Homepagina » Het Complot » Het officiële verhaal over 9/11 is absurd. Waarom leggen de mainstream media deze link niet?
Het officiële verhaal over 9/11 is absurd. Waarom leggen de mainstream media deze link niet?

Het officiële verhaal over 9/11 is absurd. Waarom leggen de mainstream media deze link niet?

Sinds 11 september 2001 is er geen enkele mainstream documentaire verschenen waarin vraagtekens worden gezet bij het officiële verhaal over 9/11. Dat is zo belachelijk dat het iets structureels moet zijn in plaats van toeval, stelt David Icke in gesprek met de Lancashire Post.

De mainstream media erkennen dat ze zijn voorgelogen over massavernietigingswapens in Irak, en toch slikken ze ieder woord over 9/11 voor zoete koek,” zei hij.

“Dat terwijl beide verhalen afkomstig zijn van dezelfde mensen – niet dezelfde agentschappen of overheden – maar dezelfde mensen,” vervolgde hij.

Absurd

Het officiële verhaal over 9/11 is volgens hem absurd.

Hij verwijst naar het Project for the New American Century (PNAC), een denktank waarvan een aantal leden in januari 2001 aan de macht was gekomen.

In september 2000 deed het PNAC al in een document getiteld ‘Rebuilding America’s Defences’ uit de doeken wat het plan was.

Nieuwe Pearl Harbor

In onder meer Irak, Iran, Syrië, Libië en Noord-Korea moest regimeverandering worden afgedwongen, zo vond de denktank. Hiervoor was ‘een nieuwe Pearl Harbor’ nodig.

“Als de mainstream media bemenst zouden worden door goede journalisten zouden ze die link in een oogwenk leggen, maar de ervaring leert dat de meesten van hen nog nooit van het PNAC hebben gehoord,” zei Icke.

Geheimhouden

Het is dan ook niet vreemd dat hij door de mainsteam media geregeld wordt uitgemaakt voor racist of antisemiet.

Om te voorkomen dat zijn lezingen niet door kunnen gaan als gevolg van druk van buitenaf, moet hij de locatie van een lezing tot 24 uur van tevoren geheimhouden.

Foto: Sodakan Wikimedia Commons

[LEP]


Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Maar wij hebben onze eigen George van Houts, bekijk zijn Theatershow KomPlot over 9/11 op YouTube;
  https://www.youtube.com/watch?v=oabh32a8n-A&frags=pl%2Cwn

  13 likes
  • Geweldig werk van George van Houts, inderdaad! Een must see! Hij legt heel helder uit dat er veel redenen om het officiële verhaal niet te geloven.

   6 likes
   • George zou met de MH17 aan de gang moeten gaan ipv 9/11, misschien dat hij dan ook de interesse van de bevolking kan aanwakkeren om de leugens niet meer te slikken.

    12 likes
  • Helaas moeten wij het doen met George van Houts en Coen Vermeeren.
   Beide hebben helaas niet meer gedaan dan in het Nederlands dezelfde vragen stellen die anderen al verzonnen hebben en op internet of in een boek gezet hebben.
   Geen nieuwe verklaringen, geen nieuwe hypotheses, geen nieuwe onderzoeksvoorstellen.
   Jammer, gemiste kans.

   3 likes
 2. MH-17 (of was het toch de MH-370 of ‘slechts’ MH-370 Aziatische formaldehyde lijken?) was ook een manier om de Russen tot grote vijand te maken van het Westen.

  Het bewust laten vliegen van een passagierstoestel boven conflictgebied is hetzelfde als Pearl Harbor plat laten bombarderen door de Japanners, het was het uitlokken van betrokkenheid en een false flag creëeren, waarmee zaken gerechtvaardigd konden/kunnen worden, zoals Japan onderwerpen aan de VS na de oorlog, net als met Europa gebeurde d.m.v. de geïnstalleerde zio puppet Onkel Adolf. Europa was na het ‘bevrijden’ onderworpen aan de VS en het slaafje van Washington.

  En de mainstream media berichten daartoe eenzijdig, al vanaf het begin, omdat de MSM rot en corrupt zijn tot op het bot en dienst doen als het slaven hersenspoelkanaal van de zio-nazi poltici.

  En mensen beschuldigen van discriminatie en antisemitisme? Ze doen maar, wie zich beledigd voelt moet eerst eens in de waarheid duiken van de goede verhoudingen tussen VS, EU, ISR en SA en het chantabel hebben gemaakt van hooggeplaatsten, rechters, politici en royals en waarom landen moeten volstromen met andere culturen, waaronder ex huursoldaten, moordenaars, verkrachters en geweldplegers, gangsters en drugsdealers. Het zogenaamde telkens aanvoeren van discrimineren en antisemitisme is de mond snoeren en dom houden van de bevolking in een groot steekspel. En de bevolking pikt dat alles ook nog, de achterlijkheid zelve.

