Homepagina » Buitenland » Omstreden Bilderbergconferentie vindt dit jaar plaats in Dresden
Omstreden Bilderbergconferentie vindt dit jaar plaats in Dresden

Omstreden Bilderbergconferentie vindt dit jaar plaats in Dresden

De controversiële Bilderbergconferentie, waar onder meer hoge politici en hooggeplaatste vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven aanwezig zijn, vindt dit jaar plaats in de Duitse stad Dresden.

De bijeenkomst wordt gehouden van 9 tot 12 juni, zo heeft het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken laten weten. Dat meldt het Berlijnse dagblad Tageszeitung. Het Hotel Taschenbergpalais Kempinski wordt genoemd als de locatie.

De eerste Bilderbergconferentie werd in 1954 mede georganiseerd door prins Bernhard in hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Er worden geen schriftelijke beslissingen genomen en het is onduidelijk wat er precies besproken wordt.

Wereldwijde dictatuur

De deelnemers zijn voornamelijk leidende figuren uit de politiek, het bedrijfsleven en de financiële wereld. De Bilderberggroep wordt verweten zonder democratische inspraak en publieke controle belangrijke politieke en economische beslissingen te nemen. Namens Duitsland zijn onder andere president-commissaris van Deutsche Bank Paul Achleitner en directeur van Airbus Tom Enders aanwezig.

Er wordt beweerd dat de Bilderbergconferentie spreekgelegenheden biedt voor de top van de internationale vrijmetselarij en andere geheime genootschappen en personen. Volgens critici zou dit op den duur kunnen uitmonden in een wereldwijde dictatuur die wordt geleid door de Bilderberggroep.

Hersenspoeling

Volgens Fidel Castro, die tot 2008 leider was van Cuba, is de Bilderbergconferentie een wereldwijde samenzwering met het doel de mensheid in een ‘nucleaire holocaust’ te leiden. Hij heeft gezegd dat ‘Hitler, het beest, gecreëerd is door hen die vandaag deelnemen aan de bijeenkomsten van de Bilderbergclub’.

De samenzwering heeft muziekzender MTV in het leven geroepen als ‘perfecte machine voor hersenspoeling’ om de jeugd te verleiden tot hedonisme en ongeremde consumptie. Volgens Castro heeft de Bilderbergconferentie eerder al de Beatles en New Age gebruikt om de massa af te leiden van politieke thema’s.

[Spiegel]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Pinokkiocratie schreef:

  Gaan ze eens praten hoe ze ons nog verder kunnen uitknijpen, voordat hun imperium omvalt. Ooit door Napoleon in Europa gebracht.

  Ik zal het proberen uit te leggen, neem niets aan als de waarheid controleer het zelf en trek je conclusies.

  HOE WERKT HET IMPERIUM POLITIEK
  Napoleon heeft de kerkelijke macht en regeringen verslagen in Europa en de macht ging naar de Rothschild en Co (1823) De paus heeft onder dwang van NApoleon zijn macht af moeten staan. Zo konden de heersers hun eigen elite systeem implementeren, bij gratie gods met een valse kerk en valse regering. (In de vorm van Democratie, scheiding der machten). De naam zegt het al, scheiding der machten kerk en staat geen eenheid meer maar een links, rechts, liberaal, democraat en heel die zooi.(Alsof ze niet zijn opgevoed en vergeten zijn wat goed is voor de mensen). Vraag het aan de kerk zij weten alles over lichaam en ziel.
  Voor de democratische wetten van god justitia, (ook wel Maät) ben je opeens geen mens meer met lichaam en ziel maar wordt je omgetoverd naar een natuurlijk persoon.

  Rothschild en co kregen dankzij Napoleon de macht over een groot deel van Europa voerden de democratie in en kwam er een valse paus om het christendom te vernietigen.
  De politieke democratie is in NL ingevoerd in 1848.
  Na Napoleon zijn de gestationeerde heersers hun syteem en macht uit gaan breiden met de oorlogen WO1 WO2. Voor deze oorlogen was Duitsland bijvoorbeeld een gebied met vele koninkrijken.

