Homepagina » Buitenland » Het bashen van Rusland moet ophouden. EU-baas doet opmerkelijke uitspraken in Brussel
Het bashen van Rusland moet ophouden. EU-baas doet opmerkelijke uitspraken in Brussel

Het bashen van Rusland moet ophouden. EU-baas doet opmerkelijke uitspraken in Brussel

Op de zeldzame momenten dat hij nuchter is zegt Jean-Claude Juncker wel eens wat nuttigs. De voorzitter van de Europese Commissie heeft in een reactie op het gebruik van een zenuwgas in Groot-Brittannië opgeroepen een einde te maken aan het ‘bashen van Rusland’.

Juncker zei dat het tijd is om de banden met het land van Vladimir Poetin aan te halen, gezien de omvang en het belang ervan.

“Ik vind dat we weer contact moeten zoeken met Rusland,” zei hij tijdens een bijeenkomst in Brussel. “Ik ben niet blij met de huidige relatie.”

Einde

“We moeten in gedachten houden dat het hele grondgebied van de Europese Unie ongeveer 5,5 miljoen vierkante kilometer beslaat,” voegde hij toe. “Rusland [is] 70,5 miljoen vierkante kilometer.”

“We moeten weer een goede relatie met Rusland zien te krijgen,” sprak Juncker. “We kunnen op zoveel gebieden beter samenwerken, denk bijvoorbeeld aan onderzoek en ontwikkeling.”

“We moeten een einde maken aan het bashen van Rusland,” klonk het.

Schril contrast

De uitspraken van Juncker staan in schril contrast met die van andere leiders in de EU. De Britse premier May pleitte voor een krachtige respons op de moordpoging op de voormalige Russische spion Sergej Skripal en zijn dochter Joelia in Salisbury.

Premier Rutte zei verder het Kremlin verantwoordelijk te willen houden voor het neerhalen van vlucht MH17 van Malaysia Airlines.

Opheffen

Ook in Washington zullen ze niet blij zijn met Juncker. De Amerikaanse overheid wil namelijk dat de EU strengere sancties oplegt aan Rusland.

Verschillende lidstaten werken daar niet aan mee. In Italië willen de Vijfsterrenbeweging en Lega Nord de sancties tegen Rusland opheffen.

Foto: Tm Wikimedia Commons

[Guardian]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Louise schreef:

  Dat is nou het voordeel van ,, met alle winden mee waaien,, ik las van de week dat Buma zei over de MH17 nou ja misschien heeft Rusland het per ongeluk gedaan…. Toen dacht ik al ohhhhh ze gaan draaien want ze hebben geen poot om op te staan, en Rusland gaat als een speer…. wat een zielige hypocrieten allemaal , sta je toch jezelf belachelijk te maken……Maar goed dat die lui geen last hebben van schaamte…..wordt vervolgd..”

  47 likes
 • latevogel schreef:

  Hij voelt al aankomen van wat er staat te gebeuren als het zo doorgaat. Die Rutte is niet briljant, slechts een gladprater en een gewetenloze halve gare, May & Boris & Co eveneens. Als je met zulk soort domme ‘bewijzen’ het volk voor de gek probeert te houden, zal zelfs een dronkenlap als Juncker zijn geweten laten uiten.

  41 likes
 • Louise schreef:

  Ik denk dat laatste , maar Macron en Lagarde zijn onlangs in Rusland geweest en zijn zich dood geschrokken wat Putin daar allemaal bereikt heeft, kennelijk zijn ze zo onderde indruk en ja Geld, Geld en nog eens Geld dat is wat we nodig hebben, denken ze, want van discipline , intelligentie, geloofwaardigheid hebben ze nog nooit gehoord. En Rusland heeft een goed uitgerust leger, wij hebben niks. Een Calimero complex………

  23 likes
  • Matt schreef:

   Louise,
   Vandaar dat Putin heeft aangeboden om Europa te beschermen.
   Dit is een meesterzet van deze grootmeester!
   Daarom zijn de Amerikanen nu ook pisnijdig op de EU want hun ‘leiderschap*’ kon wel eens in gevaar komen.
   * Eerder een baas die het over zijn ondergeschikten heeft.

