Homepagina » Binnenland » Nieuwe ziektegevallen coronavirus in Frankrijk en Duitsland: ‘Tweede Kamer moet nu aan de bel trekken’
coronavirus
Foto: China News Service/中国新闻网 CC BY 3.0 Wikimedia Commons

Nieuwe ziektegevallen coronavirus in Frankrijk en Duitsland: ‘Tweede Kamer moet nu aan de bel trekken’

In Frankrijk is dinsdag het vierde ziektegeval van het coronavirus vastgesteld, zo liet nieuwszender BFM TV weten.

Ook in de Duitse deelstaat Beieren zijn drie nieuwe gevallen gemeld.

Ondertussen hebben onderzoekers uit Hongkong aangekondigd dat ze een vaccin tegen het nieuwe virus hebben ontwikkeld.

Een jaar

Er is alleen één probleem: ze verwachten dat het nog minstens een jaar duurt voordat het kan worden gebruikt bij mensen.

In Nederland lijkt de politiek zich nog niet echt druk te maken om het virus.

Thierry Baudet (FvD) zei dat de Tweede Kamer aan de bel moet trekken, maar hij kreeg weinig steun.

Duurt te lang

Er zijn in Nederland nog geen voorzorgsmaatregelen genomen om een uitbraak te voorkomen.

Volgende week is er pas een vergadering over het coronavirus. “Dat duurt te lang,” zei Baudet.

“We moeten nu iets doen,” voegde hij toe. “Frankrijk neemt nu ook maatregelen, Nederland nog niet.”

Aan de bel trekken

“De Kamer moet aan de bel trekken,” benadrukte hij.

De FvD-leider kon niet rekenen op steun voor een spoeddebat.

“Wat jullie betreft wachten we dus nog rustig 10 dagen,” zei hij tegen zijn collega’s. “Dit toont de algehele vakantie van de geschiedenis die men hier lijkt te hebben genomen.”

Bekijk de video hieronder:

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Harry
Harry
1 jaar geleden

Wat veel mensen zich niet realiseren is dat het werkelijke aantal besmettingen tenminste 20 keer zo hoog is als het aantal gerapporteerde. Ik denk dat het aantal sterfgevallen, mensen die tot nu toe stierven zouden ook aan de seizoensgriep gestorven zijn, vergelijkbaar is met een flinke seizoensgriep. De NOS maakte hier in eerst instantie genuanceerd verslag van maar nu er een vaccin komt zullen de mexicaanse griep hoax registers open gaan voor msm. Trap niet in die paniek verhalen.

exegese
exegese
1 jaar geleden

Op 19 juni 2015 heeft het Pirbright Institute bij het European Patent Authority (EPA) een octrooi aangemeld voor het Corona virus en wel onder nummer EP3172319A1. Dit octrooi is op 20 november 2018 toegekend. De Britse regering financiert het Pirbright Institute, samen met de Bill & Melinda Gates Foundation.

Hoe is het toch mogelijk he !

IIS
IIS
1 jaar geleden

Adequate maatregelen nemen lijkt mij moeilijk, helemaal als overheden zo idioot zijn mensen per vliegtuig terug te halen uit China naar eigen land of vliegverkeer uit China naar Europa blijft doorgaan. Het zal moeilijk zijn een pandemie te voorkomen zonder economische consequenties en schijnbaar wil men daarom het erop aan laten komen. Vooropgesteld dat de corona hoax geen hoax is.

Het schijnt dat het virus uitsteeksel heeft waardoor het zich kan hechten in keel en longen. Deze uitsteeksels zien er sterk uitvergroot ongeveer zo uit: 🖕🏻 (made in China or US/ISR)

Conradius
Conradius
1 jaar geleden

Voor een oplosing moeten we zeker niet wachten op de politiek, maar zelf waker reageren. Ik persoonlijk geloof niet in een vaccin, maar eerder in vegetarisme.

Als 5% van de besmette mensen sterft aan het coronavirus, dan betekend dat, dat 95% voldoende weerstand heeft om de ziekte te overleven.
Het versterken van het persoonlijke afweersysteem is daarom de beste methode tegen deze besmetting. Veel mensen hebben ,ook in de westerse wereld een gebrek aan vitamine D3 , een uitstekende virusbestrijder. Vitamine D3 wordt alleen via de zon op de blote huid aangemaakt, dus te weinig tijdens de wintermaanden.

Het wordt in China tijd om de klassieke Taoistische principes weer in ere te herstellen, in plaats van het blind volgen van het westerse materialistise compensatie-systeem. Het Taoistische systeem kent vele technieken om de weerstand tegen ziekten te verhogen. Denk maar aan de gezondheidcondities van de Chaolin moniken, die doen alles voor hun geestelijke en lichamelijke gezondheid en harmonie

Mocht de ziekte eenmaal hebben toegeslagen, dan is in nemen van NaCLO² + Activator (15 druppeltjes op een glas water) een goedkoop en goed medicijn. Het middel wordt vaak MMS genoemd en dood meestal elk virus.

x

Check Also

de jonge

‘Zou Hugo de Jonge excuses aanbieden voor deze misleiding?’

De Denk-fractie heeft ‘een smak vragen’ over ...

radioloog

Deze radioloog zegt dat de vaccins voor meer coronavarianten zorgen

In zuidelijk Afrika is een nieuwe variant ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x