  KERK EN GELOOF
  Rothschild en Co kregen dankzij Napoleon ook de kerkelijke macht in handen gekregen, die moesten ze ook omtoveren natuurlijk. Want een kerk leert mensen dat ze bestaan uit een lichaam en een ziel, zoiets kan je niet gebruiken natuurlijk. Waar je ookniets over hoort is dat Heel, heel veel Piesters monniken en nonnen zijn vermoord om de geestelijke leiders van Europa uit te bannen en het valse geloof te kunnen introduceren.
  In Rusland werd door de Bolsjewieken oorlog van 1917 het complete Christendom en alle kerken vernietigd. Alles wat met Christendom te maken heeft willen ze weg hebben weg.

  Valse kerk is verder uitgebreid oa door oprichting van het Vatican 2 tijdens paus JP2, opeens gingen de pausen de koran kussen, dansen met de dalai lama enz enz. Andere goden aanbidden en heilig verklaren is voor een katholieke paus of priester natuurlijk verboden. Via Vatican 2 kreeg Europa een andere (valse) kerkdienst geïntroduceerd, wie voor 1960 naar de kerk gingen zullen dit nog wel weten, opeens stond de priester aan de andere kant van het altar.

  BIJBEL PERSPECTIEF
  De bijbel en profetie beschrijven het systeem uitermate nauwkeurig.
  In de bijbel worden in de eindtijd de valse profeet en antichrist genoemd, dit is dus het systeem van democratie icm een vals geloof gericht tegen Christendom.

  In de bijbel bijvoorbeeld openbaringen 17 staat http://www.willibrordbijbel.nl
  Het zijn ook zeven koningen*: vijf van hen zijn gevallen*, een* is er, de laatste is nog niet gekomen; en als hij komt, is het om slechts korte tijd te blijven. [11] Het beest dat was,* en niet is, is zelf de achtste* en toch een van de zeven, en het gaat ten onder.
  7 koningen komt overeen met 7 pausen dit is precies het aantal sinds vatican city in 1929
  De 7de paus (benedictus) zal er maar kort zijn,
  De achtste is onderdeel van de 7de, dit is Benedictus en Franciscus samen.
  Het beest wat was, en niet is, is zelf de achtste. Franciscus samen met nieuwe goddeloos Rome imperium zijn het beest. en ten onder gaan.

  Hier wordt eea uitgelegd om een beeld te vormen.
  https://www.youtube.com/watch?…

  [8] Het* beest dat u gezien hebt, was, en is niet meer; het zal weer opstijgen uit de afgrond en ten onder gaan.
  Pagan Rome was er, verdween door Jezus, zal weer terugkomen en ten onder gaan.

  Christus heeft al eerder gezorgd dat de romeinse goden verdwenen.
  Democratie is iets van de grieken en romeinen, de tijd voor Jezus. Dat dit systeem nu weer wordt ingevoerd kan je terugzien aan het geld en watermerk met romeinse/griekse goden ed (net als piramide op de dollar). Iedere Pagan god staat op de Euro watermerken ed.

  U WILT EEN OPLOSSING?
  De oplossing is niet zo moeilijk, U moet het alleen zelf willen, gooi de natuurlijke persoon van God Justitia de deur uit en wordt weer een mens met lichaam en een ziel van de Christus via de kerken.
  Mensen laten zich afleiden door de politiek, maar de oplossing ligt elders, als je het systeem wilt herstellen moet je Christus neerzetten in het midden van de 2de kamer. Het is heel simpel, met een priester naast je pas je wel op je woorden.
  Hang Christus terug in de scholen zorg dat de priesters hun werk kunnen doen en herstel de kerken.
  Zorg dat de leiders hun handen niet meer kunnen wassen in onschuld door U te laten kiezen.
  Een leider verschuild zich niet achter de vele rokerige schermen, maar durft zelf te beslissen en zijn fouten te erkennen.

  TOEKOMST
  Christendom weg betekend einde Europa.
  Christendom, het koninkrijk van Christus is het grootste koninkrijk op aarde en dat is vanuit Europa de wereld in gebracht.
  Heel de wereld kijkt naar Europa en het Christendom.
  Dat zijn feiten.

