Homepagina » Universum » Zijn we dicht bij de ontdekking van de mysterieuze Planeet X?
Zijn we dicht bij de ontdekking van de mysterieuze Planeet X?

Zijn we dicht bij de ontdekking van de mysterieuze Planeet X?

De ruimtesonde New Horizons van NASA komt dichter en dichter bij Pluto en haar vijf manen. Het is een kwestie van tijd voor we zullen zien wat niemand voor ons heeft gezien: heldere, duidelijke foto’s van de kleine ijzige planeet.

“We wachten allemaal op de foto’s,” zei Alen Stern, hoofdonderzoeker van New Horizons, aan CNN. “De beste beelden die we nu hebben, zijn een paar pixels die door de Hubble Space Telescope werden gemaakt. De beelden werden in 2010 uitgebracht, nadat 20 computers vier jaar lang gelijktijdig werkten om ze te produceren.”

Op de foto’s is een mysterieuze ijskoude en donkere massa te zien die seizoensgebonden veranderingen ondergaat in de kleur van het oppervlak en de helderheid.

Wetenschappers denken dat voorbij Pluto nog twee planeten staan, te weten Planeet X en Planeet Y. Een team van de Universiteit van Madrid suggereerde dat in de weinig bestudeerde binnenste Oortwolk ‘tenminste twee’ onbekende planeten staan.

Ver voordat wetenschappers onderzoek deden naar Planeet X gingen er al verhalen rond dat ruimteschepen vol jezuïeten van het Vaticaan naar Planeet X (of Nibiru), een ‘geheime’ planeet in ons zonnestelsel, zijn gevlogen.

Schrijver Nigel Watson zei: “Planeet X is een hoeksteen van de theorieën van Zecharia Sitchin. Na het bestuderen van Soemerische kleitabletten concludeerde hij dat de planeet Nibiru voorbij Neptunus stond en eens in de 3600 jaar in ons deel van het zonnestelsel opduikt.”

“Hij beweerde dat Nibiru in botsing is gekomen met Tiamat, een planeet die tussen Mars en Jupiter stond. Door de botsing ontstonden de planetoïdengordel en planeet aarde,” ging hij verder.

“Nibiru wordt bewoond door de Anunnaki, een hoogontwikkeld mensachtig ras, dat de aarde duizenden jaren geleden heeft bezocht om in Afrika goud te delven,” aldus Watson. “Ze hadden mijnwerkers nodig en creëerden met behulp van de genetica de Homo sapiens.”

“Het meeste hiervan kan niet worden bewezen en een dergelijke planeet strookt niet met de huidige aannames over het zonnestelsel,” zei hij. “Doordat dit soort ideeën erg populair zijn, wordt iedere nieuwe ontdekking in het zonnestelsel echter op de voet gevolgd in de hoop op bewijs voor het bestaan van Nibiru of een ander hemellichaam dat mogelijk wordt bewoond door aliens.”

[Metro]


Vond je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

51 reacties

 1. ………Nibiru wordt bewoond door de Anunnaki, een hoogontwikkeld mensachtig ras,….
  Zij leven dan wel 3600 jaar lang in een temperatuur van 273 graden onder nul. Alleen een paar jaar in de buurt van de zon zal de temperatuur misschien boven nul komen.

  8 likes
  • In een Red Dwarf systeem kunnen temperaturen ontzettend verschillen. Ik begrijp dan ook niet hoe u aan een temperatuur komt van -273 graden. Planeten die om een Red Dwarf draaien kunnen namelijk aan de ene kant koud zijn en aan de andere kant heet. Dat kan inhouden dat er bewoonbare gebieden zijn. Het is niet voor niets dat de Anunnaki goud nodig hadden voor het in stand houden van hun atmosfeer en een leefbare planeet.
   Nibiru maakt namelijk deel uit van zo’n Red Dwarf systeem.

   8 likes
   • Loki,
    Je kijkt te veel naar SF serie’s

    14 likes
    • Eeelke,
     En waar kijk jij dan naar, fantasie serie’s.
     Als je al niet eens weet waar je over praat, hoe kan je dan in vredesnaam zulke zaken uitkramen.
     Nog iets dan, in sommige gevallen kan kosmische wrijving bij Red Dwarf stelsel al temperatuur verschillen uit maken. En dus hoeft het helemaal niet -273 te zijn. Er is nog iets van een uitspraak welke is “meten is weten”.

