Homepagina » Universum » Tunnels tussen zon en aarde ontdekt
Tunnels tussen zon en aarde ontdekt

Tunnels tussen zon en aarde ontdekt

Er bestaan magnetische ‘poorten’ in de nabijheid van de aarde, die direct naar de zon leiden. Wetenschappers van de Universiteit van Iowa doen hier onderzoek naar.

Via deze poorten worden hoog-energetische geladen deeltjes getransporteerd. Ze worden uitgezonden door de zon en komen in botsing met de aarde.

De geladen deeltjes veroorzaken geomagnetische stormen en poollicht. Heeft dit iets van doen met oude teksten uit Mesopotamië die verhalen over ‘goden die via de zon van en naar andere dimensies reisden’?

NASA gebruikte de THEMIS-kunstmanen en de Europese Cluster-satellieten om dit fenomeen te onderzoeken. Een poort staat niet continu open. Onderzoekers ontdekten dat zich elke paar minuten gedurende een korte periode een magnetische tunnel tussen de aarde en de zon opent.

De poorten verbinden het magnetische veld van de aarde met dat van de zon. Het feit dat er zonnedeeltjes in de magnetosfeer van de aard aanwezig zijn, geeft al aan dat er sprake moet zijn van een magnetische verbinding.

Uit de metingen met de satellieten blijkt dat de tunnels enkele tientallen keren per dag opengaan en weer sluiten.

Bron: Intellihub.com

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel belangrijk? Deel het dan met mensen die je kent op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. steeds meer verbinding, uiteindelijk is alles weer met elkaar verbonden, net zoals vroeger…

  0 likes
 2. het enige wat de mensheid moet leren is respect te hebben voor de gehele kosmos.maar vooral eerst voor de planeet waar wij de rentmeesters van zijn.En dat is heel ver te zoeken!Als dat niet veranderd zullen zij ook nooit de echte waarheid vinden.

  0 likes
 3. Maar in 1969 heeft NASA toch mensen naar de maan gestuurd? Die hadden helemaal geen last van straling in de ruimte. 1969 tot 1972 Apollo 11 tm 17. Na 1972 is er niet een mensen verder geweest dan low earth orbit. Wakker worden mensen NASA weet veel meer en neemt jullie allemaal bij de neus. Deze tunnels waar NASA over spreekt zijn iets heel anders als ze in de video beweren. De volgende pers foto is van de Satelliet Nimbus voor het eerst in orbit gebracht op 28 Augustus 1964. Op 13 April 1969 heeft Nimbus 3 onderzoek gedaan naar, “ultraviolet radiation reaching the atmosphere from the Sun.” Wat dit met magnetisme van doen heeft. “The other types of Electro magnetic radiation that make up the electromagnetic spectrum are microwaves, infrared light, ultraviolet light, X-rays and gamma-rays.”
  Beide quotes in Engels come van de NASA website.
  http://www.awe130.nl/press-photos/186-nimbus-satellite.html

  0 likes
 4. [quote name=”pietje bell”]het enige wat de mensheid moet leren is respect te hebben voor de gehele kosmos.maar vooral eerst voor de planeet waar wij de rentmeesters van zijn.En dat is heel ver te zoeken!Als dat niet veranderd zullen zij ook nooit de echte waarheid vinden.[/quote]

  jup… ontwikkeling van het innerlijke en het uiterlijke gaan hand in hand.. kijk naar de aarde en je weet in ieder geval dat er nog weinig actie is ondernomen.
  aan de andere kant: hoe slechter het gaat met aarde, hoe meer imput mensen krijgen om er wat aan te willen doen.. en daarmee ook aan zichzelf.

  hoe dan ook: vroeg of (te) laat beseft men dat de half gare oplossingen waarmee overheid en bedrijfsleven aan komen zetten niet helpen..

  beter gaan we dat voor zijn! ‘-)

