Homepagina » Gezondheid » Oostenrijkse onderzoekers vinden bewijs voor meridianen of energiebanen in het lichaam. Hier bevinden ze zich
Oostenrijkse onderzoekers vinden bewijs voor meridianen of energiebanen in het lichaam. Hier bevinden ze zich

Oostenrijkse onderzoekers vinden bewijs voor meridianen of energiebanen in het lichaam. Hier bevinden ze zich

Het bestaan van zogeheten meridianen of energiebanen in het lichaam is nu bewezen. Meridianen worden onder meer gebruikt bij acupunctuur.

Artsen die werken volgens de traditionele Chinese geneeskunde, waar acupunctuur deel van uitmaakt, kijken op een andere manier naar gezondheid en ziekte dan artsen in de reguliere geneeskunde.

De traditionele Chinese geneeskunde stelt dat vitale energie, ook wel ‘chi’ of ‘qi’ genoemd, noodzakelijk is voor leven.

Organen

Chi stroomt via de energiebanen of meridianen door het lichaam. Er zijn 12 van deze banen en ze zijn verbonden met verschillende organen.

Als de vitale energie in het lichaam in balans is, dan ben je gezond. Bij een onbalans ontstaan gezondheidsklachten.

Bij acupunctuur worden naaldjes op bepaalde punten in de meridianen geprikt zodat de chi weer goed kan stromen, en de klachten verdwijnen.

Bindweefsel

De Universiteit van Wenen heeft onlangs bewijs gevonden voor het bestaan van deze meridianen.

Onderzoekers ontleedden vier lichamen en kwamen tot de ontdekking dat de meridianen deel uitmaken van de zogeheten extracellulaire matrix, ook wel het bindweefsel geheten.

80 procent

Ongeveer 80 procent van de acupunctuurpunten bevond zich in bundels van dit bindweefsel rond spieren en pezen.

Het onderzoek is gepubliceerd in het blad Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine.

[Medisch Dossier]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • William schreef:

  Ik ben enigszins verbaasd over deze bevindingen, de Chinezen werken al duizenden jaren met deze meridianen en opeens heeft de westerse wetenschap het ontdekt? In China moet een dokter ervoor zorgen dat mensen niet ziek worden, dus preventief.. als hij faalt dan word hij ontslagen.. wel even wat anders dan de dokters in het westen, die niet de oorzaak maar het gevolg met pillen met bijwerkingen bestrijden..

  36 likes
  • Rob schreef:

   @William,

   Dan te bedenken dat ze hier in Nederland totaal ‘clueless’ zijn over het feit dat het menselijk lichaam een heel energie systeem bevart. Niet alleen medridianen maar ook chakra’s, waar de Chinezen ook al duizenden jaren mee bekend zijn. Die chakra’s zijn in feite universele aspecten die als mens uitgedrukt kunnen worden door Zelf expressie. Over meridianen: jaren geleden hoorde ik al zeggen dat mensen vaak grote problemen hadden na en operatie. Dan werkte een been of zo ineens niet goed meer. Of mensen hadden ineens problemen met bepaalde organen. Wat bleek? Chirurgen sneden door de meridianen heen en bij hechten sloot het niet goed meer aan waardoor de energie in die meridiaan niet meer door kon stromen. Her in het westen zijn ze er niet alleen ‘clueless’ in, ze weigeren zelfs om het als mogelijkheid te zien. Het gaat hier (inderdaad) alleen maar om de verkoop van farmaceutische rotzooi. Ze houden hier in deze wereld alleen maar mensen overeind in een zieke wereld en meer niet. De grootste en meest vernietigende ziekte is MACHT.

   3 likes
   • Jets schreef:

    Beste Rob (en anderen)

    Weet u waar het woord “Chakra” vandaan komt? Hint: India, niet China. De eerste 2 universiteiten ter wereld stonden in India en het hoofdvak was geneeskunde. Ooit gehoord van Uruyveda? Gezonde voeding, dus biologisch, geen GMO en geen gifstoffen erop. Alles valt en staat met gezonde voeding. Een Ayurvedische arts heeft geen stethoscoop maar legt zijn vinger op uw pols en voelt! Big Pharma denkt dat we allemaal hetzelfde zijn, maar niets is minder waar, ieder mens is uniek. En er wordt een speciaal programma opgesteld voor iedere patiënt.

