Mens en Dier

Ollongren zorgt voor verbijstering: ‘Hoe kun je dit nou ’trots’ posten?’

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Demissionair minister van Defensie Ollongren kondigt trots aan dat Nederland voor ruim 150 miljoen euro munitie aanschaft voor de F-16’s die naar Oekraïne gaan. De munitie wordt rechtstreeks aangekocht bij de industrie.

Daarnaast steekt Nederland ruim 200 miljoen euro in de aankoop van ‘een aanzienlijk aantal’ drones voor Oekraïne. Het gaat om zogeheten Intelligence Surveillance Reconnaissance-drones.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Leiding

Nederland geeft samen met Denemarken en de Verenigde Staten leiding aan de luchtmachtcoalitie van de Ukraine Defence Contact Group (UDCG).

Ollongren bracht in Oekraïne een bezoek aan president Zelensky om te praten over de Oekraïense luchtverdediging, artillerie en gepantserde voertuigen.

Zelensky zei Nederland dankbaar te zijn voor alle steun.

Wat zei het parlement?

De minister krijgt veel kritiek. Zo vraagt vastgoedondernemer Erik de Vlieger: “Wat zei het parlement?”

“Hoe kun je dit nou ’trots’ posten? Ons schaarse belastinggeld naar zinloos bloedvergieten ver weg in een oorlog reeds verloren,” merkt oud-Kamerlid Ralf Dekker (FVD) op. “Alleen de Amerikaanse wapenleveranciers zijn hier blij mee.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 164 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Djennis
Djennis
1 maand geleden

Ooit zei Gorbatsjov: wij hebben er 70 jaar over gedaan om het communisme af te schaffen, maar jullie in het Westen voeren het weer in. De man had 100% gelijk als je kijkt met wat er in Europa door het ongekozen zooitje steeds weer voorgesteld wordt en dwangmatig verplicht wordt. Alleen al de 13 of 14 krankzinnige sancties tegen Rusland hebben de economie van EU / Europa heel veel schade gebracht. De de-industrialisatie in Duitsland is al volop aan de gang, Italië gaat naar een staatsschuld van 3000 miljard. De rest van de landen volgt dan vanzelf. En als Europa naar de donder is en het volk werkloos thuis zit met een Hoge hypotheek dan komt de NWO als reddende engel tevoorschijn. En het volk zal dat accepteren, net zoals de rotprik, de komende cbdc, de gezichtsherkenning, de 15 minuten steden enz.
En de lachende derde is dan de USA. Hun plan om Europa opnieuw op de knieën te krijgen is dan wederom gelukt. Een potentiële concurrent minder. Europa zou een , samen met Rusland, een sterk continent worden. Dat mag natuurlijk nooit.
Hun plan om via de proxy oorlog in dat in en in corrupte nazi land, dat Oekriland heet, Rusland te verslaan en de grondstoffen in te pikken is gelukkig mislukt.
Maar Europa naar de donder helpen, dat gaat hen zeker lukken. De USA schoothondjes in Brussel voeren trouw de opdrachten vanuit USA uit. Arm volk dat zulke “lijders” heeft, want het gewone volk is altijd de lul. Ik ben wellicht negatief in mijn visie, maar zo zie ik het helaas wel.

Ovi
Ovi
1 maand geleden

Kafka de Warmonger.

Joost
Joost
1 maand geleden

Deze naar mijn mening zware politieke misdadigers willen ons koste wat het kost in een verwoestende derde wereldoorlog storten. Zij drijven de escalatie steeds verder op. Over een poosje sturen Zij meedogenloos Nederlandse jonge mensen naar de killing fields in Oekraïne. Het Westen is volledig schuld aan de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Het heeftnamelijk keer op keer bindende afspraken met Rusland over niet-uitbreiding van de Westerse invloedsfeer richting Oosten met voeten getreden en genegeerd. Bovendien heeft het Westen eerder de regering in Oekraïne met allerlei machinaties vervangen door de huidige marionettenregering, die Russische mindering Oekraïne het leven zuur maakt. Je hoort het politieke tuig nooit over vrede, maar alleen over oorlog en escalatie. Hopelijk komen al deze oorlogshitsers ooit nog een keer voor een Neurenberg tribunaal.

jessie nameles
jessie nameles
1 maand geleden

alles voor een mooi baantje over . gaan allemaal letterlijk over lijken!!!!!!

Back to top button
148
0
We lezen graag je reactie!x