  0 likes
 5. [quote name=”pietje bell”]het enige wat de mensheid moet leren is respect te hebben voor de gehele kosmos.maar vooral eerst voor de planeet waar wij de rentmeesters van zijn.En dat is heel ver te zoeken!Als dat niet veranderd zullen zij ook nooit de echte waarheid vinden.[/quote]

  Rentmeester van wat??????
  De Aarde weet niets van ons hoor en gaat haar eigen weg…dus wat een hoogmoed om te denken dat wij rentmeesters zijn….Als ze ons zat is gooid ze er ons wel van af hoor….zij heeft meer geweld in zich als wij mensen maar van kunnen dromen…

  0 likes
 6. Misschien is er een relatie tussen magnetische portalen van de zon en de pas ontdekte deeltjes versnelling in het hart van de Van Allen Gordel?

  0 likes
 7. [quote name=”pietje bell”]maar vooral eerst voor de planeet waar wij de rentmeesters van zijn.[/quote]
  Daar is weer de arrogantie van de kleine mens, wij beheren de aarde niet, het is precies andersom.

  Man follows the earth.
  Earth follows the universe.
  The universe follows the Tao.
  The Tao follows only itself.

  0 likes
 8. [quote name=”sol”][quote name=”pietje bell”]maar vooral eerst voor de planeet waar wij de rentmeesters van zijn.[/quote]
  Daar is weer de arrogantie van de kleine mens, wij beheren de aarde niet, het is precies andersom.

  Man follows the earth.
  Earth follows the universe.
  The universe follows the Tao.
  The Tao follows only itself.[/quote]

  En daar hebben we weer zo’n kruidnageltheedrinker die denkt te weten welke wetten er in het imens grote universum van kracht zijn. Terug op je plaats jij, jij bent net als alle andere mensen op aarde ook slechts nietig en onwetend. Waarom heb jij het idee het beter te weten dan andere?

  0 likes
 9. Die tunnels zijn dus dan ook super radioaktief.Immers de zonnewind veroorzaakt ze?En dat er een interactie is tussen de zon en de aarde kwa magnetisch veld is logisch.2 zuidpolen stoten elkaar af 2 noordpolen ook.Dus als het magnetisch veld van de zon zich keert, spreken wij op aarde van ompoling van ons eigen magnetisch veld.Zou dit niet gebeuren,dan zou de aarde op de zon knallen.http://nl.wikipedia.org/wiki/Omkering_van_het_aardmagnetisch_veld

  0 likes
 10. Ben bang dat jullie vergeten hoeveel invloed de mens uitoefent op deze planeet.
  Ja de mens is nietig, maar daartegenover staat wel de enorme massa aan mensen met hun verdorven techniek.
  Zou zeggen kijk eens om je heen en zie hoe slecht alleen Nederland ervoor staat.
  Massa,s mensen die verbruiken, vervuilen en verzieken.
  Waar is er hier nog echte natuur, waar dieren en planten met rust gelaten worden.
  Dit land is in de greep van hebzucht, alles voor de industrie en boeren.
  Nederland nummer 4 in de wereld wat het gebruik van vergif betreft.
  Dus kom niet van de mens heeft geen invloed op deze aarde.

  0 likes
 11. [quote name=”AwE130″]Maar in 1969 heeft NASA toch mensen naar de maan gestuurd? Die hadden helemaal geen last van straling in de ruimte. 1969 tot 1972 Apollo 11 tm 17. Na 1972 is er niet een mensen verder geweest dan low earth orbit. Wakker worden mensen NASA weet veel meer en neemt jullie allemaal bij de neus. Deze tunnels waar NASA over spreekt zijn iets heel anders als ze in de video beweren. De volgende pers foto is van de Satelliet Nimbus voor het eerst in orbit gebracht op 28 Augustus 1964. Op 13 April 1969 heeft Nimbus 3 onderzoek gedaan naar, “ultraviolet radiation reaching the atmosphere from the Sun.” Wat dit met magnetisme van doen heeft. “The other types of Electro magnetic radiation that make up the electromagnetic spectrum are microwaves, infrared light, ultraviolet light, X-rays and gamma-rays.”
  Beide quotes in Engels come van de NASA website.
  http://www.awe130.nl/press-photos/186-nimbus-satellite.html%5B/quote%5D
  Ik begrijp niet zo goed wat je nu probeert te zeggen met deze reactie.