     Klad dan niet zomaar iets op papier waar ook een uitspraak voor is; “bezint eer gij begint”.

     2 likes
     • Loki, ik ben benieuwd hoe jouw hoofd denkt.
      Hoe zie jij ons stelsel en die van Nibiru met een Red Dwarf systeem?

      Waar plaats jij Nibiru t.o.v. ons stelsel?

      7 likes
     • Nou Loki, je hoeft het niet voor te kauwen hoor. Ik hoef ook helemaal niets uit te zoeken. Er valt niets uit te zoeken. Het zijn loze hersenspinsels. Jij gelooft maar wat je wil geloven. Voor mij is het totale onzin.

      Wel wil ik je een waarschuwen. Denk je svp goed om. Voor je het weet sta je met een bart smit pistool voor een camera te zwaaien om iets te willen zeggen.

      5 likes
     • **zucht**

      Geloof jij nou maar wat je wil geloven. Klaar.

      5 likes
     • Robert,

      Nibiru is deel van een ministelsel welke draait in een elliptische baan, onder een bepaalde hoek ten aanzien van ons zonnestelsel.
      Vaak wordt er van alles door elkaar gehaald, oa dat Nibiru de Red Dwarf zou zijn. Dat is niet zo, Nibiru is een van de kleine planeten die om Hercolubus draaien.
      Voor de rest zou het een goed idee zijn de zaken eens zelf uit te zoeken. Ik hoef niet alles voor te kauwen.

      3 likes
     • Robert,

      Oh ja Robert, zou je denken, hersenspinsels.

      http://poleshift.ning.com/profiles/blogs/2015-01-24-12-52

      Je ontkent natuurlijk ook dat er vreemde extreme natuurverschijnselen gebeuren op onze planeet.

      0 likes
  • Wat knap dat je weet wat de temperaturen daar zijn; was je er recentelijk op vakantie of zo ?

   9 likes
   • Huisheks,
    De reis duurt te lang anders graag en wel met een goede verwarming. In de ruimte heerst nu eenmaal een temperatuur van het absolute nulpunt en dat is iets meer dan 273 graden Celsius onder nul.
    De planeten worden door de zon verwarmt. De aarde dus rond de 14 graden, Voor Mars wordt het min 50 graden en op Jupiter is het niet te zeggen omdat het een gasreus is maar op de maan Io van Jupiter is het min 140 graden ne uranus -217. Niburu dat nog veel verder van de zon moet staan is het dus min 273 midden in de zomer

    6 likes
  • aan :Eeleke

   ” ………Nibiru wordt bewoond door de Anunnaki, een hoogontwikkeld mensachtig ras,….
   Zij leven dan wel 3600 jaar lang in een temperatuur van 273 graden onder nul”

   de naam anunaki is verzonnen door mensen, en hoe denk JIJ te weten wat je daar boven schrijft?
   hebben de anunakis jou gebeld….? sjonge sjonge heh heh heeee!

   7 likes
  • Bekijk eens op youtube de docu van ik dacht het James Fox, de docu is van dit jaar, tik maar ufo 2015 in en jevind hem, allerlei personen praten over ufo”s en diver ervaringen!

   0 likes
 2. Waar blijven ze toch al die verzonnen namen vandaan halen zoals Anunnaki, Nibiru enz…
  Bestaat er ook zo een soort groen boekje met al die verzinsels in?
  Ik denk eerder dat de fantasie op hol slaat en alleen Steven Spielberg er iets kan mee aanvangen voor een volgende Science fiction film.
  Hoogontwikkeld???? graag eens een duidelijk bewijs hé.

  18 likes
  • Waar halen sommige landen de verzonnen verhalen vandaan dat zij recht hebben op hele delen van het Midden-Oosten terwijl daar al mensen woonden? Is ook een hele film over gemaakt: De Tien Geboden.
   Ook geen enkel bewijs dan alleen maar een geschreven boek, geen duidelijk bewijs maar de fantasie is hier ook duidelijk op hol geslagen bij een heel volk.

   Ontwikkeld???? graag bewijs.

