Homepagina » UFO » UFO’s gezien tijdens lancering Chinese Shenzhou-9 (video)

UFO’s gezien tijdens lancering Chinese Shenzhou-9 (video)

Er gebeurde iets mysterieus na de lancering van de Shenzhou-9 capsule met drie Chinese astronauten, onder wie de eerste Chinese vrouw die de ruimte inging.

Het Chinese internet gonst ervan: kort na de lancering zagen waarnemers op infraroodbeelden twee stippen die met grote snelheid in de buurt van het ruimtevaartuig vlogen.

Even later vliegt nog een derde object door het beeld.

“We kunnen bevestigen dat het hier gaat om UFO’s,” meldt New Tang Dynasty Television, een televisieomroep in New York met correspondenten in meer dan 70 landen. “Dat betekent dat het onbekende vliegende objecten zijn. Maar zijn het buitenaardse ruimteschepen? Op het internet wordt daar druk over gespeculeerd.”

Buitenaardse oorsprong

Astronoom Wang Sichao van de Sterrenwacht van Zijinshan in Nanking in de Chinese provincie Jiangsu doet al meer dan 40 jaar onderzoek naar UFO’s. Sichao merkt op dat de laatste 20 belangrijke UFO-waarnemingen iedere keer hebben plaatsgevonden in een jaar dat net als 2012 eindigt op 1, 2 of 7.

Hij denkt dat de objecten van buitenaardse oorsprong zouden kunnen zijn. Maar het kunnen volgens hem ook evengoed vliegtuigen of nachtvlinders zijn die voor de camera langsvliegen. Wie zal het zeggen?

Bron: NTDTV.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Annunaki schreef:

  E.T. Phone Home. Mischien wilden ze meeliften.

  0 likes
 • Sheyan schreef:

  Ik twijfel absoluut niet aan buitenaards bestaan en hun vervoermiddelen, maar het is zo ontzettend moeilijk te bepalen of het niet aardse maaksels zijn. Per slot van rekening gaat men ervan uit dat de technologiën veel verder ontwikkeld zijn dan aan ons is bekend gemaakt en kunnen aardse ufo’s gebruikt worden om ons te misleiden. Lastig hoor.

  0 likes
 • Joker schreef:

  Waarschijnlijk gaat het noch om aardse, noch om buitenaardse UFO’s.
  Ik vermoed dat het om een soort holografische laserprojectie gaat. Proef: neem een laserpen en schijn ermee op een muur. Je ziet nu een rode stip op die muur. Als je de laserpen heen en weer beweegt, zie je de rode punt met grote snelheid verplaatst worden. Als je het lichtpunt van de laserpen een ufo-achtige vorm geeft, lijkt het enigszins op een ufo. Het zou best kunnen zijn dat van regeringswege uit ‘superlaserpennen’ ontwikkeld zijn, die vanaf de grond bediend kunnen worden en waarmee men in de lucht projecties kan tonen. Hoe sneller je die ‘superlaserpen’ beweegt, deste sneller lijkt de ‘ufo-projectie’ zich voort te bewegen. Dit verklaart de ‘onmogelijke’ snelheden waarmee de ‘ufo’s’ voortbewegen. Het is allemaal nep!

  0 likes
 • Sheyan schreef:

  [quote name=”Joker”]Waarschijnlijk gaat het noch om aardse, noch om buitenaardse UFO’s.
  Ik vermoed dat het om een soort holografische laserprojectie gaat. Proef: neem een laserpen en schijn ermee op een muur. Je ziet nu een rode stip op die muur. Als je de laserpen heen en weer beweegt, zie je de rode punt met grote snelheid verplaatst worden. Als je het lichtpunt van de laserpen een ufo-achtige vorm geeft, lijkt het enigszins op een ufo. Het zou best kunnen zijn dat van regeringswege uit ‘superlaserpennen’ ontwikkeld zijn, die vanaf de grond bediend kunnen worden en waarmee men in de lucht projecties kan tonen. Hoe sneller je die ‘superlaserpen’ beweegt, deste sneller lijkt de ‘ufo-projectie’ zich voort te bewegen. Dit verklaart de ‘onmogelijke’ snelheden waarmee de ‘ufo’s’ voortbewegen. Het is allemaal nep![/quote]

  Dat weet je toch niet?!?