   14 likes
 • Philip schreef:

  Europa moet een eigen beleid voeren, een beleid dat is gebaseerd op de welvaart van Europa haar inwoners en niet alleen maar een beleid voeren waar politici, industrieën en banken zich verrijken op de kap van die welvaart.
  Europa moet zorgen voor een eigen handels beleid, met hun eigen import belasting (heffingen) en dat geheel los van de bemoeizucht (zelfs chanteren) van Amerika.
  Het kan echt niet zijn dat Amerika landen gaat verbieden zaken te doen met bepaalde landen en dat niet alleen omdat die landen zgn slecht zouden zijn, maar wel zodat Amerika hun eigen producten kan verkopen (zelfs uitbreiden)
  Wil je daar niet aan mee doen, dan dreigen ze met illegale handels boycotten en voeren die ook daadwerkelijk uit.
  Als dat niet werkt dan creëren ze wel de ene of andere denkbeeldige vijand en gaat iedereen weer in de rij staan voor wat kruimels en nieuwe voorwaarden waar je aan in steekt in de plaats dat je over houd. (vandaar dat Europa weer toenadering zoekt wat Rusland betreft)
  En als dat ook niet allemaal helpt, tja…….kijk naar de oorlogen die Amerika al heeft gevoerd sinds hun ontstaan…….

  Het word ook tijd voor een Europees leger, los van de NATO, dat trouwens moet opgedoekt worden, het heeft zelfs geen bestaansrecht en ook geheel los van landen zoals Amerika.
  De wapens en oorlogstuigen maken we in-op Europees vlak, die moeten we niet duur kopen van Amerika en of andere landen.
  Alle Amerikaanse militaire basissen en installaties moet verwijderd worden van Europees grondgebied, in de plaats Amerika 2 miljard te betalen zoals Polen gaat doen voor een Amerikaanse basis.

  Op die manier worden we niet in een oorlog gezogen waar Amerika al jaren mee bezig is en waar we echt geen deel willen van uit maken.

  Een een gemaakt Europa is niet allemaal slecht, de bedoelingen waren vast wel goed, alleen het beleid deugt niet!!

  26 likes
  • Marcus schreef:

   Tuurlijk… En dan is alles opgelost…!

   Ik denk dat het meer zoals in George Orwell’s 1984 is: Als Oceanië zijn we in oorlog met Eurazië; Komt er vrede, dan zijn we in oorlog met Oost-Azië.

   Oftewel, creëer altijd en steeds weer – zoals de VS het al decennia voordoet – een nieuwe vijand.

   2 likes
   • Philip schreef:

    Daarom dat we moeten afstand nemen van de VS, we hebben de VS niet nodig, er word trouwens meer naar de VS geëxporteerd dan er word geïmporteerd vanuit de VS….dus ze snijden zich zelf uiteindelijk in de vinger met het Amerika first beleid.

    One Mind, One Goall and all the problems off the world are solved!!

    1 likes
  • Ingmar schreef:

   jij snapt het. Top.

   2 likes
 • Richard schreef:

  Heeft die Juncker iets gerookt of zo?

  16 likes
 • Remco schreef:

  Ja, stoppen met Rusland bashen, iets dat ik al heel lang roep! Gelukkig begint de politiek dat nu ook in te zien… Ik herinner u er nog maar even aan, wie Europa (voor een groot deel) bevrijd heeft in de tweede wereld oorlog!

  12 likes
  • Gladiator schreef:

   @Remco,

   Beste, begin eens met het leren van de juiste geschiedenis.

   Hoewel ik op dit moment een absolute fan van Putin ben was Rusland onder Stalin een ander verhaal.
   Ik vraag me dan eigenlijk ook openlijk af waarom de rode vlag met witte bol en daarin een swastika verboden is heden ten dage en bijv. NIET een……….
   Engelse vlag!!!
   Een Amerikaanse vlag!!!
   En al heel zeker een rode vlag met daarin een ster en een sikkel!!!

