Buitenland

Hillary Clinton accepteerde 400 miljoen aan illegale Russische campagnedonaties. Poetin gooit knuppel in hoenderhok

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin hebben elkaar ontmoet in de Finse hoofdstad Helsinki.

Tijdens een persconferentie spraken ze van ‘open en constructieve gesprekken’. Twee nucleaire grootmachten die eerst op vijandige voet met elkaar stonden en nu toenadering tot elkaar zoeken, dat klinkt positief zou je zeggen. In de media verschijnen vooral huilberichten.

Trump zei geen reden te zien om te geloven dat Rusland probeerde de Amerikaanse presidentsverkiezing te beïnvloeden.

Onzin

Hij noemde het Ruslandonderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller ‘een ramp voor ons land’ en zei Clinton ‘met gemak’ te hebben verslagen.

De Russische president erkende dat hij hoopte dat Trump de verkiezingen zou winnen, maar noemde de beschuldigingen over inmenging in de verkiezingen ‘onzin’.

Poetin zei dat Rusland juist denkt dat Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen hebben samengewerkt met zakenman en Kremlin-criticus Bill Browder om de campagne van Hillary Clinton te spekken.

400 miljoen dollar

Er zou 400 miljoen dollar van Browder naar de campagne zijn gesluisd.

Browder heeft in Rusland miljarden verdiend zonder daar belasting over te betalen. Een deel van zijn fortuin heeft hij volgens de Russische autoriteiten met hulp van Amerikaanse inlichtingendiensten via Rusland naar Clinton doorgesluisd.

Foto: Farchering Wikimedia Commons

[Zero Hedge]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Kort door de bitch genomen: als de Russen zich niet hadden bemoeid met demon Hillary Clinton, dan was de afgang voor haar niet groot geweest, maar enorm?

Laat god toch eens echt genereus zijn en niet langer arme kindertjes straffen, maar juist eens een keer de afgezanten van satan een ziekte, ongeluk of levensdrama geven die ze onmiddellijk doet bevrijden van hun door demonen bezeten geesten en ze terugbrengt met beide voeten op aarde. Zou leuk zijn, maar ze mogen ook gelijk dood omvallen.

andré
andré
4 jaren geleden

roddel verraad en achterklap vieren nog steeds hoogtij….hoge bomen vangen veel wind ….zijn dus heel gevoelig voor krachten van buiten af door hun zwakte boven in (hefboom effect) met een lange moment sleutel krijgen we alles in beweging /verandering

Louise
Louise
4 jaren geleden

Het is sowieso een belachelijk systeem daar in Amerika om president te worden er is veel teveel geld mee gemoeid..
Dat maakt de spoeling dun en is verre van Democratisch , waar zij zogenaamd zo’n voorstander van zijn….
Het is een relatief jong Land en nog in ontwikkeling , het wordt tijd dat ze eens volwassen worden…..Land opbouwen eerst, en de ongelijkheid wegwerken , de doodstraf afschaffen en nog een lijst van noodzaakelijke dingen, zoals het rechts systeem …….Het probleem is dat er een relatieve kleine groep mensen ( met geld) in aanmerking komt voor de top, en dan krijg je weer zo’n incestueuze cirkel van dezelfde mensen , en die wanen zich een soort God die zich van alles kan veroorloven , met de lakeien er om heen om hoger op te komen……
Het is wel eens goed dat er een totaal nieuw persoon ( Trump) is opgestaan , alleen de oude garde blijft vast houden aan hun verworven gunsten en slaat nu omzich heen. Eigenlijk hebben wij ook zo’n incestueuze bende met steeds dezelfde gezichten , dus blijft alles bij het oude en ook zij ontlenen daar rechten aan. Dat gaat pas veranderen als er totaal nieuwe en anders denkende mensen komen, maar ja we leven in een mini Landje , dus dat wordt zoeken….

Loes vanDongen
Loes vanDongen
4 jaren geleden

Dit is nog peanuts vergeleken met wat mevrouw Clinton nog meer op haar kerfstok heeft. En met haar vele anderen binnen ze elite bende. Deze satanisten of beter lucifaions zijn schuldig aan grootschalige kinderhandel en het ritueel martelen doden en eten van kinderen, baby’s. Het martelen gaat ge paar met ook sexuele mishandeling. Het wordt tijd dat deze bende van demonen welke zich niet beperkt tot in de USA maar over de hele wereld verspreid is, ontmaskerd wordt.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x