CoronaMens en Dier

Kim is helemaal gesloopt door Pfizer, maar volgens de media heeft ze ‘long covid’: dit is haar verhaal

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Vorige maand verscheen er een opmerkelijk artikel in de krant Tubantia. De krant kopt: ‘Kim uit Almelo heeft long covid en voelt zich in de steek gelaten’.

Verderop in het artikel lezen we: ‘Na het nemen van het vaccin tegen corona ging het bergafwaarts’. Kim Roeloffzen (46) kreeg in de korte periode na de prik longembolieën. Het begon met een longontsteking, waarna ze in het ziekenhuis belandde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De overheid dacht niet na over de gevolgen van vaccinatieschade. Ik kreeg het stempel ‘longcovidpatiënt’ van de overheid,” zei Kim tegen de krant.

Bloedpropjes

Magdalena Dzambo, ook slachtoffer van vaccinatieschade, vroeg de krant: “Kunnen jullie mij vertellen wat hier is gebeurd? De tekst komt niet overeen met de titel. Waarom schrijf je in de titel ‘long covid’, terwijl in de tekst wordt beschreven dat deze vrouw prikschade heeft? What the fuck?! Dit is echt niet okay, zacht uitgedrukt. Zo misleidend.”

Magdalena besloot bij Kim op bezoek te gaan en haar te interviewen. Kim liep als ‘een mak schaap’ achter de meute aan, vertelt ze.

Ze kreeg in juli 2021 de basisserie, in haar geval twee Pfizer-prikken. Al snel merkte ze dat ze zich vermoeid voelde. In november 2021 kreeg ze een dubbele longontsteking. Begin december belandde ze op de eerste hulp. Ze bleek bloedpropjes in haar luchtwegen te hebben. In december 2022 kreeg ze wéér een longembolie.

Iets positiefs

Ze vroeg de artsen of het door de prikken kon zijn veroorzaakt, maar die zeiden dat het ‘gewoon pech’ was. Sinds de longembolieën is Kim lichamelijk en geestelijk helemaal gesloopt. Ze kreeg last van cognitieve problemen, hersenmist, concentratieproblemen, hoofdpijn en spierpijn. Haar neuroloog nam haar niet serieus en verwees haar zelfs door naar de GGZ.

De overheidsinstanties laten Kim in de steek, met als gevolg dat ze in financiële problemen is gekomen. Ze kan eigenlijk niet werken, maar wordt min of meer gedwongen.

Het misleidende artikel dat Tubantia over haar schreef, heeft nog wel iets positiefs opgeleverd: ze is in contact gekomen met andere lotgenoten en dat vindt ze fijn.

Beluister hier het gesprek dat Magdalena met Kim had:

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Krijg je als je heilig in de media en de ILLEGALE regering geloofd……

Pieter
Pieter
1 maand geleden

Waar blijven die tribunalen? Dit mag niet ongestraft blijven.

Stop de leugens!
Stop de leugens!
1 maand geleden

“Gewoon pech” simpele zielen zijn zulke artsen die dat zeggen. JULLIE ARTSEN ZIJN MEDEPLICHTIG EN VERANTWOORDELIJK en dan afdoen met gewoon pech. Ik kan hier zo slecht tegen he 🤮. Jullie hebben de neurenbergcode geschonden door gewoon blind de corrupte wetenschap en overheid te volgen. Jullie verdienen de benaming arts niet, nietsnutten past beter

Margie
Margie
1 maand geleden

Hoofdredacteur Tubantia is een d66 figuur. Wat verwacht je daar van. Niets. Helemaal niets. En artsen, die vertrouw ik ook niet . Ik zoek het zelf wel uit.

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x