Mens en Dier

Jongen (17) krijgt zeldzame hartaandoening na Pfizer-prik, onderzoek gestart

Help ons door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een jongen uit Pennsylvania kreeg na het coronavaccin last van ademhalingsproblemen. Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft laten weten meer dan 10 van dit soort gevallen te onderzoeken.

Alex Franks (17) voelde enkele dagen na zijn tweede Pfizer-dosis een scherpe pijn op de borst. In het ziekenhuis kwamen artsen tot de ontdekking dat zijn hartspier ontstoken was. Deze aandoening wordt ook wel myocarditis genoemd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

1 op de 3000-6000 jongens en mannen

De artsen wilden niet zeggen of het vaccin de boosdoener was, maar ze vonden het wel verdacht, zei Franks tegen zender WPXI. Het CDC heeft ondertussen een onderzoek ingesteld naar meer dan 10 gevallen waarbij kinderen na het coronavaccin van Pfizer of Moderna een hartontsteking hebben gekregen. Tot de symptomen behoren acute pijn op de borst, kortademigheid en hartkloppingen.

Het is onduidelijk hoeveel Amerikaanse kinderen zijn getroffen. In Israël is bij 1 op de 30006000 jongens en mannen van 16 tot 24 jaar myocarditis vastgesteld na vaccinatie, schrijft vakblad Science. Alleen al in de staat Connecticut zijn 18 kinderen met deze aandoening opgenomen in het ziekenhuis. Artsen kijken of er mogelijk een verband is met het vaccin.

Allerlei schade

Een Canadese viroloog waarschuwde onlangs dat hartontstekingen en bloedproppen worden veroorzaakt door de spike-eiwitten die het lichaam aanmaakt na vaccinatie. “De wetenschappelijke gemeenschap heeft ontdekt dat het spike-eiwit bijna eigenhandig verantwoordelijk is voor de schade aan het hart en vaatstelsel als het in de bloedbaan terechtkomt,” zei arts Byram Bridle in de radioshow ON Point with Alex Pierson.

“Als je het spike-eiwit inspuit bij proefdieren ontstaat er allerlei schade aan het hart en vaatstelsel, en het kan de bloed-hersenbarrière passeren en schade veroorzaken aan het brein,” zei dr. Bridle. Afgelopen week claimde vaccinmaker Pfizer nog dat zijn vaccin ‘100 procent effectief’ is bij kinderen van 12 tot 15 jaar.

[Infowars]

4.8 35 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jolanda
Jolanda
2 jaren geleden

Ik ben zo blij met deze nieuws brenger , nu lees je het ook eens van de andere kant

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
2 jaren geleden

Afgelopen week claimde vaccinmaker Pfizer nog dat zijn vaccin ‘100 procent effectief’ is bij kinderen van 12 tot 15 jaar.
Effectief voor wat? Genocide?

Fryske Frou
Fryske Frou
2 jaren geleden

Hoeveel mensen moeten nog dood of blijvend invalide eer ze met deze troep stoppen..??!

LAM
LAM
2 jaren geleden

Pfffff….. Alle vaccins zijn troep! Weg ermee! Never nooit zoon spuit in mijn lijf! Ik wil gezond blijven!

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x