  De reden dat een astronaut een ruimtepak draagt is onder andere vanwege de straling

  0 likes
 12. Alles moet met elkaar verbonden zijn. Ik vind het zo interessant dat het grote geheim van de geometrie in ons universum één groot muziekstuk is. Het universum is één vibrerend medium dat door de Grieken in de oudheid ether werd genoemd. In deze ether is alles met elkaar verbonden. Materie bestaande uit losse deeltjes die we atomen noemen, bestaan in de ether dan ook niet. De materiele wereld zoals we die waarnemen bestaande uit afzonderlijke materiele objecten, is slechts gebaseerd op de illusie dat deze afzonderlijke objecten geen onderdeel uit maken van een groter geheel, het alles verbindende ether veld. Als logische gevolg moet ook de af gescheidenheid die wij ervaren van de werkelijkheid buiten ons zelf gebaseerd zijn op een illusie. Wij maken immers zelf ook deel uit van dit vibrerende ether veld. De fundamentele waarheid is dan ook dat alles met elkaar in verbinding staat en dat er dus (op een niet door de zintuigen waarneembaar niveau) eenheid bestaat in het universum, precies zoals de heilige geometrie altijd beweerd heeft.
  Volgens de pioniers van een nieuwe fysica die in opkomst is, zijn de ‘afzonderlijke delen’, zoals het atoom, slechts een trillingspatroon van staande golven in een zee van ether.

  Ik geloof in intelligent design. Alleen begrijp ik God niet zo goed. Wat is God? God is geen man of vrouw, God is God. Of wil God gezien worden als de vader en de aarde, de natuur is zijn vrouw. Moeder aarde en moeder natuur.

  0 likes
 13. [quote name=”Link”]Ik geloof in intelligent design. Alleen begrijp ik God niet zo goed. Wat is God? God is geen man of vrouw, God is God. Of wil God gezien worden als de vader en de aarde, de natuur is zijn vrouw. Moeder aarde en moeder natuur.[/quote]
  Overtuigingen moet je opzij kunnen zetten als ze je niet meer dienen. Maar God is meer een functie dan een antropomorfisme.
  De huidige god functie is rond de 19de eeuw vervangen vanwege mismanagement. Er was te veel inmening van non-fysiek met fysiek. dit leidde nogal af en was ongewenst, noem het een verschil van inzicht op global conciousness niveau.
  Dit is aarde en hier ben je om aardse dingen te leren. Fysieke realiteit is een vrijwillige uitdaging, dus vluchten in non-fysieke zaken is cheating en non-productief, grow up.
  Richting is weer hersteld, non-fysiek is naar de ‘fringe’ waar het hoort en blijft. Back to business: Grow up en wees liefdevol voor anderen, verminder ego, angst en overtuigingen.

  0 likes
 14. [quote name=”xsimm”][quote name=”pietje bell”]het enige wat de mensheid moet leren is respect te hebben voor de gehele kosmos.maar vooral eerst voor de planeet waar wij de rentmeesters van zijn.En dat is heel ver te zoeken!Als dat niet veranderd zullen zij ook nooit de echte waarheid vinden.[/quote]

  Rentmeester van wat??????
  De Aarde weet niets van ons hoor en gaat haar eigen weg…dus wat een hoogmoed om te denken dat wij rentmeesters zijn….Als ze ons zat is gooid ze er ons wel van af hoor….zij heeft meer geweld in zich als wij mensen maar van kunnen dromen…[/quote]
  Foute gedachtegang,de aarde is niet agressief De aarde is een heel hoge ziel dus zijn wij verantwoordelijk voor het welzijn van de planeet en alles wat er op leeft.wij zijn in principe haar kinderen.En als wij de planeet aan het verwoesten zijn, En de aarde onze smeerboel moet schoonmaken voor eigen lijfsbehoud. Is moeder aarde ineens agressief.over hoogmoed gesproken.kom eens uit die hypnose slaap van je.