  SLOT
  Democratie bij gratie gods, volgens welke god is dat dan?
  In ieder geval voor de Justitia god bent U geen mens meer dat bestaat uit een lichaam en een ziel maar opeens omgetoverd is een natuurlijk persoon.
  Niet alleen herstel van regering maar ook herstel van kerk en zijn functie vormen de oplossing.
  Vergeet niet wat U heeft geleerd van vaders en moeders en hang Christus weer terug in de scholen.

  Rothschild en co hebben momenteel zowel kerk als regering de regerings systemen in handen.
  Bestudeer de synagogue of satan, Albert Pike met de omgekeerde bijbel, Weishaup, Rothschild en co. de democratie komt uit hun koker.
  Beoordeel grondig het fundament waarop een systeem is gebouwd en de vruchten die het uitwerpt.
  Bestudeer het ontstaan van Christendom en de kerk en zijn geschiedenis en vooral wat er precies gebeurde na de overnam van deze kerkelijke macht door Napoleon en waar U in terecht bent gekomen.
  Wat bijbel kennis en van god kan ook geen kwaad.

  Bestudeer het zelf, beoordeel en trek conclusies.
  U bent slaaf van degene U zelf gehoorzaamd.

  Uit het niets kwam de bigbang.
  Uit het niets kan maar 1 ding ontstaan en dat is helemaal niets.

  Waarom is god de oplossing, want alles is bij gratie gods.

  DEMOCRATIE
  Demo is een ander woord voor duivel, de leugenaar en moordenaar.
  Hopelijk weet U nu waar U in leeft.

  Ga niet lopen piepen bestudeer het zelf, als iets niet klopt graag onderbouwen met feiten. Voor vragen hoor ik het wel.

  Ninefornews als je echt wat wilt doen, haal dan de spelfouten eruit en maak er een leuk verhaaltje van.

  7 likes
  • Pinokkiocratie, leuk zo’n opsomming van gedachten echter zit er 1 groot gedachten spinsel in die ik niet begrijp. Je geeft af op alles wat elite en samenzweringen zijn en het volgende moment haal je de kerk erbij…..ik ben lost. Wil je mij vertellen dat kerk, bijbel, islam, hindoeisme etc etc geen samenzweringen zijn?

   4 likes
   • Pinokkiocratie schreef:

    Sorry [email protected] het zijn geen gedachten maar gewoon simpele feiten.
    De feiten niet erkennen is liegen tegen U zelf.
    Laat U niet meenemen wat mensen doen of zeggen, maar beoordeel de systemen en hun fundament.
    Het zijn allemaal samenzweringen, net als de politieke democratie.

    Hoe je moet samenleven bepaal je in je eigen kerk. Ieder systeem is anders, ik heb het hier over de macht van het Christendom.

    U kunt twisten over de oplossing, maar dan hoor ik graag wat voor betere oplossing U heeft.

    2 likes
    • De feiten niet erkennen is liegen tegen U zelf zijn uitspraken uit het christendom welke aangeven dat elke vorm van discussie niet mogelijk is, feit, IS heeft dat ook (ook een feit) Jammer, wordt wakker en probeer discussie aan te gaan zonder meteen een stelling neer te werpen welke elke manier van discussie tegen houd. Dan ben je pas vrij in denken.

     3 likes
     • Pinokkiocratie schreef:

      Juist IS komt en ook al de moslims die door de democratie hierheen worden gehaald.
      En zodra er genoeg moslims zijn dan krijgt U democratisch de Sharia

      Alleen het woord democratie zegt al welke kerk U aanbidt.
      Demo betekent duivel
      cratie komt van kratos betekend macht of kracht

      U aanbidt de macht van de duivel en de duivel vertelt U nou eenmaal leugens en geeft U de valse voorspellingen.

      1 likes
     • faith schreef:

      Met mensen die liegen, feiten verdraaien, chaos en verwarring creeren valt geen discussie aan te gaan. Want wat is er krom aan
      ” De feiten niet erkennen is liegen tegen jezelf”?
      Vind je het niet kloppen omdat het uit het Christendom komt? en je nu eenmaal iets tegen religies hebt?
      Maar komt het wel uit het Christendom, ben je niet gewoon dom als je niet inziet dat als je de feiten niet wil erkennen, je dan liegt tegen jezelf?

      0 likes
  • Kalki schreef:

   Het Christendom is geinfiltreerd in naties en regeringen en is de schuld van alle ellende op aarde.

