Universum

Tunnels tussen zon en aarde ontdekt

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er bestaan magnetische ‘poorten’ in de nabijheid van de aarde, die direct naar de zon leiden. Wetenschappers van de Universiteit van Iowa doen hier onderzoek naar.

Via deze poorten worden hoog-energetische geladen deeltjes getransporteerd. Ze worden uitgezonden door de zon en komen in botsing met de aarde.

De geladen deeltjes veroorzaken geomagnetische stormen en poollicht. Heeft dit iets van doen met oude teksten uit Mesopotamië die verhalen over ‘goden die via de zon van en naar andere dimensies reisden’?

NASA gebruikte de THEMIS-kunstmanen en de Europese Cluster-satellieten om dit fenomeen te onderzoeken. Een poort staat niet continu open. Onderzoekers ontdekten dat zich elke paar minuten gedurende een korte periode een magnetische tunnel tussen de aarde en de zon opent.

De poorten verbinden het magnetische veld van de aarde met dat van de zon. Het feit dat er zonnedeeltjes in de magnetosfeer van de aard aanwezig zijn, geeft al aan dat er sprake moet zijn van een magnetische verbinding.

Uit de metingen met de satellieten blijkt dat de tunnels enkele tientallen keren per dag opengaan en weer sluiten.

Bron: Intellihub.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rakker
Rakker
9 jaren geleden

steeds meer verbinding, uiteindelijk is alles weer met elkaar verbonden, net zoals vroeger…

pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

het enige wat de mensheid moet leren is respect te hebben voor de gehele kosmos.maar vooral eerst voor de planeet waar wij de rentmeesters van zijn.En dat is heel ver te zoeken!Als dat niet veranderd zullen zij ook nooit de echte waarheid vinden.

AwE130
AwE130
9 jaren geleden

Maar in 1969 heeft NASA toch mensen naar de maan gestuurd? Die hadden helemaal geen last van straling in de ruimte. 1969 tot 1972 Apollo 11 tm 17. Na 1972 is er niet een mensen verder geweest dan low earth orbit. Wakker worden mensen NASA weet veel meer en neemt jullie allemaal bij de neus. Deze tunnels waar NASA over spreekt zijn iets heel anders als ze in de video beweren. De volgende pers foto is van de Satelliet Nimbus voor het eerst in orbit gebracht op 28 Augustus 1964. Op 13 April 1969 heeft Nimbus 3 onderzoek gedaan naar, “ultraviolet radiation reaching the atmosphere from the Sun.” Wat dit met magnetisme van doen heeft. “The other types of Electro magnetic radiation that make up the electromagnetic spectrum are microwaves, infrared light, ultraviolet light, X-rays and gamma-rays.”
Beide quotes in Engels come van de NASA website.
http://www.awe130.nl/press-photos/186-nimbus-satellite.html

hoi
hoi
9 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]het enige wat de mensheid moet leren is respect te hebben voor de gehele kosmos.maar vooral eerst voor de planeet waar wij de rentmeesters van zijn.En dat is heel ver te zoeken!Als dat niet veranderd zullen zij ook nooit de echte waarheid vinden.[/quote]

jup… ontwikkeling van het innerlijke en het uiterlijke gaan hand in hand.. kijk naar de aarde en je weet in ieder geval dat er nog weinig actie is ondernomen.
aan de andere kant: hoe slechter het gaat met aarde, hoe meer imput mensen krijgen om er wat aan te willen doen.. en daarmee ook aan zichzelf.

hoe dan ook: vroeg of (te) laat beseft men dat de half gare oplossingen waarmee overheid en bedrijfsleven aan komen zetten niet helpen..

beter gaan we dat voor zijn! ‘-)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x