  0 likes
 • Lucien schreef:

  @Joker Denk eerder aan holografische technologie. Maar ik denk dat de mensen hier liever sensatie willen horen gezien de negatieve reacties.. Sensatie zullen jullie zowieso krijgen, met of zonder aliens. Men oogst wat men zaait.

  0 likes
 • Sipco schreef:

  De beelden zeggen mij voldoende!!Je ziet echter als je goed ziet ook nog een vogel langsvliegen, maar de twee lichten in formatie en de gevolgde( met zwarte stip) is er duidelijk één die je als UFO kunt aanmerken.

  0 likes
 • Rebus Singh schreef:

  Een wazig verhaal, met wazige beelden.. de komkommertijd is aangebroken.

  0 likes
 • Hulle schreef:

  @Joker
  Dus omdat het mogelijk is iets (min of meer) na te maken, is het nep? En alleen als het niet na te maken is, is het echt? En dat van die superlaserpen is wel aannemelijk? Dat is een onlogische conclusie naar mijn idee..

  0 likes
 • IIS schreef:

  Een paar jaar geleden zat ik ‘s avonds op een balkon in Spanje en zag hoe een vliegtuig de landing had ingezet, voor het vliegtuig zag ik een vaag oranje bol meevliegen, alsof het vliegtuig werd begeleid. Eerst dacht ik met een Thaise wensballon van doen te hebben en leek het object zich tussen mij en het vliegtuig te bevinden en ging er daarom vanuit dat het niet erg groot kon zijn. Maar plotseling draaide de oranje bol weg richting wolken en vloog het vliegtuig voorbij het object, daaruit kon ik dus opmaken dat het groter was en verder weghing dan ik vermoedde en ging het hier dus duidelijk niet om een wensballon, maar om een groter vliegend object.

  Normaal gesproken zou ik zonder deze ervaring al wat we aan UFO’s zien op video’s niet hebben geloofd, maar dit ongeloof is bij mij weg. Hoewel ik kritisch blijf is het, door wat ik heb gezien, voor mij duidelijk dat er zich veel onverklaarbare (niet aardse?) zaken tussen hemel en aarde bevinden.

  0 likes
 • Audrey schreef:

  [quote name=”Annunaki”]E.T. Phone Home. Mischien wilden ze meeliften.[/quote]
  Ja ik heb het gezien,E.T had zijn duim omhoog en was aan het liften.Maar hij had pech want ze stopte niet voor hem!!!!

  0 likes
 • Lilian schreef:

  Uiteindelijk blijven het stippen en lichtjes van heel ver weg.

  Mag de volgende opname duidelijk zijn aub?

  0 likes
 • Lil schreef:

  Op UFO site’s en Youtube zijn zat UFO’s heel duidelijk te zien hoor..dus heel veel groter dan een ‘stipje’.;-)

  0 likes
 • Giliola schreef:

  Gatvarrrrrrrr..kwor ziek van al die reacties..duik eens in je eigen perceptie psychologie , kijken of je nog t zelfde reageert.

  0 likes
 • Martijn schreef:

  Die twee stippen die van de raket af vallen lijken meer op afgestoten draagraketten. Het derde stipje kan van alles zijn…..

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  return to eden

  ‘Return to Eden’: Duurzaamheid en CO2 als machtsmiddel om politieke agenda’s door te drukken

  Onafhankelijk documentairemaker Marijn Poels presenteerde afgelopen donderdag ...

  melk

  Melk drinken verhoogt kans op borstkanker aanzienlijk, aldus studie

  Het drinken van melk verhoogt de kans ...

  >