Homepagina » Buitenland » Ook Oostenrijkse tv laat kritisch geluid horen over corona: ‘Pandemie is voorbij’
corona

Ook Oostenrijkse tv laat kritisch geluid horen over corona: ‘Pandemie is voorbij’

Als we stoppen met testen, merken we helemaal niets meer van corona, zeggen artsen, wetenschappers en experts. Zij uiten kritiek op de coronakoers die de regering volgt, aldus presentator Philipp McAllister in het Oostenrijkse tv-programma Servus am Abend.

De wetenschappers en artsen willen dan ook dat de overheid stopt met testen omdat het percentage fout-positieven volgens hen veel hoger ligt dan tot nu toe werd aangenomen. Regeringen zien het toenemende aantal positieve testuitslagen als het begin van de tweede golf en scherpen de maatregelen één voor één aan.

Ze begaan een enorme fout, stelt arts Sucharit Bhakdi. “Het aantal positieve testen neemt toe, terwijl het aantal ernstig zieken en sterfgevallen gelijk blijft. Dat betekent dat er geen sprake is van een tweede golf.”

De epidemie is al lang voorbij, aldus Bhakdi.

Mondkapjes zijn voor veel mensen gevaarlijk

Tot wel 20 procent van de testuitslagen is fout-positief, wat betekent dat gezonde mensen mogelijk onterecht in quarantaine moeten. En mondkapjes zijn voor veel mensen gevaarlijk, zegt biochemicus Karina Reiss van de Christian Albrechts-Universiteit in Kiel in het tv-programma. Dat komt volgens haar omdat mensen CO2 opnieuw inademen, wat al na enkele minuten tot een verhoogde bloeddruk kan leiden.

Ondertussen lopen vrijwel alle media kritiekloos achter het coronabeleid van de regering aan, zegt mediadeskundige Ferdinand Wegscheider. Hij spreekt van een ‘bedenkelijke toestand’. En media die wel kritisch zijn, worden op één hoop geveegd met extremistische groepen. Zodoende probeert men kritiek in de kiem te smoren, aldus dr. Wegscheider.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mee 2
mee 2
4 maanden geleden

zij willen ons eerder dood dan levend dat is aantoonbaar elke keer weer

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Print deze DOKTERSVERKLARING en VERKLARING-VAN-STAATSRECHTGELEERDEN-INZAKE-HET-DRAGEN-VAN-MONDKAPJES geeft ze aan de poltie, winkeliers, bar-restaurant ook de supermarkten!

Ik heb al gedaan en zelfs de politie gegeven en mijn mening gezegt waarom de politie aan de kant van de burger moeten staan. Ik ga zoveel mogelijk door tot elk winkelier het heeft waar ik woon

https://corona-nuchterheid.nl/wp-content/uploads/2020/07/DOKTERSVERKLARING-inzake-het-dragen-van-mondkapjes.pdf

https://corona-nuchterheid.nl/wp-content/uploads/2020/10/VERKLARING-VAN-STAATSRECHTGELEERDEN-INZAKE-HET-DRAGEN-VAN-MONDKAPJES-rev.pdf

Lennart
Lennart
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Succes!

Een doktersverklaring is nog altijd persoonlijk en niet uit te printen van internet.
Leuk als je het doet, maar van de diensten van mijn werkgever kun je geen gebruik maken.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
4 maanden geleden

Al komen er nog 10 landen waar de MSM toe geeft te hebben misleid, bedrogen en hebben gefraudeerd. De Nederlandse domme schapen blijven liever naar Jinek en haar fascistisch clubje kijken. En die NPO zal echt NOOIT toegeven, ze dansen liever op het graf. Nederland is (helaas) verloren. Ieder volk verdient de leiders die het krijgt. Ik bereid me voor om (politiek) asiel te gaan aanvragen in corona-facistisch vrije zone

Margie
Margie
Reactie op  MdeFilosoof
4 maanden geleden

Noord korea 😉

wolfje168
wolfje168
Reactie op  MdeFilosoof
4 maanden geleden

Met een bakkie voor de staatsomroep. Meelopers en jaknikkers.

