Buitenland

Omstreden Bilderbergconferentie vindt dit jaar plaats in Dresden

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De controversiële Bilderbergconferentie, waar onder meer hoge politici en hooggeplaatste vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven aanwezig zijn, vindt dit jaar plaats in de Duitse stad Dresden.

De bijeenkomst wordt gehouden van 9 tot 12 juni, zo heeft het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken laten weten. Dat meldt het Berlijnse dagblad Tageszeitung. Het Hotel Taschenbergpalais Kempinski wordt genoemd als de locatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De eerste Bilderbergconferentie werd in 1954 mede georganiseerd door prins Bernhard in hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Er worden geen schriftelijke beslissingen genomen en het is onduidelijk wat er precies besproken wordt.

Wereldwijde dictatuur

De deelnemers zijn voornamelijk leidende figuren uit de politiek, het bedrijfsleven en de financiële wereld. De Bilderberggroep wordt verweten zonder democratische inspraak en publieke controle belangrijke politieke en economische beslissingen te nemen. Namens Duitsland zijn onder andere president-commissaris van Deutsche Bank Paul Achleitner en directeur van Airbus Tom Enders aanwezig.

Er wordt beweerd dat de Bilderbergconferentie spreekgelegenheden biedt voor de top van de internationale vrijmetselarij en andere geheime genootschappen en personen. Volgens critici zou dit op den duur kunnen uitmonden in een wereldwijde dictatuur die wordt geleid door de Bilderberggroep.

Hersenspoeling

Volgens Fidel Castro, die tot 2008 leider was van Cuba, is de Bilderbergconferentie een wereldwijde samenzwering met het doel de mensheid in een ‘nucleaire holocaust’ te leiden. Hij heeft gezegd dat ‘Hitler, het beest, gecreëerd is door hen die vandaag deelnemen aan de bijeenkomsten van de Bilderbergclub’.

De samenzwering heeft muziekzender MTV in het leven geroepen als ‘perfecte machine voor hersenspoeling’ om de jeugd te verleiden tot hedonisme en ongeremde consumptie. Volgens Castro heeft de Bilderbergconferentie eerder al de Beatles en New Age gebruikt om de massa af te leiden van politieke thema’s.

[Spiegel]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
8 jaren geleden

De wereld wordt enkel en alleen geregeerd door de drugsmaffia.
Iedereen met gaten in zijn persoonlijkheid (lees: slechte persoonlijkheid) valt ervoor. Of zal ervoor vallen.
Gecontroleerde vrijgave van alle drugs, ook de hoeveelheid, is de enige redding voor planeet Aarde.

exegese
exegese
8 jaren geleden

De Bilderberg-clan is een club mensen die al heeel lang de touwtjes in handen heeft. Wijlen staatsbedrieger Prins Bernhard heeft ooit bedacht om ze met regelmaat bijeen te brengen om te bespreken wat ze nu weer met het gepeupel uit zullen vreten. Hoe ons uit te buiten, te verzieken, te verzwakken, misleiden en uit te dunnen.

Poetin is zo slim om zich te verdiepen in de geschiedenis om te doorgronden wat ons waarschijnlijk mogelijkerwijs te wachten.
‘Als je het verleden niet begrijpt, zal je niet in staat zijn om het heden te begrijpen, of vorm te geven aan de toekomst.’ Poetin leeft bij deze uitspraak.

wolfje
wolfje
8 jaren geleden

het is weer zover. n.a.v. deze conferentie zullen onze ‘leiders’ hun nieuwe dictaten ontvangen. schuift die pedante meneer van d’ictatuur 66 ook weer aan?

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
8 jaren geleden

Gaan ze eens praten hoe ze ons nog verder kunnen uitknijpen, voordat hun imperium omvalt. Ooit door Napoleon in Europa gebracht.

Ik zal het proberen uit te leggen, neem niets aan als de waarheid controleer het zelf en trek je conclusies.

HOE WERKT HET IMPERIUM POLITIEK
Napoleon heeft de kerkelijke macht en regeringen verslagen in Europa en de macht ging naar de Rothschild en Co (1823) De paus heeft onder dwang van NApoleon zijn macht af moeten staan. Zo konden de heersers hun eigen elite systeem implementeren, bij gratie gods met een valse kerk en valse regering. (In de vorm van Democratie, scheiding der machten). De naam zegt het al, scheiding der machten kerk en staat geen eenheid meer maar een links, rechts, liberaal, democraat en heel die zooi.(Alsof ze niet zijn opgevoed en vergeten zijn wat goed is voor de mensen). Vraag het aan de kerk zij weten alles over lichaam en ziel.
Voor de democratische wetten van god justitia, (ook wel Maät) ben je opeens geen mens meer met lichaam en ziel maar wordt je omgetoverd naar een natuurlijk persoon.

Rothschild en co kregen dankzij Napoleon de macht over een groot deel van Europa voerden de democratie in en kwam er een valse paus om het christendom te vernietigen.
De politieke democratie is in NL ingevoerd in 1848.
Na Napoleon zijn de gestationeerde heersers hun syteem en macht uit gaan breiden met de oorlogen WO1 WO2. Voor deze oorlogen was Duitsland bijvoorbeeld een gebied met vele koninkrijken.