   5 likes
  • 365Y schreef:

   Democratie is het bewijs dat niemand de waarheid kent , maar wel in pacht heeft , en dat het beste idee het niet altijd wint, democratie is voor de verder ontwikkelden een handicap maar bied ook een kans voor de lagere opgestegen goden toch gelegenheid te bieden om via gesprek, mening en dialoog via grote of kleine stapjes (van de betere planmaker) een nieuw inzicht en manier te vinden die wel acceptabel zal werken voor een grote groep van geestverwanten. Het beste idee word nooit of op een platte manier direct begrepen in de zin van, dit is een kaping van mijn vertrouwde toekomst . Democratie is inwezen een poel van misverstand en gezond verstand samen , het maar heeft zich niet , kan zichzelf niet vrijlaten, ontslaan van de levensstandaard , namelijk het leven dat ons naar kapitaal en allemaal kapitalisten zoekt, is dit verkeerd, nee, tenzij het de enige reden van bestaan is, zoals we heden ten dagen zien. Overigens , alle overheid controle van de wereld werkt niet beter dan eerst jezelf overgeven aan de liefde , door dankbaarheid te tonen voor al wat dit leven ons gegeven heeft . Zij die daar geen dankbaarheid voor hebben , zijn rovers en dieven en moordenaars gelijk als in den beginne, toen we allemaal nog met alles en iedereen vochten om controle te krijgen over de / onze eigen ongeestelijke chaos.

   2 likes
   • faith schreef:

    Er is zeker veel moeite gedaan om van iedereen een kapitalist te maken, geld was de nieuwe god. Nu zitten we met de brokken omdat wat lager ontwikkelden heel brutaal en dominant, zonder enige kennis van/feeling voor zaken de touwtjes in handen hadden. Onze veiligmeester van D’66 is ook maar een vetbetaalde puppet, anders zat hij niet bij de Bilderberg groep, simpel.
    We zijn dan wel allemaal gelijk, feit blijft dat we allemaal in verschillende fase van ontwikkeling zitten, dat kan niemand ontkennen.
    Geduld, nog even het kwaad zal zich scheiden van het Licht.

    2 likes
  • exegese schreef:

   @Pinokkiocratie, volgens mij heb je het op tal van punten echt wel bij het rechte eind. Sterker nog, ze zeggen het gewoon recht in je gezicht. Onder de onderstaande link bevindt zich een filmpje welke ondubbelzinnig laat zien dat paus Franciscus open en bloot in de Sint Pieter Lucifer als God aanbidt, right in your face as if it’s the most usual thing to do. De bewijzen bevinden zich gewoon onder ieders neus. :

   https://www.youtube.com/watch?v=dcpVrtv2t-M

   2 likes
   • Pinokkiocratie schreef:

    Franciscus aanbidt Lucifer, want Franciscus is een jesuiet en jezuïeten hebben nooit anders gedaan dan lucifer aanbidden.
    Bestudeer wie Loyola was en U zult begrijpen hoe ze de macht hebben overgenomen van de kerk.
    Franciscus is officieel ook geen Paus of Koning maar de Bisschop van Rome

    Na Napoleon heeft geen enkele paus de kerk meer zelf kunnen regeren.
    Met Vatican city in 1929 heeft de kerk zichzelf weer moeten inkopen.
    De Rothschild zijn zo rijk omdat ze alle geld van de kerk hebben gestolen (1823).
    De kerken zijn niet van de paus of van Rothschild maar zijn van de mensen.
    De geschiedenis van de kerk is uitermate belangrijk om huidige democratie te begrijpen.

    Bekijk de oplossing praktisch en niet iets van een andere wereld. Ik probeer U alleen satans spelletjes hier op aarde uit te leggen.
    Alleen met God kunnen we de wereld veranderen. Wilt U de wereld veranderen dan moet U werelds denken.

    Een zeer praktische oplossing om de macht weer aan de mensen te geven. Zodra de mensen weer de macht hebben kunnen we onze eigen toekomst weer zelf gaan bepalen.

    Er zijn geen nieuwe banen en zullen ook geen nieuwe banen komen. Vroeg of laat komt U vanzelf aan de beurt, vrijwillig of gedwongen. U kunt beter zelf kiezen voordat U wordt gedwongen.

