Mens en Dier

Nederlandse toparts: hele pandemie is een ‘geregisseerde mind control’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Twentse hartchirurg en hoogleraar Jan Grandjean is zeer kritisch over de corona-aanpak. Hij is tegen de anderhalvemetersamenleving, de mondkapjes die niet werken en de testsamenleving. De arts noemt de hele pandemie een ‘geregisseerde mind control’.

“Met de virologen aan de microfoon, waarvan er twee maar weinig expertise van mensen hebben, omdat ze dierenarts zijn. Met het RIVM aan de versterker, met alleen aandacht voor het virus, maar niet voor de volksgezondheid in bredere zin. De journalisten als de luidspreker; want wat is deze groep weinig kritisch geweest! Andersdenkenden hebben geen rol kunnen spelen. En tenslotte de regisseurs van deze mind control: Rutte en De Jonge,” zegt Grandjean, die dit jaar met pensioen gaat, in gesprek met Tubantia.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De wereld gaat volgens de hartchirurg niet kapot aan het virus, maar aan de mensen eromheen. “Er is een angst gecreëerd die ik op z’n minst schandalig vind.” Hij wijst er verder op dat de meeste mensen niet doodgaan aan corona, maar met corona.

De coronasterfte op de gehele bevolking is maar 0,03 procent

Afgelopen jaar uitte Grandjean als één van de eerste topartsen openlijk kritiek op het Nederlandse coronabeleid. Hij deed dat samen met anesthesioloog Alaattin Ozdemir en staat er nog steeds achter.

Het tweetal verdiepte zich begin vorig jaar uitgebreid in de verspreiding van het coronavirus. Hun conclusie luidde toen: “In de griepperiode van twee jaar geleden, vorig jaar en nu, vallen geen significante verschillen in het totaalcijfer te ontdekken. De coronasterfte op de gehele bevolking is maar 0,03 procent.”

4.6 169 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fryske Frou
Fryske Frou
2 jaren geleden

Wanneer komt dit geluid nou een keer bij Rutte en De Jonge aan..??

jolien
jolien
2 jaren geleden

dus iemand die dat nu door heeft maar well een beetje te laat er gaat nog veel erger worden als er niet snel actie wordt ondernomen.

Herman
Herman
2 jaren geleden

Waarom komt hij nu pas met zijn reactie, warom niet eerder.

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
2 jaren geleden

Is er een pandemie dan? Niets van gemerkt..

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x