CoronaBuitenland

Olympisch turnkampioen en ‘antivaxer’ overleden aan corona (maar hij was gevaccineerd)

Help door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

De Britse nieuwszender Sky News berichtte dinsdag dat ‘antivaxer’ en oud-olympisch kampioen Szilveszter Csollany is overleden. In het artikel wordt toegegeven dat hij gevaccineerd was.

Dat is vreemd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De 51-jarige Hongaar, die in 2000 in Sydney olympisch kampioen werd op het onderdeel ringen, lag sinds december in het ziekenhuis. Hij werd daar aan de beademing gelegd.

Volgens de Hongaarse krant Blikk deelde Csollany op social media ‘antivaccinatie-sentimenten’. De krant kopte vervolgens: ‘Antivaxer en olympisch goudenmedaillewinnaar sterft aan corona’, daarmee suggererend dat de atleet had besloten om het vaccin niet te halen en dat dit had bijgedragen aan zijn dood.

In het artikel staat echter ook dat hij zich uiteindelijk toch liet vaccineren omdat hij anders niet langer zijn werk als turncoach kon blijven doen. Dit cruciale detail werd weggelaten uit de kop en de Nederlandse media schreven het bericht klakkeloos over.

Theatermaker George van Houts twittert:

antiva

[Summit News]

4.8 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Hongarije is dus ook niet veilig want waarschijnlijk heeft hij geen ivermectine of HCQ gekregen en werd hij onder druk gezet om dat wonderprikje te laten zetten.

Loire
Loire
2 jaren geleden

Kortom door het vaccin word je ziek.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Zo werkt het ook in de Nederlandse Ziekenhuizen & op de IC’s…gewoon op een formuliertje invullen wat het beste uitkomt op dat moment…Herr Doktor Kuipers deed precies hetzelfde tijdens de Laatste Persconferentie met zijn statistiekjes om aan te tonen hoe effectief die Booster-Executie-Injecties wel niet zijn….NIEMAND weet namelijk hoeveel Ongevaccineerden, 1ste Dosis-Gevaccineerden, 2de Dosis Gevaccineerden of 3de Dosis Gevaccineerden er in het ziekenhuis liggen….want dat is geheim vanwege privacy-wetgeving, AVG’s & dergelijke…Maar tijdens een persconferentie heeft ie alle informatie voorhanden & maakt ‘m publiekelijk openbaar….wtf….

Jeroen
Jeroen
2 jaren geleden

Let me see if I got that straight?
Een gevaccineerde anti-vaxxer?

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x