UFO

Op zoek naar UFO’s boven het Baikalmeer (video)

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tientallen enthousiastelingen hebben zich verzameld aan de rand van het oudste en diepste meer in Rusland om de hemel af te speuren naar onbekende objecten.

Het team kampeert langs het Baikalmeer waar de leden de ‘trans-Euraziatische UFO-expeditie’ voorzetten. In het verleden zijn er vaak waarnemingen gedaan door lokale bewoners.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In 1958 is hier een Tu-154 neergestort,” zei Vladimir Kuznetsov. “Volgens lokale bewoners werd het vliegtuig vergezeld door een UFO tot het bij het Baikalmeer aankwam. Er is veel UFO-activiteit gemeld rond Baikal. Dat is de reden waarom we hebben besloten elkaar hier te ontmoeten.”

Infraroodstraling

Expeditieleden hebben naast videocamera’s ook zelfgemaakte apparatuur meegebracht.

“Ik heb een apparaat bij me dat waarschuwt bij straling. Het is gemaakt in Irkoetsk en tot dusverre het enige bestaande exemplaar,” ging Kuznetsov verder. “Het detecteert ongewone activiteit. Het meet infraroodstraling, elektrische velden en magnetische velden. Met dit apparaat kunnen we de hemel afspeuren.”

De reis begon in juli op Roesski-eiland in de Japanse Zee. Anastasia en Andrey Chernobrov hebben naar eigen zeggen een UFO vastgelegd op video.

Vreemde bewegingen

“In eerste instantie bewoog het object niet. Het lichtte op en kleurde blauw, rood, geel en groen,” legde Andrey uit. “Enkele minuten later begon het object vreemde bewegingen te maken. Het leek niet op een helikopter, vliegtuig of welke andere aardse soort vliegmachine dan ook.”

Deze week gaat de expeditie verder naar Novosibirsk. In september hoopt het team het project af te kunnen ronden in de Russische hoofdstad Moskou.

Bronnen: BBC.co.uk, NTDTV

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waterman
Waterman
11 jaren geleden

Lekker in de natuur, kortom, een leuke hobby! En wie weet, zien zij ze vliegen.

peter
peter
11 jaren geleden

video? ik zie er geen…??

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

Hmm Heb het filmpje even stopgezet op 0.41 sec.Om het zelfgemaakte zogenaamde gevoelige instrument te bekijken.Het afgeplakte gedeelte is het voedingsgedeelte. Dan drie ledjes, 5 transistoren,1 verstelbare weerstand,1 condensator, en een halve cirkel ferriet, omwikkelt met spoeldraad.Dan een 9 volts aansluiting, waar geen batterij aan hangt.De signalen moeten wel heel erg heftig zijn, wil het apparaat aanslaan.En dat zie ik niet terug in dit betrekkelijk eenvoudige schema!De ontvangstkop boven het ferriet met spoeldraad is daarvoor veel te ongevoelig!!Zoiets zou hooguit werkzaam zijn in een cirkel van 50 tot 100 meter.Maar goed toch maar weer een bewijs dat velen ufo,s zien, en er alles voor doen, om nog meer Ufo,s te zien te krijgen.Jammer dat er geen beelden zijn, van het zelfgemaakte aparaat in AKTIE.Daar ben ik als Radiozendamateur ook zeer nieuwschierig naar.

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

Ik blijf mij echter afvragen waarom er zo,n groot koelblok nodig is, als er maar met 9 volt wordt gewerkt. zie de aansluiting.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x