Buitenland

Nostradamus ‘voorspelde’ Donald Trump 400 jaar geleden. Zijn deze profetieën het bewijs?

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nostradamus zou er 400 jaar geleden in zijn geslaagd om de overwinning van de Republikein Donald Trump tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen te voorspellen.

Michel de Nostradame stierf in 1566 en werd vooral bekend door zijn ‘profetieën’, waarin hij in de vorm van kwatrijnen – gedichten van vier regels – de toekomst van de wereld voorspelde.

Volgens sommigen zou hij onder meer gewaarschuwd hebben voor de Tweede Wereldoorlog en de aanslagen van 11 september in New York.

Leider van het leger

Er wordt nu beweerd dat Centurie III, kwatrijn 81 verwijst naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016:

De grote opzichtige, zonder vermetele schaamte, zal verkozen worden tot leider van het leger: de vrijmoedigheid van zijn beweringen, de brug gebroken, de stad zwijmelend van angst.

Ook andere voorspellingen van Nostradamus zijn gelinkt aan de presidentsverkiezingen van 2016. Zo schrijft hij in Centurie VIII, kwatrijn 15:

De mannelijke vrouw zal haar invloed uitbreiden naar het noorden. Ze zal bijna heel Europa en de rest van de wereld tegen zich in het harnas jagen. Twee nederlagen zullen haar uit haar evenwicht brengen. Zodat leven en dood Oost-Europa sterker zullen maken.

Clinton

Sommigen suggereren dat dit een verwijzing is naar Hillary Clinton en haar nederlagen tegen Barack Obama in 2008 en Trump in 2016. Een sterker Oost-Europa zou Rusland kunnen zijn.

Kwatrijn 20 verhaalt over vervalste verkiezingen:

De valse boodschap over de oneerlijke verkiezing, die door de stad waart en een einde stelt aan het gebroken pact. Stemmen gekocht, de kapel bevlekt met bloed, de keizerrijken die samen worden gebonden.

Mogelijk een verwijzing naar het buitenlandbeleid van Trump en Poetin? Of misschien naar het onderzoek rond de beschuldigingen van Russische inmenging?

[Independent]

4.3 6 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peer
Peer
5 jaren geleden

Trump heeft in 1 jaar meer voor elkaar gekregen dan Obama in 8 jaar. Waar praten we over ?

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Nostradamus is voor mij geen echte wetenschap.

onbekend
onbekend
5 jaren geleden

Donald Trump zou eens moeten zingen in de Musikantenstadl.
Hij heeft geen heimelijke glimlach.

JB62
JB62
5 jaren geleden

“Centurie VIII, kwatrijn 15: De mannelijke vrouw zal haar invloed uitbreiden naar het noorden. Ze zal bijna heel Europa en de rest van de wereld tegen zich in het harnas jagen. Twee nederlagen zullen haar uit haar evenwicht brengen. Zodat leven en dood Oost-Europa sterker zullen maken.”

De mannelijke vrouw lijkt meer te slaan op Angela Merkel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x