Homepagina » Binnenland » Nieuwe ziektegevallen coronavirus in Frankrijk en Duitsland: ‘Tweede Kamer moet nu aan de bel trekken’
coronavirus
Foto: China News Service/中国新闻网 CC BY 3.0 Wikimedia Commons

Nieuwe ziektegevallen coronavirus in Frankrijk en Duitsland: ‘Tweede Kamer moet nu aan de bel trekken’

In Frankrijk is dinsdag het vierde ziektegeval van het coronavirus vastgesteld, zo liet nieuwszender BFM TV weten.

Ook in de Duitse deelstaat Beieren zijn drie nieuwe gevallen gemeld.

Ondertussen hebben onderzoekers uit Hongkong aangekondigd dat ze een vaccin tegen het nieuwe virus hebben ontwikkeld.

Een jaar

Er is alleen één probleem: ze verwachten dat het nog minstens een jaar duurt voordat het kan worden gebruikt bij mensen.

In Nederland lijkt de politiek zich nog niet echt druk te maken om het virus.

Thierry Baudet (FvD) zei dat de Tweede Kamer aan de bel moet trekken, maar hij kreeg weinig steun.

Duurt te lang

Er zijn in Nederland nog geen voorzorgsmaatregelen genomen om een uitbraak te voorkomen.

Volgende week is er pas een vergadering over het coronavirus. “Dat duurt te lang,” zei Baudet.

“We moeten nu iets doen,” voegde hij toe. “Frankrijk neemt nu ook maatregelen, Nederland nog niet.”

Aan de bel trekken

“De Kamer moet aan de bel trekken,” benadrukte hij.

De FvD-leider kon niet rekenen op steun voor een spoeddebat.

“Wat jullie betreft wachten we dus nog rustig 10 dagen,” zei hij tegen zijn collega’s. “Dit toont de algehele vakantie van de geschiedenis die men hier lijkt te hebben genomen.”

Bekijk de video hieronder:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Harry
Harry
11 maanden geleden

Wat veel mensen zich niet realiseren is dat het werkelijke aantal besmettingen tenminste 20 keer zo hoog is als het aantal gerapporteerde. Ik denk dat het aantal sterfgevallen, mensen die tot nu toe stierven zouden ook aan de seizoensgriep gestorven zijn, vergelijkbaar is met een flinke seizoensgriep. De NOS maakte hier in eerst instantie genuanceerd verslag van maar nu er een vaccin komt zullen de mexicaanse griep hoax registers open gaan voor msm. Trap niet in die paniek verhalen.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Harry
11 maanden geleden

Inderdaad.
Na de varkensgriep zouden we beter moeten weten.
We zijn toen gemanipuleerd, het RIVM en de staatsomroep voorop.
Het ging om vaccins, niet om volksgezondheid.
Zo zal ook nu weer gaan, vermoed ik.
Via de MSM zal men voorlopig trachten onze aandacht te prikkelen.
Niet in de laatste plaats uit commerciële belangen.
Tot blijkt dat het weer over is gewaaid, verdrongen door andere onderwerpen.
Hoe is het met het Ebola virus ?

freddy
freddy
Reactie op  Harry
11 maanden geleden

probleem met het sars virus en het wuhan virus is dat de oorspronkelijke gastheren van deze virussen deze blijven houden. indamming van de epidemie is dan ook nooit definitief, maar een klein gedeelte van de wereldbevolking wordt ziek en resistent, maar het virus blijft in dieren aanwezig dus er kan altijd weer zomaar een epidemie ontstaan. toch is dat bij sars niet gebeurd. ben benieuwd hoe het zit en zich ontwikkelt.

exegese
exegese
11 maanden geleden

Op 19 juni 2015 heeft het Pirbright Institute bij het European Patent Authority (EPA) een octrooi aangemeld voor het Corona virus en wel onder nummer EP3172319A1. Dit octrooi is op 20 november 2018 toegekend. De Britse regering financiert het Pirbright Institute, samen met de Bill & Melinda Gates Foundation.

Hoe is het toch mogelijk he !

IIS
IIS
Reactie op  exegese
11 maanden geleden

@exegese

Was niet op de hoogte van het octrooieren van ziektekiemen. Onvoorstelbare waanzin, helemaal als je bedenkt dat virussen, voor veel geld uiteraard, zomaar in handen kan vallen van welke gevaarlijke idioot dan ook, bijvoorbeeld de farmaceutische industrie.

Dank voor je reactie!

Joris
Joris
Reactie op  Joris
11 maanden geleden

vergeet niet dat vaccin-billionair al in oktober Bill Gates met het John Hopkins een corona-uitbraak-oefening deed.

Event 201

http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

https://www.facebook.com/informedcajunmama/posts/2525730877665919

Rob
Rob
Reactie op  Joris
11 maanden geleden

@Joris, opvallend dat ze uiteindelijk (weer) op 90% van de wereldbevolking uitkomen. Hetzelfde percentage als wat op de NWO agenda hebben staan.

Wim
Wim
Reactie op  Joris
11 maanden geleden

CURRENTLY IN MY BOOKBAG
https://www.gatesnotes.com/Books

Zie de boeken die Bill Gates aanprijst en wat hij leest

IIS
IIS
11 maanden geleden

Adequate maatregelen nemen lijkt mij moeilijk, helemaal als overheden zo idioot zijn mensen per vliegtuig terug te halen uit China naar eigen land of vliegverkeer uit China naar Europa blijft doorgaan. Het zal moeilijk zijn een pandemie te voorkomen zonder economische consequenties en schijnbaar wil men daarom het erop aan laten komen. Vooropgesteld dat de corona hoax geen hoax is.

