CoronaBuitenland

Olympisch turnkampioen en ‘antivaxer’ overleden aan corona (maar hij was gevaccineerd)

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!

De Britse nieuwszender Sky News berichtte dinsdag dat ‘antivaxer’ en oud-olympisch kampioen Szilveszter Csollany is overleden. In het artikel wordt toegegeven dat hij gevaccineerd was.

Dat is vreemd.

De 51-jarige Hongaar, die in 2000 in Sydney olympisch kampioen werd op het onderdeel ringen, lag sinds december in het ziekenhuis. Hij werd daar aan de beademing gelegd.

Volgens de Hongaarse krant Blikk deelde Csollany op social media ‘antivaccinatie-sentimenten’. De krant kopte vervolgens: ‘Antivaxer en olympisch goudenmedaillewinnaar sterft aan corona’, daarmee suggererend dat de atleet had besloten om het vaccin niet te halen en dat dit had bijgedragen aan zijn dood.

In het artikel staat echter ook dat hij zich uiteindelijk toch liet vaccineren omdat hij anders niet langer zijn werk als turncoach kon blijven doen. Dit cruciale detail werd weggelaten uit de kop en de Nederlandse media schreven het bericht klakkeloos over.

Theatermaker George van Houts twittert:

antiva

[Summit News]

4.8 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
10 maanden geleden

Hongarije is dus ook niet veilig want waarschijnlijk heeft hij geen ivermectine of HCQ gekregen en werd hij onder druk gezet om dat wonderprikje te laten zetten.

Loire
Loire
10 maanden geleden

Kortom door het vaccin word je ziek.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
10 maanden geleden

Zo werkt het ook in de Nederlandse Ziekenhuizen & op de IC’s…gewoon op een formuliertje invullen wat het beste uitkomt op dat moment…Herr Doktor Kuipers deed precies hetzelfde tijdens de Laatste Persconferentie met zijn statistiekjes om aan te tonen hoe effectief die Booster-Executie-Injecties wel niet zijn….NIEMAND weet namelijk hoeveel Ongevaccineerden, 1ste Dosis-Gevaccineerden, 2de Dosis Gevaccineerden of 3de Dosis Gevaccineerden er in het ziekenhuis liggen….want dat is geheim vanwege privacy-wetgeving, AVG’s & dergelijke…Maar tijdens een persconferentie heeft ie alle informatie voorhanden & maakt ‘m publiekelijk openbaar….wtf….

Jeroen
Jeroen
10 maanden geleden

Let me see if I got that straight?
Een gevaccineerde anti-vaxxer?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x