UFO

Zijn we alleen? Het is vandaag Wereld UFO Dag

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is vandaag Wereld UFO Dag, een dag waarop er extra aandacht is voor de mogelijkheid dat onze planeet wordt bezocht door buitenaardse wezens. De dag valt ongeveer samen met misschien wel het bekendste UFO-verhaal.

In juli 1947 werden op een ranch in het noordwesten van Roswell in de Amerikaanse staat New Mexico wrakstukken gevonden die volgens sommigen afkomstig waren van een buitenaards ruimteschip. Ooggetuigen beweerden lichamen van buitenaardsen te hebben gezien op de crashplek.

De luchtmacht meldde in eerste instantie dat er een ‘vliegende schotel’ was gecrasht. Later werd het bericht aangepast en werd gezegd dat de wrakstukken afkomstig zouden zijn van een weerballon. Decennia later bracht de luchtmacht een rapport naar buiten waarin stond dat de weerballon waarschijnlijk een experimentele spionageballon was en dat de ‘buitenaardsen’ in feite ‘antropomorfische crash test dummy’s’ waren.

De luchtmacht deed tussen 1947 en 1969 onderzoek naar UFO’s om vast te stellen of ze een bedreiging vormden voor de nationale veiligheid. Wetenschappers van Project Blue Book concludeerden dat ze geen bedreiging vormden en dat geen van de ongeïdentificeerde objecten buitenaardse voertuigen waren.

Een vooraanstaande expert zegt echter dat de overheid niet de waarheid spreekt over Roswell en buitenaards bezoek. “Het is een kosmisch Watergateschandaal,” zei kerngeleerde Stanton Friedman, die al meer dan 40 jaar onderzoek heeft verricht naar UFO’s. “Dit is het belangrijkste nieuws van het millennium.”

Zijn we alleen? Het is vandaag Wereld UFO Dag

Uit een peiling van National Geographic Channel in 2012 bleek dat 36 procent van de ondervraagden er zeker van is dat UFO’s bestaan en op aarde zijn geland. Het Mutual UFO Network, dat onderzoek doet naar UFO-waarnemingen, krijgt duizenden meldingen per jaar. Dit jaar staat de teller al op 4100.

“Er is alleen geen wetenschappelijk bewijs dat het buitenaardse voertuigen zijn,” zei Joe Nickell van de Committee of Skeptical Inquiry. “Bestaan UFO’s? Zeker, het zijn ongeïdentificeerde vliegende objecten. Maar je kunt niet zeggen: Ik weet niet wat het is en daarom is het een buitenaards schip.”

De term ‘UFO’ werd in 1952 voor het eerst gebruikt door de Amerikaanse officier Edward Ruppelt. Het woord ‘vliegende schotel’ bestond al sinds 1947. In juni dat jaar zag piloot Kenneth Arnold negen vliegende objecten die als ‘schotels over het water vlogen’. In 1975 gaf Ecuatoriaal-Guinea als eerste land postzegels uit met vliegende schotels. In de Verenigde Staten wonen 40.000 mensen die zijn verzekerd voor buitenaardse ontvoeringen.

[USA Today]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
simpel
simpel
8 jaren geleden

Wij zijn zeker niet alleen in het Universum. Buitenaardse Aliens zijn niet hier om ons een beter leven te geven.
Er vindt een buitenaardse Interventie plaats in de wereld en die is al een aantal decennia gaande. Diens intentie is controle over de wereld en de mensen over de wereld te verkrijgen. Het gaat om non-military forces, ze willen onze (biologische) grondstoffen hebben.

Verklaring van de Menselijke Soevereiniteit at http://www.humansovereignty.org/nl/

ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download
http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf

PROJECT CAMELOT: MARSHALL VIAN SUMMERS – INTERVIEW http://www.youtube.com/watch?v=U2ww35AIYyE

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Ja we zijn alleen, ‘ Aliens’ helpen ons niet om onze rampen die wij hier veelvoudig kennen op aarde, te bestrijden. Dat zullen we zelf moeten oplossen.

Johan
Johan
8 jaren geleden

Als aliens met goede intenties zijn gekomen, hadden ze zich allang kenbaar gemaakt en ons geholpen.
Ze hebben hun eigen agenda, en het helpen van de mensheid is daar geen onderdeel van.
Sterker nog; tienduizenden mensen per jaar worden door UFO’s ontvoerd en nooit meer teruggevonden.
Lees eens de onderzoeken van David Paulides en Butch Witkowski; ronduit schokkend.

gretchen
gretchen
8 jaren geleden

tja dit fenomeen is al zo oud als dat deze planeet is en daarom haal ufo”s uit de belachelijke sfeer de voortgaande discussie of ufo”s bestaan en of ze van buitenaardse afkomst zijn is zinloos het is echter een bewezen feit dat ze bestaan maar zijn inderdaad ongeindentificeerd de feiten radar beelden landings sporen en de vele hoogwaardige getuigen wereldwijd uit de wetenschap diverse regeringen en legeronderdelen wereldwijd duiden zonder uitzondering op een buitenaardse beschavingen voor een deel ervan tenminste maar voordat wij dat nu met 100% kunnen vaststellen is er toch grootschallig wereld wijd onderzoek voor nodig wetenschappelijk en daarom is het van het grootste belang om dit fenomeen uit de belachelijke hollywood sfeer te halen zodat de mensen die zich er mee bezig houden. niet belachelijk gemaakt of bang worden voor hun carriere graag hoor ik u reactie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x