   Bewonderenswaardig…….niet!!??

   Hier voer ik verder géén discussie meer over daar een en ander voor mij zo klaar als een klontje is.
   Indien u op de hoogte wil komen in relatief weinig tijd dan ga eens zitten voor de marathon en bekijk de 10 delige docu: Europa_The last Battle en indien daarna nog lef dan alles van David Irving.

   En indien u niet kijkt, prima, uw goed recht maar dan reageer liever niet.
   Ook en erge goede docu….”ISRAEL_ Our Best Friend in the World . WHO NEEDS ENEMIES”
   Deze laatste is een tenenkruller of misschien wel een klucht. Echter, DIT beste, is hedendaagse politiek.

   Maar toch gegroet
   Gladiator

   5 likes
   • John van Dokkumburg schreef:

    U heeft waarschijnlijk mijn commentaar op deze documentaire niet gelezen , maar kan u verzekeren dat deze doc. die ik gedeeltelijk heb gezien en met name in deel 7 , een verzachting van de Duitse misdaden en een verheerlijking van het derde rijk word verkondigd … maar zover kwam u waarschijnlijk niet … https://www.ninefornews.nl/amerikanen-moeten-vertrekken-manier/#comment-232461

    Zoals u naam doet vermoedden heeft u blijkbaar iets met arrogante leiders .

    5 likes
    • Gladiator schreef:

     @John van Dokkumburg,

     Beste,

     U weet met zekerheid NIET waarover u praat.

     Maar ik ben de slechtste niet, bekijk eens op uw gemak:

     Churchill’s War van David Irving.

     Maar wel niet helemaal bekijken hoor, want de waarheid kan dan wel eens heel hard aankomen.

     En. bij deze docu, Europa_The Last Battle geld natuurlijk hetzelfde, niet helemaal gekeken, dan aub onthouden van commentaar.

     Dat is namelijk vervuiling van de waarheid en deze is reeds lang genoeg verdraaid en verloochend.

     En gezien uw ronduit domme commentaar kan ik u nogmaals bevestigen dat u niet weet waar u over praat of, het kan er misschien ook nog aan liggen dat de waarheid u niet zo goed uitkomt voor uw wereldbeeld, welks dan wel een moet zijn van Leugens en Bedrog welteverstaan!!

     Beste TROL, ga gerust zo door!!

     Gladiator

     2 likes
     • charlud schreef:

      @gladiator
      Groot gelijk. Juncker heeft het over het “bashen” van Rusland. Gelet op de taal die ene zekere meneer John van Dokkumburg hanteert doet hij zonder het blijkbaar te weten zelf. Bashen betekent o.a zwart maken. Wat is “zwart maken” : roddelen, kwaadspreken zonder enige feitelijke bewijzen. Om te weten waarom de huidige politiek toestand is zoals die is zie het boek van Mike King-The Bad War te verkrijgen in PDF-formaat:
      http://www.tomatobubble.com/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/the_bad_war_2016.pdf

      2 likes
     • John van Dokkumburg schreef:

      Uw commentaren ga ik verder niet op in , zoals altijd slaat u de plank volkomen mis want dat we het over het verheerlijken van het derde rijk en de prestaties van bevrijder Adolf Hitler hebben gaat helemaal in u op . U heeft helemaal niks in de melk te brokkelen wanneer het over onafhankelijk onderzoek en probleem oplossingen gaat, het enigste wat u doet is reactionair commentaar als van een meeloper, over informatie die op zichzelf, dus uitgaande van wat u kunt begrijpen, geen verder verstand van zaken behoeft .

      Uw oordeelt gemakkelijk over het onrecht in de wereld door wat leiders tegen mensen werd en word aangedaan, hieruit proef ik dat heeft gewoon arrogante helden nodig heeft om een “”unieke”” identiteit te hebben die opstaat tegen zeg .. de onbestaande vijanden in de politiek.