    Wist u dat Mahatma Gandhi tegen vaccinaties was?

    Ik heb het geluk gehad dat ik ben opgegroeid in een gezin waarbij we ontzettend veel boeken hadden en we werden aangespoord door onze ouders om te lezen. Mijn vader wilde absoluut niet geopereerd worden aan een hernia waar hij al twee decennia last van had. Hij noemde de chirurgen “slagers”.

    Vroeger (ja, ja daar gaan we weer) was alle voeding biologisch. Maar met de opkomst van Big Pharma en Big Agro (pesticiden en GMO), luchtvervuiling (zichtbaaar en onzichtbaar) en elektronische straling (wifi, alle elektrische auto’s, mobiletjes en andere draadloze apparaten) is ons leven op zijn kop gezet. En we vragen ons nog steeds af hoe men zoveel kankergevallen iedere dag erbij krijgt.

    Maar goed, voor wie in Ayurveda geïnteresseerd is, lees dit (er is natuurlijk meer te vinden op het internet):

    https://www.ayu.nl/ayurveda/

    3 likes
 • eksegese schreef:

  @William, je haal me de woorden uit de mond. Precies zo is het. Ze doen net of ze iets ontdekt hebben, in werkelijkheid heeft men het in het verleden bevochten en in de vergetelheid gedwongen. Het laatste wat ze wilden is dat we gezond, sterk, evenwichtig en helder van geest worden. Keer op keer vallen ze heden ten dage door de mand en moeten zij noodgedwongen bakzeil halen. Dank zij internet wordt het steeds moeilijker om dingen verborgen te houden of anderszins onder de pet te houden. Steeds komt er een beetje meer waarheid boven drijven, steeds meer zijn we aan de winnende hand tegen de liegende en bedriegende machthebbers.

  16 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   Inderdaad internet, het werd geïntroduceerd als ‘big brother is watching you’ ze zijn er alleen bij vergeten dat ‘big brother is watching you to’ en nou is het huilie huilie.

   2 likes
 • Mikaël schreef:

  De meridianen zijn banen die met het geestelijke etherlichaam verbonden zijn ,dat is op plaatsen die wij in het zenuwstelsel kennen als neuronen . Alles komt uit de geest . Het zenuwstelsel is eigenlijk de kristallisatie van het astrale lichaam / de ziel .

  12 likes
 • Straalmans schreef:

  Dus voor de Wetenschap waren die energiebanen – tot dit onderzoek het bevestigde – niet-bestaand en nu wel.
  De Wetenschap loopt dan behoorlijk achter.

  3 likes
 • Thomas schreef:

  12 meridianen is maar een deel van de Bagua(het hele leven van de mens)
  5 elementen is maar 1 deel van de Bagau
  Kinderziektes is maar 1 deel van de Bagau.

  Met zij geheel dan heb je een sterke afweersysteem dat je 120 jaar oud kan worden zonder ziektes.

  Een gezonde leven in dit aarde heb je alle omstandigheden van buiten af en van binnen.
  Van buiten af heb je allerlei weersverandering. Van binnen heb je dagelijkse eet- drink- en woongewoonte.
  Kinderziektes bedoelt voor alle omstandigheden van buiten af en van binnen. Het treedt zeer belangrijk tijdens de groei-proces voor celdeling, hormonen verdeling en energie verdeling. Zogenaamde fundering van het lichaam.

  Een huis zonder fundering kan je niet tegen onweer, storm en aardbeving. Een huis zonder isolatie krijg je vocht en schimmels. Daarom is de fundering heel belangrijk zowel voor een huis als voor het lichaam: de kinderziektes.

  Degene goede kinderziektes in de 1e 10 jaar gehad dan hebben zij een goede draai in de 2e 60 draai. De geheugen kan opnieuw geleerd worden na hun 60 jaar tot hun dood.
  Je ziet vaak de ouderen (opa en oma) praten veel over de verleden, heel goed de gebeurtenis van de verleden onthouden en vertellen, maar de dagelijkse dingen kunnen zij niet leren en onthouden. Omdat de fundering niet goed opgebouwd. De andere mogelijkheden zijn de slechte eet-, drink en woongewoonte. O.a. veel medicijnen inslikken, prikken of injectie ten nadeel van de hart en nier.