Het schijnt dat het virus uitsteeksel heeft waardoor het zich kan hechten in keel en longen. Deze uitsteeksels zien er sterk uitvergroot ongeveer zo uit: 🖕🏻 (made in China or US/ISR)

Conradius
Conradius
11 maanden geleden

Voor een oplosing moeten we zeker niet wachten op de politiek, maar zelf waker reageren. Ik persoonlijk geloof niet in een vaccin, maar eerder in vegetarisme.

Als 5% van de besmette mensen sterft aan het coronavirus, dan betekend dat, dat 95% voldoende weerstand heeft om de ziekte te overleven.
Het versterken van het persoonlijke afweersysteem is daarom de beste methode tegen deze besmetting. Veel mensen hebben ,ook in de westerse wereld een gebrek aan vitamine D3 , een uitstekende virusbestrijder. Vitamine D3 wordt alleen via de zon op de blote huid aangemaakt, dus te weinig tijdens de wintermaanden.

Het wordt in China tijd om de klassieke Taoistische principes weer in ere te herstellen, in plaats van het blind volgen van het westerse materialistise compensatie-systeem. Het Taoistische systeem kent vele technieken om de weerstand tegen ziekten te verhogen. Denk maar aan de gezondheidcondities van de Chaolin moniken, die doen alles voor hun geestelijke en lichamelijke gezondheid en harmonie

Mocht de ziekte eenmaal hebben toegeslagen, dan is in nemen van NaCLO² + Activator (15 druppeltjes op een glas water) een goedkoop en goed medicijn. Het middel wordt vaak MMS genoemd en dood meestal elk virus.

William
William
11 maanden geleden

Mensen die in angst leven zijn makkelijk onder kontrole te houden.. wat mij opvalt is dat er steden in China van de buitenwereld worden afgesloten maar er geen reisverbod is uitgevaardigd. Dagelijks reizen er duizenden mensen naar China en terug.. Dus wat is hier aan de hand? Een pandemie creeren en vervolgens miljarden verdienen aan vaccins? Als er al een octrooi is op dit virus (uit 2015) en het ontwikkelen van een vaccin “een” jaar duurt dan kunnen we er zeker van zijn dat het al op de plank ligt.. sterker nog in zeer grote aantallen door de pharmaceutische maffia al klaar ligt om ten gelde te worden gemaakt..

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
11 maanden geleden

Nou je hoort het wel eerst uit laten breken daarna rennen en geschreeuw, vervolgens hard hollen om dan te laat te zijn. Men staat erbij en kijkt ernaar en doet vervolgens niets, oh ja wel de mensen uit China nu gauw hier naar toe halen. Ik zij het al, uitsluitend het verkeerde, dat gaat hier allemaal wel goed.

IIS
IIS
11 maanden geleden

Voorzover ik begrijp is het hoge woord er uit, binnenkort komt er een niet getest vaccin op de markt dat voor miljarden geleverd zal worden aan overheden wereldwijd!!??

Axel M.
Axel M.
11 maanden geleden

De mensheid staat tamelijk negatief tegenover het verplicht vaccineren wat onze ” criminele ” staat wil doorvoeren, dit ziet er naar uit dat ze het door ordo ab chao door onze strot willen duwen.
(ordo ab chao = orde door chaos , ik creëer in het geniep een probleem “chaos” wacht op de reactie van de bevolking ” aub help ons uit deze chaos ” waardoor ik mijn oplossing , die ik al bedacht had voor dat ik het probleem veroorzaakte , aan de bevolking kan opleggen, welke ALTIJD gepaard gaat met een verlies van ( keuze ) vrijheid, wat dit betreft de keuze vrijheid te kunnen kiezen wat er in ons lichaam gestopt wordt, waardoor op dat moment de staat eigenaar van ons lichaam geworden is .

Zij wassen hun handen in onschuld want zij kunnen hun beschuldigende vinger naar China wijzen ( plausible deniability)

Wat waren er voorheen voor een ” leugen ” virussen welke onze vrijheid aan banden heeft gelegd ? ; blauwtong, vogeltjes griep en ga zo nog maar even door .

Blijf altijd NEE !!! zeggen tegen het dodelijke verplichte vaccineren !!!

Axel M.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
11 maanden geleden

Laat de politiek een zware delegatie naar China sturen om de onderate steen boven te krijgen, het liefst zoveel mogelijk.

't Roode Vaan
't Roode Vaan
11 maanden geleden

Ongetwijfeld krijgt de farmaceutische industrie de hoofdrol toebedeeld in deze wereldwijde medische crisis.
Bij de manifestatie van deze uiterst besmettelijke soort van het coronavirus in de Volksrepubliek China ontstond in kringen van de Pharma-maffia een chronische vorm van extase; nog heviger dan na het uitbreken van hiv/aids.
De multinationale concerns op het gebied van virale medicatie staan op het punt de gehele aarde te gijzelen met hun puissant dure bestrijders van een vernietigende ziekte.

x

Check Also

van haga

Van Haga: Horrorscenario uit ‘1984’ komt akelig dichtbij

Tijdens het debat over de avondklok verdedigde ...

huisarts

Deze huisarts vaccineert zijn patiënten liever niet tegen corona: ‘Onvoldoende getest’

Huisarts Symen Tol uit Volendam wil zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x