CoronaMens en Dier

Kuipers baart opzien met uitspraak over mortaliteit corona: ‘Keiharde leugen’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Dinsdag werd in de Eerste Kamer de vraag gesteld waarom Covid-19 met een mortaliteit van 0,9 procent nog steeds een A-ziekte moet zijn.

“Dit is altijd een combinatie van aantallen ziektegevallen en de kans op zich per ziektegeval,” antwoordde zorgminister Ernst Kuipers. “Er werd eerder een vergelijking gemaakt met virale hemorragische koorts, onder andere lassakoorts. Dat is in zeer zeldzame gevallen één patiënt. Die ene patiënt wordt dan ook gemeld, niet alleen landelijk, maar die komt meestal ook in de krant.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

(Video verwijderd? Klik hier...)

Absurd

“Daar is de sterftekans heel hoog, maar als de betreffende patiënt overlijdt, is het per definitie één sterfgeval,” vervolgde Kuipers. “Hier is het 0,9 procent van 80.000 gevallen per dag. Dat is net een andere situatie.”

Niemand leek te beseffen dat de minister hiermee suggereerde dat er in Nederland 720 coronadoden per dag vallen. “Het feit dat er twee jaar later nog steeds met dit soort cijfers wordt gegoocheld, is absurd,” reageert columnist Marianne Zwagerman.

Leugen

Journalist Annelies Strikkers voegt toe: “Even speciale aandacht voor de uitspraak van minister Kuipers dat er 0,9 procent mortaliteit is bij 80.000 positieve testen per dag. Dit betekent dat er 720 coronadoden per dag zouden vallen. Keiharde leugen. En niemand in de Eerste Kamer valt het op. [Marjolein] Faber vindt het zelfs weinig!”

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eugeen
Eugeen
2 jaren geleden

Het niveau van de door het volk gekozen vertegenwoordigers is zo laag dat het echt de zwakte van een ‘democratie’ aantoont.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Alles…letterlijk ALLES gedurende Operation Dark Winter PSYOP COVID-1984-Event 201 is Volkomen aan elkaar Gelogen & Bedrogen….Iedereen kan de Aankomende jaren nog Spenderen aan het ontrafelen van al die Megalomane Leugens van die Haagse Firma List & Bedrog….Om vervolgens nog Jarenlange Tribunalen te Organiseren om al die Landverraders & Oorlogsmisdadigers hiervoor ook Daadwerkelijk te vervolgen….

Roe
Roe
2 jaren geleden

Niet in zijn 1e leugen gestikt maar rekenen kan hij ook al niet en hij is niet de enigste daar in de 2e kamer die er erg veel moeite mee heeft!

Roe
Roe
2 jaren geleden

Waar blijven de cijfers van de vaccindoden en de oversterfte?
Dat zijn er natuurlijk meer dan je vingers hebt, mr, kuipers!
Dan wordt rekenen nog moeilijker!

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x