  Je hebt 20% van de mens die zonder kinderziektes gezond en sterk leven met andere factoren. Je hebt 80% die MOET kinderziektes krijgen om gezond en sterk leven in bepaalde land en klimaat.

  De conceptie meridiaan heeft 24 punten en begint in het kruis voor de anus en eindigt op de kin in de plooi onder de onderlip. Dit controleert 384 zenuwentakken aan de voorzijde van het lichaam. Dit samen vormt 10 hemel energie-velden. Die vormt 10 jaar 1 draai gebaseerd op de klimaat verandering. Het lijkt als de vogelgriep 10 jaar 1 draai. Daar kan de kinderziektes de vogelgriep probleemloos oplossen.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Vogelpest

  De Dumomeridiaan wordt ook wel gouverneurmeridiaan heeft 27 punten. Dit controleert 365 zenuwentakken aan de achterzijde van het lichaam via de ruggenmerg. Dit samen vormt 12 aarde energie-velden. Die vormt dagelijkse 12 uur en 12 jaar 1 draai.

  Alle ziektes en kanker ontstaan pas bij de verstoring van de na-trigrammen.

  De onderstaande youtube film toont de kracht van Bagau. De power van het leven. PDe power vormt een sterke land.
  Navel energie velden (de trommel in de centraal)
  na 8 trigrammen
  zenuwenbanen
  voor 8 trigrammen

  https://www.youtube.com/watch?v=7x3NZmB8LFQ
  De map van Bagau.

  1 likes
 • Thomas schreef:

  Quote: Chi stroomt via de energiebanen of meridianen door het lichaam. Er zijn 12 van deze banen en ze zijn verbonden met verschillende organen.

  Het is maar een gedeelte van de ombouw van de mens.
  Dit 12 meridianen verdeelt in 2 groepen. 6 Yin en 6 Yan meridianen. Dit werkt samen met de Ren Mo en Du Mo

  Vóór de meridianen ontstaan heb je de 2 belangrijke groepen: vóór 8 trigrammen en na 8 trigrammen.
  Daaronder verdeelt in 64 8 trigrammen.

  In de grote hersenen verbindt zich met 36 zenuwenbanen en in de kleine hersenen verbindt zich met 72 zenuwenbanen.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  In de grote hersenen verbindt zich met 36 kleine zenuwenbanen. Aan de voorzijde van het lichaam verbindt de 36 kleine zenuwenbanen van de grote hersenen met 10 grote zenuwenbanen. De centrale baan noemen wij Ren Mo. Dit controleert 384 zenuwentakken aan de voorzijde van het lichaam.

  In de kleine hersenen verbindt zich met 72 kleine zenuwenbanen. Aan de achterzijde van het lichaam verbindt de 72 kleine zenuwenbanen van de kleine hersenen met 12 grote zenuwenbanen. Zogenaamde 12 meridianen van long, dikkedarm, maag, milt, hart, dunnedarm, blaas, nier, hartconstrictor, 3verwarmer, galblaas en lever. De centrale baan noemen wij Du Mo. Dit controleert 365 zenuwentakken aan de achterzijde van het lichaam via de ruggenmerg.

  Wanneer je via CT-scan de vloeistof op de Epilepsie-patiënten kijken dan vind je dit in de baan van Du Mo en Ren Mo. Bij de Migraine -patiënten zie je naast de Ren Mo en Du Mo.

  Gouverneurmeridiaan Du mo
  http://www.hvandervet.nl/pag113.html
  Conceptiemeridiaan Ren Mo
  http://www.hvandervet.nl/pag112.html

  0 likes
 • Thomas schreef:

  De Dumomeridiaan wordt ook wel gouverneurmeridiaan genoemd. Het is een vat waarin alle yang energie samenkomt. Het heeft daarom een belangrijke betekenis bij het functioneren van de afweer. De belangrijkste symptomen zijn koortsziekten.

  De koorts van de kinderziektes vind je vanuit de linker onderrug in de beenmerg via de Dumomeridiaan naar boven.

  Vóór 8 trigrammen betekent de trigrammen in de zwangerschap van de moedernatuur.
  De eerste 3 maand van de zwangerschap vormt 1 trigram dat het kind is al ingewikkeld tot een JONGEN of tot een MEISJE. Daarna iedere maand 1 trigram vormt tot de 10e maand. Dit 8 trigrammen noemen wij vóór acht trigrammen. M.a.w. god’s kind.

