Buitenaards

VIDEO: Is element 115 het geheim achter de buitenaardse voortstuwing?

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Amerikaanse leger heeft lange tijd ontkend dat in 1947 iets anders dan een weerballon is gecrasht nabij Roswell. In 2011 openbaarde de FBI echter een memo gericht aan J. Edgar Hoover over de berging van drie ‘vliegende schotels’, zo meldt tv-zender History.

Sommigen zeggen dat Roswell slechts het topje van de ijsberg is en dat wereldwijd nog veel meer UFO’s op aarde zijn neergekomen. De wrakstukken zouden verborgen worden gehouden op geheime legerbases zoals Area 51 in Nevada, Kapoestin Jar in Rusland, Pine Gap in Australië, Rudloe Manor in Engeland en zelfs in afgelegen gebieden in China.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In 2013 bevestigden wetenschappers van de Universiteit van Lund in Zweden het bestaan van een nieuw element. De Zweedse onderzoekers voerden experimenten uit die hen in staat stelden de ‘vingerafdruk’ van het nieuwe, zeer zware element waar te nemen.

Negen buitenaardse ruimteschepen
VIDEO: Het geheim van de buitenaardse voortstuwing: element 115
Element 115

Het nieuwe element kreeg de naam ununpentium mee, maar die naam – die refereert aan de 115e plaats in het periodiek systeem – is slechts tijdelijk. Hoewel wetenschappers nog maar weinig weten over dit element, lijkt het verband te houden met plutonium, dat onder meer gebruikt wordt voor experimentele raketbrandstof.

In mei 1989 verklaarde een man genaamd Bob Lazar op de Amerikaanse televisie dat hij in Area 51 had gewerkt aan de ontmanteling van UFO’s. In één van die UFO’s ontdekte hij naar eigen zeggen het geheim van de buitenaardse voortstuwing: element 115, een voor aardse fysici toen nog onbereikbaar onderdeel van het periodiek systeem.

Enkele jaren later, in mei 1993, zei Lazar tijdens een bijeenkomst dat de Amerikaanse overheid negen buitenaardse ruimteschepen in bezit had, waarvan er tenminste één operationeel was.

Speciaal soort metaal

Eind 2015 ontwikkelden wetenschappers van de Universiteit van Californië een speciaal soort metaal dat extreem sterk en tegelijkertijd extreem licht is. Het metaal is bovendien erg flexibel en bestand tegen extreme hitte.

Volgens sommigen vertoont dit metaal veel gelijkenis met het metaal dat tijdens de Roswell-crash zou zijn verzameld door majoor Jesse Marcel. “De meeste voorwerpen waren buitengewoon licht. Het ging om erg dun en sterk materiaal dat vrijwel niets woog,” zegt de Canadese kerngeleerde Stanton Friedman.

“De Amerikaanse overheid liegt al zeven decennia over Roswell,” verklaart de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer. “De Verenigde Staten doen nog steeds alsof het hen niet interesseert en ze er niets over weten. Niets is minder waar.”

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
7 jaren geleden

Prachtig die onderzoeken, maar waarschijnlijk zijn ze al veel verder in de techniek.

EM-DRIVE 2.0
http://www.disclose.tv/news/emdrive_nasas_faster_than_light_propulsion_technology_finally_passed_peer_review/134779

Lehcim
Lehcim
7 jaren geleden

Wie NIET de waarheid wil weten doet er goed aan de History Channel docus te bekijken.
Deze docus zijn altijd kosher.

ps. Aan te bevelen de 9/11 docu van deze jongens, dan weet je precies wat er NIET is gebeurd.

Cleopatra
Cleopatra
7 jaren geleden

Wat mij veel meer interesseert is dat ik nergens iets lees dat anderen zich nooit afvragen hoe het zou komen dat ufo’s überhaupt neerstorten. Als buitenaardse beschavingen zo veel verder zijn geavanceerd en intergalactisch reizen dan lijkt de kans haast uitgesloten dat ze hier gewoon wel even komen neerstorten, tenzij ze zijn neer gehaald.. Ook dat lijkt me niet zo eenvoudig met de primitieve aardse wapens om even paar geavanceerde ufootjes neer te kunnen halen. Tenzij er al kennis zou zijn via andere aliens hier op de planeet, die de mens hielp dat soort specifieke wapens te maken…

Alien
Alien
7 jaren geleden

Maar natuurlijk History Channel, zoek het niet zo ver weg net als al de miljarden km de sterren weg staan .

De meest briljante man die ooit bestaan heeft is Tesla in de geschiedenis, waarom komt die nauwelijks voor in History denk je, misschien om oa de vrije energy niet boven tafel te laten komen ?

Wie controleert ook al weer de media en de Tv dus misschien ook ………. channel ?

De laatste kaart, wel veel vliegende schotels de laatste tijd.

http://www.henrymakow.com/teslas_flying_machine.html

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x