Homepagina » Mens en Dier » Coronavaccin: ex-huisarts confronteert overheid met ongemakkelijke feiten
coronavaccin

Coronavaccin: ex-huisarts confronteert overheid met ongemakkelijke feiten

Het kabinet kondigde enkele dagen geleden aan actief te zullen optreden tegen ‘desinformatie’ op social media zodra er een coronavaccin beschikbaar is. Minister De Jonge van Volksgezondheid werkt momenteel aan een strategie. Hij schreef in een brief aan de Tweede Kamer dat de veiligheid van het vaccin ‘goed bewaakt wordt’.

Een denktank, die bestaat uit experts, gaat ‘onwaarheden’ over het vaccin bestrijden. De Jonge zei te hopen dat er in de eerste maanden van 2021 een coronavaccin beschikbaar is.

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl geeft op social media alvast een voorzetje. Over het initiatief van het kabinet zei hij: “Dit is een hele goede zaak waarbij ik graag help.”

Ernstige bijwerkingen

Bijl maakt een vergelijking met het griepvaccin Pandemrix tijdens de Mexicaanse grieppandemie van 2009. “Pandemrix bleek ernstige bijwerkingen, zoals narcolepsie en andere ernstige aandoeningen, te geven. Dat vaccin was via een versnelde toelatingsprocedure op de markt gekomen, bijwerkingen waren dus onvoldoende onderzocht, en het vaccin kwam er pas toen de griep al het land uit was.”

De voormalige huisarts vervolgt: “Fabrikant GlaxoSmithKline kende de bijwerkingen, maar deelde ze niet met het publiek. Wel met de EMA, die hoort te waken over de veiligheid van medicijnen en vaccins, maar die deed er niets mee.” Deze ongemakkelijke feiten kwamen pas na rechtszaken aan het licht.

De Jonge heeft vast en zeker een plek voor Bijl gereserveerd in de denktank. De epidemioloog geeft aan de komende dagen meer berichten te zullen posten om de overheid te ondersteunen.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Laten we de criminele Rutte bende en de hele regering met deze vaccine testen.. Deze vaccine is zeer gevaarlijk !

Tony
Tony
4 maanden geleden

Het lijkt er op dat Dick Bijl meer verstand heeft van inentingen dan ons heel kabinet bij elkaar. Misschien wordt het tijd het RIVM en het OMT vervangen worden. Dick zal vast en zeker nog wel meer collega’s hebben, die praktijkervaring hebben en de klappen van de zweep kennen. Misschien kan hij Hugo vervangen, dat zou al een goede stap in de richting zijn.

mikkie
mikkie
4 maanden geleden

wat ik zo gek vind…in een verpleeghuis in Winschoten, en eerder al deze week in een andere verpleeghuis in Winschoten, 1 bewoner besmet met het virus. 1!
Hoe kan 1 bewoner, die de deur niet uitkomt want, zwaar dement en huisarrest, besmet raken en de andere bewoners en verpleegkundigen niet????
Het is toch zo besmettelijk?
Sowieso in Winschoten..in de winkels doen alle mensen weer normaal, het oude normaal. Kletsen met elkaar in het gangpad bij de supermarkt, je moet gewoon vragen of je er even langs mag. En iedereen reageert ook weer normaal. Bij de viskraam staat een groep…
De winkelkarren worden allang niet meer schoongemaaakt, er staat een spuit met keukenpapier, dus ieders eigen verantwoordelijkheid. De helft van de klanten doet er dan ook niks mee.
Alleen voor de kassa`s hangen de plastic schermen nog. NIEMAND neemt het nog serieus.
En nog steeds ken ik niemand die iemand kent die overleden is.
Van de week iemand gesproken die op een IC in het noorden werkt. Hij trekt ook een gezicht van: Iedereen is gek. En zegt hij: DIE MONDKAPJES ZIJN KILLING. JE ADEMT JE EIGEN AFVALSTOFFEN WEER IN , KEER OP KEER, UREN ACHTER ELKAAR.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  mikkie
4 maanden geleden

