Buitenland

‘Oekraïne moet stormram zijn voor volgende stap in Great Reset’

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov heeft zaterdag gezegd dat Oekraïne van het Westen geen onderhandelingen mag voeren met Rusland. Lavrov beschuldigde het Westen, geleid door Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, ervan Oekraïne te gebruiken als instrument om Rusland te beteugelen en uit te putten.

In een interview zei hij dat het Westen Oekraïne heeft verboden om verder te onderhandelen met Rusland, dat twee maanden geleden Oekraïense voorstellen heeft geaccepteerd die moesten dienen als basis voor een oplossing.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Averechts

De westerse landen hebben Oekraïne gedwongen om zich harder op te stellen tegenover Rusland, zei hij. Over de economische sancties zei Lavrov dat ze averechts werken en dat het Westen er meer last van heeft dan Rusland.

Lavrov zei dat zijn land eerder grote hoeveelheden landbouwproducten heeft ingevoerd, die het hebben veranderd in het grootste landbouwland ter wereld. Hij voegde toe dat de oliemarkt niet wordt gedreven door politieke grillen.

Daarom mag er geen vrede komen

“Oekraïne moet de stormram zijn voor de volgende stap in de Great Reset,” reageert FVD-voorman Thierry Baudet. “Daarom wil het Westen oorlog. Daarom mag er geen vrede komen. Arme Oekraïners.”

4.9 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert Braanker
Bert Braanker
9 maanden geleden

Zolang dat tuig het voor het zeggen heeft zijn we verloren. Stop dat tuig.

AlbertV
AlbertV
9 maanden geleden

Lavrov steekt als politicus, diplomaat en mens met hoofd en schouders ver boven zijn westerse collega’s uit.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
9 maanden geleden

Hahahaha….het maakt allemaal helemaal geen moer uit….Rusland heeft inmiddels besloten HÉÉL OEKRONAZIË te BEVRIJDEN van de NAVO….De NAVO, Uncle Shmuel, het Keizerrijk der Leugens & das Viertes Euro-Reich zijn namelijk toch niet te vertrouwen…ze Liegen & Bedriegen al eeuwenlang dus daar kun je geen afspraken mee maken, akkoorden of verdragen mee sluiten….

https://youtu.be/pdUYtvk4sqE

Jaco
Jaco
9 maanden geleden

En wij ons laten beroven tot in de eeuwigheid zeker. Want ook wij betalen de hoogste rekening van de hele zooi. Vieze gore etterbakken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

53
0
We lezen graag je reactie!x