Juriaan
Juriaan
4 maanden geleden

Ga dat maar uitleggen aan een geflipte schoolmeester van de 3e klas lagere school en die medewerker van personeelszaken

ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden

Minimale licht op de horizon maar ik ben pessimistisch geworden.
Wij komen hier niet meer binnen afzienbare tijd uit.
Toch ga ik er vanuit dat wij er wel uitkomen maar pas over een jaar of 5.
West-Europa is sinds 1900 democratisch geweest (en waarschijnlijk wel eerder maar dat mogen historici bepalen) wat democratie dan moge zijn.
Hoe dan ook, er zijn 2 tal WO oorlogen geweest. WOI 1914-1918 4 jaren. WOII (voor NL dan) 1940-1945. Ligt dus in het bereik van 5 jaren.
Kennelijk houdt in west-Europa een totalitaire dictatuur niet langer stand dan een jaar of vijf.
Wij zitten, mijns inziens, nu in WOIII (tot nu toe nog zonder tanks, kogels, bommen en Razzia’s (hoewel)).
De vraag rijst: hoe kun je hier doorheen zien te komen zonder al te veel schade?
Hoe zou je in verzet kunnen komen zonder dat je wordt opgesloten of zelfs wordt doodgeschoten? Let wel: opgesloten of doodgeschoten mensen kunnen geen verzet meer plegen. Het zal dus slim moeten maar zodanig dat je psychisch er niet aan onderdoor gaat. En er aan onderdoor gaan, dat is wat een totalitaire dictatuur precies wil.
De slimmigheid moet natuurlijk ook omvatten dat het volk naar het verzet luistert en immuun raakt jegens de overheidspropaganda. Ik krijg de indruk dat het volk – op een minimale minderheid na – nog lang niet immuun is jegens de overheidspropaganda. Hoe is dit voor elkaar te krijgen. Daar ben ik nog wel het meest pessimistisch over geworden. Kijk alleen al naar het beeld in de supermarkt met niet werkende muilkorven. Verschrikkelijk.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  ProAsfalt
4 maanden geleden

in dit tijdvak is protest of verzet nog zinvol en kun je er mee wegkomen. Als we er mee wachten en 5G is compleet uitgerold, dan is het zinloos. Wat is er nl. aan de hand met 5G ? Er worden de hele tijd berichten geplaatst van mensen die waarschuwen voor de gezondheidsrisico’s. ( ik laat mij daar nu verder niet over uit ). En daar wordt voornamelijk aandacht aan gegeven. De een vind het iets voor complotgekkies, de ander weer niet. Maar ik zie het als een afleidend verhaal. Iedereen heeft het daarover en niet over de mogelijkheden van 5G. Volgens mijn overtuiging zit het gevaar van 5G in de mogelijkheden die het overheden gaat bieden in de controle van de samenleving. Gezichtscamera’s met herkenning draaien er bijv. excellent op. De aansturing van drones dus ook. En nu komt het…de robocops ( begin niet te lachen, want ze zijn er dus al ) , kunnen ze ook laten draaien op 5G, de testen zijn geslaagd..dus daarom hebben ze de laatste jaren niet meer zo geinvesteerd in nieuwe agentjes..ze wisten wat er aan kwam, agentjes in de straat zijn over twee jaar helemaal niet meer nodig. Alles gebeurd via cams, drones en robocops…ga er maar eens op googlen, je zult versteld staan wat je ziet en je beseft ook gelijk dat verzet of opstand geen enkele zin meer zullen hebben. Nu dus nog wel, en daar zijn ze ook schijtbang voor, want nu kunnen we met een paar protesten van een paar honderdduizend man de boel nog laten stoppen..maar de Nederlander blijft op zijn handjes zitten en kijkt naar wat zijn buurman doet..en die doet niks, want die kijkt weer terug en ziet niks bij jou gebeuren. Ik heb gelukkig geen kinderen, dus ik hoef mij straks de ogen niet neer te slaan op mijn sterfbed, als mijn (klein) kinderen vragen waarom ik NIKS heb gedaan toen het nog gewoon kon…

Audrey
Audrey
4 maanden geleden

Zweden en Oostenrijk zijn mooie landen om daar te gaan wonen. Daar doen ze niet meer mee aan die Corona gekte.

