat waar je ze zwaar mee kunt pakken, wat voor mij in elk geval geen probleem zou zijn.

     Denk dat ik in bepaalde zaken nog wel een beetje kennis en ervaring in huis heb maar zoals ik al zei, het kost klauwen met geld!
     Denk aan communicatie, tactische aanval- en verdedigingsmiddelen en natuurlijk goede camouflage alsmede backup!

     Gladiator

     4 likes
  • Uiteindelijk is het niet raar als Noorwegen ook een keer zou worden gebombardeerd. Ik weet in ieder geval dat ik aan geen één oorlog zou meedoen. Tenzij MIJ onrecht wordt aangedaan (uit zelfverdediging en dan is een klap terug wel terecht).

   6 likes
 2. Dus samen gevat, de deepstate NAVO sommeert een land (Noorwegen) en dat gaat blindelings (zonder iets te weten of te informeren waarom ze dat land (Libië) volledig moeten plat bombarderen) even van de planeet vegen…

  Telt dit dan ook voor België en Nederland?

  Zijn onze militairen ook zo bezig in Syrië of in 2011 met Noorwegen Libië mee zijn gaan vernietigen waardoor de vluchtelingenstroom op gang kwam?
  Hebben wij dat te danken aan onze eigen legers? Stel je voor
  Bombarderen zij ook maar lulkraak nu in Syrië omdat de NAVO deepstate dat commandeert?

  Wat is me dit voor vuiligheid zeg, dat dit allemaal maar kan blijven duren, en Libië waarom bezetten die deepstate dat land niet na het vernietigd te hebben,dat is een olieland ontgint die VS die olie nu niet in Libie? Libie wie runt dat daar nu?
  Man man man… Welk leed daar in dat MO is vanaf dat VS Irak binnenviel na inside job 9/11

  22 likes
  • @MR,

   “Telt dit dan ook voor België en Nederland?”

   Heel kort antwoord, JA!!!

   Zo werken legers namelijk en zeker als ze in een “bondgenoodschap” opereren!!!

   Dan is het heel simpelweg BEVELEN opvolgen van de baas zo van….Befehl ist Befehl!!!

   Gladiator

   21 likes
   • Hoi Gladiator

    wie runt dat Libie nu?

    Welke troepen zitten er nu in dat Libië?
    Snap iets niet, al die vluchtelingen die via Libië komen verkracht en gefolterd worden aldaar, is dat onder de neus van VS en EU?
    Ontginnen die VS olie van daar?
    Wie leid dat Libië nu???

    3 likes
    • @MR,

     Sorry maar had je vraag even over het hoofd gezien…

     Maar wie leid Libië nu,

     Tja, goede vraag, nadat de Amerikanen er de democratie hadden gebracht en met veel bombarie Ghadaffi vermoord hadden waar Killary vervolgens wat mee spotte, is het land tot op vandaar (be)stuurloos.

     Er is een raad bijeen geweest welke wetgeving heeft aangekondigd welke gebaseerd is op de geweldige sharia (en dus van democratie net zoals hier bij ons in alle Europese landen, geen sprake is!!!).
     Het NL ministerie van Buitenlandse zaken geeft een NEGATIEF reisadvies en indien men er al zou zijn wordt men geacht het land nog steeds met spoed te verlaten, en dat al vanaf 2012!!

     Mooi toch, die door onze vrienden de Yanks gebrachte chaos.

     Overigens “regelde” Ghadaffi ook de zgnd immigranten, weliswaar tegen betaling maar toch!!
     Het schip is gestrand, overal trouwens waar de Yanks zijn geweest om er een Rothschild bank te installeren….want DAT was de ware reden en niets anders, ja, en olie natuurlijk!!

     Gladiator

     4 likes
  • Dit is helaas oud nieuws.
   De landen en hun leiders die Lybie tot het stenen tijdperk hebben gebombardeerd en de enorme vluchtelingenstromen naar west Europa hebben veroorzaakt.,zouden voor een oorlogstribunaal gebracht moeten worden.

   15 likes
  • Ja de legers van Belgie en Nederland zijn ook zo moordend bezig in Syrie en Afghanistan.
   alle aandacht voor die beedigde majoor leidt de aandacht af van veel meer smerigheden.
   Ik heb de indruk dat er zeer agressief wordt opgetreden in bv Afghanistan.
   Maar je moet eerst vliegtuigen kopen van de Vs en die verplicht je er mee te gaan bombarderen.
   zo wordt de hele Eu mede verantwoordelijk voor de moordmachine die Amerika heet.

   9 likes
 3. Eigenlijk zou Amerika terecht moeten staan voor het oorlogs tribunaal in de Den Haag , al om te beginnen met Irak en de rest er achteraan . Maar helaas heb ik daar geen vertrouwen in na die hele Servische klucht… Dus kunnen ze zich van alles permitteren , het is een treurige bende en het lijkt ook na wat gemorrel niemand wat te interesseren , is dat niet vreemd? Binnenkort gaan de Amerikanen oefenen in Noorwegen , ik kan geen referentie geven want ik las dat al 14 dagen geleden…De mensheid is wellicht een grotere onnozele zombie dan we dachten…….

  16 likes
  • @Louise,

   Beste,

   Amerika kán niet terecht staan voor het IG ter den Haag om het simpele feit dat Amerika ‘s werelds IMPERATOR is.
   Daarbij hebben diverse puppets oh sorry, ik bedoel diverse presidenten van de VS letterlijk én openlijk te kennen gegeven dat indien er ook maar 1 Amerikaan voor het IG te den Haag wordt gedaagd zij, de VS dus, Nederland zullen BINNENVALLEN met een legermacht!!

   Capiche!!

   Gladiator

   11 likes
  • @louise

   kijken liever de hele dag op hun mobiel en gtst is ook belangrijk en daarna the bold.
   misschien is de mensheid steeds dommer aan het worden.
   ja en je heb gelijk dat zombie gedoe het lijkt wel of alle interesse weg is.

   10 likes
  • ..Amerika??? de vraag is; wie heeft er belang bij een crisis in het MIdden Ooosten????? Denk daar maar eens over na..

   4 likes
 4. Ook Noorwegen is onderdeel van het Groot Amerikaanse Rijk. Net als wij. En dan krijg je dat. Het wordt tijd dat de EU eens besluit dat het afgelopen moet zijn met die flauwekul zich onafhankelijk gaat opstellen.

  5 likes
 5. Eenzijdige oorlogsmisdaden

  5 likes
 6. Als dienstplichtige wordt je tot vechten (vrede te stichten) verplicht.
  Als beroeps geldt dat niet. Zij hebben voor dat ‘werk’ gekozen. Vrijwillig.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...

hoogleraar

Hoogleraar en universitair docent schrijven vlijmscherp artikel over coronabeleid: ‘Draconisch’

Hoogleraar Michaéla Schippers en universitair docent Erwin ...