KERK EN GELOOF
Rothschild en Co kregen dankzij Napoleon ook de kerkelijke macht in handen gekregen, die moesten ze ook omtoveren natuurlijk. Want een kerk leert mensen dat ze bestaan uit een lichaam en een ziel, zoiets kan je niet gebruiken natuurlijk. Waar je ookniets over hoort is dat Heel, heel veel Piesters monniken en nonnen zijn vermoord om de geestelijke leiders van Europa uit te bannen en het valse geloof te kunnen introduceren.
In Rusland werd door de Bolsjewieken oorlog van 1917 het complete Christendom en alle kerken vernietigd. Alles wat met Christendom te maken heeft willen ze weg hebben weg.

Valse kerk is verder uitgebreid oa door oprichting van het Vatican 2 tijdens paus JP2, opeens gingen de pausen de koran kussen, dansen met de dalai lama enz enz. Andere goden aanbidden en heilig verklaren is voor een katholieke paus of priester natuurlijk verboden. Via Vatican 2 kreeg Europa een andere (valse) kerkdienst geïntroduceerd, wie voor 1960 naar de kerk gingen zullen dit nog wel weten, opeens stond de priester aan de andere kant van het altar.

BIJBEL PERSPECTIEF
De bijbel en profetie beschrijven het systeem uitermate nauwkeurig.
In de bijbel worden in de eindtijd de valse profeet en antichrist genoemd, dit is dus het systeem van democratie icm een vals geloof gericht tegen Christendom.

In de bijbel bijvoorbeeld openbaringen 17 staat http://www.willibrordbijbel.nl
Het zijn ook zeven koningen*: vijf van hen zijn gevallen*, een* is er, de laatste is nog niet gekomen; en als hij komt, is het om slechts korte tijd te blijven. [11] Het beest dat was,* en niet is, is zelf de achtste* en toch een van de zeven, en het gaat ten onder.
7 koningen komt overeen met 7 pausen dit is precies het aantal sinds vatican city in 1929
De 7de paus (benedictus) zal er maar kort zijn,
De achtste is onderdeel van de 7de, dit is Benedictus en Franciscus samen.
Het beest wat was, en niet is, is zelf de achtste. Franciscus samen met nieuwe goddeloos Rome imperium zijn het beest. en ten onder gaan.

Hier wordt eea uitgelegd om een beeld te vormen.
https://www.youtube.com/watch?…

[8] Het* beest dat u gezien hebt, was, en is niet meer; het zal weer opstijgen uit de afgrond en ten onder gaan.
Pagan Rome was er, verdween door Jezus, zal weer terugkomen en ten onder gaan.

Christus heeft al eerder gezorgd dat de romeinse goden verdwenen.
Democratie is iets van de grieken en romeinen, de tijd voor Jezus. Dat dit systeem nu weer wordt ingevoerd kan je terugzien aan het geld en watermerk met romeinse/griekse goden ed (net als piramide op de dollar). Iedere Pagan god staat op de Euro watermerken ed.

U WILT EEN OPLOSSING?
De oplossing is niet zo moeilijk, U moet het alleen zelf willen, gooi de natuurlijke persoon van God Justitia de deur uit en wordt weer een mens met lichaam en een ziel van de Christus via de kerken.
Mensen laten zich afleiden door de politiek, maar de oplossing ligt elders, als je het systeem wilt herstellen moet je Christus neerzetten in het midden van de 2de kamer. Het is heel simpel, met een priester naast je pas je wel op je woorden.
Hang Christus terug in de scholen zorg dat de priesters hun werk kunnen doen en herstel de kerken.
Zorg dat de leiders hun handen niet meer kunnen wassen in onschuld door U te laten kiezen.
Een leider verschuild zich niet achter de vele rokerige schermen, maar durft zelf te beslissen en zijn fouten te erkennen.

TOEKOMST
Christendom weg betekend einde Europa.
Christendom, het koninkrijk van Christus is het grootste koninkrijk op aarde en dat is vanuit Europa de wereld in gebracht.
Heel de wereld kijkt naar Europa en het Christendom.
Dat zijn feiten.

SLOT
Democratie bij gratie gods, volgens welke god is dat dan?
In ieder geval voor de Justitia god bent U geen mens meer dat bestaat uit een lichaam en een ziel maar opeens omgetoverd is een natuurlijk persoon.
Niet alleen herstel van regering maar ook herstel van kerk en zijn functie vormen de oplossing.
Vergeet niet wat U heeft geleerd van vaders en moeders en hang Christus weer terug in de scholen.

Rothschild en co hebben momenteel zowel kerk als regering de regerings systemen in handen.
Bestudeer de synagogue of satan, Albert Pike met de omgekeerde bijbel, Weishaup, Rothschild en co. de democratie komt uit hun koker.
Beoordeel grondig het fundament waarop een systeem is gebouwd en de vruchten die het uitwerpt.
Bestudeer het ontstaan van Christendom en de kerk en zijn geschiedenis en vooral wat er precies gebeurde na de overnam van deze kerkelijke macht door Napoleon en waar U in terecht bent gekomen.
Wat bijbel kennis en van god kan ook geen kwaad.

Bestudeer het zelf, beoordeel en trek conclusies.
U bent slaaf van degene U zelf gehoorzaamd.

Uit het niets kwam de bigbang.
Uit het niets kan maar 1 ding ontstaan en dat is helemaal niets.

Waarom is god de oplossing, want alles is bij gratie gods.

DEMOCRATIE
Demo is een ander woord voor duivel, de leugenaar en moordenaar.
Hopelijk weet U nu waar U in leeft.

Ga niet lopen piepen bestudeer het zelf, als iets niet klopt graag onderbouwen met feiten. Voor vragen hoor ik het wel.

Ninefornews als je echt wat wilt doen, haal dan de spelfouten eruit en maak er een leuk verhaaltje van.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x