UFO

Campagnemanager Clinton: “Maak einde aan geheimzinnigheid rond UFO’s”

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

John Podesta, de campagnemanager van Hillary Clinton, heeft op CNN gezegd dat de Amerikaanse overheid ernstig tekort schiet in het beantwoorden van vragen over ongeïdentificeerde vliegende objecten. Hij wil dat er een einde komt aan alle geheimzinnigheid.

Podesta heeft zijn interesse voor Area 51 en buitenaards leven nooit onder stoelen of banken gestoken. In februari, toen hij nog adviseur van president Obama was, twitterde hij: “Tot slot, mijn grootste mislukking van 2014: wederom er niet in geslaagd om de UFO-documenten openbaar te maken.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Belofte

Hillary Clinton zei in januari zelf ook al dat ze geruchten over contact tussen de Verenigde Staten en buitenaards leven ‘tot op de bodem wil uitzoeken’.

Podesta zei verder dat Clinton zoveel mogelijk stukken over Area 51 openbaar zal laten maken als ze in november wordt verkozen tot president. “Ik denk dat dat een belofte is die ze zal houden,” aldus de oud-stafchef van president Bill Clinton.

‘Het volk kan de waarheid aan’

Op de vraag of er bewijs is voor buitenaards leven antwoordde Podesta: “Daarover moet het volk oordelen zodra het al het bewijs heeft gezien dat de Amerikaanse overheid heeft.”

Over zijn eigen overtuigingen over wezens uit de ruimte zei Podesta: “Er zijn heel wat planeten daar buiten.” Hij maakte duidelijk: “Het volk kan de waarheid aan.”

[DeMorgen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
VE
VE
8 jaren geleden

Obama zou ook Gitmo sluiten… Rutte zou ons allemaal 1000€ geven….

Politici beloven wel meer.

Mijn nieuwschierigheid word vroeg of laat wel beantwoord. Daar hebben we H. Clinton en haar maffia-vriendjes niet voor nodig.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Ik ben het volledig eens met John Podesta, UFO-‘disclosure’ NU!

bert s
bert s
8 jaren geleden

Wat een verschrikkelijk slechte stemmen trekker, doet me denken aan Mark Rutte zijn 1000 euro netto voor alle werkenden, met die leugen is ie nota bene premier geworden,

vigo3d
vigo3d
8 jaren geleden

Net zo min als dat wij de onmetelijke afstanden in de ruimte kunnen afleggen kunnen evntueele bewoners van andere planeten dat ook niet.Maar zoals wij b.v de voyagers de ruimte in hebben gestuurd zouden andere beschavingen dat ook best wel kunnen.Denk aan de overal gesignaleerde lichtgevende rode bollen.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x