Homepagina » Buitenaards » Vrije energie zou olie-industrie volledig ruïneren. Is dit de echte reden dat het bestaan van aliens verborgen wordt gehouden?
Vrije energie zou olie-industrie volledig ruïneren. Is dit waarom het bestaan van aliens verborgen wordt gehouden?

Vrije energie zou olie-industrie volledig ruïneren. Is dit de echte reden dat het bestaan van aliens verborgen wordt gehouden?

Een arts heeft geclaimd dat het bestaan van aliens verborgen wordt gehouden omdat zij nieuwe technologieën hebben meegebracht naar de aarde die een grote bedreiging vormen voor de olie-industrie.

Corrupte wereldleiders beschikken over ‘buitenaardse technologie’ die de hele wereld kan voorzien van gratis duurzame energie, aldus dr. Steven Greer.

Hij claimt dat deze technologie wordt achtergehouden zodat zakenmagnaten kunnen blijven verdienen aan olie en andere fossiele brandstoffen.

Maakt niet uit

Dr. Greer deed deze uitspraken tijdens een interview met uIinterview.com.

“Ik begon te beseffen dat mensen binnen de overheid op de hoogte waren van het bestaan van deze projecten en dat er mensen zijn die van niets weten,” zei hij.

“Het heeft niets te maken met je rang of functie en het maakt niet uit of je president of de directeur van de CIA bent,” voegde hij toe.

Waardeloos

Als de ‘alternatieve energie’ die wordt opgewekt door aliens ooit gebruikt gaat worden, zullen de miljardeninvesteringen in olie, gas, enzovoorts plotseling waardeloos zijn, aldus Greer.

Energiereuzen zouden verdwijnen en het kapitalistische systeem zou instorten, aangezien mensen in staat zouden zijn om gratis stroom op te wekken.

Bij vrije energie moet onder meer worden gedacht aan nulpuntsenergie (of vacuümenergie), perpetuum mobile’s en koude kernfusie.

Wapen

Sommigen claimen dat deze technologieën nooit het daglicht zullen zien omdat mensen die ze proberen te ontwikkelen de mond wordt gesnoerd of erger nog: dat ze worden omgelegd.

Volgens anderen kunnen dergelijke energiesystemen ook worden gebruikt als elektromagnetisch wapen en is de VS doodsbang dat deze informatie in de verkeerde handen valt.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Robert schreef:

  Waarom? Waarom? Waarom melden de Aliens zich toch steeds bij de officiele instanties? Hebben zij het nodig goedgekeurd te worden door de vereniging van huisvrouwen anders kun je product niet succesvol in de markt plaatsen?

  Iemand?

  14 likes
  • Walter schreef:

   Het idee is dat er UFOs zouden zijn neergestord (spontaan of neergeschoten) en overheden zouden de toestellen geborgen hebben, onderzocht, uit elkaar gehaald etc. Op die manier is de overheid, zoals defensie en geheime diensten, er direct bij betrokken geraakt. Aliens hebben zich dus niet bij de overheid gemeld, de overheid is er zelf opaf gegaan als er weer eens iets uit de lucht viel. Als dit waar is, dan is dit de crux van het hele UFO-gebeuren. Het zijn ongelukken, en er is geen alien die in de tuin van het Witte Huis geland is om zich aan de wereld voor te stellen. De buitgemaakte technologie wordt kennelijk voor de rest van de wereld verborgen gehouden, en het energie-verhaal is hiervan de meest gehoorde verklaring. Tenminste, als het allemaal waar is en dat is natuurlijk nog maar de vraag. Daarom houd ik voor mezelf altijd een inmiddels legendarische uitspraak van Carl Sagan voor ogen: “Extraordinary cliams require extraordinary evidence.”

   6 likes
 • Ino schreef:

  Ik denk niet dat vrije energie het kapitalistisch systeem zou ruineren, want het is maar één aspect. Sterker nog, ik denk dat de beurskoersen omhoog zouden schieten, inderdaad wel ten koste van de energiemaatschappijen, maar ja, who cares. Het zou een onmiddelijke verhoging van de welvaart veroorzaken.

  10 likes
  • Nea schreef:

   Tsja, ik geloof ook niet zo dat een lobby iets waar de mensheid zo mee gebaat is kan achterhouden. Lijkt mij een beetje onzinnig. Dus het is niet waarschijnlijk we iets dergelijks in bezit hebben.
   Bovendien druist het tegen de wet van behoud van energie in. Deze is toch inmiddels wel zo’n beetje bewezen. Ik zet mijn kaarten in op kernfusie en thorium reactoren, al zijn die nog niet echt rendabel. Deze staan nog in kinderschoenen, maar zijn veelbelovend.

   7 likes
 • Rikk schreef:

  Ach ja, daar hebben we Greer weer uit de kast gehaald. Afstoffen en terugzetten graag.

  Als er vrije energie was, dan zou het concept in no time via Internet verspreid kunnen worden naar het brede publiek. Allemaal onzin dus.

  Als er Aliens hier zouden rondlopen met dat soort kennis, dan zouden ze dat ook eenvoudig kunnen delen.
  Het Kremlin heeft veel voordeel bij het uitbrengen van dit soort nonsense, dus zal wel flink gesponsord worden, denk ik zo.

  13 likes
  • Robert schreef:

   Zullen we dan ook maar alle documenten en getuigen/getuigenissen naast hem in die kast zetten?