  0 likes
 15. [quote name=”Dr. Dré”][quote name=”sol”][quote name=”pietje bell”]maar vooral eerst voor de planeet waar wij de rentmeesters van zijn.[/quote]
  Daar is weer de arrogantie van de kleine mens, wij beheren de aarde niet, het is precies andersom.

  Man follows the earth.
  Earth follows the universe.
  The universe follows the Tao.
  The Tao follows only itself.[/quote]

  En daar hebben we weer zo’n kruidnageltheedrinker die denkt te weten welke wetten er in het imens grote universum van kracht zijn. Terug op je plaats jij, jij bent net als alle andere mensen op aarde ook slechts nietig en onwetend. Waarom heb jij het idee het beter te weten dan andere?[/quote]
  En daar hebben we weer zo,n soepstengeldipper die de meest logische en zuiverste verklaring teniet wil doen.De aarde bepaald of jij leeft ja dan nee. Of zien we dat soms verkeerd?Wij zijn geen rentmeesters, maar lenen slechts de aarde tijdelijk.En de aarde is de baas over u en ik!Net zoals ze moet gehoorzamen aan de wetten, van het universum.

  0 likes
 16. [quote name=”Wesley”][quote name=”AwE130″]Maar in 1969 heeft NASA toch mensen naar de maan gestuurd? Die hadden helemaal geen last van straling in de ruimte. 1969 tot 1972 Apollo 11 tm 17. Na 1972 is er niet een mensen verder geweest dan low earth orbit. Wakker worden mensen NASA weet veel meer en neemt jullie allemaal bij de neus. Deze tunnels waar NASA over spreekt zijn iets heel anders als ze in de video beweren. De volgende pers foto is van de Satelliet Nimbus voor het eerst in orbit gebracht op 28 Augustus 1964. Op 13 April 1969 heeft Nimbus 3 onderzoek gedaan naar, “ultraviolet radiation reaching the atmosphere from the Sun.” Wat dit met magnetisme van doen heeft. “The other types of Electro magnetic radiation that make up the electromagnetic spectrum are microwaves, infrared light, ultraviolet light, X-rays and gamma-rays.”
  Beide quotes in Engels come van de NASA website.
  http://www.awe130.nl/press-photos/186-nimbus-satellite.html%5B/quote%5D
  Ik begrijp niet zo goed wat je nu probeert te zeggen met deze reactie.

  De reden dat een astronaut een ruimtepak draagt is onder andere vanwege de straling[/quote]
  Nou Wesley ik dacht toch niet alleen vanwege de straling wat dacht je van een soort vacuum,en geen lucht dus atmosfeer in de ruimte is.
  Groetjes.

  0 likes
 17. [quote name=”Dondervogel”][quote name=”Dr. Dré”][quote name=”sol”][quote name=”pietje bell”]maar vooral eerst voor de planeet waar wij de rentmeesters van zijn.[/quote]
  Daar is weer de arrogantie van de kleine mens, wij beheren de aarde niet, het is precies andersom.

  Man follows the earth.
  Earth follows the universe.
  The universe follows the Tao.
  The Tao follows only itself.[/quote]