  En al zou men discrimineren en antisemiteren, wat dan? Het hebben van voorkeuren of hebben van afkeer is een persoonlijke aangelegenheid waar niemand ook maar iets over heeft te vertellen….Verkrachters en moordenaars of middeleeuwse culturen en religies daaraan veranderd het corrupte linkse mondsnoeren geen éne rotmoer, het zijn feiten. Dat links mensen graag verkracht of vermoord willen worden of zich graag als debielen willen onderwerpen betekent nog niet dat anderen daar geen mening over hebben of hetzelfde moeten doen. En dat mensen zich gepakt voelen op hun kleur, dat gebeurt visa versa, leer er maar mee leven, dat moet het witbek-, kaaskop- en ongelovige varkensvolk uiteindelijk ook en worden bij bosjes op dit moment afgemaakt, zoals de bedoeling is.

  7 likes
  • …En over zio party day 9/11 zijn veel aardige video’s te vinden met ondertiteling die in Jip en Janneke taal uitleggen wat er niet klopt aan het zogenaamde ‘officiële’ verhaal….Zelfs aan eengecellige mensen is het uit te leggen….

   De 9/11, trut(h)!!
   https://youtu.be/Vi8FlfKT7YI

   3 likes
 3. Icke wordt idd. vaak afgeschilderd als rasist/ antisemiet. Maar dat is natuurlijk de makkelijkste weg om iemand zwart te maken die wakker is en ondertussen heel veel mensen op de juiste weg heeft geholpen.
  Ik bedoel als je van mening bent dat europa wordt overspoelt met mensen buiten europa en dat ook hardop uitspreek ben je een rasist en als je van mening bent dat zionistische troep de wereld verziekt ben je al gauw een antisemiet.

  gegroet

  8 likes
 4. Als je alles wat er in de “samenleving” gebeurd onder de loep neemt, dan is er maar een conclusie mogelijk! Deze wereld is zo rot als dat ie rond is.

  6 likes
 5. Ik citeer: In onder meer Irak, Iran, Syrië, Libië en Noord-Korea moest regimeverandering worden afgedwongen, zo vond de denktank. Hiervoor was ‘een nieuwe Pearl Harbor’ nodig.’.

  Er is bewijs dat PNAC dat gezegd heeft over Irak, maar voor zover ik weet is er geen bewijs voor dat de PNAC dit heeft gezegd over Iran, Syrië, Libië en Noord-Korea. Wie helpt?

  2 likes
  • Noord-Korea niet maar die andere wel. Ik neem aan dat PNAC hierachter zit. Google maar Wesley Clark memo.

   General Clark returned to meet with the unidentified general some 6 weeks later, by which point the Bush administration had already started bombing Afghanistan. Gen. Clark asked: “So, we still going to war with Iraq?” The unidentified general informed Clark that it was “worse than that,” before reaching for his desk and presenting Clark with a memo that he had received from the office of Secretary of Defense Rumsfeld. The unidentified general informed Clark that in his hands he had a memo describing how the US was going to take down seven countries in five years, “starting with Iraq and then Syria, Lebanon, Lybia, Somalia, Sudan, and finishing off Iran.”

   2 likes
   • Dank je. Ik weet van het bestaan van deze memo. Echter, Clark (et al) zegt niet waar deze lijst met landen vandaan komt, en hij ziet deze memo na 09/11/2001. Waar komt uitgerekend deze lijst van landen vandaan? PNAC kan erachter zitten, en het kan ook opgetekend zijn door Cheney en Bush op een mooie dinsdagmiddag.

    0 likes
 6. Geen journalist durft er zijn handen aan te branden uit angst voor zijn baan. En mensen wíllen ook niet weten dat de twin towers zijn neergehaald mede met nucleaire springladingen en dat de Mossad het op verzoek van neocons zoals Cheney, Rumsfeld en Wolfowitz heeft uitgevoerd.

  2 likes
 7. Je kan gewoon kaartjes kopen hoor voor Icke. Alle locaties en tijden zijn gewoon bekend.

  gegroet

  0 likes
 8. Berend Willem Hietbrink

  Leugens nog zo snel en fel….
  Waarheid wint op den duur haar eerlijk spel.
  Niet ingestort maar simpel ontploft opgeblazen.
  Met kennis van zaken der aller hoogste bazen.
  Thans Trump triomf van al het Amerikaans kwaad
  Zoals Israël het beroofde land Amerikaanse staat

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

hoogleraar

Hoogleraar en universitair docent schrijven vlijmscherp artikel over coronabeleid: ‘Draconisch’

Hoogleraar Michaéla Schippers en universitair docent Erwin ...

coronacrisis

Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

Dag in dag uit zie je dezelfde ...