   6 likes
   • @Kal-Purush, ik had het niet over het MO en ik weet welk volk u bedoelt. Diegenen die dat gebied claimen zijn nu wel niet mijn favorieten als u dat dacht, integendeel eerder een bron van ergernis maar laat ons a.u.b. heel even bij het topic blijven nu: die vermeende buitenaardsen waar op dit forum zoveel al over geschreven werd.

    4 likes
   • Kal-Purush,
    Toen in 1896 de jodenvervolging in europa begon trokken de Joden met karrevrachten geld naar Palestina en kochten voor een prikkie heel veel grond omdat Palestina een desolaat en leeg land was.(Jerusalem had nog geen 20.000 inwoners.) De Joden ontwikkelden het land en hierop kwamen de arabieren af omdat er geld was te verdienen. God heeft dat land 4000 jaar geleden aan Abraham gegeven omdat hij zijn enige zoon aan God wilde offeren. 2000 jaar woonden de Joden daar en 1900 jaar zijn ze verdreven. Nu worden ze aan de haren terug gebracht naar het land van hun voorvaderen

    1 likes
    • Beste Eeelke,

     Er worden helaas verhalen verteld wat de meeste mensen als “waarheid” beschouwen.

     Ik zou u willen aanraden om de “Balfour Declaration” van Benjamin H. Freedman te lezen. Hij was zelf een Jood.

     Bovendien is het algemeen bekend, dat Engeland na WO2 een lijn heeft getrokken door Palestina, omdat de Joden de Engelse oorlogskas hadden gespekt en land eisten van de Britten.

     En, er zijn enorme gasvelden (alweer!!) gevonden voor de kust:
     http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/156476

     Welliswaar oud nieuws, maar niet minder relevant in deze tijd.

     1 likes
 3. En de Anunnaki waren dus blijkbaar zo hoog ontwikkeld dat ze wel hierheen kunnen komen maar dan nog wel eerst de homo sapiens moeten maken want anders kunnen ze het goud zelf niet delven? Daar hebben ze de technologie niet voor?? Typisch…

  9 likes
  • Een ver gevorderde beschaving moet in staat worden geacht om door middel van kernfusie goud te maken dus waarom zouden ze dan al die moeite doen om hier op aarde middels slavernij aan goud te geraken ?

   5 likes
   • Zijn ook niet meer dan hersenspinsels wat mij betreft. Als het echt een hoogontwikkeld ras is dan heeft men de mens al helemaal niet nodig en zeker niet voor goud. Goud is namelijk overal te vinden in het universum. Kwestie van het delven van meteorieten. In meteorieten zitten namelijk ook deze grondstoffen. Eveneens als zilver en andere metalen. Niet voor niets dat wij mensen hier zelf ook druk mee zijn.

    Het hele Anunaki verhaal is mij veel te ver gezocht.

    1 likes
  • Als u de verhalen hierover leest komt u tot de slotsom dat de Anunnaki na lang zelf ploeteren nog langer weigerde om het zware werk te doen en daarom de slaven bedachten, letterlijk primaten die ze genetisch veranderden om zonder morren het zware werk te doen.
   Net zoals er nu nog slaven als mijnwerkers gebruikt worden door dictaturen overal in de wereld of als sexslavinnen of als frontsoldaten of als …………… vult u zelf maar aan.
   In de landen van de OPEC worden niet Arabieren misbruikt door de olie jongens en mishandeld alleen omdat men zelf niet het vuile werk thuis wil doen, laatst nog een “arbeidster” vreselijk mishandeld omdat een oude Arabische “dame” vond dat er niet snel genoeg thee gebracht werd.
   In Nederland zijn in het verleden “gastarbeiders” opgenomen omdat de Nederlanders zich niet geroepen voelde om nog langer “vuile en minderwaardige” beroepen uit te voeren. Typisch, niet?!!!

   4 likes
  • Of gebruikte de Annunaki de mens als Slaaf om het goud te delven?