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Audrey
4 maanden geleden

Ondanks dit artikel weet ik niet beter dat Oostenrijk ook compleet de weg kwijt is maar ik kan mij vergissen.

Alleen Zweden is vrij.

benno
benno
Reactie op  ProAsfalt
4 maanden geleden

zweden is cojona vrij, dat wel, maar zweden heeft daarentegen een heeeeeel groot moslim/immigranten probleem.
aanvallen met handgranaten is al heel normaal daar en vrouwen/meisjes verven bewust hun blonde haren zwart/donker om niet verkracht te worden.
de verkrachtingscijfers zijn daar de laatste decennium belachelijk gestegen.

wordt je niet door cojona genaaid is het wel door die moslims………

Margie
Margie
Reactie op  Audrey
4 maanden geleden

Daar hebben ze weer andere gekte…
Als vrouw Ben je niet veilig Op straat

salvar
salvar
4 maanden geleden

laten we AUB corona of hoe het beestje ook mag heten vergeten.

laten we ons bezig houden met het stelletje gangster hier aan de top.
wat die willen is heel simpel genocide plegen op de bevolking eerst de ouderen en de invalide.

ze blijven bezig om het grootste gedeelte van de bevolking dom te houden en daardoor blijven de wakkere ondergesneeuwd.

oogjes dicht en snaveltjes toe , slaap lekker.

Peter
Peter
4 maanden geleden

De media is de politiek, de politiek is het bedrijfsleven.
En het bedrijfsleven dicteert.

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Peter
4 maanden geleden

Ja en nee.
Dat de Big Farma dicteert mag ondertussen wel duidelijk zijn maar het lijkt mij sterk dat bijvoorbeeld Gilette dicteert. Verklaring is vrij eenvoudig: als het volk geen cent meer te makken heeft dan heeft het volk al helemaal geen geld meer om Gilette scheermesjes/ producten te kopen. Zelfde geldt natuurlijk ook voor Unilever, etc.

walter
walter
4 maanden geleden

vandaag in de supermarkt werd ik aangesproken door een medewerker die zij mij dat een mondkapje verplicht was en dat ik er een moest opzetten. Ik heb hem verteld dat er nog geen juridische gronden zijn en ben verder gaan winkelen. Het is beangstigend om te zien hoeveel er al met een muilkorf rondlopen

benno
benno
Reactie op  benno
4 maanden geleden

daar moet draag zijn …

Luciano
Luciano
Reactie op  walter
4 maanden geleden

Heel goed Walter ,de meesten zijn Hopenloos Gehersenspoelt en de illuminati wrijven zich in hun handen van geluk ze hoeven er niks voor te doen; ;de meeste schapen laten zich straks vrijwillig naar de slachtbank brengen depopulatie per injectie;volgens de George Guidostones mogen er maar 500.000 miljoen overblijven van de wereldbevolking en die zullen zeker geselecteerd worden

Rudie
Rudie
4 maanden geleden

Stel, stel dat de corona morgen voorbij zou zijn. zomaar een gedachten gang, dan is er weer/nog steeds die stikstof en co2 en klimaat narigheid. Maar ben blij dat er geen griep meer is dus de vac was niet nodig.

x

Check Also

ggd

Oud-GGD-directeur over corona: ‘Er zijn helemaal geen maatregelen nodig!’

De gepensioneerde GGD-directeur Jan Vosters vindt de ...

huisarts

Ongeruste huisarts: ‘Wat er nu gebeurt, druist in tegen de artseneed en Code van Neurenberg’

Huisarts Els van Veen was al ongerust, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x