Het Complot

Het officiële verhaal over 9/11 is absurd. Waarom leggen de mainstream media deze link niet?

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds 11 september 2001 is er geen enkele mainstream documentaire verschenen waarin vraagtekens worden gezet bij het officiële verhaal over 9/11. Dat is zo belachelijk dat het iets structureels moet zijn in plaats van toeval, stelt David Icke in gesprek met de Lancashire Post.

De mainstream media erkennen dat ze zijn voorgelogen over massavernietigingswapens in Irak, en toch slikken ze ieder woord over 9/11 voor zoete koek,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“Dat terwijl beide verhalen afkomstig zijn van dezelfde mensen – niet dezelfde agentschappen of overheden – maar dezelfde mensen,” vervolgde hij.

Absurd

Het officiële verhaal over 9/11 is volgens hem absurd.

Hij verwijst naar het Project for the New American Century (PNAC), een denktank waarvan een aantal leden in januari 2001 aan de macht was gekomen.

In september 2000 deed het PNAC al in een document getiteld ‘Rebuilding America’s Defences’ uit de doeken wat het plan was.

Nieuwe Pearl Harbor

In onder meer Irak, Iran, Syrië, Libië en Noord-Korea moest regimeverandering worden afgedwongen, zo vond de denktank. Hiervoor was ‘een nieuwe Pearl Harbor’ nodig.

“Als de mainstream media bemenst zouden worden door goede journalisten zouden ze die link in een oogwenk leggen, maar de ervaring leert dat de meesten van hen nog nooit van het PNAC hebben gehoord,” zei Icke.

Geheimhouden

Het is dan ook niet vreemd dat hij door de mainsteam media geregeld wordt uitgemaakt voor racist of antisemiet.

Om te voorkomen dat zijn lezingen niet door kunnen gaan als gevolg van druk van buitenaf, moet hij de locatie van een lezing tot 24 uur van tevoren geheimhouden.

Foto: Sodakan Wikimedia Commons

[LEP]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arka
Arka
5 jaren geleden

Maar wij hebben onze eigen George van Houts, bekijk zijn Theatershow KomPlot over 9/11 op YouTube;
https://www.youtube.com/watch?v=oabh32a8n-A&frags=pl%2Cwn

Hawks
Hawks
5 jaren geleden

Ik citeer: In onder meer Irak, Iran, Syrië, Libië en Noord-Korea moest regimeverandering worden afgedwongen, zo vond de denktank. Hiervoor was ‘een nieuwe Pearl Harbor’ nodig.’.

Er is bewijs dat PNAC dat gezegd heeft over Irak, maar voor zover ik weet is er geen bewijs voor dat de PNAC dit heeft gezegd over Iran, Syrië, Libië en Noord-Korea. Wie helpt?

Wil
Wil
5 jaren geleden

Als je alles wat er in de “samenleving” gebeurd onder de loep neemt, dan is er maar een conclusie mogelijk! Deze wereld is zo rot als dat ie rond is.

enki
enki
5 jaren geleden

Icke wordt idd. vaak afgeschilderd als rasist/ antisemiet. Maar dat is natuurlijk de makkelijkste weg om iemand zwart te maken die wakker is en ondertussen heel veel mensen op de juiste weg heeft geholpen.
Ik bedoel als je van mening bent dat europa wordt overspoelt met mensen buiten europa en dat ook hardop uitspreek ben je een rasist en als je van mening bent dat zionistische troep de wereld verziekt ben je al gauw een antisemiet.

gegroet

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x