  En daar hebben we weer zo’n kruidnageltheedrinker die denkt te weten welke wetten er in het imens grote universum van kracht zijn. Terug op je plaats jij, jij bent net als alle andere mensen op aarde ook slechts nietig en onwetend. Waarom heb jij het idee het beter te weten dan andere?[/quote]
  En daar hebben we weer zo,n soepstengeldipper die de meest logische en zuiverste verklaring teniet wil doen.De aarde bepaald of jij leeft ja dan nee. Of zien we dat soms verkeerd?Wij zijn geen rentmeesters, maar lenen slechts de aarde tijdelijk.En de aarde is de baas over u en ik!Net zoals ze moet gehoorzamen aan de wetten, van het universum.[/quote]
  En met deze onzinnige uitspraken ben ik het roerend maar niet eens,slaap gezellig en gelukkig verder.of ga eens echt hier omtrent nadenken.wij komen hier met een ziel,s contract .En zijn in wezen verplicht om de planeet en alles erop en erin,en haar luchten schoon en zuiver te houden.En als je dan ziet hoe de mensheid met de aarde omspringt.om te janken.en dan vinden die zelfde dwazen dat als Gaya ziek word en op sterven na dood is, en zichzelf reinigt dit nog gek ook.Alles is met elkaar verbonden dus universele wetten zijn overbodig.omdat alles EEN is.

  0 likes
 18. [quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”AwE130″]Maar in 1969 heeft NASA toch mensen naar de maan gestuurd? Die hadden helemaal geen last van straling in de ruimte. 1969 tot 1972 Apollo 11 tm 17. Na 1972 is er niet een mensen verder geweest dan low earth orbit. Wakker worden mensen NASA weet veel meer en neemt jullie allemaal bij de neus. Deze tunnels waar NASA over spreekt zijn iets heel anders als ze in de video beweren. De volgende pers foto is van de Satelliet Nimbus voor het eerst in orbit gebracht op 28 Augustus 1964. Op 13 April 1969 heeft Nimbus 3 onderzoek gedaan naar, “ultraviolet radiation reaching the atmosphere from the Sun.” Wat dit met magnetisme van doen heeft. “The other types of Electro magnetic radiation that make up the electromagnetic spectrum are microwaves, infrared light, ultraviolet light, X-rays and gamma-rays.”
  Beide quotes in Engels come van de NASA website.
  http://www.awe130.nl/press-photos/186-nimbus-satellite.html%5B/quote%5D
  Ik begrijp niet zo goed wat je nu probeert te zeggen met deze reactie.

  De reden dat een astronaut een ruimtepak draagt is onder andere vanwege de straling[/quote]
  Nou Wesley ik dacht toch niet alleen vanwege de straling wat dacht je van een soort vacuum,en geen lucht dus atmosfeer in de ruimte is.
  Groetjes.[/quote]
  Vandaar dat ik zeg “onder andere”.

  0 likes
 19. [quote name=”Dondervogel”][quote name=”Dr. Dré”][quote name=”sol”][quote name=”pietje bell”]maar vooral eerst voor de planeet waar wij de rentmeesters van zijn.[/quote]
  Daar is weer de arrogantie van de kleine mens, wij beheren de aarde niet, het is precies andersom.

  Man follows the earth.
  Earth follows the universe.
  The universe follows the Tao.
  The Tao follows only itself.[/quote]

  En daar hebben we weer zo’n kruidnageltheedrinker die denkt te weten welke wetten er in het imens grote universum van kracht zijn. Terug op je plaats jij, jij bent net als alle andere mensen op aarde ook slechts nietig en onwetend. Waarom heb jij het idee het beter te weten dan andere?[/quote]
  En daar hebben we weer zo,n soepstengeldipper die de meest logische en zuiverste verklaring teniet wil doen.De aarde bepaald of jij leeft ja dan nee. Of zien we dat soms verkeerd?Wij zijn geen rentmeesters, maar lenen slechts de aarde tijdelijk.En de aarde is de baas over u en ik!Net zoals ze moet gehoorzamen aan de wetten, van het universum.[/quote]
  ———————————
  Wat is hier aan de hand zeg, vallen over een woordje terwijl de boodschap heel duidelijk is van pietje bell.
  Mensen mensen toch ppff, doe niet zo kinderachtig hier en wees vriendelijk tegen elkaar.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

duitse

Duitse gezondheidsminister: ‘Trump heeft gelijk met kritiek op WHO’

President Donald Trump heeft een punt met ...

coronavaccin

‘Coronavaccin verplicht? Dan is het gedaan met het vrije Nederland’

Er wordt op dit moment gezocht naar ...