Buitenland

Europarlementariër legt uit waarom het ’totalitaire pandemieverdrag’ er nooit mag komen

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

De door de WHO gesteunde maatregelen waren volstrekt onzinnig en hadden niets met onze gezondheid te maken. Dat zei Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) dinsdag in het Europees Parlement.

“De vaccins voorkwamen niet dat je covid kreeg of overdroeg. De mondmaskers of lockdowns voorkwamen de verspreiding niet. De QR-codes en toegangscontroles waren grote waanzin, want gevaccineerden met covid kwamen binnen, gezonde ongevaccineerden werden geweigerd,” aldus De Graaff.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Desastreuze gevolgen

“De maatregelen hadden desastreuze gevolgen. Gevaccineerden kregen te maken met hartspierontsteking, turbokanker, aangezichtsverlamming en andere ernstige en minder ernstige aandoeningen,” voegde het Europarlementslid toe.

Er werden schimmige miljardendeals gesloten in achterkamertjes voor vaccins, mondkapjes en andere waardeloze zaken, waarvan de details nog steeds onbekend zijn, zei hij.

Absolute macht

“En mensenrechten werden grootschalig aangetast door censuur en beperking van de vrijheid.”

“Deze door de WHO tot pandemie verklaarde griepvariant is het goedkope excuus om diezelfde WHO de absolute macht te geven. De conclusie is: het totalitaire pandemieverdrag mag er nooit komen,” benadrukte De Graaff.

4.9 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Join de Discussion
Join de Discussion
10 maanden geleden

Niet normaal maken dat niet normaal is.

Victor Hugo
Victor Hugo
10 maanden geleden

Wij moeten rebelleren en ons aan geen enkel van die dwaze verdragen houden. Wij zijn vrij geboren en we moeten die vrijheid koesteren en verdedigen. Niemand heeft het recht om ons dwaze regels op te leggen, we komen nu al om in “regelgeving”. Flikker op met die dwangmiddelen!

Anja
Anja
10 maanden geleden

En er is hier weer een man overleden door de prik, 73 jaar, was voorheen altijd kerngezond, kreeg een hartaanval, werd geopereerd (pas na een week omdat zijn bloed veel te dik was), mocht naar huis, de volgende dag kreeg hij opnieuw een hartaanval, deze keer kwam de hulp te laat… Hij laat een vrouw en kinderen achter… En de vrouw is nu wakker en heel bang dat ze ook ziek zal worden. En dit maar één voorbeeld uit de miljoenen gevallen wereldwijd. Diep triest!

Wat zijn ze toch veilig en effectief die prikken… grrrrrrrrrrrrrrrrrr…. 😡

Marijke
Marijke
10 maanden geleden

Kan dit even op het 8 uur journaal?
Graag!

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x