Homepagina » Buitenland » Kroatische vrouw overlijdt dag na coronavaccin
kroatische
Foto: Baltimore County Government CC0

Kroatische vrouw overlijdt dag na coronavaccin

Een oudere vrouw uit de Kroatische stad Cakovec is een dag nadat ze het coronavaccin had gekregen, overleden aan een hartaanval. Minister van Volksgezondheid Vili Beros zei dat de vrouw geen corona had en ‘dat er geen verband is tussen haar dood en het vaccin’, schrijft Total Croatia News.

Beros zei tijdens een persconferentie dat de vrouw 82 jaar oud was en in een verzorgingstehuis woonde. Ze kreeg op zondag 27 december het coronavaccin toegediend. In eerste instantie leek er niets aan de hand. De volgende dag ging de vrouw snel achteruit. Er werd een ambulance gebeld, maar ze overleed in het verzorgingstehuis.

Uit een autopsie bleek dat de patiënt niet besmet was met corona en was overleden door hartfalen. De vrouw was chronisch ziek, had astma en kreeg sondevoeding. Ze was aan bed gekluisterd.

Potentiële bijwerking

Omdat ze door haar astma bij een risicogroep voor het coronavirus hoorde, kreeg de Kroatische vrouw het advies om het vaccin te nemen. Dat deed ze en een dag later overleed ze aan een hartaanval.

Het geval is gemeld bij de Kroatische medicijnwaakhond Halmed als een ‘potentiële bijwerking’ en zal verder worden onderzocht.

[Total Croatia News]
4.7 23 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
9 maanden geleden

De hoeveelste persoon is dit nu al die plots overlijdt door dat vaccin? Men zou daar eens een tabel van moeten maken. Ze zijn toch zo graag bezig met cijfers, dus hier kunnen ze dat ook doen. Maar ik denk dat ze liever dat overlijden aan iets anders wijten.

Hans
Hans
9 maanden geleden

Jaja, zal worden onderzocht….

BertRoermond
BertRoermond
9 maanden geleden

“Uit een autopsie bleek dat de patiënt niet besmet was met corona en was overleden door hartfalen. De vrouw was chronisch ziek, had astma en kreeg sondevoeding. Ze was aan bed gekluisterd.”

moet ik hier nog verder woorden aan verspillen ?

Lucky
Lucky
9 maanden geleden

Achterlijke idioten. Iemand is verzwakt en dan denk je “kom we gaan haar eens even ziek maken met een vaccin”? Dan zijn je hersens niet groter dan die van een garnaal. ALLE DODEN ZIJN CORONADODEN, MAAR NA VACCIN ZIJN HET NOOOOIT VACCINDODEN??? Wie gelooft zulke onzin nog?

x

Check Also

sterf

FVD eist opheldering over enorme toename sterfgevallen sinds start vaccinatiecampagne

In Nederland en diverse andere Europese landen ...

ziekenhuis

Voormalig ziekenhuisdirecteur: het is helemaal niet zo druk in de ziekenhuizen

In de media verschenen de afgelopen dagen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

60
0
We lezen graag je reactie!x