Universum

Tunnels tussen zon en aarde ontdekt

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er bestaan magnetische ‘poorten’ in de nabijheid van de aarde, die direct naar de zon leiden. Wetenschappers van de Universiteit van Iowa doen hier onderzoek naar.

Via deze poorten worden hoog-energetische geladen deeltjes getransporteerd. Ze worden uitgezonden door de zon en komen in botsing met de aarde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De geladen deeltjes veroorzaken geomagnetische stormen en poollicht. Heeft dit iets van doen met oude teksten uit Mesopotamië die verhalen over ‘goden die via de zon van en naar andere dimensies reisden’?

NASA gebruikte de THEMIS-kunstmanen en de Europese Cluster-satellieten om dit fenomeen te onderzoeken. Een poort staat niet continu open. Onderzoekers ontdekten dat zich elke paar minuten gedurende een korte periode een magnetische tunnel tussen de aarde en de zon opent.

De poorten verbinden het magnetische veld van de aarde met dat van de zon. Het feit dat er zonnedeeltjes in de magnetosfeer van de aard aanwezig zijn, geeft al aan dat er sprake moet zijn van een magnetische verbinding.

Uit de metingen met de satellieten blijkt dat de tunnels enkele tientallen keren per dag opengaan en weer sluiten.

Bron: Intellihub.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rakker
Rakker
10 jaren geleden

steeds meer verbinding, uiteindelijk is alles weer met elkaar verbonden, net zoals vroeger…

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

het enige wat de mensheid moet leren is respect te hebben voor de gehele kosmos.maar vooral eerst voor de planeet waar wij de rentmeesters van zijn.En dat is heel ver te zoeken!Als dat niet veranderd zullen zij ook nooit de echte waarheid vinden.

AwE130
AwE130
10 jaren geleden

Maar in 1969 heeft NASA toch mensen naar de maan gestuurd? Die hadden helemaal geen last van straling in de ruimte. 1969 tot 1972 Apollo 11 tm 17. Na 1972 is er niet een mensen verder geweest dan low earth orbit. Wakker worden mensen NASA weet veel meer en neemt jullie allemaal bij de neus. Deze tunnels waar NASA over spreekt zijn iets heel anders als ze in de video beweren. De volgende pers foto is van de Satelliet Nimbus voor het eerst in orbit gebracht op 28 Augustus 1964. Op 13 April 1969 heeft Nimbus 3 onderzoek gedaan naar, “ultraviolet radiation reaching the atmosphere from the Sun.” Wat dit met magnetisme van doen heeft. “The other types of Electro magnetic radiation that make up the electromagnetic spectrum are microwaves, infrared light, ultraviolet light, X-rays and gamma-rays.”
Beide quotes in Engels come van de NASA website.
http://www.awe130.nl/press-photos/186-nimbus-satellite.html

hoi
hoi
10 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]het enige wat de mensheid moet leren is respect te hebben voor de gehele kosmos.maar vooral eerst voor de planeet waar wij de rentmeesters van zijn.En dat is heel ver te zoeken!Als dat niet veranderd zullen zij ook nooit de echte waarheid vinden.[/quote]

jup… ontwikkeling van het innerlijke en het uiterlijke gaan hand in hand.. kijk naar de aarde en je weet in ieder geval dat er nog weinig actie is ondernomen.
aan de andere kant: hoe slechter het gaat met aarde, hoe meer imput mensen krijgen om er wat aan te willen doen.. en daarmee ook aan zichzelf.

hoe dan ook: vroeg of (te) laat beseft men dat de half gare oplossingen waarmee overheid en bedrijfsleven aan komen zetten niet helpen..

beter gaan we dat voor zijn! ‘-)

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x