      Soevereiniteit – een serieuze discussie hoeft (niet alleen ik) uw kant van eisen te vervullen en denk ik liever zelfstandig over goed en kwaad , voornamelijk over het gedrag van schimmige leiders, desondanks toch een goede dag .

      2 likes
    • Marduk's Revenge schreef:

     hahahahha YES U heeft gelijk!!!!

     1 likes
 • Walter Berwald schreef:

  En Pieter Omtzigt, de enige uit de coalitie die monddood is gemaakt omdat hij kritisch is die wordt vervolgens door het zelfbenoemde kwaliteits krantje, het NRC nog eens verder de grond in gedrukt !

  28 likes
 • John van Dokkumburg schreef:

  Overigens , als we de Rusische media wat dieper analyseren is het bashen aldaar al meer dan een decennia bezig de werkelijkheid te verzinnen met het Westen als zondebok . Ik trek me in ieder geval niks meer aan wat er in de Russische media over onze activiteiten word uitgelicht , als we de talloze documentaires over menings vrijheden in Rusland nader bekijken, dan word naast de negatieve berichtgeving , ook al het goede dat het Westen onderneemt, steevast uit de berichtgeving gehouden . Niet wij bashen , maar Rusland doet het en dat ook nog eens zonder enige logische reden.

  3 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   John van Dokkumburg
   U bent een gigantische trol hier
   Geen bal zag u van die docu, indien wel zou u gezien hebben dat de bolsjewieken dat waren joden 100.000.000.000 Russen , polen Oekrainers uitgemoord hebben de Christenen.
   joden trotski, lenin stalin en nog een paar joden hadden de macht in Rusland toen met maar 1 doel

   GANS DE CHRISTELIJKE WERELD daar uitroeiden om dan naar Europa te komen om daar vooral de Duitsers uit te roeien en de rest onder communisme te zetten!
   Die docu laat ook zien MET BEWIJZEN hoe dat stuk stront churchill stalin met koosnaampje: uncle joe’ noemde , rothschildland engeland moorden de mensheid uit in Rusland Duitsland en dan gaan we maar zwijgen wat rothschildland UK de planeet aandeed met hun imperialisme! Russen zelf hebben NOOIT iets misdaan,dat waren de joodse bolsjewieken.
   Deel 1-2-3-4 laten dit goed zien, niemand verheerlijkt Hitler in die docu reeks, men laat hard-core rauwe WAARHEID MET BEWIJZEN ZIEN 10U LANG TOT DEEL 10!!!
   U heeft het NIET BEKEKEN! Want deel 9 daar rept u ook niet over
   U verraad gewoon wie en wat u bent, want waar is uw commentaar hier op de grootste moordenaars van de mensheid, nl: de communisten WAT JODEN op de mensheid loslieten EN UITGEVONDEN hebben hm??? daar rept u niet over, nee U HAAT ORTHODOXE christenen, exact zoals stalin en lenin, beide joods deden.
   uw fake adel achternaam “‘van” alleen adel mag en kan met kleine “v” hun achternaam schrijven. dat heeft u verraden!

   3 likes
   • John van Dokkumburg schreef:

    Haat komt bij mij niet voor als mensen niet beter weten maar wat u mij aan wilt wrijven , en nu even dit : https://youtu.be/Ezm4L6Ra4cI?t=1324 zegt al genoeg , deze doc. is bedoelt om recht te doen aan de duistere geschiedenis , om recht te doen aan de oorlog die Adolf Hitler eigenlijk niet wilde zoals hier word beweerd … staat ook in Deel 10 … u bent zoals ik voel gewoon een liefhebber van het overigens in potentie gewelddadige fascisme want u bent hier de leugenaar en een trol niet ik , het zegt iets over de zins begoocheling waarin u zich wellicht deels in heeft laten meeslepen. De Joden allemaal als één front voor de misdaden generaliseren dat is wat hier in deze doc gebeurd . maar besef goed, de a politieke joden zijn slachtoffer van Duitsland en geen daders zoals u dat hier graag aan anderen wilt leren .. die zogenaamd de schuld zouden hebben aan 100 miljoen doden , echt dit is een schandalig vervalsing met een zoet einde waar elke doortrapte leugenaar graag zijn eenzijdig maar verder geïsoleerde feitenbetoog mee afsluiten wil . Ik heb het vermoedden dat met deze documentaire een voorbereiding word getroffen om Israël van de kaart te vegen .. door wie ? maakt niks meer uit , dit anti Israel complot is mislukt en totaal ontkracht . net als die andere doortrapte z.g.n. “”bewijsstukken”” Doei .