   3 likes
 4. Een hoogwaardig ras die mensen nodig heeft om goud te delven? Dan hadden ze vast al robotten (als ik zo naar de piramides kijk). Mmmm klinkt niet erg aannemelijk …

  3 likes
  • Mars en de planetoidengordel. Oorlog tussen planeten, dus ook botsingen.
   In deze strijd was het zo dat een hoge God, Lucifer, een fysieke zon wilde.
   Uit een grote ‘aardemassa’ zo groot als de diameter van de baan van Mars trad de zon uit.
   Nog nooit had zo’n kosmische strijd zich voorgedaan.
   De zon nam zijn plaats in aan de Hemel, wat restte was de aardemassa met in zich nog de maan.
   (De ‘verlichting’ bij nacht moest nog uit de aarde treden. Daarna ontstond Lemurie! Einde v/h paradijs!)
   Lucifer de brenger van licht, zie genesis, bracht een lichtbron aan de hemel om de aarde te verlichten.
   ‘Zie en er was licht’. De schepping, Aarde en planeten etc. is dan ook in 7 zeer lange ontwikkelingsstadia ontstaan. Echt geen 24/7/! .
   Toen de Maan uit de Aarde trad was het mogelijk geworden dat van zeer vele andere planeten bewoners kwamen. De kosmos van Wijsheid transformeert sindsdien naar Kosmos van Liefde! Met de maan in de aarde was dat niet mogelijk geweest.
   De eerdere uitgetreden Zon schonk Venus en Mercurius aan en in de richting van de Aarde.

   1 likes
   • Wauwel. Wauwel . Blablabla . zever zweef zever zweef en dit is allemaal echt waar want ik ben helemaal gechanneld en mijn opoe van gener zijde heeft tot mij gesproken samen met god en de annunaki en sauron . Geloof mij ik weet het allemaal , ze spreken allemaal tot mij ik ben zo bijzonder zo uniek , volg mij en ik leid je naar de waarheid . Zal ik ondertussen even je toekomst voorspellen met mijn ik koffiedik gedoopte tarotkaarten gekregen van moeder madame Blavatski die in Atlantis woont .

    9 likes
 5. Ironisch dat dit artikel stelt dat Nasa er mogelijk dichtbij is terwijl de Nasa al decennia lang Nibiru observeert, weet waar zij nu is en wat haar koers is. Sterker nog, op het zuidelijke halfrond is zij al zichtbaar naast en soms boven de zon tijdens de opkomst en ondergang. Nasa heeft haar medewerkers in 2012 al survival pakketten uitgedeeld en dat deden vorig jaar diverse grote banken in de VS ook! Men weet niet exact wat de gevolgen voor ons zullen zijn maar houd over enkele maanden de lucht afentoe in de gaten want dan zal zij ook voor ons zichtbaar zijn.)

  6 likes
  • Zou toch 21december 2012 gebeuren? onee dan is de aarde vergaan !! onee ons energetisch frequentie is hoger gaan trillen! onee de polen zijn gedraait !! Onee tijd zou stoppen te bestaan….. Shit ik weet het niet meer… Ik blijf wel gewoon mezelf.

   4 likes
  • wij zien hier toch ook de zon? dus iets dat van de aarde uit gezien naast de zon staat, moeten wij toch ook kunnen zien?

   3 likes
 6. Kom maar met duidelijke foto’s van deze planeet.. Lijk me niet zo moeilijk .

  4 likes
 7. Politieke onrust; oorlogen; rampen, al dan niet man-made, zou er op kunnen wijzen dat er een mega rookgordijn wordt opgeworpen.
  Wat is er zo bedreigend en wat mogen wij niet zien / weten ?

  6 likes
  • En waarom vlucht de Elite nu ineens ?
   Bang voor de ‘armen’ ? Ik geloof er niks van.
   NASA heeft allang gezien wat er op ons afkomt, en natuurlijk redden die psychopaten alleen zichzelf, en laten ze ons in het ongewisse.
   Bereid je voor mensen !

   3 likes
 8. De binnenkomst van Nibiru in ons zonnestelsel enkele jaren geleden heeft de abrupte klimaatverandering teweeg gebracht, niet alleen op aarde maar op alle planeten waar zij in “de buurt” van komt. Of zou het toeval zijn dat juist nu het vulkanisme extreem toeneemt, inclusief alle overstromingen en aardbevingen?! Dit is het gevolg van de invloed die Nibiru heeft op ons aardmagnetisch veld wat reeds voor het grootste deel afgenomen is, dit is ook de reden dat bv vissen letterlijk de weg kwijt zijn en stranden omdat zij het aardmagnetisch veld gebruiken om te kunnen navigeren..

