Homepagina » UFO » UFO’s gezien tijdens lancering Chinese Shenzhou-9 (video)
shenzou 9234987379478234

UFO’s gezien tijdens lancering Chinese Shenzhou-9 (video)

Er gebeurde iets mysterieus na de lancering van de Shenzhou-9 capsule met drie Chinese astronauten, onder wie de eerste Chinese vrouw die de ruimte inging.

Het Chinese internet gonst ervan: kort na de lancering zagen waarnemers op infraroodbeelden twee stippen die met grote snelheid in de buurt van het ruimtevaartuig vlogen.

shenzou 923489742343Even later vliegt nog een derde object door het beeld.

“We kunnen bevestigen dat het hier gaat om UFO’s,” meldt New Tang Dynasty Television, een televisieomroep in New York met correspondenten in meer dan 70 landen. “Dat betekent dat het onbekende vliegende objecten zijn. Maar zijn het buitenaardse ruimteschepen? Op het internet wordt daar druk over gespeculeerd.”

Buitenaardse oorsprong

Astronoom Wang Sichao van de Sterrenwacht van Zijinshan in Nanking in de Chinese provincie Jiangsu doet al meer dan 40 jaar onderzoek naar UFO’s. Sichao merkt op dat de laatste 20 belangrijke UFO-waarnemingen iedere keer hebben plaatsgevonden in een jaar dat net als 2012 eindigt op 1, 2 of 7.

Hij denkt dat de objecten van buitenaardse oorsprong zouden kunnen zijn. Maar het kunnen volgens hem ook evengoed vliegtuigen of nachtvlinders zijn die voor de camera langsvliegen. Wie zal het zeggen?

Bron: NTDTV.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annunaki
Annunaki
9 jaren geleden

E.T. Phone Home. Mischien wilden ze meeliften.

Sheyan
Sheyan
9 jaren geleden

Ik twijfel absoluut niet aan buitenaards bestaan en hun vervoermiddelen, maar het is zo ontzettend moeilijk te bepalen of het niet aardse maaksels zijn. Per slot van rekening gaat men ervan uit dat de technologiën veel verder ontwikkeld zijn dan aan ons is bekend gemaakt en kunnen aardse ufo’s gebruikt worden om ons te misleiden. Lastig hoor.

Joker
Joker
9 jaren geleden

Waarschijnlijk gaat het noch om aardse, noch om buitenaardse UFO’s.
Ik vermoed dat het om een soort holografische laserprojectie gaat. Proef: neem een laserpen en schijn ermee op een muur. Je ziet nu een rode stip op die muur. Als je de laserpen heen en weer beweegt, zie je de rode punt met grote snelheid verplaatst worden. Als je het lichtpunt van de laserpen een ufo-achtige vorm geeft, lijkt het enigszins op een ufo. Het zou best kunnen zijn dat van regeringswege uit ‘superlaserpennen’ ontwikkeld zijn, die vanaf de grond bediend kunnen worden en waarmee men in de lucht projecties kan tonen. Hoe sneller je die ‘superlaserpen’ beweegt, deste sneller lijkt de ‘ufo-projectie’ zich voort te bewegen. Dit verklaart de ‘onmogelijke’ snelheden waarmee de ‘ufo’s’ voortbewegen. Het is allemaal nep!

Sheyan
Sheyan
9 jaren geleden

[quote name=”Joker”]Waarschijnlijk gaat het noch om aardse, noch om buitenaardse UFO’s.
Ik vermoed dat het om een soort holografische laserprojectie gaat. Proef: neem een laserpen en schijn ermee op een muur. Je ziet nu een rode stip op die muur. Als je de laserpen heen en weer beweegt, zie je de rode punt met grote snelheid verplaatst worden. Als je het lichtpunt van de laserpen een ufo-achtige vorm geeft, lijkt het enigszins op een ufo. Het zou best kunnen zijn dat van regeringswege uit ‘superlaserpennen’ ontwikkeld zijn, die vanaf de grond bediend kunnen worden en waarmee men in de lucht projecties kan tonen. Hoe sneller je die ‘superlaserpen’ beweegt, deste sneller lijkt de ‘ufo-projectie’ zich voort te bewegen. Dit verklaart de ‘onmogelijke’ snelheden waarmee de ‘ufo’s’ voortbewegen. Het is allemaal nep![/quote]

Dat weet je toch niet?!?

x

Check Also

van haga

Van Haga roept op te stoppen met ‘idiote’ lockdown: ‘Angsthazen hebben ons land te lang gegijzeld’

We hebben twee jaar achter de rug ...

van meijeren

Gideon van Meijeren fileert kersverse minister Kuipers: ‘Dit deugt van geen kant’

Gideon van Meijeren (FVD) zei donderdag in ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

14
0
We lezen graag je reactie!x