    2 likes
    • Marduk's Revenge schreef:

     WAAROM TROLLEN NOOIT OP DE INHOUD REAGEREN maar trollende over iets anders beginnen, WAAR IS UW COMMENTAAR dat joden bolsjewieken 100.000.000 mensen VOOR HITLER TE SPRAKE kwam in onze geschiedenis kwam UITGEMOORD hebben???
     Joodse bolsjewieken moorden 100.000.000 CHRISTENEN UIT in dat Oostblok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     toch straf hé, u en al die andere trollen NOOIT DAAR OP REAGEREN
     I rest my case

     2 likes
     • John van Dokkumburg schreef:

      Ik vond een artikel op wikipedia over de stromingen onder de Joden in Rusland, die al in de eind 18 eeuw onderdrukt werden en met 2 miljoen Rusland ontvluchtten . quote : Jewish involvement in Russian Communism
      Main articles: History of the Jews in Russia and History of the Jews in the Soviet Union
      Antisemitism in the Russian Empire existed both culturally and institutionally. The Jews were restricted to live within the Pale of Settlement,[11] and suffered pogroms.[12][13] Between 1881 and 1920, more than two million Jews left Russia.[14]

      Ook word de samenzwering van Walter Laquer tegen Russen en Duitsers door Hitler in stelling gebracht .

      quote – Walter Laqueur traces the Jewish-Bolshevik conspiracy theory to Nazi ideologue Alfred Rosenberg, for whom Bolshevism was “the revolt of the Jewish, Slavic and Mongolian races against the German (Aryan) element in Russia”. Germans, according to Rosenberg, had been responsible for Russia’s historic achievements and had been sidelined by the Bolsheviks, who did not represent the interests of the Russian people, but instead those of its ethnic Jewish and Chinese population.[22] https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_Bolshevism

      Ik bedoel maar , iemand moet de schuld krijgen als excuus voor hun oorlog , maar de geschiedenis is zoals je hier/daar kunt lezen toch even anders gegaan .

      2 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      U meent dit??? even dit lezen :
      De geschiedenis van de Khazaren, met name die van de Khazaarse mafia ( KM ), ’s wereld grootste georganiseerde misdaad syndicaat, is vrijwel volledig uit de geschiedenisboeken verdwenen. Dit misdaad syndicaat, die wij op bovendien kortweg de elite noemen, weten verdomde goed dat het veel praktischer is om in het geniep te werken. Ze hebben er miljoenen dollars aan uitgegeven om hun geschiedenis uit studieboeken te verwijderen zodat deze organisatie daadwerkelijk vanuit het geniep kon en nog steeds kan opereren.

      De schrijvers van dit artikel hebben hun uiterste best gedaan de historie zo goed mogelijk te reconstrueren vanuit de informatie gevonden uit talloze bronnen. Kleine discrepanties hebben geen effect op het geheel en het feit dat het een criminele organisatie betreft.

      http://www.bovendien.com/categorieen/geschiedenis/de-verborgen-geschiedenis-van-de-vreselijk-kwaadaardige-khazaarse-mafia

      BEKIJK DIT DAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      https://www.youtube.com/watch?v=psicZ2LdrzE
      .
      ALS U TE LAM BENT OM TE KIJKEN HIER IS DE TRAILER DUURT MAAR 2MIN

      https://www.youtube.com/watch?v=0KRpUkOMZ9s&list=PLEpr4aa9rk9qiKBPKHZ_TO4oRKd9dPZe_&index=3
      walg van mensen als U!!!!!

