Homepagina » Buitenland » Hillary Clinton accepteerde 400 miljoen aan illegale Russische campagnedonaties. Poetin gooit knuppel in hoenderhok
Hillary Clinton accepteerde 400 miljoen aan illegale Russische campagnedonaties. Poetin gooit knuppel in hoenderhok

Hillary Clinton accepteerde 400 miljoen aan illegale Russische campagnedonaties. Poetin gooit knuppel in hoenderhok

De Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin hebben elkaar ontmoet in de Finse hoofdstad Helsinki.

Tijdens een persconferentie spraken ze van ‘open en constructieve gesprekken’. Twee nucleaire grootmachten die eerst op vijandige voet met elkaar stonden en nu toenadering tot elkaar zoeken, dat klinkt positief zou je zeggen. In de media verschijnen vooral huilberichten.

Trump zei geen reden te zien om te geloven dat Rusland probeerde de Amerikaanse presidentsverkiezing te beïnvloeden.

Onzin

Hij noemde het Ruslandonderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller ‘een ramp voor ons land’ en zei Clinton ‘met gemak’ te hebben verslagen.

De Russische president erkende dat hij hoopte dat Trump de verkiezingen zou winnen, maar noemde de beschuldigingen over inmenging in de verkiezingen ‘onzin’.

Poetin zei dat Rusland juist denkt dat Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen hebben samengewerkt met zakenman en Kremlin-criticus Bill Browder om de campagne van Hillary Clinton te spekken.

400 miljoen dollar

Er zou 400 miljoen dollar van Browder naar de campagne zijn gesluisd.

Browder heeft in Rusland miljarden verdiend zonder daar belasting over te betalen. Een deel van zijn fortuin heeft hij volgens de Russische autoriteiten met hulp van Amerikaanse inlichtingendiensten via Rusland naar Clinton doorgesluisd.

Foto: Farchering Wikimedia Commons

[Zero Hedge]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Kort door de bitch genomen: als de Russen zich niet hadden bemoeid met demon Hillary Clinton, dan was de afgang voor haar niet groot geweest, maar enorm?

  Laat god toch eens echt genereus zijn en niet langer arme kindertjes straffen, maar juist eens een keer de afgezanten van satan een ziekte, ongeluk of levensdrama geven die ze onmiddellijk doet bevrijden van hun door demonen bezeten geesten en ze terugbrengt met beide voeten op aarde. Zou leuk zijn, maar ze mogen ook gelijk dood omvallen.

  18 likes
  • peter snijder schreef:

   ja mevr clinton,wie een kuil graaft voor een ander,valt er zelf in.
   langzaam maar zeker gaan de rollen omgedraaid worden en worden de gejaagden jagers.

   18 likes
  • Herman de Graaf schreef:

   Een beroep doen op andermans autoriteit ten voordele van jezelf, heeft iets van machtsmisbruik.

   6 likes
   • faya schreef:

    ”Een beroep doen op andermans autoriteit ten voordele van jezelf, heeft iets van machtsmisbruik.”

    Daar weten de zwaar overbetaalde handlangertjes van de deep state alles van.

    4 likes
 • Louise schreef:

  Het is sowieso een belachelijk systeem daar in Amerika om president te worden er is veel teveel geld mee gemoeid..
  Dat maakt de spoeling dun en is verre van Democratisch , waar zij zogenaamd zo’n voorstander van zijn….
  Het is een relatief jong Land en nog in ontwikkeling , het wordt tijd dat ze eens volwassen worden…..Land opbouwen eerst, en de ongelijkheid wegwerken , de doodstraf afschaffen en nog een lijst van noodzaakelijke dingen, zoals het rechts systeem …….Het probleem is dat er een relatieve kleine groep mensen ( met geld) in aanmerking komt voor de top, en dan krijg je weer zo’n incestueuze cirkel van dezelfde mensen , en die wanen zich een soort God die zich van alles kan veroorloven , met de lakeien er om heen om hoger op te komen……
  Het is wel eens goed dat er een totaal nieuw persoon ( Trump) is opgestaan , alleen de oude garde blijft vast houden aan hun verworven gunsten en slaat nu omzich heen. Eigenlijk hebben wij ook zo’n incestueuze bende met steeds dezelfde gezichten , dus blijft alles bij het oude en ook zij ontlenen daar rechten aan. Dat gaat pas veranderen als er totaal nieuwe en anders denkende mensen komen, maar ja we leven in een mini Landje , dus dat wordt zoeken….

  12 likes
  • faya schreef:

   Met de machtswisseling in Amerika zal ook hier in ons mini landje de deep state uitgerangeerd zijn, denk je ook niet, Louise?
   Die zelfvoldane schreeuwende, dominant aanwezige kortzichtige msm’ers, de alles overheersende haantjes de voorsten zijn al zienderogen aan het dimmen.
   Het werd eens tijd.

   5 likes
 • Nehemia schreef:

  Het is ronduit vermakelijk om te zien hoe de verraderlijke demonen van de Deep State aan alle kanten beginnen te krijsen als het licht op ze valt. Huichelachtige trollen die verstenen in het zonlicht. Hillary Clinton is zonder overdrijven de meest duivelse persoon die ooit op de aardkloot heeft rondgewandeld.