  Na 8 trigrammen betekent op het moment de zuurstof wordt overgenomen van de navelstreng via de longen. De 8 trigrammen moet nog ontwikkelen. Dit trigrammen noemen wij na acht trigrammen. M.a.w. moeder’s kind.

  De 12 grote meridianen heeft ieder 2 uur de hoogte punt om zijn taak uitoefenen.
  Iemand heeft ernstige chronische ziektes of kanker zie je vaak dat ‘s nacht opeens wakker wordt op een vaste tijdstip. Vooral tussen 01.00 en 03.00.
  Dit tijdstip is van de Lever hoogte punt om de bloed te verversen. Wanneer de bloedsomloop of de energie/vocht niet goed in omloop dan prikkelt de zenuwentakken ontwaken.
  http://www.hvandervet.nl/pag111.html
  De zontijd is 01.00-03.00 uur

  De zontijd van Longen is 03.00-05.00 uur
  De zontijd van Dikkedarm is 05.00-07.00 uur
  De zontijd van Maag is 07.00-09.00 uur
  De zontijd van Milt is 09.00-11.00 uur
  De zontijd van Hart is 11.00-13.00 uur
  De zontijd van dunnedarm is 13.00-15.00 uur
  De zontijd van Blaas is 15.00-17.00 uur
  De zontijd van hartconstrictor is 17.00-19.00 uur
  De zontijd van 3 verwarmer is 19.00-21.00 uur
  De zontijd van hartconstrictor is 21.00-23.00 uur

  0 likes
 • Thomas schreef:

  De galblaasmeridiaan behoort tot het element hout. De zontijd is 23.00 -1.00 uur.
  http://www.hvandervet.nl/pag110.html
  Gb1: migraine, oogontsteking, sinusitus.
  Gb2: oorsuizen, migraine.
  Gb14: galkolieken, voorhoofdhoofdpijn, migraine, aangezichtspijn.
  Gb20: zeer belangrijk punt bij hoofdpijn en migraine, oorsuizen, meniere, duizelingen, sinusitis, neusbloeding, sympatisch zenuwstelsel, psychische problemen.

  Middeleeuwse redding: bloedzuigers tegen migraine
  https://www.hln.be/nina/fit-gezond/middeleeuwse-redding-bloedzuigers-tegen-migraine~a448be4c/

  Bloedzuigers heeft duidelijk een tijdelijke effect op migraine. De symptomen zie je op de galblaas meridianen banen, maar de oorzaak was van de koorts-proces op de Ren mo en Du mo via de Lever meridianen naar de galblaas meridianen.

  Acht trigrammen heet Bagua.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Bagua
  Vóór acht trigrammen heet the Primordial
  Na acht trigrammen heet he Manifested

  https://www.youtube.com/watch?v=QM2ulNi_BLw
  De symbool van acht trigrammen gebaseerd op de aarde en de maan.
  De idee van Tai-chi komt van de acht trigrammen.

  Acht trigrammen heeft 5 elementen
  De galblaasmeridiaan behoort tot het element HOUT.

  Fire brings water, water feeds wood, wood brings metal, metal brings fire
  Fire melts metal, metal chops wood, wood drains water, water quenches fire

  Water feeds wood, wood brings fire, metal brings water, fire brings earth
  Water quenches fire, fire melts metal, metal chops wood, wood drains water

  Zo zie je WATER brengt HOUT in leven.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  De huidige reguliere geneeskunde heeft geen vat op chronische ziektes en kanker. Want zij hebben geen verstand van de ombouw van de MENS.
  Ren Mo en Du Mo heeft de energie-veld die kan de energie kracht van de Zon, Maan en Ster tussen de aarde ontvangen. Daarnaast ontvangt de Mens de energie-veld Water, Vuur en Wind van de aarde. De zogenaamde 4 seizoen weersverandering.

  Een volmacht de Mens (zeer gezond) kan je via CT-scan duidelijk zien op de Ren Mo en Du Mo. Iemand heeft ernstige ziektes en kanker kan je heel duidelijk zien overal zwak op de Ren Mo en Du Mo.

  Wanneer een kind geboorte van de navelstreng naar de longen. Dan is het kind hele leven afhankelijk van de zuurstof, stress, depressie, weersverandering, ongeval, eet-, drink en woongewoonte.

