Homepagina » Buitenaards » Vrije energie zou olie-industrie volledig ruïneren. Is dit de echte reden dat het bestaan van aliens verborgen wordt gehouden?
Vrije energie zou olie-industrie volledig ruïneren. Is dit waarom het bestaan van aliens verborgen wordt gehouden?

Vrije energie zou olie-industrie volledig ruïneren. Is dit de echte reden dat het bestaan van aliens verborgen wordt gehouden?

Een arts heeft geclaimd dat het bestaan van aliens verborgen wordt gehouden omdat zij nieuwe technologieën hebben meegebracht naar de aarde die een grote bedreiging vormen voor de olie-industrie.

Corrupte wereldleiders beschikken over ‘buitenaardse technologie’ die de hele wereld kan voorzien van gratis duurzame energie, aldus dr. Steven Greer.

Hij claimt dat deze technologie wordt achtergehouden zodat zakenmagnaten kunnen blijven verdienen aan olie en andere fossiele brandstoffen.

Maakt niet uit

Dr. Greer deed deze uitspraken tijdens een interview met uIinterview.com.

“Ik begon te beseffen dat mensen binnen de overheid op de hoogte waren van het bestaan van deze projecten en dat er mensen zijn die van niets weten,” zei hij.

“Het heeft niets te maken met je rang of functie en het maakt niet uit of je president of de directeur van de CIA bent,” voegde hij toe.

Waardeloos

Als de ‘alternatieve energie’ die wordt opgewekt door aliens ooit gebruikt gaat worden, zullen de miljardeninvesteringen in olie, gas, enzovoorts plotseling waardeloos zijn, aldus Greer.

Energiereuzen zouden verdwijnen en het kapitalistische systeem zou instorten, aangezien mensen in staat zouden zijn om gratis stroom op te wekken.

Bij vrije energie moet onder meer worden gedacht aan nulpuntsenergie (of vacuümenergie), perpetuum mobile’s en koude kernfusie.

Wapen

Sommigen claimen dat deze technologieën nooit het daglicht zullen zien omdat mensen die ze proberen te ontwikkelen de mond wordt gesnoerd of erger nog: dat ze worden omgelegd.

Volgens anderen kunnen dergelijke energiesystemen ook worden gebruikt als elektromagnetisch wapen en is de VS doodsbang dat deze informatie in de verkeerde handen valt.

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
3 jaren geleden

Ach ja, daar hebben we Greer weer uit de kast gehaald. Afstoffen en terugzetten graag.

Als er vrije energie was, dan zou het concept in no time via Internet verspreid kunnen worden naar het brede publiek. Allemaal onzin dus.

Als er Aliens hier zouden rondlopen met dat soort kennis, dan zouden ze dat ook eenvoudig kunnen delen.
Het Kremlin heeft veel voordeel bij het uitbrengen van dit soort nonsense, dus zal wel flink gesponsord worden, denk ik zo.

Robert
Robert
Reactie op  Rikk
3 jaren geleden

Zullen we dan ook maar alle documenten en getuigen/getuigenissen naast hem in die kast zetten?

Het is niet bepaald rocket science waarom het concept vrije energie nog niet als maakbare techniek vrij verkrijgbaar is. De docu unacknowledged is daar vrij duidelijk over.

Check dat stukje in de doc eens van hoe de macht eenvoudigweg opinievorming beinvloed en denkbeelden aanleverd.

Yeap, op alle niveau’s. Van ‘hoge’ academische kringen tot tabloidnieuwsvervorming bij de krantenkiosk van Albert Hein…

Robert
Robert
3 jaren geleden

Waarom? Waarom? Waarom melden de Aliens zich toch steeds bij de officiele instanties? Hebben zij het nodig goedgekeurd te worden door de vereniging van huisvrouwen anders kun je product niet succesvol in de markt plaatsen?

Iemand?

