Buitenaards

Vrije energie zou olie-industrie volledig ruïneren. Is dit de echte reden dat het bestaan van aliens verborgen wordt gehouden?

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een arts heeft geclaimd dat het bestaan van aliens verborgen wordt gehouden omdat zij nieuwe technologieën hebben meegebracht naar de aarde die een grote bedreiging vormen voor de olie-industrie.

Corrupte wereldleiders beschikken over ‘buitenaardse technologie’ die de hele wereld kan voorzien van gratis duurzame energie, aldus dr. Steven Greer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij claimt dat deze technologie wordt achtergehouden zodat zakenmagnaten kunnen blijven verdienen aan olie en andere fossiele brandstoffen.

Maakt niet uit

Dr. Greer deed deze uitspraken tijdens een interview met uIinterview.com.

“Ik begon te beseffen dat mensen binnen de overheid op de hoogte waren van het bestaan van deze projecten en dat er mensen zijn die van niets weten,” zei hij.

“Het heeft niets te maken met je rang of functie en het maakt niet uit of je president of de directeur van de CIA bent,” voegde hij toe.

Waardeloos

Als de ‘alternatieve energie’ die wordt opgewekt door aliens ooit gebruikt gaat worden, zullen de miljardeninvesteringen in olie, gas, enzovoorts plotseling waardeloos zijn, aldus Greer.

Energiereuzen zouden verdwijnen en het kapitalistische systeem zou instorten, aangezien mensen in staat zouden zijn om gratis stroom op te wekken.

Bij vrije energie moet onder meer worden gedacht aan nulpuntsenergie (of vacuümenergie), perpetuum mobile’s en koude kernfusie.

Wapen

Sommigen claimen dat deze technologieën nooit het daglicht zullen zien omdat mensen die ze proberen te ontwikkelen de mond wordt gesnoerd of erger nog: dat ze worden omgelegd.

Volgens anderen kunnen dergelijke energiesystemen ook worden gebruikt als elektromagnetisch wapen en is de VS doodsbang dat deze informatie in de verkeerde handen valt.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
6 jaren geleden

Ach ja, daar hebben we Greer weer uit de kast gehaald. Afstoffen en terugzetten graag.

Als er vrije energie was, dan zou het concept in no time via Internet verspreid kunnen worden naar het brede publiek. Allemaal onzin dus.

Als er Aliens hier zouden rondlopen met dat soort kennis, dan zouden ze dat ook eenvoudig kunnen delen.
Het Kremlin heeft veel voordeel bij het uitbrengen van dit soort nonsense, dus zal wel flink gesponsord worden, denk ik zo.

Robert
Robert
6 jaren geleden

Waarom? Waarom? Waarom melden de Aliens zich toch steeds bij de officiele instanties? Hebben zij het nodig goedgekeurd te worden door de vereniging van huisvrouwen anders kun je product niet succesvol in de markt plaatsen?

Iemand?

Albert
Albert
6 jaren geleden

En wie zijn die corrupte wereldleiders dan??

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Er zijn op zeker meer en eenvoudig toegankelijke en oneindige energiebronnen aanwezig. Maar bedenk eens wat voor gigantische omwenteling het zou geven als men dergelijke bronnen zou gaan gebruiken. Het zou zelfs kunnen leiden tot totale chaos en alles doen laten verdwijnen wat nu belangrijk lijkt. Reken maar dat de machthebbers die nu nog bepalen wat er in de wereld gebeurt en hoe wij leven en denken, hun macht en geld in één klap zouden kunnen verliezen. Waarschijnlijk durft men niet eens de weg in te slaan van echt serieuze alternatieve en krachtige bronnen die gratis (schone) energie opwekken. Of misschien moet eerst de wereld zelfs kapot volgens bijbelse profetieën waaraan de nep joden blijven vasthouden en stellig ervan overtuigd zijn dat de mensheid deze catastrofale weg heeft te gaan. Ook daarom blijft men waarschijnlijk hardnekkig vasthouden aan de weg naar de armageddon.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x