  Om dit allemaal te kunnen doorstaan dat gezond 100 jaar zal leven heeft een goede fundering nodig.
  Dat zijn de kinderziektes: WBMR

  Dit heeft een kind nodig tot de 10e jaar.
  In dit 10e jaar zijn de 3 verwarmer en galblaas voor de meridiaan-energie ontwikkeling.
  11 tot 20 jaar zijn de dikkedarm en maag voor de ontwikkeling.
  21 tot 30 jaar zijn de dunnedarm en blaas voor de ontwikkeling.
  De 3 verwarmer is eindigt tot zijn 30e jaar. Het hele lichaam ontwikkeling ook tot de 30e jaar.
  31 tot 40 jaar zijn de hart en nier ontwikkeling.
  41 tot 50 jaar zijn de long en milt ontwikkeling.
  51 tot 60 jaar zijn de hartconstrictor en lever ontwikkeling.
  De 3 Yin-meridiaan energie ontwikkeling eindigt ook tot 60 jaar.

  De 3 Yan meridiaan ontwikkeling begint van de geboorte tot de 60 jaar.
  De 3 Yin meridiaan ontwikkeling begint van de geboorte tot de dood.

  De verandering van Yan en Yin meridiaan gebaseerd op de zonnestelsel.
  60 jaar een draai.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  In dit 10e jaar zijn de 3 verwarmer en galblaas voor de meridiaan-energie ontwikkeling.

  In de praktijk zie je veel kinderen hebben onverklaarbare Migraine en Epilepsie vóór of vlak na de 10e jaar door verstoring groei-proces.
  Veel meisjes of jongen hebben PDS of ziekte van Crohn tussen de 10e en 20e jaar. Sommige hebben onverklaarbare ACNES opgelopen. Zenuwen pijn rondom de navel die je met 1 vinger aanwijzen.
  Veel meisjes hebben onverklaarbare blaasontsteking tussen 21 en 30 jaar.
  Veel vrouwen hebben allerlei klachten na het keizersneden of abortus tussen de 30 en 40 jaar.

  In de theorie kan een mens 120 jaar leven in dit aarde mits aan alle groei-proces van de Bagua schema.
  60 jaar 1 draai met maximaal 2 keer 60 is 120 jaar.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1945873/oudste-mens-ter-wereld-met-meer-dan-160-afstammelingen-overleden
  TOKIO – Nabi Tajima, De oudste mens op aarde, is overleden. De Japanse vrouw was 117 jaar en overleed zaterdag in een ziekenhuis in Kikai. Tajima werd op 4 augustus 1900 geboren, ze had meer dan 160 kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. De vrouw mocht zich nog maar zeven maanden de oudste levende mens noemen. In september overleed de toen oudste persoon op aarde: de Jamaïcaanse Violet Brown.

  In de theorie kon zij nog maximaal 2 á 3 jaar langer leven.

  Door de spelbreker RIVM en de WHO zijn de levensverwachting ver naar beneden gehaald door gebrek kennis van de ombouw van de mens. De onderdrukking van de kinderziektes. Dit hoort bij de groei-proces van de na 8 trigrammen.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Levensverwachting
  Levensverwachting wereldwijd
  De levensverwachting is wereldwijd tussen 2000 en 2015 met gemiddeld 5 jaar gestegen, de snelste toename sinds de jaren 1960. De levensverwachting neemt echter niet altijd toe. Gedurende de jaren 1990 nam de levensverwachting in bepaalde delen van de wereld af, bijvoorbeeld in Afrika door de Aids epidemie aldaar en in veel voormalige Sovjet-landen (met name Rusland) door het ineenstorten van de Sovjet-Unie. De toename van de levensverwachting tussen 2000 en 2015 was het grootst in Afrika. In 2015 is de levensverwachting van vrouwen in Japan het hoogste, namelijk 86,8 jaar. In Zwitserland is de levensverwachting voor mannen het hoogste met 81,3 jaar. In Sierra Leone is de levensverwachting zowel voor mannen als voor vrouwen het laagste van de hele wereld, namelijk 50,8 voor vrouwen en 49,3 voor mannen.[5]

  Maximale levensverwachting
  Met een betere gezondheidszorg, waardoor meer ziekten te genezen zijn, sterven de meeste mensen op een latere leeftijd. De verwachting is dat de groei in de gemiddelde sterfleeftijd gaat afvlakken. (Wie niet aan een oorzaak sterft die nu te genezen is, sterft aan iets anders) Diverse studies hebben aangetoond dat een menselijk lichaam `ouder` wordt en minder weerstand en herstelmogelijkheden heeft. Met de allerbeste genen en gunstigste leefomstandigheden is de maximale haalbare leeftijd ongeveer 120 jaar.[6] De langst levende persoon, waarvan betrouwbare documentatie bestaat, is Jeanne-Louise Calment die 122 jaar en 5 maanden heeft geleefd.

