Homepagina » Buitenland » Ook Oostenrijkse tv laat kritisch geluid horen over corona: ‘Pandemie is voorbij’
corona

Ook Oostenrijkse tv laat kritisch geluid horen over corona: ‘Pandemie is voorbij’

Als we stoppen met testen, merken we helemaal niets meer van corona, zeggen artsen, wetenschappers en experts. Zij uiten kritiek op de coronakoers die de regering volgt, aldus presentator Philipp McAllister in het Oostenrijkse tv-programma Servus am Abend.

De wetenschappers en artsen willen dan ook dat de overheid stopt met testen omdat het percentage fout-positieven volgens hen veel hoger ligt dan tot nu toe werd aangenomen. Regeringen zien het toenemende aantal positieve testuitslagen als het begin van de tweede golf en scherpen de maatregelen één voor één aan.

Ze begaan een enorme fout, stelt arts Sucharit Bhakdi. “Het aantal positieve testen neemt toe, terwijl het aantal ernstig zieken en sterfgevallen gelijk blijft. Dat betekent dat er geen sprake is van een tweede golf.”

De epidemie is al lang voorbij, aldus Bhakdi.

Mondkapjes zijn voor veel mensen gevaarlijk

Tot wel 20 procent van de testuitslagen is fout-positief, wat betekent dat gezonde mensen mogelijk onterecht in quarantaine moeten. En mondkapjes zijn voor veel mensen gevaarlijk, zegt biochemicus Karina Reiss van de Christian Albrechts-Universiteit in Kiel in het tv-programma. Dat komt volgens haar omdat mensen CO2 opnieuw inademen, wat al na enkele minuten tot een verhoogde bloeddruk kan leiden.

Ondertussen lopen vrijwel alle media kritiekloos achter het coronabeleid van de regering aan, zegt mediadeskundige Ferdinand Wegscheider. Hij spreekt van een ‘bedenkelijke toestand’. En media die wel kritisch zijn, worden op één hoop geveegd met extremistische groepen. Zodoende probeert men kritiek in de kiem te smoren, aldus dr. Wegscheider.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mee 2
mee 2
1 jaar geleden

zij willen ons eerder dood dan levend dat is aantoonbaar elke keer weer

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Print deze DOKTERSVERKLARING en VERKLARING-VAN-STAATSRECHTGELEERDEN-INZAKE-HET-DRAGEN-VAN-MONDKAPJES geeft ze aan de poltie, winkeliers, bar-restaurant ook de supermarkten!

Ik heb al gedaan en zelfs de politie gegeven en mijn mening gezegt waarom de politie aan de kant van de burger moeten staan. Ik ga zoveel mogelijk door tot elk winkelier het heeft waar ik woon

https://corona-nuchterheid.nl/wp-content/uploads/2020/07/DOKTERSVERKLARING-inzake-het-dragen-van-mondkapjes.pdf

https://corona-nuchterheid.nl/wp-content/uploads/2020/10/VERKLARING-VAN-STAATSRECHTGELEERDEN-INZAKE-HET-DRAGEN-VAN-MONDKAPJES-rev.pdf

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 jaar geleden

Al komen er nog 10 landen waar de MSM toe geeft te hebben misleid, bedrogen en hebben gefraudeerd. De Nederlandse domme schapen blijven liever naar Jinek en haar fascistisch clubje kijken. En die NPO zal echt NOOIT toegeven, ze dansen liever op het graf. Nederland is (helaas) verloren. Ieder volk verdient de leiders die het krijgt. Ik bereid me voor om (politiek) asiel te gaan aanvragen in corona-facistisch vrije zone

Juriaan
Juriaan
1 jaar geleden

Ga dat maar uitleggen aan een geflipte schoolmeester van de 3e klas lagere school en die medewerker van personeelszaken

x

Check Also

ziekenhuis

Voormalig ziekenhuisdirecteur: het is helemaal niet zo druk in de ziekenhuizen

In de media verschenen de afgelopen dagen ...

corona

Hoger beroep tegen uitspraak over coronapas: ‘Het moet echt afgelopen zijn met die ‘fact-free’ politiek en media’

Het kabinet beraadt zich op aanvullende maatregelen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x