      1 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      Hellstorm full movie
      24.810 weergaven
      444
      23
      Delen
      Sanios Davile
      Gepubliceerd op 11 jan. 2017
      FULL DOCU

      DE TRAILER 2MIN : Hellstorm: The Documentary (Trailer)
      46.088 weergaven
      577
      19
      Delen
      Renegade Broadcasting
      Gepubliceerd op 2 okt. 2014
      HIER = dus ook censuur

      1 likes
    • michel de la rie schreef:

     @John van Dokkum, Geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaar, Dus in dit geval door de geallieerden. Alleen komt vaak de echte waarheid pas decennia later naar boven. Jammer dat u zelf overkomt als een slachtoffer van WW 2 of i.g.g. iemand daarin verloren lijkt te hebben. Of bent u zelf van joodse komaf ? Dan verklaart het de door u geplaatste reacties. U bent flink Duitsland, Rusland en forumbezoekers aan het bashen.

     Maar al uw betoog doet niets af aan het feit dat de joden niet kosher zijn in hun daden en doen. Zij hebben genoeg op hun geweten. En voor de goede orde de talmudische joden zijn de grootste racisten die er zijn. In hun ogen zijn alle niet joden goyim; minder dan een hond. Dus zou ik mij gediscrimineerd moeten voelen. Dus wees voorzichtig met uw uitspraken over onderdrukking van de joden. Dit zou tegen u gebruikt kunnen worden.

     En daar buiten gaat het om khazaarse joden. Als u beter research zou plegen, zou u weten dat dit geen echte joden zijn maar een tot het jodendom bekeerde turkse bevolkingsgroep. Even voor de goede orde: antisemitisme is geen westerse uitvinding maar een joodse. Hiermee willen zij alles en iedereen de mond snoeren die maar iets (negatiefs) over hen zegt. Israel van de kaart? Als dit zo moet zijn, hebben zij dit aan zichzelf te wijten en zal dit gaan gebeuren. Maar ik heb op dit forum niemand hierover horen speculeren.

     Blijkbaar neemt u het niet zo nauw met de waarheidsvinding. Dit houdt in dat u aan geschiedvervalsing placht te doen. Mijn gevoel zegt mij dat u op dit forum bent om mensen te traineren en niet om een dialoog te voeren. Mensen uitmaken voor fascist is niet gepast.
     Hieruit maak ik dan ook op dat u i.d.d. een vervelende trol bent die geweerd zou moeten worden van dit forum.

     0 likes
   • Frans2 schreef:

    [ alleen adel mag en kan met kleine “v” hun achternaam schrijven. ]

    “In Nederland schrijft men tussenvoegsels met een kleine letter, mits de voornaam of voorletters ook vermeld worden.”

    België: “Sommigen menen in namen met een tussenvoegsel in kleine letters een indicatie te zien dat de persoon tot de adel behoort of adellijke voorouders gehad heeft. Zo wordt de achternaam van de Belgische prinses Mathilde geschreven als d’Udekem d’Acoz. Dit is echter niet altijd zo.”

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandse_spelling_van_achternamen

    2 likes
    • Marduk's Revenge schreef:

     had ik U iets geschreven? Uwe fan ook “troll-specialist” liked u al/
     WAAROM TROLLEN NOOIT OP DE INHOUD REAGEREN maar trollende over iets anders beginnen, WAAR IS UW COMMENTAAR dat joden bolsjewieken 100.000.000 mensen VOOR HITLER TE SPRAKE kwam in onze geschiedenis kwam???
     Joodse bolsjewieken moorden 100.000.000 CHRISTENEN UIT in dat Oostblok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     toch straf hé, u en al die andere trollen NOOIT DAAR OP REAGEREN
     I rest my case

     2 likes
     • Frans2 schreef:

      U schrijft een onwaarheid en daar spreek ik u op aan. Dat mag.
      Dat kunnen trouwens ook indicaties zijn dat uw andere beweringen op onvoldoende onderzoek gebaseerd zijn.

