CoronaMens en Dier

Verpleegster in de frontlinie onthult: ‘Ik heb geen enkele patiënt zien sterven aan corona’

Help mee door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Verpleegster Nicole Sirotek sprak zich al in mei 2020 uit over de wanpraktijken in ziekenhuizen waar coronapatiënten worden behandeld. Sirotek, die in ‘coronahotspot’ New York werkzaam was, stelde dat mensen niet sterven door corona, maar door medische fouten.

Ze lichtte het management in, maar ‘niemand wilde luisteren’. “Het kan ze niet schelen wat er met de patiënten gebeurt. Ik kom hier iedere dag binnen en zie letterlijk hoe ze deze mensen vermoorden. Niemand doet er iets aan,” zei ze in een Facebookvideo die al snel werd verwijderd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Er luistert niemand

“Deze mensen sterven niet aan corona. Ze vermoorden deze mensen. En er luistert niemand,” benadrukte Sirotek.

Maandag nam de verpleegster deel aan de paneldiscussie die door senator Ron Johnson was georganiseerd in de Amerikaanse Senaat. “Wat vandaag de dag nog steeds gebeurt, is dat velen van hen niet sterven aan corona,” zei ze over de ziekenhuispatiënten.

Orders

Toen de verpleegster aan collega’s vroeg waarom ze patiënten geen steroïden gaven, kreeg ze te horen: we volgen gewoon orders op. “Het opvolgen van orders heeft geleid tot het grote aantal sterfgevallen in de ziekenhuizen. Ik heb geen enkele patiënt zien sterven aan corona,” aldus Sirotek. “Ik heb veel patiënten zien sterven als gevolg van nalatigheid en medische fouten.”

4.8 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Als je gewoon iedereen die Overlijdt in het Mortuarium een wattenstaafje in hun neus stopt & vervolgens 45 Cycli draait met die volkomen Frauduleuze PCR-Teat die niet eens bedoeld is om infectieziekten mee op te sporen….met 45 Cycli zal zo’n 95% van ALLE Sterfgevallen Positief testen….dus ook in het geval van een dodelijk auto-ongeluk of een sprongetje van een dak…..je kan in principe zoveel COVID-1984 Slachtoffers creëeren als je nodig hebt, hetzelfde geldt voor het aantal zogenaamde besmettingen….dat zijn namelijk alleen maar positieve-tests & dat is niet hetzelfde als een besmetting….allemaal één grote suffe PSYOP…

Petrus
Petrus
2 jaren geleden

Dit gebeurt natuurlijk ook in Nederland. Het stopt écht niet bij de Nederlandse grens.

Niet bang
Niet bang
2 jaren geleden

Bingo. Protocollen zijn belangrijker dan gezond verstand. De menselijke maat is weg.

Wappie
Wappie
2 jaren geleden

De moderne genocide is Adolf terug?

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x