  Denk aan het ‘Uranium One’ schandaal waar de Clinton Foundation 140 miljoen heeft gekregen door 20 procent van Amerika’s uranium te verpatsen aan Rusland via bedrijf Russisch/Canadees bedrijf Rosatom. Dat is hoogverraad van de hoogste orde. De ronduit misdadige mainstreammedia negeert het vrijwel volkomen, net zoals alle pedofilie die gaande is in de hoogste kringen.

  De – pay for play – Clinton Foundation had miljarden opgehaald voor Haïti na de grote ramp die zich daar voltrok, maar ze hebben bijna alles in hun eigen zakken gestoken en Clinton vertrouwelingen daar allerlei gunstige baantjes en belangen toegeschoven. Een goede docu om te zien is de alom geprezen ‘Clinton Cash’. Dan noem ik nog niet eens de Clinton bodycount – het regent lijken de laatste maanden van mensen die of wilde getuigen tegen de misdaden van de Clintons of wat tweets of interviews gaven die ze niet te positief afschilderde. Al deze doden worden door de gecompromitteerde corrupte politieafdelingen steevast omschreven als zelfmoord. Niks aan de hand mensen. Doorlopen. Over de misdaden van de Cintons maar ook Obama en de Bushes (9-11) kun je bibliotheken volschrijven.

  Kijk de mainstreammedia eens losgaan op Trump omdat hij de banden wil herstellen met Rusland. De Cabal wil geen vrede. Vrede levert geen geld op. Ze willen oorlog. Depopulatie. Vrede is een ‘no go’.

  De DNC (Democratic National Comittee) wil haar server niet overdragen aan de FBI. Waarom is dat? Omdat die vol met ontluisterende drek zitten en hoogverraad aan alle kanten. Als die data openbaar wordt, zijn de Democraten totaal ontmaskerd. Net als de 650 duizend emails op de laptop van Anthony Weiner (veroordeeld pedofiel) die het gebruikte als zijn levensverzekering mochten ze (de cabal) hem wat aandoen. Die laptop bevat ongehoorde misdaden, corruptie filmpjes van pedofilie, ritueel misbruik waar vele hooggeplaatsten direct bij betrokken zijn.

  Brennan, James Comey, Andrew Mc Cabe, Nanci Pelosi, Maxine Waters, Paul Ryan, John Mc Cain, de Bushes, de Clintons, Obama, pedowood en al die schuimbekkende filmsterren en zangeressen etc etc zijn de belichaming van de Deep State. Ze hadden nooit gedacht dat Trump zou winnen. Onder Hillary konden alle misdaden die elke dag steeds meer aan het licht komen in die duistere gierput van ze blijven.

  Kijk de MSM eens schreeuwen over hoogverraad puur omdat Trump zijn banden met Rusland na zo een lange tijd wil verbeteren. Toen Obama en Hillary precies dezelfde dingen zeiden werden ze geprezen door de mainstreammedia. Zie je hoe corrupt ze zijn en dat ze niks meer zijn dan een werktuig van de Deep State.

  Poetin en Trump zijn tegen de New World Order (lees een totalitaire ‘socialistische’ politiestaat waarin de overheid (centraal geleide wereldregering) alles bepaald, waar winst niet meer is toegestaan en waar het vrije woord totaal verboden is. In de geschiedenis hebben we gezien dat deze communistische marxistische utopieën van het linkse front aan honderden miljoenen het leven gekost hebben. Het is een spiraal naar ongekende armoede, maar degene aan het hoofd van de totempaal komen uiteraard niks te kort. De New Wordl Order wil de hele mensheid gaan chippen – net of we huisdieren zijn. Zo controleren ze ons volkomen en kunnen middels frequenties ons totaal besturen. Ze kunnen het volpompen met zeer geraffineerde nanotechnologie die van elke individueel een soort van zombie maakt. Een braaf schaapje die zonder problemen naar het slachthuis gaat. Denk aan de ingebeitelde inscriptie in de Georgia Guidestones – wereldbevolking terugbrengen naar 500 miljoen. Deze mensen zijn satanisten, ziek tot op het bot en haten de mensheid.

  Nu heeft dat hele foptribunaal van Mueller weer een paar Russische mensen uit het leger beschuldigd van inmenging in de Amerikaanse verkiezingen. Nou, kom maar eens op met die harde bewijzen. Poetin heeft al alle medewerking verleent om dit tot op de bodem uit te zoeken, maar denk maar niet dat Robert Mueller dat wil, omdat het allemaal een grote fake is. Zo was er ook dat totaal gefabriceerde Steele (brits spion) dossier om middels dit fakedossier een onderzoek naar Trump te starten op volstrekt onwettige grond, net zoals de blatante leugens dat Trump zich in Moskou zou hebben laten onderpissen door een paar prostituees. Allemaal fake. Toon bewijzen – laat het zien. We wachten er al zolang op, maar er komt niks, want er is niks.