Walter
Walter
Reactie op  Robert
3 jaren geleden

Het idee is dat er UFOs zouden zijn neergestord (spontaan of neergeschoten) en overheden zouden de toestellen geborgen hebben, onderzocht, uit elkaar gehaald etc. Op die manier is de overheid, zoals defensie en geheime diensten, er direct bij betrokken geraakt. Aliens hebben zich dus niet bij de overheid gemeld, de overheid is er zelf opaf gegaan als er weer eens iets uit de lucht viel. Als dit waar is, dan is dit de crux van het hele UFO-gebeuren. Het zijn ongelukken, en er is geen alien die in de tuin van het Witte Huis geland is om zich aan de wereld voor te stellen. De buitgemaakte technologie wordt kennelijk voor de rest van de wereld verborgen gehouden, en het energie-verhaal is hiervan de meest gehoorde verklaring. Tenminste, als het allemaal waar is en dat is natuurlijk nog maar de vraag. Daarom houd ik voor mezelf altijd een inmiddels legendarische uitspraak van Carl Sagan voor ogen: “Extraordinary cliams require extraordinary evidence.”

Albert
Albert
3 jaren geleden

En wie zijn die corrupte wereldleiders dan??

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Albert
3 jaren geleden

Albert, dat zijn geen wereldleiders, maar marionetten en verlengstukken van de multinationals en het militair industrieel complex, maar vooral van de centrale banken.

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Er zijn op zeker meer en eenvoudig toegankelijke en oneindige energiebronnen aanwezig. Maar bedenk eens wat voor gigantische omwenteling het zou geven als men dergelijke bronnen zou gaan gebruiken. Het zou zelfs kunnen leiden tot totale chaos en alles doen laten verdwijnen wat nu belangrijk lijkt. Reken maar dat de machthebbers die nu nog bepalen wat er in de wereld gebeurt en hoe wij leven en denken, hun macht en geld in één klap zouden kunnen verliezen. Waarschijnlijk durft men niet eens de weg in te slaan van echt serieuze alternatieve en krachtige bronnen die gratis (schone) energie opwekken. Of misschien moet eerst de wereld zelfs kapot volgens bijbelse profetieën waaraan de nep joden blijven vasthouden en stellig ervan overtuigd zijn dat de mensheid deze catastrofale weg heeft te gaan. Ook daarom blijft men waarschijnlijk hardnekkig vasthouden aan de weg naar de armageddon.

Yoep
Yoep
3 jaren geleden

Iedereen die zich belangrijk vind.
En dat zijn tegenwoordig heel wat corrupte wereldleiders.

Dennis Eijs
Dennis Eijs
3 jaren geleden

Nee hoor, aangezien olie niet alleen een brandstof is maar ook een grondstof voor vele processen, zal het dus niet geheel instorten.

liesa
liesa
3 jaren geleden

http://www.michaeltellinger.com deze man praat over vrije energiebronnen.. ik heb veel gelezen niet alleen over hem.. maar hij is er een van .. de pyramides zijn grote energiebronnen. maar kan alleen maar zeggen zkijk hier zelf eens na..

Ino
Ino
3 jaren geleden

Ik denk niet dat vrije energie het kapitalistisch systeem zou ruineren, want het is maar één aspect. Sterker nog, ik denk dat de beurskoersen omhoog zouden schieten, inderdaad wel ten koste van de energiemaatschappijen, maar ja, who cares. Het zou een onmiddelijke verhoging van de welvaart veroorzaken.

Nea
Nea
Reactie op  Ino
3 jaren geleden

Tsja, ik geloof ook niet zo dat een lobby iets waar de mensheid zo mee gebaat is kan achterhouden. Lijkt mij een beetje onzinnig. Dus het is niet waarschijnlijk we iets dergelijks in bezit hebben.
Bovendien druist het tegen de wet van behoud van energie in. Deze is toch inmiddels wel zo’n beetje bewezen. Ik zet mijn kaarten in op kernfusie en thorium reactoren, al zijn die nog niet echt rendabel. Deze staan nog in kinderschoenen, maar zijn veelbelovend.

Frans2
Frans2
3 jaren geleden

De ontwikkelingen van vrije energie is goed te volgen op een aantal forums. De boodschap is al tientallen jaren hetzelfde: “eind dit jaar verwachten we de productie op te starten, binnenkort kunt u zich inschrijven”. En dan wordt het stil. Zeker als je geld gestort hebt.
Kortom, vrije energie kan niet, bestaat niet.

Jaya
Jaya
3 jaren geleden

Iedereen die vrije energie tegenwerken moeten verdwijnen.

x

Check Also

cia-klokkenluider

CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

clinton

Vrijgegeven documenten: Hillary Clinton zat achter ‘Rusland-hoax’

Hillary Clinton heeft tijdens de verkiezingscampagne van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x