UFO

‘Duivelse’ aliens? Hoe het onderzoek naar UFO’s en buitenaardsen zwaar wordt belemmerd door religieuze angst

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Officieel werd het UFO-onderzoek van de Amerikaanse overheid in 2012 beëindigd wegens budgettaire druk, maar nu blijkt dat dit vooral te maken had met de religieuze overtuigingen van hooggeplaatste functionarissen.

Luis Elizondo, de man die jarenlang aan het hoofd stond van het geheime UFO-onderzoek van het Pentagon, onthulde in een gesprek met Las Vegas Now dat de functionarissen het onderzoek dwarsboomden omdat het in strijd was met hun religieuze overtuigingen.

Ook Nick Pope, die voor het Britse ministerie van Defensie onderzoek deed naar UFO’s, werd naar eigen zeggen tegengewerkt.

Duivels

“Het is ironisch dat UFO-onderzoeken worden belemmerd omdat sommige mensen die in God geloofden niets moesten hebben van buitenaards leven of UFO’s en buitenaardsen zagen als iets duivels,” zei hij tegen de Britse krant Metro.

Zowel Elizondo als Pope werden door hooggeplaatste ambtenaren tegengewerkt omwille van religieuze overtuigingen.

Allesbehalve objectief

The Guardian publiceerde deze week een artikel waaruit blijkt dat een Britse overheidsstudie naar buitenaards leven allesbehalve object gebeurde.

Sterker nog: het doel was vanaf het begin om het ministerie van Defensie vrij te spreken van onderzoeken naar waarnemingen van vliegende schotels.

Het ministerie vernietigde uiteindelijk de documenten waarop het rapport gebaseerd was, wat het vuur voor complottheorieën alleen maar aanwakkerde.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
4 jaren geleden

Precies als in de tijd van Christus wisten de farizeeërs, priesters enz dat het met hun macht gedaan was als als zij erkende dat Christus de beloofde verlosser was. Om dezelfde reden zullen de christelijke kerken ook nooit vertellen wat er in de Bijbel staat maar er hun eigen verhaal van maken. Toch staat de Bijbel van kaft tot kaft vol met verhalen over aliens maar de Bijbel geeft ze aanduidingen die passen in de tijd van 2000 tot 4000 terug.

Schaap
Schaap
4 jaren geleden

Religie of geloof belemmert de mens om werkelijk vrij te denken, en iets objectief te beschouwen.

Adam
Adam
4 jaren geleden

Je heb ook helemaal gelijk beste Schaap. en jij ook Eelke. maar wat ik er aan toe wil voegen… tja.. het geloof als ze is wisten wat Jezus in zijn brieven schrijft, dan zouden de kerken wel anders piepen, omdat daar Jezus een heel ander verhaal verteld over het Universum en over een werkelijke God, die Jezus gezien en ervaren heeft tijdens zijn 6 weken in de woestijn, en dat is een heel andere werkelijkheid(God) dan wat in de bijbel staat, en de kerken prediken. Hij heeft het daar over het werkelijke ontstaan van alle leven. en over de materie er van.

Theo
Theo
4 jaren geleden

Het heeft misschien meer te maken met het idee dat ‘God’ de schepper is van de wereld,
als er op meer planeten leven bestaat klopt dat verhaal niet meer.
De aarde was het middelpunt van het heelal. Ook dat klopt allemaal niet.

Let wel dat juist het Vaticaan een sterrenwacht heeft, en dat de Paus zich al eerder positief uitsprak
jegens de mogelijkheid van buitenaards leven
(men was al aan het bedenken hoe men die ‘buitenaardse zieltjes’ voor zich kon winnen.)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x