Homepagina » Het Complot » An Open Secret: dit is de film waarvan de hoge bazen in Hollywood niet willen dat je hem ziet
An Open Secret: dit is de film waarvan de hoge bazen in Hollywood niet willen dat je hem ziet

An Open Secret: dit is de film waarvan de hoge bazen in Hollywood niet willen dat je hem ziet

In 2015 kwam de documentaire ‘An Open Secret’ uit, die gaat over kindermisbruik in Hollywood.

Het is de film waarvan Hollywood niet wil dat je hem ziet. Het was dan ook niet vreemd dat geen enkele bioscoop, tv-zender of streamingdienst hem wilde tonen.

“We krijgen vanuit Hollywood nul aabiedingen,” zei hedgefondsmanager Gabe Hoffman, die de film financierde. “Geen enkel aanbod.”

Onomstotelijk bewijs

In de film wordt onomstotelijk bewijs getoond voor seksueel misbruik van jongens door figuren binnen de filmindustrie.

“Je kon hem nergens bekijken,” zei filmschrijver Lorien Haynes. “Niemand kon hem zien. We hebben een film gemaakt die niet lijkt te bestaan.”

Hoffman besloot de film eind 2017 korte tijd gratis op Vimeo te zetten, na de onthullingen rond Harvey Weinstein en Kevin Spacey.

De film werd miljoenen keren bekeken.

Pedonetwerk

Het team van regisseur Amy Berg stuitte op bewijs voor een pedonetwerk in Hollywood: managers, publicisten en regisseurs die jonge jongens en tieners misbruikten.

Sommigen gaven de jongens drank en drugs in ruil voor seks. Slechts enkelen van hen werden gepakt en kregen korte celstraffen, om vervolgens op de oude voet verder te gaan.

Acteercoach Brian Peck, die voor Nickelodeon werkte en meewerkte aan de X-Men-films, werd veroordeeld wegens ontucht met een minderjarige, maar kon daarna gewoon weer aan de slag in de industrie.

In de film komt Evan Henzi voorbij, die op 11-jarige leeftijd werd misbruikt door zijn manager Martin Weiss, die slechts een jaar de gevangenis in hoefde.

Hoge bazen

“Ik heb mijn verhaal gedeeld in ‘An Open Secret’ zodat andere slachtoffers die net als mij jarenlang zijn misbruikt, kunnen helen,” zei Henzi.

Volgens Hoffman hebben de hoge bazen in Hollywood de film tegengehouden.

Haynes zei dat sommige tv-bedrijven in eerste instantie geïnteresseerd waren in de film, maar dat ze ‘aan de top van de voedselketen’ steeds werden gedwarsboomd.

Bekijk de film hier in zijn geheel.

[Guardian]


Vind je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

4 reacties

 1. Gek toch dat mainstream media niet bericht over deze documentaire, maar wel volop die docu over Michael Jackson. En dan ook nog eens extra benoemen dat vooraanstaande journalisten oh zo onder de indruk waren en walgen.

  22 likes
  • Micheal is slachtoffer van monarch progammering, zoals vele andere sterren. Er staan filmpjes van Britney Spears en Kate Perry op youtube daarop kun je zien dat ze zwaar gebrainwashed zijn.

   3 likes
 2. Het lijkt de katholieke kerk wel……..

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

misbruik

De baby van Lisa (15) werd vermoord. Hoe wijdverbreid is satanisch ritueel misbruik in Nederland?

Onderzoeksjournaliste Sanne Terlingen maakte voor Argos een ...

duitse

Enorm kindermisbruikschandaal: Duitse politici plaatsten kinderen 30 jaar lang doelbewust bij pedofielen

Duitse politici hebben kinderen tussen 1970 en ...