Universum

“Large Hadron Collider kan poort worden naar parallelle universa in extra dimensies”

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Met de Large Hadron Collider is men erin geslaagd het zogeheten ‘Goddeeltje’ te vinden. De deeltjesversneller wordt nu gebruikt om donkere materie op te sporen. Wetenschappers zeggen dat de LHC ook in staat is om parallelle universa te detecteren.

Uit een nieuwe studie in Physics Letters B blijkt dat mini zwarte gaten – die bewijs zouden zijn voor het bestaan van een multiversum – kunnen worden waargenomen met behulp van de Large Hadron Collider in Genève.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Net zoals parallelle vellen papier in de derde dimensie kunnen bestaan, kunnen parallelle universa in de hogere dimensies bestaan,” zei Mir Faizal van de Universiteit van Waterloo in Canada. “We voorspellen dat de zwaartekracht kan doorlekken naar extra dimensies. Als dat zo is, kunnen we met de LHC mini zwarte gaten creëren.”

Theoretici van het Europees Centrum voor Kernonderzoek (CERN) hebben berekend hoeveel energie er nodig zal zijn om deze zwarte gaten te kunnen detecteren. Vervolgens zouden ze tekenen kunnen opvangen van dimensies voorbij lengte, breedte, hoogte en tijd.

“Als de mini zwarte gaten worden waargenomen, is het bestaan van extra dimensies en parallelle universa bewezen”

“Normaal gesproken denken mensen bij de term multiversum aan de veel-werelden-interpretatie,” zei Faizal. “Die kan niet worden getest en kan dus niet worden gerekend tot de wetenschap. Dit is niet wat wij bedoelen met parallelle universa. Wij hebben het over echte universa in extra dimensies. Wij kunnen dit testen aangezien de zwaartekracht vanuit ons universum naar extra dimensies kan stromen.”

De wetenschappers hebben ontdekt dat er meer energie nodig is om mini zwarte gaten met de LHC te detecteren dan eerder werd gedacht. Tot dusver heeft de Large Hadron Collider gezocht naar deze zwarte gaten bij een energieniveau van minder dan 5,3 TeV (biljoen elektronvolt). Uit de nieuwe studie blijkt dat de zwarte gaten zich in zes dimensies vormen bij tenminste 9,5 TeV en in 10 dimensies bij 11,9 TeV.

Als de mini zwarte gaten worden waargenomen, is het bestaan van extra dimensies en parallelle universa bewezen, aldus Ahmed Farag Ali van de Florida State University. Hij voegde toe dat dan ook de informatieparadox bij zwarte gaten is opgelost.

“Als de zwarte gaten niet worden gedetecteerd op de genoemde niveaus zijn er drie mogelijkheden,” zei coauteur Mohammed M. Khalil. “Eén: extra dimensies bestaan niet. Twee: ze bestaan wel, maar zijn kleiner dan gedacht. Of drie: de parameters moeten worden aangepast.”

[Phys.org]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AlfredE. Neuman
AlfredE. Neuman
9 jaren geleden

Wat is nu eigenlijk de link tussen die zwarte gaten en parallelle dimensies? Bedoelt men soms dat in zwarte gaten de ruimtetijd zo vervormd wordt dat het voorbij onze dimensies gaat?

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Het ‘Goddeeltje’ is gevonden terwijl er zoveel Goden zijn. Wat weten die Goden van dat ‘Goddeeltje’ af?

trackback
BOINNK!!! | Nieuwsfeiten die ons doen bepalen in wat voor tijd we leven, verzameld door: Arie Goedhart
9 jaren geleden
JevWeazle
JevWeazle
9 jaren geleden

theorie:
de large hadron collider kan onder andere met anti-materie of dark matter werken en het naar verluidt schijnt de technologie die aanklooit met anti-materie gigantisch gevaarlijk te zijn als je niet echt weet waar je mee bezig bent.

er wordt beweert dat bewoners van atlantis waren ook op deze manier bezig waren met aanklooien met onbekende zaken en ze zouden bijna een groot deel van ons melkwegstelsel perongeluk hebben laten imploderen door een zwart gat, daarom heeft de galactische federatie ervoor gekozen om ze tegen te houden met behulp van the great deluge, de grote zondvloed. maar voordat het zover was waren een aantal belangrijke figuren (goden/koningen/mensen met buitenaardse zielen) zoals Toth gevraagd om de universele kennis veilig over te brengen naar plekken op de wereld (ark van noah?) die nog veilig waren.

ik raad mensen echt aan om ‘The Emerald Tablets of Toth The Atlantean’ te bestuderen.
gigantische interessante esoterie over het verdwenen land atlantis, de connectie met egypte, hoog geadvanceerde technologie, astraal reizen, spiritualiteit etc etc. Men moet wel rekening houden dat thoth niet direct een positieve invloed geweest hoeft te zijn voor de spirituele ontwikkeling van het menselijk ras. wij schijnen nogal lange tijd bedot te worden door figuren die zich anders voor doen als wie ze zijn. ondanks dat spreekt tot over min of meer de zelfde dingen die ondernomen moeten worden voor spirituele ontwikkeling als wat men nu ziet in de oosterse spiritualiteit. positieve negatieve gedachtes, chakras, zelfhypnose/trance/ astraal reizen uit het lichaam treden ofwel remote viewing. thoth praat over vasten etc etc. ik vind het een prachtige tekst.

desalniettemin een zeer interessante tekst die je echt aan het denken zet. De smaragden tabletten die gevonden zijn in het midden-oosten zijn op een manier gemaakt dat de atomen/moleculen van het smaragd geheel gelinieerd zijn, wat resulteerde in een onverwoestbaar stuk kristal waarvan men niet de mogelijkheid heeft gehad om de materie aan te kunnen passen of te beinvloeden met hitte of met brute kracht.

ikzelf denk dat atlantiers technologisch zo ver vooruit waren dat ze als goden werden gezien in het land van Khem
(honderden of duizenden jaren kunnen leven door technologie/mind power/natuurlijke middelen om veroudering tegen gaan, geadvanceerde apparatuur wat natuurlijk lijkt op het gebruik van magie voor de minder ontwikkelde en de mogelijkheid tot vliegen en dergelijke)

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x