Hier ook zo1:

Mondkapjes en kinderen.

https://twitter.com/ginnymooy/status/1309563457675702275

Wat kan ik me hierover opwinden. Het wil maar niet tot dit soort mensen doordringen dat het niet gaat om besmettingen, maar positief getesten, waarvan de testmethode ook nog eens onbetrouwbaar is. Dat kinderen hierdoor een trauma oplopen lijkt haar totaal te ontgaan. Een maand of drie geleden kwam ik een jochie van een jaar of 10 tegen, die met grote angstige ogen tegen de muur aankroop toen ik langsliep.
Dat is wat die idiote maatregelen met kinderen doen. Kinderen mondkapjes verplichten, nog erger, zie ik als mishandeling! Oef, wat word ik hier kwaad van!!!

Oh, en nogmaals (voor de 3e keer) een linkje naar een recente aflevering van Jensen, waar v. Dissel aangeeft dat een besmet persoon in een meerpersoonshuishouden het virus zelfs binnen een dag of 5 niet doorgeeft. Met die besmettelijkheid valt het dus ook reuze mee, waardoor al die mondkapjes (& alle andere maatregelen) dus nergens op slaan.
Alles weer open en lekker juichen in het stadion!

Vanaf 32.00 min.

https://youtu.be/6U39QZ_v0VQ?t=1903

Willem
Willem
Reactie op  mikkie
4 maanden geleden

Dat vraag ik me ook af. Maar ik weet dat 60ghz ook dezelfde symptomen als corona geeft, ademhaling en hoofdpijn. Daarnaast is bekend dat de testen niet betrouwbaar zijn. Ik hou er rekening mee dat corona deels een soort verzekeringzwendel is. Waarom heeft men in maart de aanleg van 5g niet gestopt? Aangezien het niet aangetoond is dat 5g slecht is voor de volksgezondheid. We gaan in quarantine om ‘het zekere, van het onzekere te nemen, maar ze vergeten (bewust) dat deze infrastructuur ook exact dezelfde schade oplevert. Schijnheilig en hypocriet. 5g is of was verboden in vele plaatsen in de EU. O.a. Genève en Brussel.

Tony
Tony
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Dat 5G in Geneve en Brussel verboden is heeft een reden. Politici in die steden stralen zelf al te veel negatieve energie uit, komt 5G er nog eens bij, dan is de ramp niet te overzien.

salvar
salvar
4 maanden geleden

@mikkie

mikkie dit is een week geleden.
nu bij de aldi en jumbo en ah iedereen weer een kar pakken en de files zijn er weer.
dat betekend dat iedereen weer veel langer in de winkel rondhangt en bij elkaar staan , dus het nut van iedereen een kar zie ik niet.
ik ken ook niemand die is overleden aan covid of ziek.

niemand echt niemand.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  salvar
4 maanden geleden

Ik reinig nooit een karretje of mandje. Sterker nog, na het vastpakken ga ik even goed met mijn handen over mijn gezicht. Ook na het thuiskomen was ik mijn handen niet en ga daarna rustig eten. Ik heb overigens al 25 jr. een ziekte die bij verminderde weerstand gevaarlijk kan worden.
Mijn ouders van 82 en 87 reinigen ook geen kar of mandje en vergeten na thuiskomst hun handen te wassen. Zij wonen in een seniorenflat met 150 appartementen. In al die maanden schijnt er 1 persoon te zijn overleden aan een (griep/corona?) virus. Van de grote supermarkten hier om de hoek is in al die tijd niemand van het personeel ziek geworden. Datzelfde geldt voor het personeel van de apotheek van deze wijk.

jenne
jenne
Reactie op  Veterans_Resistance
4 maanden geleden

Hygiëne is iets wat in een samenleving thuishoord als respect tegen over zijn mede bewoners, bewezen aan de karretjes van de supermarché’s vind je alle sporen van onhygiënische mensen, ik ga altijd van de ouden uit, een gezonde geest in een gezond lichaam, ook je lichaam verzorgen kan heel veel plezier geven, en ontspannend zijn, niet als kritiek bedoeld !