  3 likes
  • als je naar de statistieken kijkt neemt het vulkanisme helemaal niet extreem toe. met wat uitschieters naar boven en naar beneden is het jaarlijks gemiddelde 50 -70 nieuwe uitbarstingen per jaar (over de laatste decennia geteld) 2013 zat daar met ca 80 iets boven. 2014 weer niet. ook het aantal aardbevingen neemt volgens de statistieken niet toe.
   (http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/search/)
   (http://www.volcano.si.edu/reports_weekly.cfm)
   Hoe kom je er bij dat het aardmagnetisch veld al voor het grootste deel is afgenomen? Reconstructies uit magnetisch gesteente laten zien dat de sterkte nogal fluctueert, maar de afname de afgelopen 200 jaar was niet meer dan 12,6% een variatie die we door de eeuwen heen vaker zien, in opgaande of dalende zin.

   3 likes
  • Weet je het zeker? Ik ben er toch echt van overtuigd dat dat niet aan Niburu maar aan HAARP ligt. Op deze site vind je wat meer artikelen daarover.

   1 likes
 9. Niet alleen Watson hangt de theorie van de Annunaki aan. Micheal Tellinger legt haarfijn uit op YouTube waarom tevens hij overtuigt is van de theorie van het goud in Afrika en ons goudzoekers.

  6 likes
 10. Ach er zijn honderden miljoenen mensen die in het sprookje van de bijbel geloven, terwijl er geen enkel bewijs is.
  Maar ze worden niet voor gek verklaard !
  De kans dat Nibiru bestaat is dus veeeel groter dan onze lieve heer.
  Ik hoop dat het verhaal Nibiru waar is, en hij de gehele mensheid wegvaagd.
  Wat zal de Aarde dan een mooie planeet worden.

  1 likes
  • Waarom begin je niet bij jezelf als je het hier zo verschrikkelijk vind? Gejank elke keer van mensen die hopen dat de mensheid wordt weg gevaagd. Zijn niet goed wijs wat mij betreft. Vraag mij af wat jezelf al gedaan hebt om de wereld te verbeteren? Lekker makkelijk achter je laptop op ipad kritiek uiten. Respect hoor.

   Ja, er zijn een hoop mensen die het verzieken voor anderen. Maar er zijn nog altijd een hele hoop goede mensen die wel het goede willen doen.

   3 likes
 11. Fantastische verhalen hier, perfect voer voor Sci-Fi films! 🙂

  De wereld moest al in 2012 vergaan zijn, niet veel van gemerkt.
  Of het moeten de groenten in mijn tuin zijn, maar die vergaan elk jaar….

  4 likes
 12. Micheal tellinger,

  https://www.youtube.com/results?q=michael+tellinger

  deze man heeft zeer interessante informatie over de technologieën die men gebruikt om bepaalde frequenties uit te zenden zodat wij letterlijk en figuurlijk dolblij worden van goud (geld) onderzoek zelf en beslis zelf wat je ervan vindt

  3 likes
 13. Dicht bij …. ver weg, hoe wil je het noemen? BLIJF DICHT bij je zelf en denk wat jij denkt, laat je geen beeldvorming opdringen door wat dan ook, de mensheid is aan het ontwaken en we zijn nog maar in een embryonale fase van het grote geheel, het ontdekken van andere stelsels moet je zien als de uitvinding van de sonar, zoals echoscopie.. ergens IS iets wat groeit en er IS maar laat het wonder boven de vraag uitsteken en dan is er niets vreemds aan alles wat we tot nu toe willen zien

  Planeten en stelsels zijn er zoals de oceanen vissen en leven in zich bergen, meert niets en niets minder.
  Dat ontdekken van ons mens heeft tot nu toe weinig moois gebracht en ik wou dat ik wat ik nu weet nooit had geweten, dus mijn psychiater is zeer snel klaar met mij.
  Laten we allen collectief samenbundelen en ontwaken dat we hier en nergens thuis zijn! Alleen in de ziel ben je thuis. Vaak voel ik mij niet thuis op deze aarde maar het is wel de enige plek waar ik NU moet zijn om de ontdekken dat er meer IS als alleen dat blauwe stippie in de kosmos.. moeilijk is het wel..

