CoronaBuitenland

Xena (17) haalde eind vorig jaar de boosterprik en nu is ze aan 1 oog blind: ‘Enorm veel spijt’

Help door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

De 17-jarige Xena haalde eind vorig jaar de boosterprik. Drie weken na de booster kreeg ze last van ernstige gezondheidsproblemen. Ze had zulke erge hoofdpijn dat ze ’s nachts niet kon slapen.

Plotseling ging haar linkeroog niet meer open en daarnaast was haar mond verlamd. De toestand van Xena verslechterde, de hoofdpijn werd onhoudbaar, ze had zenuwpijn in het aangezicht, spasmen en haar linkerwang zwol op.

Dit heb ik nog nooit gezien

Ze werd vijf dagen opgenomen in het ziekenhuis en kreeg een infuusbehandeling, maar dat mocht niet baten. Haar moeder sprak 18 artsen en geen enkele arts kan een definitieve diagnose stellen.

Kristel, de moeder van Xena, kwam uit bij een neurochirurg, maar die deelde haar mee: “Mevrouw, dit heb ik nog nooit gezien.” De gevolgen voor Xena zijn dramatisch, de toekomst onzeker. Ze kreeg zes verschillende medicijnen tegen de verschrikkelijke pijn, maar die helpen niet.

Het zou best wel kunnen

“Mijn kind is zo goed als blind aan één oog,” vertelt Kristel. School is weggevallen, sport is weggevallen, het sociale leven is weggevallen.

Ze vroeg artsen of het te maken kan hebben met de vaccinatie. “Dan zie je hun koppen naar beneden gaan. Het zou best wel kunnen.” Ze willen het echter niet zwart op wit zetten. “Ik heb er enorm veel spijt van,” zegt Kristel, die Xena ertoe aanzette om de prik te halen.

4.8 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
173 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
2 maanden geleden

wie niet horen wil…
ik kan geen medelijden hebben met mensen die aan een oog blind worden maar eigenlijk altijd al geheel blind geweest zijn.

John Kuhles
John Kuhles
2 maanden geleden

18 Artsen die zich voor de domme houden … diep diep triest

Pitje
Pitje
2 maanden geleden

Ook weer zo.n idioot die haar kind de jeugd verknalt domdom

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

Wat een laffe bende die artsen.

Hoe lang denken ze nog te kunnen zwijgen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

173
0
We lezen graag je reactie!x