  In de laatste 100 zie je geen 1 medische leerboek op school over de ombouw van de mens en waarom heeft mens de kinderziektes nodig?

  Door het gebrek aan dit kennis van de moedernatuur zie je de maatregelen van RIVM de resultaat van de laatste 60 jaar. Kanker en hart en vaten ziektes nummer 1 en 2 geworden. Het wordt alleen maar erger.

  Je zal afvragen welke huisarts heeft verstand van WBMR?

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Er moet zo snel mogelijk een leerboek over de ombouw van het lichaam als school leerstof komen, dan is het wereld minder ziektes en kanker.

  De kennis van de ombouw van het lichaam is niet alleen belang voor het kind, maar ook voor ouders, opa en oma. Want de oorzaak van alzheimer en dementie kan je in de Bagua duidelijk vinden.

  https://www.alzheimer-nederland.nl/dementie/diagnose-en-behandeling/medicijnen
  Helaas is er nog geen medicijn dat dementie kan genezen

  Heeft u kind lijdt aan ernstige chronische ziektes of kanker?
  Heeft u lijdt aan ernstige chronische ziektes of kanker?
  Heeft uw opa of oma lijdt aan ernstige chronische ziektes of kanker?

  Dan moet u een andere kijk op de ombouw van het lichaam.

  60 jaar 1 draai.
  Wanneer de 1e 60 niet goed onderbouw dan heb je meer kans op ziektes en kanker in de 2e 60 jaar draai.
  Het gedrag of geheugen van de 60+ zie je bij sommigen lijkt als een kind. Vooral bij de alzheimer of dementie patiënten die alleen maar van dag tot dag verergert tot dood. Geen 1 medicijn kan het genezen.

  De onderbouw van het kind in de 1e 60 jaar is heel belangrijk voor de 2e 60 jaar draai. Vooral in de 1e 10 jaar i.v.b. met de kinderziektes afweersysteem.

  De volgorde:
  Conceptie: zaadcel en eicel
  De 1e trigram: de eerste 3 maanden vormt een jongen of een meisje
  De 2e trigram: 4e maand spier ontwikkeling
  De 3e trigram: 5e maand bindweefsel ontwikkeling
  De 4e trigram: 6e maand bot ontwikkeling
  De 5e trigram: 7e maand long en dikkedarm ontwikkeling
  De 6e trigram: 8e maand blaas en nier ontwikkeling
  De 7e trigram: 9e maand dunnedarm, hart , 3 verwarmer en hartconstrictor ontwikkeling
  De 8e trigram: 10e maand maag en milt ontwikkeling

  Samen met de navel energie veld(bagua) noemen wij voor 8 trigrammen. zogenaamde god’ kind.
  Noch moeder noch arts hoeven geen moeite te doen om dit te voltooien. Het gaat automatisch gebeuren in de zwangerschap.

  De na 8 trigrammen buiten de zwangerschap moet de moeder wel iets moeite te doen. De kinderziektes WBMR goed laten uitkomen in de 1e 7 jaar van het kind voor een goede fundering voor een goede afweersysteem.

  Waarom krijgt een kind de kinderziektes?
  Kan je dit tegenhouden?

  0 likes
 • x

  Check Also

  Afrikanen kiezen op grote schaal voor alternatieve geneeswijzen. Dit is waarom

  Afrikanen kiezen op grote schaal voor alternatieve geneeswijzen. Dit is waarom

  Er is voor het eerst onderzoek gedaan ...

  De meeste patiënten hebben geen baat bij medicijnen. Arts legt uit waarom de moderne geneeskunde een grote bedreiging is

  De meeste patiënten hebben geen baat bij medicijnen. Arts legt uit waarom de moderne geneeskunde een grote bedreiging is

  De meeste mensen hebben geen baat bij ...

  >