      Er zijn ook voldoende anderen die u op de rest van uw beweringen aanspreken. Vaak zijn zij beter in de materie ingevoerd dus dan lees ik rustig van een afstandje mee.

      2 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      WAAROM TROLLEN NOOIT OP DE INHOUD REAGEREN maar trollende over iets anders beginnen, WAAR IS UW COMMENTAAR dat joden bolsjewieken 100.000.000 mensen VOOR HITLER TE SPRAKE kwam in onze geschiedenis kwam UITGEMOORD hebben???
      Joodse bolsjewieken moorden 100.000.000 CHRISTENEN UIT in dat Oostblok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      toch straf hé, u en al die andere trollen NOOIT DAAR OP REAGEREN
      I rest my case

      1 likes
   • Marduk's Revenge schreef:

    oei, 100.000.000 doden ipv 100.000.000.000

    3 likes
 • H.J. schreef:

  Snapt iedereen nu waarom een uittreden uit de EU in deze vorm een must is.??

  In 2020 betaald Nederland ca 40% meer aan Brussel.

  22 likes
 • Peter 7 schreef:

  In gesprek blijven met Rusland en de relatie verbeteren is prima maar de liefde dient van 2 kanten te komen. Rusland houdt er een akelig regime op na is gericht op destabilisatie van de rest van de wereld. Laten we dat niet gaan verheerlijken. Soms lijkt het dat aan de rechterzijde mensen een zwak hebben voor ‘sterke leiders’ zoals Poetin. blijkbaar heeft de geschiedenis sommigen niets geleerd ….

  2 likes
  • weg met ons schreef:

   @Peter 7

   “Laten we dat niet gaan verheerlijken”. In de mainstream doen ze hetzelfde met “wij” en “onze” of “heel Nederland vindt, denkt of wil”. Op deze manier lijkt het alsof “we” gelijkgestemden zijn en hetzelfde denken. Het is het stilaan oproepen tot het niet verder nadenken en hersenspoelen dat er een eenduidige en collectivistische gedachte is onder de slaven. Schijn bedriegt, maar de toon is gezet en bepaald een ander hoe heel Nederland in één vorm wordt gegoten.

   ….”de VS is “onze” bondgenoot” en Rusland is “onze” vijand. Duidelijk, VOLK!!…

   11 likes
 • Matt schreef:

  Als Juncker nu ook de zogenaamde annexatie van de Krim als gegrond beschouwd en dus toegeeft dat het een vast onderdeel is van Rusland dan is hij ‘de man’. Terug draaien gaat toch niet meer.
  Zo kan hij aantonen dat het hem menens is en geen loos gebrabbel, want dat hebben we al te veel gehoord.
  En alleen al als wraak op het beleid van Trump zouden de sancties moeten verdwijnen want dit zou voor beide een goede zaak zijn en de geopolitiek van de VS een halt toeroepen.
  Maar ga er maar vanuit dat Rutte hier fel op tegen gaat zijn want als er op een fatsoenlijke manier met Rusland gepraat kan worden zou de ‘onderste steen’ van Rutte wel eens sneller naar boven kunnen komen dan voorzien (70 j. geheimhouding)

  10 likes
 • Nehemia schreef:

  Het isolement begint Europa financieel teveel pijn te doen?

  9 likes
 • onbekend schreef:

  De Aarde heeft maar één vijand, de vijand van alle normale mensen, en dat zijn de goedgelovigen, de manipuleerbaren. Hoe zijn die te bestrijden? Met goedkope sterke drank, drugs, aids, …? Er moet een middel zijn.

