Mens en Dier

Nederlandse toparts: hele pandemie is een ‘geregisseerde mind control’

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Twentse hartchirurg en hoogleraar Jan Grandjean is zeer kritisch over de corona-aanpak. Hij is tegen de anderhalvemetersamenleving, de mondkapjes die niet werken en de testsamenleving. De arts noemt de hele pandemie een ‘geregisseerde mind control’.

“Met de virologen aan de microfoon, waarvan er twee maar weinig expertise van mensen hebben, omdat ze dierenarts zijn. Met het RIVM aan de versterker, met alleen aandacht voor het virus, maar niet voor de volksgezondheid in bredere zin. De journalisten als de luidspreker; want wat is deze groep weinig kritisch geweest! Andersdenkenden hebben geen rol kunnen spelen. En tenslotte de regisseurs van deze mind control: Rutte en De Jonge,” zegt Grandjean, die dit jaar met pensioen gaat, in gesprek met Tubantia.

De wereld gaat volgens de hartchirurg niet kapot aan het virus, maar aan de mensen eromheen. “Er is een angst gecreëerd die ik op z’n minst schandalig vind.” Hij wijst er verder op dat de meeste mensen niet doodgaan aan corona, maar met corona.

De coronasterfte op de gehele bevolking is maar 0,03 procent

Afgelopen jaar uitte Grandjean als één van de eerste topartsen openlijk kritiek op het Nederlandse coronabeleid. Hij deed dat samen met anesthesioloog Alaattin Ozdemir en staat er nog steeds achter.

Het tweetal verdiepte zich begin vorig jaar uitgebreid in de verspreiding van het coronavirus. Hun conclusie luidde toen: “In de griepperiode van twee jaar geleden, vorig jaar en nu, vallen geen significante verschillen in het totaalcijfer te ontdekken. De coronasterfte op de gehele bevolking is maar 0,03 procent.”

4.6 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fryske Frou
Fryske Frou
1 jaar geleden

Wanneer komt dit geluid nou een keer bij Rutte en De Jonge aan..??

jolien
jolien
1 jaar geleden

dus iemand die dat nu door heeft maar well een beetje te laat er gaat nog veel erger worden als er niet snel actie wordt ondernomen.

Herman
Herman
1 jaar geleden

Waarom komt hij nu pas met zijn reactie, warom niet eerder.

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
1 jaar geleden

Is er een pandemie dan? Niets van gemerkt..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

98
0
We lezen graag je reactie!x