    Het is heel simpel , leer het het spel kennen en gebruik het in U voordeel, zorg dat god aan U kant gaat staan.
    Hoe gebruikt U de macht van god? Heel simpel met een kruis.

    Ga niet moeilijk denken, geesten zien of reptielen. Maar beoordeel het gewoon simpel en praktisch.
    Simpel logisch en praktisch zoals het leven hoort te zijn.

    Denk er over na en wie een betere praktische haalbare oplossing heeft, moet maar gillen.

    1 likes
 • exegese schreef:

  De Bilderberg-clan is een club mensen die al heeel lang de touwtjes in handen heeft. Wijlen staatsbedrieger Prins Bernhard heeft ooit bedacht om ze met regelmaat bijeen te brengen om te bespreken wat ze nu weer met het gepeupel uit zullen vreten. Hoe ons uit te buiten, te verzieken, te verzwakken, misleiden en uit te dunnen.

  Poetin is zo slim om zich te verdiepen in de geschiedenis om te doorgronden wat ons waarschijnlijk mogelijkerwijs te wachten.
  ‘Als je het verleden niet begrijpt, zal je niet in staat zijn om het heden te begrijpen, of vorm te geven aan de toekomst.’ Poetin leeft bij deze uitspraak.

  24 likes
 • wolfje schreef:

  het is weer zover. n.a.v. deze conferentie zullen onze ‘leiders’ hun nieuwe dictaten ontvangen. schuift die pedante meneer van d’ictatuur 66 ook weer aan?

  2 likes
  • exegese schreef:

   Niet alleen Pechtold maar heel de eerste en tweede kamer danst naar hun pijpen, het is een old boy’s network wat volledig en voor 100% in de tang zit van het oppermachtige gespuis.
   Als we hier ooit van af willen moeten ze ALLEMAAL het veld ruimen, inclusief het koningshuis want dat is in ons land en ver daarbuiten de wortel van het kwaad.

   8 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Dresden… Nauwelijks opgebouwd en klaar om opnieuw vernietigd te worden door deze satan-aanbidders !

  4 likes
  • Pinokkiocratie schreef:

   Satan aanbidders

   Democratie
   Demo=duivel
   cratie komt van kratos is macht kracht

   dus democratie is macht van de duivel.

   1 likes
   • 365Y schreef:

    @Pinokkiocratie, ik zal het woord democratie niet zo letterlijk willen nemen , anders word het het ene dictaat tegen het andere dictaat, en maken de woorden zoals liefde, hoop en geloof ook geen onderscheidend verschil meer maar een platte inhoudsloze strijd die gaat slechts om de stijl van discusseren. Zo maken we een gevangenis van ons hart … een onrust waar de wereld graag op in wil gaan .

    We zijn hier om ons te bevrijdden van het egoïsme, democratie is daar een goede en veilige tool voor . Niet iedereen is geroepen om te geloven op de manier zoals men dit van heiligen kan verwachtten , daarom heeft God de manier van macht geoptimaliseerd voor het kiezen van de beste keuze uit de lessen die we van onze vrijheid kunnen leren . De ene is klaar met democratie maar de andere zoekt nog naar antwoorden .

    Democratie is de meest gebalanceerde machtsverhouding die een volk met leiders maar wensen kan . Omdat mensen nou eenmaal niet zover zijn dat ze al weten hoe het echte leven er uit kan zien ,want het is in essentie heel prachtig , als we onze hoofden maar eens willen buigen voor de hogere waarheid en dat vechten om te doden helemaal geen gezonde kracht is en dus geen zin heeft , het brengt de mensheid slechts verdeeldheid , onzekerheid en vijandigheid mee.

    Democratie is de weg naar een gemiddelde pijn heb ik weleens gezegd , want dat is wat ik ervan beleef, maar toch .. ik neem het zoals het is , en godzijdank ! zou ik daarover willen zeggen , en dat maakt mij een echte vrije man zonder dat ik lid ben van één/een politieke partij . ( Een vrij man zorgt vanzelf wel voor een achterban die buiten de box beseft wat er hier speelt op aarde )

    1 likes
    • Caesar Lion Cachet schreef:

     LS…

     Democratie is een illusie en een spel om te overleven tussen alle andere illusies die nog schadelijker zijn voor de half wijze cq half idiote mens. Bedenk wat de mens in beginsel is. Een mislukt project van satanische buitenaardsen. Ook wel goden genoemd !