  1 likes
  • Moeilijk, maar oh zo waar.

   Door millenia aan brainwashing en manipulatie is het gros van de mensheid zo geblindoekt dat ze vaak niet meer durven te geloven dat er meer is als wij mensen. Door het gewone volk bezig te houden met Justin Bieber en Miley Cyrus en door ons tegen elkaar op te zetten en bang te maken voor elkaar, blijven wij geloven dat de regering ons zal beschermen en voor ons zal zorgen.

   Het enige wat ooit voor ons gezorgd heeft en wat ooit voor ons zal zorgen is de kracht die wij allemaal in ons hebben. Elk individu heeft een stukje kracht in zijn ziel en als dat allemaal aan elkaar kan worden gekoppeld, door niet meer te oordelen maar onvoorwaardelijk van elkaar te houden, zal dat een kracht doen loskomen waar geen bom tegenop kan!

   Liefde, vrede en kennis = Kracht

   2 likes
 14. De Dawn missie is net zo interessant. Dit wordt de eerste dwergplaneet die de Mens bezoekt. De naam van de dwergplaneet is Ceres. (Sonde, niet lijfelijk) Pluto is ook een dwergplaneet, maar daar komt de New Horizons pas over een paar maanden aan. Leuker wordt het als deze ruimtetuigen hun werk hebben gedaan, en er gespeelt kan worden. Waar gaan ze na hun missie heen? Of ze echt planeten zullen ontdekken weet ik niet. De ruimte is erg groot, dus iets missen kan goed.

  p.s. @De kenners van het elektrische heelal: Hoe moet ik Saturnus nu plaatsen?

  2 likes
  • truthisstrangerthanfiction

   saturnus is in feite een zon waarvan de elektrische boogspanning te laag is voor haar omvang waardoor ze dus geen licht geeft, moest ze in een energierijkere kosmische stroom terechtkomen, zou ze letterlijk oplichten als een zon omdat saturnus een gasreus is zou door de inkomende elektrische stroom het gas zich als een plasma gaan gedragen, zoals onze zon dus. (ruw uitgelegd dus enige afwijking is mogelijk)
   dit is ook terug te vinden in alle verhalen van oude, verloren gegane beschavingen waar naar saturnus wordt verwezen als de donkere of zwarte zon..

   0 likes
 15. Het beste boek hierover is naar mijn mening niet van Zacheria Sitchin maar van Alan F Alford met Goden uit de kosmos en qua amusementswaarde was William Bramley erg goed The Gods of Eden…..

  1 likes
 16. Kal-Purush : gastarbeiders kwamen, of werden gehaald omdat de Nederlandse werknemer het “vuile werk” niet meer wilde uitvoeren?

  Fout: de gastarbeiders werkten tegen een LAAG loon, omdat de werkgevers niet MEER wilden betalen voor het smerige werk. Ergo, onder het minimumloon van die tijd.

  Je schrijft onzin!

  1 likes
 17. Beste Mensen; Waarom deze discussie met allerlei beledigingen…..respecteer elkaars mening eens en zoek het in de verbinding.
  Als het aankomt op Niburu, Annunaki is volgens mij niemand die het naadje van de kous weet.
  Waar men wel op kan focussen zijn de oude megalithische bouwwerken, zoals de piramides in Egypte, Bosnië, Zuid en midden Amerika, voor de kust van Japan, Oekraïne en richt u op de tempels in Bolivia, Puma Punka en de muren van sechsehuwan. Kijk naar Libanon, Baalbek of naar de pas opgegraven tempel in Turkije, Gobekli Tepe.
  allemaal bouwwerken, uit de tijd dat de mensheid nog in grotten woonden, maar toch een niveau van bouwen hebben die met onze moderne middelen niet zijn na te bouwen. Vreemd? Ja,,,vreemd…..

  Je kunt simpelweg concluderen dat er een onbekende, wereldwijde beschaving op aarde is geweest die al deze bouwwerken heeft geplaats….Wie? Ja,,,,,inderdaad,,,wie?

  In ieder geval geen grotbewoners die hamer en beiteltje hanteerden

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

kleine ijstijd

Kleine ijstijd op komst? De voorspellingen van de NASA zullen u verrassen

De hele dag door wordt u bestookt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.