   Het is niet bepaald rocket science waarom het concept vrije energie nog niet als maakbare techniek vrij verkrijgbaar is. De docu unacknowledged is daar vrij duidelijk over.

   Check dat stukje in de doc eens van hoe de macht eenvoudigweg opinievorming beinvloed en denkbeelden aanleverd.

   Yeap, op alle niveau’s. Van ‘hoge’ academische kringen tot tabloidnieuwsvervorming bij de krantenkiosk van Albert Hein…

   1 likes
 • Frans2 schreef:

  De ontwikkelingen van vrije energie is goed te volgen op een aantal forums. De boodschap is al tientallen jaren hetzelfde: “eind dit jaar verwachten we de productie op te starten, binnenkort kunt u zich inschrijven”. En dan wordt het stil. Zeker als je geld gestort hebt.
  Kortom, vrije energie kan niet, bestaat niet.

  11 likes
 • Dennis Eijs schreef:

  Nee hoor, aangezien olie niet alleen een brandstof is maar ook een grondstof voor vele processen, zal het dus niet geheel instorten.

  8 likes
 • Albert schreef:

  En wie zijn die corrupte wereldleiders dan??

  3 likes
  • weg met ons schreef:

   Albert, dat zijn geen wereldleiders, maar marionetten en verlengstukken van de multinationals en het militair industrieel complex, maar vooral van de centrale banken.

   3 likes
 • Jaya schreef:

  Iedereen die vrije energie tegenwerken moeten verdwijnen.

  5 likes
 • frans schreef:

  doodsbenauwd dat het in verkeerde handen valt”?!
  Het is toch juist nu in verkeerde handen!!
  Omdat zij de aarde plunderen en Haar naar de ondergang van een desolate toestand willen brengen!

  5 likes
 • weg met ons schreef:

  Er zijn op zeker meer en eenvoudig toegankelijke en oneindige energiebronnen aanwezig. Maar bedenk eens wat voor gigantische omwenteling het zou geven als men dergelijke bronnen zou gaan gebruiken. Het zou zelfs kunnen leiden tot totale chaos en alles doen laten verdwijnen wat nu belangrijk lijkt. Reken maar dat de machthebbers die nu nog bepalen wat er in de wereld gebeurt en hoe wij leven en denken, hun macht en geld in één klap zouden kunnen verliezen. Waarschijnlijk durft men niet eens de weg in te slaan van echt serieuze alternatieve en krachtige bronnen die gratis (schone) energie opwekken. Of misschien moet eerst de wereld zelfs kapot volgens bijbelse profetieën waaraan de nep joden blijven vasthouden en stellig ervan overtuigd zijn dat de mensheid deze catastrofale weg heeft te gaan. Ook daarom blijft men waarschijnlijk hardnekkig vasthouden aan de weg naar de armageddon.

  4 likes
 • Yoep schreef:

  Iedereen die zich belangrijk vind.
  En dat zijn tegenwoordig heel wat corrupte wereldleiders.

  1 likes
 • liesa schreef:

  http://www.michaeltellinger.com deze man praat over vrije energiebronnen.. ik heb veel gelezen niet alleen over hem.. maar hij is er een van .. de pyramides zijn grote energiebronnen. maar kan alleen maar zeggen zkijk hier zelf eens na..

  1 likes
 • marcelleke schreef:

  We weten weeral waarover dromen vannacht …

  1 likes
 • A W Reijersen van Buuren schreef:

  Dr Steven Greer heeft meer gezegd zoals bij thirdphaseofmoon is te zien.
  https://www.youtube.com/user/thirdphaseofmoon

  Volgens bepaalde bronnen, zoals oud militairen die betrokken waren bij onderzoek van alien materiaal, beschikken de aliens over scalaire zenders en ontvangers. De USA weet sinds de jaren van 1950 van het bestaan van die apparaten.

  Wat van belang is is dat mensen zelf scalaire zenders en ontvangers gaan ontwikkelen om daarmee berichten van aliens te kunnen ontvangen en eventueel ook om er zelf mee te gaan zenden. Dit heeft als voordeel dat mensen zelf de schurkenstreken van de USA door krijgen waar Dr Steven Greer (en onder andere ook Werner von Braun) voor waarschuwde.

  1 likes
 • Pieter schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=ML8CJp9Ha14

  In een twee uur durende presentatie geeft materiaaldeskundige dr. Judy Wood op overtuigende wijze aan, op basis van metingen en concrete feiten, dat de torens van het WTC in 2001 al vallend zijn verdampt in de lucht door gebruik te maken van gerichte energiebundels. Dit bewijst het bestaan van technologie die onder andere het zogenaamde energieprobleem zou kunnen oplossen. Er zijn in werkelijkheid geen tekorten, alleen maar kunstmatig – door mensen – gecreëerde “crises” omdat deze gunstig uitpakken voor de doeleinden van de heersende elite.

  1 likes
 • Joop schreef:

  Greer? Das toch die gup van dat nulpuntsmachien dat voor geen meter werkt? Geen aandacht aan dat gel*l van hem besteden zal wel weer nieuwe sponsors zoeken & dan krijg je dat gezeik…

  0 likes
 • martine vos schreef:

  er zijn al lang mensen die contact hebben met buitenaardsen. en ze zijn bekend ook. ik ga hier geen namen noemen maar zoek het zelf maar op

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronapandemie

  ‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

  Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

  adrenochroom

  Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

  Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...

  >