  Obama is ene paar keer naar Engeland afgereisd om een Brexit te voorkomen. Amerika is hofleverancier geweest in het beïnvloeden van verkiezingen wereldwijd. Nu heeft Lisa Page toegegeven in een besloten zitting dat het China is geweest die de server heeft gehackt. Wat de hele wereld is rondgegaan is de demonische tronie van Peter Strzok – een FBI slang die het gezicht van de Deep State laat zien. Aan alle kanten is die gegrild tijdens het verhoor, maar dit draagt bij aan het publieke ontwaken.

  Wat men moet weten is dat zeer velen in Amerika in de hoogste kringen, maar ook in Brussel diep betrokken zijn bij ongelooflijke corruptiepraktijken, mensenhandel, pedofilie en ze zijn doodsbang dat ze ontmaskerd worden. Dat is exact de reden dat ze allemaal zo lopen te krijsen. Ze komen aan de beurt. Dit jaar zal een jaar worden waarbij velen de schellen van de ogen vallen als er in oktober/november massale arrestaties gaan plaatsvinden. Ik kan u alvast melden dat de Clintons erbij zitten. Het vergt lange tijd om alle dossiers waterdicht te hebben want de Deep State is zeer geraffineerd en als je ze ook maar een klein beetje ruimte geeft walsen ze over je heen. Velen zijn en begrijpelijk ongeduldig en willen dat al die monsters nu al opgepakt worden, maar dit is ene zeer zorgvuldig proces en bij dat proces hoort ook het publieke ontwaken. De Deep State/Cabal heeft de mainstreammedia volledig in handen en ook de Europese nieuwsvoorziening is diep door de CIA geïnfiltreerd. Dat is de reden dat het publiek via andere wegen wakker geschud moet worden over wat er echt gaande is. Gelukkig hebben we het alternatieve nieuws, maar ook de social media giganten timmeren alles nu aan alle kanten dicht. We zitten in een oorlog. Een oorlog die zal bepalen wat ons lot zal zijn. Als de globalisten de macht grijpen en de Nieuwe Wereld Orde doorgedrukt wordt zijn we allemaal het haasje.

  7 likes
 • Loes vanDongen schreef:

  Dit is nog peanuts vergeleken met wat mevrouw Clinton nog meer op haar kerfstok heeft. En met haar vele anderen binnen ze elite bende. Deze satanisten of beter lucifaions zijn schuldig aan grootschalige kinderhandel en het ritueel martelen doden en eten van kinderen, baby’s. Het martelen gaat ge paar met ook sexuele mishandeling. Het wordt tijd dat deze bende van demonen welke zich niet beperkt tot in de USA maar over de hele wereld verspreid is, ontmaskerd wordt.

  4 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  De alles omvattende eeuwig oorlogsgeile Zio Nazi Satanische Bilderberg Militaire Industriële Narcotica bende van de elite is nu uit op de nekken van Trump & Putin… Hun belangrijkste crime is een poging tot langdurige vredesonderhandelingen.

  EN HET VOORKOMEN VAN EEN NUCLEAIRE OORLOG DIE HET EINDE AN DE WERELD ZOU BETEKENEN !

  HEBBEN DE HEVIGE CHEMTRAILS VAN DIT MOMEN HIER OOK IETS MEE TE MAKEN ?

  ZOU ZO MAAR KUNNEN !

  3 likes
 • andré schreef:

  roddel verraad en achterklap vieren nog steeds hoogtij….hoge bomen vangen veel wind ….zijn dus heel gevoelig voor krachten van buiten af door hun zwakte boven in (hefboom effect) met een lange moment sleutel krijgen we alles in beweging /verandering

  2 likes
 • Frans2 schreef:

  [ Er zou 400 miljoen dollar van Browder naar de campagne zijn gesluisd. ]
  [ Clinton accepteerde 400 miljoen aan illegale Russische campagnedonaties. ]

  Bill Browder is een geboren Amerikaan die veel geld verdiende in Rusland na 1990.
  In 1998 gaf hij zijn Amerikaanse nationaliteit op voor de Britse.

  Dus ik snap die illegale Russische campagnedonaties niet.

  2 likes
 • Louise schreef:

  Het is toch wel aandoenlijk te zien in alle media ook internationaal hoe iedereen over elkaar heen buitelt , men weet kennelijk van gekkigheid niet meer te publiceren en de frustratie is groot , je zou haast zeggen men stikt van woede… Trump die zich in laat pakken door Putin ……
  Er staat een aardig stuk op http://www.niburo. co over Bill Browder…….
  Men moet zich wel realiseren dat al die oligarchen elkaar al langer kenden , er zal wel veel meer onder het stoffige vloerkleed liggen……

  1 likes
 • only you schreef:

  Naast deze zgn filantropische instelling die ze runt, laat ze nog een satanische attitude zien, waar de honden geen brood van lusten?

  1 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  249

  Fabrikant van ‘ons’ coronamedicijn stopt 249 sterfgevallen in doofpot

  Enkele jaren geleden is de Amerikaanse farmaceut ...

  >