     2 likes
  • Pinokkiocratie schreef:

   Juist U ziet het heel goed, uitgerekend Dresden, dat zegt degene die beter weten meer dan genoeg.

   2 likes
 • onbekend schreef:

  De wereld wordt enkel en alleen geregeerd door de drugsmaffia.
  Iedereen met gaten in zijn persoonlijkheid (lees: slechte persoonlijkheid) valt ervoor. Of zal ervoor vallen.
  Gecontroleerde vrijgave van alle drugs, ook de hoeveelheid, is de enige redding voor planeet Aarde.

  3 likes
  • Elise49 schreef:

   Ben ik niet geheel mee eens. Medicijnen zijn ook drugs. Iemand aan de anti-depressiva is in mijn ogen geen slecht mens. Het is een mens, die het systeem niet meer aan kan bv. En in ons huidig systeem(die mega over de natuurwetten is heen gewalst) kan ik me best voorstellen dat je het niet meer weet.
   Wist je dat bepaalde ziektes(huidaandoeningen) bestreden worden met anti-depressiva? Gewoonweg, omdat ze niet weten waar het vandaan komt? Dat het een hormoonverstoring is. Maar die kan ook gebeuren door chemisch voedsel/tandpasta/kleding/vaccinaties/contradixie gevoelens enz. Dus je kan aan de drugs komen zonder dat je zelf een keuze hebt gemaakt om drugs te gaan gebruiken.
   Ik ben namelijk zo’n proefkonijn geweest. Kreeg al snel door dat dit niet de oplossing was/is om mijn huidprobleem(ernstige ontstekingen) op te lossen.(werd er knettergek van/levens gevaarlijk die anti-depressiva) Sterker nog, daarna hebben ze mij ooit vioxx.(na 2 dagen had ik al door dat dit niet goed was) Spul waarvan mensen aan zijn gestorven door een hartstilstand. Ze doen dus maar wat.
   De Pharma is 1 grote leugen. Het systeem is 1 grote leugen. En ik ben er klaar mee. Er is niks mis met mij. Ja, ik ben overbodig voor het systeem. Dat is het. En niks anders. Vind het niet eens erg meer dat ik er niet in pas. Mijn doel ligt ergens anders.(eigenlijk altijd al). Meer bij mensen/natuur enz.

   3 likes
  • B.N schreef:

   “De bijeenkomst wordt gehouden van 9 tot 12 juni, zo heeft het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken laten weten. Dat meldt het Berlijnse dagblad Tageszeitung. Het Hotel Taschenbergpalais Kempinski wordt genoemd als de locatie”

   Vraag: waarom mogen wij weten wat zijn de tijdstip en locatie van die conferenties ,als het onduidelijk is wat er precies besproken wordt.???

   1 likes
   • Cadena Warrior schreef:

    Precies, wat hebben ze de afgelopen jaren ons wel niet door de strot gedouwd? Heeft de politiek nog wel iets te zeggen wat nu echt op de agenda staat, of bepaalt Bilderberg de agenda?

    0 likes
 • Kalki schreef:

  Gaan ze weer een nieuwe genocide plannen?

  2 likes
 • martijn schreef:

  Net gekeken of ik een dagje kan boeken. Helaas uitverhuurd van 9 tm 12 juni.

  1 likes
 • x

  Check Also

  En toen viel het VN-klimaatpanel IPCC eindelijk keihard door de mand. Dit is er aan de hand

  En toen viel het VN-klimaatpanel IPCC eindelijk keihard door de mand. Dit is er aan de hand

  Het VN-klimaatpanel IPCC is eindelijk door de ...

  Veel geheimzinnigheid over bonnetjes. Zoveel kostte het bezoek van Rutte aan de Bilderbergconferentie

  Veel geheimzinnigheid over bonnetjes. Zoveel kostte het bezoek van Rutte aan de Bilderbergconferentie

  Eerder dit jaar vloog premier Rutte met ...

  >