  6 likes
 • dna schreef:

  Junk wil hier een marxistisch europa die vuile………nazi. europa ligt er zogenaamd altijd tussen, ze werkten al die tijd samen! Het volk wordt leeggetrokken en gebashed omdat hun verzonnen migraties, macht, eigen-dom, block-chain etcetc

  Europa hoeft geen kadootjes van china meer! Die gaven een beeld karl marx?? En hun hebben blockchain.

  Talipot program, greater israel, juncker is joods?

  Deze man verdient levenslang

  4 likes
 • Frans2 schreef:

  Guardian: “This article was amended on 4 June 2018 to note that contrary to Jean-Claude Juncker’s figure of 70.5m sq km, Russia’s size is 17.1m sq km.”

  4 likes
 • Louise schreef:

  Volgens mij is Juncker flink terug gevloten..” Putin in een interview ondervraagd door een Oostenrijkse journalist geen idee waar die zich mee bemoeit, maar Putin zei dat alle leger materiaal uit Rusland komt / kwam, want nu komen ze uit Amerika. En onze eigen onnozelaar Blok wil de Oekraïne met rust laten….. Kennelijk zijn er mensen die dat geflirt met Rusland danig in de weg zit? Raden? Amerika failliet en Rusland in groei… En Europa zoals gewoonlijk in de war want je kunt niet twee meesters dienen…….Het grote geld zit nu in het Oosten en niet meer in het Westen…..Hoezo vrije handel….bestaat niet nu, het Westen/ EU zitten in hun eigen dwangbuis………

  4 likes
 • pietjepuk schreef:

  Vast iets wat verboden is of verboden gaat worden als die substantie bekend wordt gemaakt.
  De boodschap daarentegen is een positieve.

  3 likes
 • John van Dokkumburg schreef:

  Jean-Claude Juncker is een foute idealist , en denkt hij blijkbaar dat in het openbaar roepen , zijn functie de vertegenwoordiging van Europa representeert , het is om zichzelf te begoocheling voor zijn Europa , goddeloze uitspraken want zijn het . Rusland is een monster waar ik geen warme gevoelens meer voor heb .

  3 likes
 • weg met ons schreef:

  Wat zal het worden?…Hartaanval, ongeluk, kogel, gekkenhuis of toch simpel wegsturen met een vette bonus plus uitkering met schouderklopje en daarna naar het rusthuis?

  3 likes
 • dna schreef:

  Deze mensen maken onze samenleving meer dan kapot, alleen omdat wij niet in de duivel geloven

  3 likes
 • Pjoter schreef:

  Het is gewoon een afleider- tje straks gaat het internet dicht, en dan kunnen wij niet meer samenkomen en geïnformeerd worden van de realiteit, daarna is het einde “vrijheid” iedereen een chippie, of in de pols of op het voorhoofd.
  En wie geen verzilverde chip draagt, komt in de goot terecht.
  Prep je survivalkit.

  3 likes
 • formidabele schreef:

  Junker is waarschijnlijk aan het afkicken, want wanneer ‘drank-is-in-de-man,-dan-is-wijsheid-in-de-kan’?

  3 likes
 • John van Dokkumburg schreef:

  Vrede met Rusland is schijn , het is gewoon een dubbele bodem , waarschijnlijk een poging om met Westerse hulp in de puinhoop van Syrië te investeren.

  3 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Bij gebrek aan moraal zullen de Zio Nazi USA het altijd verliezen tegen de Russen. Maar ja ! In oorlogsmateriaal hebben de USA en andere Nazi Staten de overhand. Links om of rechtsom is het bij een confrontatie einde verhaal voor deze mooie planeet. Daar hoef je geen wetenschapper voor te zijn om dat te beseffen !

  2 likes
 • x

  Check Also

  EU

  ‘Enorm schandaal’: EU betaalt Moslimbroederschap €36,5 MILJOEN om ‘Europa te onderwerpen’

  De EU heeft 36,5 miljoen euro overgemaakt ...

  bill gates

  Het is begonnen: Honderden Belgen slepen Bill Gates voor de rechter

  Honderden boze Belgen slepen Bill Gates, België ...

  >