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  jenne
4 maanden geleden

Ik ga nooit de deur uit zonder gedouched te hebben, dus met die hygiëne zit het wel goed hoor. Ik voel me dan ook niet beledigd. 🙂
Maar je kan het ook overdrijven, zoals nu gebeurt. Nu is het obsessie geworden voor veel mensen.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Veterans_Resistance
4 maanden geleden

* ‘een’ obsessie *

salvar
salvar
4 maanden geleden

waarom zijn die lui net te stoppen?
ze gaan gewoon door en luisteren totaal niet.
zitten er in de eerste en tweede kamer alleen sukkels (buiten haga ) of het moeten vrienden zijn van het achterlijke duo.
zijn ze misschien bang voor hun baantje of zit het pluche zo lekker.
je kan zo met bewijzen komen dat het covid virus een hoax is en weg zijn ze.
als je denkt dat je veilig bent met je baantje vergeet het maar , nederland wordt gesloopt in rap tempo.

Jan
Jan
4 maanden geleden

Dat komt omdat er een politieke agenda achter zit. Dit alles is zeer ruim van tevoren gepland.

jenne
jenne
4 maanden geleden

De Telegraaf doet zijn uiterste best waar hij voor betaald wordt, waar te maken, angst gemengd met leugen, heerlijk media combinatie !

Straalmans
Straalmans
Reactie op  jenne
4 maanden geleden

De Telegravin zal pas iets negatiefs schrijven als blijkt dat de covid-19 virus de motoren van auto’s aantast. Anders blijven ze hun rommel spuien.

ben
ben
4 maanden geleden

laten we een onafhankelijke denktank oprichten om die “denktank” van de overheid te controleren.
m.i. zijn er medische specialisten zat.
ik nomineer Dick Bijl alvast als voorzitter van deze controlerende denktank….

Ger
Ger
4 maanden geleden

schokkende onthulling waarom de WHO is opgericht! https://www.bitchute.com/video/VALkgaHFsrHn/

harm
harm
3 maanden geleden

Brief voor onze nieuwe Vader? Mark Rutte/Hugo die zich laat naaien door de WHO en RIVM en MTO;
Ik kan me nu nog steeds zo kwaad maken, dat ik door mijn ouders  en Raad van de kinderbescherming psychisch/ fysiek ben mishandeld en emotioneel verwaarloost, zodat de gevolgen na 70 jaar nog zichtbaar zijn. Nu heeft (regering) Rutte op  “opvoeding?” dwangmatige manier (wet/regelgeving) de samenleving tot zich genomen en word geëist dat wij doen wat Rutte en Hugo ons “nieuwe peet vader”  beveelt en eist dat de schaapjes “die je gewoon beschermd” achter hun peet vader aanlopen. Een goede Vader beschermd zijn (kroos) schaapjes tot het uiterst tegen al het kwade wat die word aangedaan. Nu gaat Rutte/Hugo mij/ons volk, (de boze Vaders) ook psychisch/ fysiek en emotioneel verwaarlozen en zijn schaapjes onnodig ziek maken en heeft Rutte/Hugo gekozen om de ouderen 70+ te beschermen die toch al op  de “doden lijst staan” bezig zijn aan het einde van hun leven. Nu moet de rest van de samenleving het ongelden dat de zwakkeren hun immuunsystemen niet goed functioneert de samenleving vernietigd, om deze oude mensen te beschermen, wel dat zij al een heel leven hebben gehad. Er word niet bij stil gestaan, dat de schade die deze jeugd oplopen de gevolgen na 40 jaar nog zichtbaar zal blijven, Ik zou dit als peetvader dit niet op mijn geweten willen hebben.

x

Check Also

corona

Nieuw boek onthult: hierom zijn coronavaccins gevaarlijk

In zijn nieuwste boek ‘Corona Ontmaskerd’ geeft ...

amersfoort

In dit Amersfoortse verzorgingstehuis zijn al 10 mensen overleden na coronavaccinatie

Op zaterdag 30 januari werd de eerste ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x