Universum

Zijn we dicht bij de ontdekking van de mysterieuze Planeet X?

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ruimtesonde New Horizons van NASA komt dichter en dichter bij Pluto en haar vijf manen. Het is een kwestie van tijd voor we zullen zien wat niemand voor ons heeft gezien: heldere, duidelijke foto’s van de kleine ijzige planeet.

“We wachten allemaal op de foto’s,” zei Alen Stern, hoofdonderzoeker van New Horizons, aan CNN. “De beste beelden die we nu hebben, zijn een paar pixels die door de Hubble Space Telescope werden gemaakt. De beelden werden in 2010 uitgebracht, nadat 20 computers vier jaar lang gelijktijdig werkten om ze te produceren.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op de foto’s is een mysterieuze ijskoude en donkere massa te zien die seizoensgebonden veranderingen ondergaat in de kleur van het oppervlak en de helderheid.

Wetenschappers denken dat voorbij Pluto nog twee planeten staan, te weten Planeet X en Planeet Y. Een team van de Universiteit van Madrid suggereerde dat in de weinig bestudeerde binnenste Oortwolk ‘tenminste twee’ onbekende planeten staan.

Ver voordat wetenschappers onderzoek deden naar Planeet X gingen er al verhalen rond dat ruimteschepen vol jezuïeten van het Vaticaan naar Planeet X (of Nibiru), een ‘geheime’ planeet in ons zonnestelsel, zijn gevlogen.

Schrijver Nigel Watson zei: “Planeet X is een hoeksteen van de theorieën van Zecharia Sitchin. Na het bestuderen van Soemerische kleitabletten concludeerde hij dat de planeet Nibiru voorbij Neptunus stond en eens in de 3600 jaar in ons deel van het zonnestelsel opduikt.”

“Hij beweerde dat Nibiru in botsing is gekomen met Tiamat, een planeet die tussen Mars en Jupiter stond. Door de botsing ontstonden de planetoïdengordel en planeet aarde,” ging hij verder.

“Nibiru wordt bewoond door de Anunnaki, een hoogontwikkeld mensachtig ras, dat de aarde duizenden jaren geleden heeft bezocht om in Afrika goud te delven,” aldus Watson. “Ze hadden mijnwerkers nodig en creëerden met behulp van de genetica de Homo sapiens.”

“Het meeste hiervan kan niet worden bewezen en een dergelijke planeet strookt niet met de huidige aannames over het zonnestelsel,” zei hij. “Doordat dit soort ideeën erg populair zijn, wordt iedere nieuwe ontdekking in het zonnestelsel echter op de voet gevolgd in de hoop op bewijs voor het bestaan van Nibiru of een ander hemellichaam dat mogelijk wordt bewoond door aliens.”

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Martijn
Martijn
9 jaren geleden

Niet alleen Watson hangt de theorie van de Annunaki aan. Micheal Tellinger legt haarfijn uit op YouTube waarom tevens hij overtuigt is van de theorie van het goud in Afrika en ons goudzoekers.

nunki
nunki
9 jaren geleden

De Dawn missie is net zo interessant. Dit wordt de eerste dwergplaneet die de Mens bezoekt. De naam van de dwergplaneet is Ceres. (Sonde, niet lijfelijk) Pluto is ook een dwergplaneet, maar daar komt de New Horizons pas over een paar maanden aan. Leuker wordt het als deze ruimtetuigen hun werk hebben gedaan, en er gespeelt kan worden. Waar gaan ze na hun missie heen? Of ze echt planeten zullen ontdekken weet ik niet. De ruimte is erg groot, dus iets missen kan goed.

p.s. @De kenners van het elektrische heelal: Hoe moet ik Saturnus nu plaatsen?

Eeelke
Eeelke
9 jaren geleden

………Nibiru wordt bewoond door de Anunnaki, een hoogontwikkeld mensachtig ras,….
Zij leven dan wel 3600 jaar lang in een temperatuur van 273 graden onder nul. Alleen een paar jaar in de buurt van de zon zal de temperatuur misschien boven nul komen.

Quasar
Quasar
9 jaren geleden

En de Anunnaki waren dus blijkbaar zo hoog ontwikkeld dat ze wel hierheen kunnen komen maar dan nog wel eerst de homo sapiens moeten maken want anders kunnen ze het goud zelf niet delven? Daar hebben ze de technologie niet voor?? Typisch…

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x