CoronaBinnenland

Nu al 15 keer meer meldingen van bijwerkingen bij coronavaccins dan ingeschat door Lareb

Help anderen door deze info met kennissen op je social media te delen!

Deze week maakte het Duitse ministerie van Volksgezondheid bekend dat één op de 5000 corona-injecties leidt tot ernstige bijwerkingen. Het gaat daarbij alleen over de gemelde bijwerkingen.

In Nederland is het aantal meldingen van ernstige bijwerkingen bij coronavaccinatie één per 6493 injecties. Op 10 juli heeft het bijwerkingencentrum Lareb 228.604 meldingen ontvangen van 1,1 miljoen bijwerkingen, waarvan 5552 ernstig.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dit is veel meer dan Lareb in mei 2020 had ingeschat, weet data-analist Daniël van der Tuin. “De prognose voor de gehele bevolking was 15.000 meldingen van bijwerkingen, waarvan 600 ernstig. We zitten nu op 15 keer meer meldingen dan ingeschat. Voor ernstige bijwerkingen is dit negen keer meer,” schrijft hij.

Stuk hoger

Eind vorig jaar becijferde de Groene Rekenkamer dat het Lareb 88.000 meldingen van bijwerkingen niet heeft opgenomen in de rapportage. “Wij kunnen op dit punt niet anders dan ons zeer dringend afvragen hoe het mogelijk is dat Lareb deze extra coronavaccin-gerelateerde meldingen niet heeft gerapporteerd,” aldus de Groene Rekenkamer.

Het werkelijke aantal (ernstige) bijwerkingen zal dus nog een stuk hoger liggen.

Bitter weinig

Data-analist Wouter Aukema klaagt dat het Lareb bitter weinig publiceert over de veiligheid met betrekking tot coronavaccinatie. Sinds 2021 gaan slechts 20 van de 191 publicaties hierover, terwijl ruim 15 keer zoveel werd gemeld.

In 2020 werden er 32.000 meldingen gedaan, in 2021 meer dan 200.000 met betrekking tot de coronavaccins. Daar kun je dus in ieder geval nog 88.000 bij optellen. “Heeft vaccinatieveiligheid wel prioriteit?” vraagt Aukema.

Ongerustheid wegnemen

Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt opmerkelijk genoeg dat het Lareb het vooral als haar taak ziet om ‘mogelijke onterechte ongerustheid te kunnen wegnemen’. Op de tweede plaats komt het registreren van bijwerkingen van de vaccins.

5 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Timo
Timo
1 jaar geleden

Het Lareb begint een crimineel instituut te worden. Totaal geindoctrineerd door deze totaal verrotte regering. Duidelijk toch : Wie betaalt, bepaalt.
Dat de mensen die daar werken nog geen diep schuldgevoel hebben???

Anoniem 71
Anoniem 71
1 jaar geleden

Nou we weten de juiste cijfers nog steeds niet over hoeveel sterfgevallen het gaan zal naar mijn idee in de miljoenen lopen wereldwijd.

jos
jos
1 jaar geleden

Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt opmerkelijk genoeg dat het Lareb het vooral als haar taak ziet om ‘mogelijke onterechte ongerustheid te kunnen wegnemen’. Op de tweede plaats komt het registreren van bijwerkingen van de vaccins.

Dat heet in de volksmond het verdoezelen van vaccinatieschade de mensen doelbewust beschadigen met een niet veilige vaccinatie als je verder kijkt dan je neus lang is kan je zien wat die prikken allemaal aan richt voor schade hoef je geen wetenschapper voor te zijn om dat te begrijpen wat er aan de hand is

johan den haag
johan den haag
1 jaar geleden

Denk je dat Rutte hier iets mee gaat doen? Niet hiermee, wel met digitale passen en digitaal geld om ons volledig de mond te snoeren en volledig onder controle te krijgen.
Komt er opstand? ik denk dat deze psychopaat al heet laten uitrekenen ( of is door WEF al gedaan) hoeveel burgerslachtoffers gemaakt kunnen worden om dat dan neer te slaan.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x