Het Complot

Occulte symboliek tijdens de Olympische sluitingsceremonie

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het woord ‘occult’ betekent ‘verborgen’ en is een neutraal woord. Het is goed noch kwaad. Het gaat er om wie de occulte rituelen uitvoert.

Net zoals zeven achtste van een ijsberg zich onder water bevindt speelt ons onderbewustzijn een veel grotere rol dan we denken bij het sturen van ons leven.

De sluitingsceremonie van de Olympische Spelen 2012 kan in ieder geval ten dele worden gezien als een occulte ritualistische ceremonie. Toen de Olympische Spelen lang geleden begonnen was sport van ondergeschikt belang. De Olympiade begon als een religieuze ceremonie. Het was een ceremonieel ritueel gewijd aan de Olympische Goden. Dat is niet veranderd.

Programmeren

Het is een spel om de massa te betoveren door middel van bepaalde symbolen, getallen en geometrische vormen die het onderbewustzijn van de mensen programmeren.

Ook de openingsceremonie was gevuld met occulte symbolen. Zo verwezen de vijf ronddraaiende ringen naar de wielen van de vurige wagen waarin de profeet Elia uit het Oude Testament ten hemel werd opgenomen. De programmering werd langzaam versterkt door de vijf ringen bij herhaling prominent in beeld te brengen met het nummer Chariots of Fire van Vangelis op de achtergrond.

Olympische Spelen

Olympische Spelen

Chemische huwelijk

Voor de sluitingsceremonie zei organisator Kim Gavin: “Als de openingsceremonie het huwelijk was, is vanavond de ‘disco na de trouwerij’.” Gavin verwees hiermee naar het chemische huwelijk van de Rozenkruisers en de vrijmetselaars gebaseerd op de tekst van Christian Rosenkreutz.

Het verwijst naar het alchemistische proces conjunctie waarbij de tegengestelden terug worden verenigd. De nieuwe substantie, het kind van de conjunctie, staat bekend als de Steen der Wijzen. Met deze substantie zouden gewone metalen in goud kunnen veranderen. Het wordt ook als levenselixer voorgesteld waaraan verjongende en levensverlengende eigenschappen worden toegekend.

Trappiramide

De sluitingsceremonie was een waar spektakel. Op de achtergrond speelde echter een ritueel van de vrijmetselaars. Midden op het andreaskruis van de Schotse Ritus van vrijmetselaars was lange tijd het reuzenrad London Eye te zien.

Uit 303 witte blokken werd een trappiramide gemaakt terwijl het nummer Running Up That Hill van Kate Bush was te horen. Toen het “If I could make a deal with God” klonk, lagen alle dansers roerloos op de grond.

De 0 staat voor nul. De witte dozen van de piramide waren daarmee een verwijzing naar het getal 33, het belangrijkste getal in elk ritueel van de vrijmetselaars en de hoogste graad die een vrijmetselaar kan bereiken.

Feniks

Tegen het einde van de ceremonie verscheen het ultieme symbool van de vrijmetselaars, de feniks die herboren wordt uit zijn eigen as. Op dat moment klonken de woorden “…we can rule the world” van Take That met op de achtergrond de beroemde masonische passer en winkelhaak, het logo van de vrijmetselarij.

Yeah, you and me we can ride on a star
If you stay with me, girl, we can rule the world
Yeah, you and me we can light up the sky
If you stay by my side, we can rule the world

Olympische Spelen

Net als bij ieder ander ritueel wordt als afsluiting de vlam van de kaars gedoofd. In dit geval was dat de olympische vlam.

Bron: Redicecreations.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
9 jaren geleden

Edoch begon de ceremonie met Imagine van John Lennon en Freedom van George Michael.. Waar je je aandacht op richt wordt je werkelijkheid 🙂

c r
c r
9 jaren geleden

zie je nu is er toch iets gebeurt tijdens het Olympische spelen ik dacht het al van hun kun je het eerder verwachten .nu weet ik wat er gaat komen of wat ze dan proberen

Tasj
Tasj
9 jaren geleden

Ik vond het allemaal heel onsmakelijk, niet vreugdevol, een hoop chaos en zeer irriterend. Niets hoopvols aan voor sportiviteit en een gezonde GROENE toekomst…. Wat heb ik me geërgerd aan die rode vogel,( de Feniks) de arrogantie die erafstraalde en AL het ballet zowel in de openings als sluitingsceremonie. Tijdens de openings ceremonievoelde ik me alsof ik in mijn rug gestoken werd en werd heel onpasselijk van alles; vooral van die verheerlijking van de industrie( vervuiling en die rokende lelijke schoorstenen ) ehw, ik vond alles zwart, demonisch en zeer teleurstellend. Het was overduidelijk een feestje v d illuminatie. Wel was ik blij dat er GEEN false vlag operatie heeft plaats gevonden…. En zag je ook hoe zuur de koningin keek? Dat gaf mij een gevoel alsof haar plannen waren gedwarsboomd .. Dat gaf mij nog enige verlichting na die misselijk makende 3 uur. Mnr Jaques Rogge leek haast niet levend/ menselijk …. Ik heb alles heel moeilijk doorstaan 🙁

Debb3
Debb3
9 jaren geleden

Ik heb er geen aandacht aan geschonken ga mijn goede energie niet aan verspillen. Het was van af het begin al bekent wat er allemaal voor lelijks zou komen waarom dan nog kijken dan geef je die schorem alleen maar macht en ja het gaat enorm in je onderbewustzijn zitten en nee dat heb je niet door misschien door je kut te voelen en wat andere rare klachten. Idd een falsvlag aanval is uitgebleven wat ook wel te verwachten was zo bekijk ik het. Al met al is reuze meegevallen op die opening en afsluiting na een gesloten hoofdstuk. Namasté

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

60
0
We lezen graag je reactie!x