UFO

UFO’s gezien tijdens lancering Chinese Shenzhou-9 (video)

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gebeurde iets mysterieus na de lancering van de Shenzhou-9 capsule met drie Chinese astronauten, onder wie de eerste Chinese vrouw die de ruimte inging.

Het Chinese internet gonst ervan: kort na de lancering zagen waarnemers op infraroodbeelden twee stippen die met grote snelheid in de buurt van het ruimtevaartuig vlogen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

shenzou 923489742343Even later vliegt nog een derde object door het beeld.

“We kunnen bevestigen dat het hier gaat om UFO’s,” meldt New Tang Dynasty Television, een televisieomroep in New York met correspondenten in meer dan 70 landen. “Dat betekent dat het onbekende vliegende objecten zijn. Maar zijn het buitenaardse ruimteschepen? Op het internet wordt daar druk over gespeculeerd.”

Buitenaardse oorsprong

Astronoom Wang Sichao van de Sterrenwacht van Zijinshan in Nanking in de Chinese provincie Jiangsu doet al meer dan 40 jaar onderzoek naar UFO’s. Sichao merkt op dat de laatste 20 belangrijke UFO-waarnemingen iedere keer hebben plaatsgevonden in een jaar dat net als 2012 eindigt op 1, 2 of 7.

Hij denkt dat de objecten van buitenaardse oorsprong zouden kunnen zijn. Maar het kunnen volgens hem ook evengoed vliegtuigen of nachtvlinders zijn die voor de camera langsvliegen. Wie zal het zeggen?

Bron: NTDTV.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annunaki
Annunaki
11 jaren geleden

E.T. Phone Home. Mischien wilden ze meeliften.

Sheyan
Sheyan
11 jaren geleden

Ik twijfel absoluut niet aan buitenaards bestaan en hun vervoermiddelen, maar het is zo ontzettend moeilijk te bepalen of het niet aardse maaksels zijn. Per slot van rekening gaat men ervan uit dat de technologiën veel verder ontwikkeld zijn dan aan ons is bekend gemaakt en kunnen aardse ufo’s gebruikt worden om ons te misleiden. Lastig hoor.

Joker
Joker
11 jaren geleden

Waarschijnlijk gaat het noch om aardse, noch om buitenaardse UFO’s.
Ik vermoed dat het om een soort holografische laserprojectie gaat. Proef: neem een laserpen en schijn ermee op een muur. Je ziet nu een rode stip op die muur. Als je de laserpen heen en weer beweegt, zie je de rode punt met grote snelheid verplaatst worden. Als je het lichtpunt van de laserpen een ufo-achtige vorm geeft, lijkt het enigszins op een ufo. Het zou best kunnen zijn dat van regeringswege uit ‘superlaserpennen’ ontwikkeld zijn, die vanaf de grond bediend kunnen worden en waarmee men in de lucht projecties kan tonen. Hoe sneller je die ‘superlaserpen’ beweegt, deste sneller lijkt de ‘ufo-projectie’ zich voort te bewegen. Dit verklaart de ‘onmogelijke’ snelheden waarmee de ‘ufo’s’ voortbewegen. Het is allemaal nep!

Sheyan
Sheyan
11 jaren geleden

[quote name=”Joker”]Waarschijnlijk gaat het noch om aardse, noch om buitenaardse UFO’s.
Ik vermoed dat het om een soort holografische laserprojectie gaat. Proef: neem een laserpen en schijn ermee op een muur. Je ziet nu een rode stip op die muur. Als je de laserpen heen en weer beweegt, zie je de rode punt met grote snelheid verplaatst worden. Als je het lichtpunt van de laserpen een ufo-achtige vorm geeft, lijkt het enigszins op een ufo. Het zou best kunnen zijn dat van regeringswege uit ‘superlaserpennen’ ontwikkeld zijn, die vanaf de grond bediend kunnen worden en waarmee men in de lucht projecties kan tonen. Hoe sneller je die ‘superlaserpen’ beweegt, deste sneller lijkt de ‘ufo-projectie’ zich voort te bewegen. Dit verklaart de ‘onmogelijke’ snelheden waarmee de ‘ufo’s’ voortbewegen. Het is allemaal nep![/quote]

Dat weet je toch niet?!?

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x