BinnenlandGreat Reset

Debat over Build Back Better komt er dan toch: ‘Regering moet Great Reset verwerpen’

Help door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn meer dan 40.000 handtekeningen opgehaald voor een burgerinitiatief voor een debat over Build Back Better. Dat betekent dat het debat er dan eindelijk gaat komen. “Het is een initiatief van het World Economic Forum en staat ook wel bekend als de Great Reset, waarbij op basis van het covidverhaal onze hele samenleving op alle fronten getransformeerd moet worden,” lichtte FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen toe voor de camera van omroep ON!

“Wij vinden dat de Nederlandse regering niet moet luisteren naar wat internationale gremia zoals het World Economic Forum willen, maar moet luisteren naar de Nederlandse bevolking,” voegde hij toe. “We vragen ze om expliciet de Great Reset te verwerpen.”

Van Houwelingen zei verder dat we het debat hierover in Nederland moeten voeren. De regering moet zich richten op de Nederlandse bevolking en de vertegenwoordigers daarvan, het Nederlandse parlement, aldus het Kamerlid.

De wereld op z’n kop

Eerder kreeg FVD geen steun voor een debat over dit onderwerp. Dat in korte tijd 40.000 mensen het burgerinitiatief hebben ondertekend, laat zien dat de behoefte er is bij de Nederlandse bevolking om dit in de Kamer te bespreken, zei Van Houwelingen.

De meeste Kamerleden hebben geen zin in het debat, maar er zijn wel heel veel mensen die het initiatief hebben ondertekend. “Dat ze nu zeggen van: dat interesseert ons niks en we gaan voor wat ze daar willen in Davos, dat is natuurlijk de wereld op z’n kop,” benadrukte de FVD’er.

Krankzinnig

Tijdens het debat zal zijn partij de regering verzoeken om afstand te doen van de Great Reset. “Dat is nu natuurlijk niet het geval. Ze moeten zich niet alvast committeren aan de agenda van het World Economic Forum. Dat is natuurlijk krankzinnig.”

Van Houwelingen denkt dat het debat er op z’n vroegst in het najaar zal komen. “Maar we kijken er heel erg naar uit.”

4.8 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Rekken en erbij blijven.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Mooi dat dat debat er dan tóch komt. Niet dat ik ook maar één moment geloof dat die Tweede Kamerleden er ook maar iets mee zullen gaan doen. Het pluche voelt veel te fijn. Het merendeel van de leden heeft inmiddels schijt aan ons. Dat is trouwens niet van vandaag of gisteren… dat is al járen zo!
Ik hoef maar te denken aan het jaar 2005, met het referendum over méér macht aan de EU. Daar hebben ze NIETS mee gedaan. Dan natuurlijk 2016: het referendum over de Oekraïne. Rutte vond een geitenpaadje en dat was dat. Het volk wordt al jarenlang genegeerd. Oók het referendum an sich is verdwenen met één pennenstreek. Hoezo democratie? Dat is al lang een wassen neus.
Nee, ik denk zelf dat alleen burgerlijke ongehoorzaamheid nog helpt. Géén “vaccinatie”, géén mondkapje. Als genoeg mensen dat niet doen, verandert er misschien iets in positieve zin.

wappie
wappie
1 jaar geleden

LOL! Nou dat doen die gladjanussen echt niet, 80% zit tot aan hun elleboog in de ….. van dokter Klaus.

Yoni
Yoni
1 jaar geleden

“Van Houwelingen denkt dat het debat er op z’n vroegst in het najaar zal komen.”

In het huidige tempo zal dit nogal mosterd na de maaltijd worden ben ik bang.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x