Homepagina » Mens en Dier » Gouverneur van New York verkondigt: ‘Het vaccin komt van God’
gouverneur
Foto: Kathy Hochul (NYS Funeral Directors Association CC BY 2.0)

Gouverneur van New York verkondigt: ‘Het vaccin komt van God’

De gouverneur van New York, Kathy Hochul, heeft zondag tijdens een kerkdienst in Brooklyn gezegd dat het coronavaccin ‘van God komt’.

“We zijn nog niet van deze pandemie verlost,” zei Hochul. “Was het maar waar. Ik bad in deze tijd veel tot God en hij heeft onze gebeden verhoord. Hij heeft ervoor gezorgd dat de slimste mannen en vrouwen, de wetenschappers, de artsen, de onderzoekers een vaccin hebben gemaakt. Dat komt van God en nu moeten we zeggen: ‘Dank u, God. Dank u’.”

“Ja, ik weet dat jullie zijn gevaccineerd. Jullie zijn slim, maar er zijn ook mensen die niet naar God luisteren,” zei de gouverneur. “Ik vraag jullie om mijn apostelen te worden.”


Een gave uit Gods hand

Zorgminister Hugo de Jonge deed onlangs soortgelijke uitspraken. In een interview met het Nederlands Dagblad noemde hij het coronavaccin ‘een gave uit Gods hand’. “Er is één manier om dit virus de pas af te snijden, en dat is vaccinatie. Ik kan het vaccin niet anders zien dan als een goede gave uit Gods hand,” zei hij.

Noodtoestand

Ondertussen kijkt de staat New York naar noodoplossingen nu tienduizenden zorgmedewerkers niet aan de vaccinatieplicht voldoen. Er wordt onder meer overwogen om de National Guard in te schakelen.

Ziekenhuispersoneel kreeg tot middernacht op maandag de tijd om een coronaprik te halen. Weigeraars kunnen hun baan verliezen. Ongeveer 70.000 ziekenhuismedewerkers in New York zijn nog niet volledig ingeënt. Gouverneur Hochul heeft de noodtoestand uitgeroepen.

4.2 30 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
179 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Matt
Matt
2 maanden geleden

Dan heeft de duivel/satan dus dat virus op de mensen losgelaten. God zou zoiets nooit doen natuurlijk.
Toevallig zijn de aanstokers van al deze ellende aanhangers van satan, diezelfde aanhangers die deze ‘gelovige’ gouverneur nu de hemel inprijst als hun redders.
Kun je het nog volgen?

Punchingbagfactory.com
Punchingbagfactory.com
2 maanden geleden

Dit soort zegt dus dat ik in complottheorieën geloof, en zelf geloven ze nog dat we door adam en eva zijn geschapen. Ik geloof alleen in feiten, feit is dat God mijn immuunsysteem heeft geschapen, en de globalisten deze crisis.

Edo Timmermans
Edo Timmermans
2 maanden geleden

Helaas denken veel mensen die in God geloven dat de verkeerde conclusies die ze trekken wel juist moet zijn omdat ze in God geloven. Het betekent niet dat God niet bestaat, maar het heeft wél tot gevolg dat veel mensen gaan geloven God een fabeltje is. En ook dat is jammer.
Maar het meest spijtig voor de inwoners van New York is dat die gouverneur blijft vasthouden aan die krankzinnige vaccinatieverplichting voor mensen die in de zorg werken.

Annette
Annette
2 maanden geleden

Kathy Hochul, je bent niet goed bij je hoofd.
Als jij DURFT te zeggen, dat het vaccin van God komt, dan breng je een totaal verkeerde boodschap over.
Die 70.000 zorgmedewerkers, die weigeren zich te laten prikken en op het punt staan hun werk te verliezen, doen dat echt niet voor niets.
JUIST die zorgmedewerkers hebben sinds het begin van de prikcampagne de desastreuze gevolgen kunnen zien. Zij stonden er zogenaamd met de neuzen bovenop.
Dat JIJ in een huis van God deze boodschap vertelt, zegt alleen maar dat je overgenomen bent door de satanisten. Jij spreekt een duivelse boodschap uit.
Ook in dit verhaal is weer overduidelijk, dat er een strijd wordt gestreden tussen Goed en Kwaad.
Iedereen die zich laat prikken met dat experimentele goedje, zal ten eerste “bezit” worden van het farmaceutische bedrijf. Volgens mij weten de meeste mensen dit niet eens. Je krijgt eigenlijk meteen het teken van het beest. Daarna is het in principe aftellen geblazen. Voor ieder mens zal dat verschillend zijn.
DIE mensen die weigeren hier aan mee te doen, hebben al of krijgen het bijzonder zwaar. Zoveel is inmiddels wel duidelijk.
Ik vergelijk het eigenlijk een beetje met de hond en de kat. Je moet een keuze maken tussen gebeten worden door de hond of door de kat.
Voor mijn man en mij is het duidelijk: wij willen onder geen beding troep ingespoten krijgen, die nu of wat later ongelooflijke schade kan aanrichten. Als wij dan stellen dat dat bijvoorbeeld de hond is, dan laten wij ons maar liever bijten door de kat.
Jullie zien aan dit verhaal dat er TOCH sprake is van een duivels dilemma.
Dan nog even wat betreft DIE mensen die nu al 2 prikken hebben gehad. Die zijn er ook nog lang niet vanaf. Daar komt straks nummer 3 en ga zo maar door bij.
Nog even wat betreft die trut van een gouverneur. Zij vraagt haar toehoorders om haar apostelen te worden. Ik kan mij nu al voorstellen, dat die apostelen niet gehoord zullen worden.
Mensen die de afgelopen 9 maanden niet gezwicht zijn onder de druk, zullen dat door wauwelende geprikte mensen OOK niet doen.
Zij hebben namelijk BEWUST gekozen om het niet te doen.

x

Check Also

pathologen

Duitse pathologen geven nieuwe persconferentie over sterfgevallen na coronaprik, is er een verband?

In september hielden Duitse pathologen een persconferentie ...

coronapas

Als onderbouwing voor 2G-coronapas gebruikte De Jonge studie die daar nooit voor bedoeld is: ‘Dit is misleiding’

Coronaminister Hugo de Jonge gebruikte als onderbouwing ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

179
0
We lezen graag je reactie!x