Homepagina » Buitenaards » Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’
trump
Foto: YouTube/Donald J Trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in een interview of hij ons voor het einde van zijn presidentschap laat weten of er aliens zijn. “Ik wil weten wat er gaande is,” zei hij. “Ga je Roswell ooit een keer open gooien en ons vertellen wat daar gebeurt?”

De Amerikaanse president zei dat hij ‘niet gaat vertellen wat hij erover weet’. Hij wilde wel kwijt dat hij ‘interessante’ dingen over Roswell heeft gehoord, de plaats waar lang geleden een UFO zou zijn neergekomen. “Het is heel interessant.”

Nadenken

In 1947 ontdekte een boer onbekende wrakstukken op zijn terrein net buiten Roswell in New Mexico. De luchtmacht claimde dat het een gecrashte weerballon was, maar volgens sceptici ging het om een buitenaards schip.

Trump jr. vroeg de president of hij de ‘interessante’ informatie op een dag openbaar zal maken. “Daar moet ik over nadenken,” reageerde hij.

Bekijk het interview hieronder (rond 18:40 komt de vraag over aliens):

Het is bijna een soort traditie om de Amerikaanse president te bevragen over aliens. In 2015 vroeg Jimmy Kimmel president Barack Obama of hij in het Witte Huis op zoek is gegaan naar documenten over buitenaards leven.

Obama antwoordde toen: “De aliens laten dat niet toe. Dan komen al hun geheimen naar buiten. Ze houden ons stevig onder de duim.” De talkshowhost zei vervolgens dat president Clinton zich erin had verdiept en tot de ontdekking was gekomen dat de overheid geen geheime informatie over aliens heeft. “Wij krijgen de opdracht dat te zeggen,” grijnsde Obama.

[Daily Mail]
2 4 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rayoflight
Rayoflight
9 maanden geleden

Ter informatie :Wil je weten wat er speelt kijk na deze ‘body language’ analyse van mevrouw Bombard.

https://www.bitchute.com/video/qA6cQVoNSNbH/

exegese
exegese
9 maanden geleden

De Amerikaanse president zei dat hij ‘niet gaat vertellen wat hij erover weet’. Hij wilde wel kwijt dat hij ‘interessante’ dingen over Roswell heeft gehoord, de plaats waar lang geleden een UFO zou zijn neergekomen. “Het is heel interessant.”

Als je niets gaat vertellen, houd dan ook gewoon helemaal je smoel hierover. Ik kan daar zeer slecht tegen dit soort infantiel gewauwel. Of je komt op de proppen met bruikbare informatie of je zwijgt, daar zit voor mij weinig bruikbare ruimte tussen.

jeffrey lucas
jeffrey lucas
Reactie op  exegese
9 maanden geleden

Hij houd het volk aan het lijntje

OptimaForma
OptimaForma
9 maanden geleden

Hij zou iets bekend maken over chemtrails en de beïnvloeding van het weer. Aliens kunnen me gestolen worden. Ik wil weten waarom de straalstroom zo goed als stilstaat. Ik wil weten wat er gesproeid word om het te laten regenen. Wie er betaald voor de regen. Waar blijft de inlossing van die belofte?! Graag nog voor de mini-burgeroorlog in Tulsa losbarst morgen als het even kan, ik wacht er al 3 jaar op

koekoek
koekoek
Reactie op  OptimaForma
9 maanden geleden

“Ik wil weten wat er gesproeid word om het te laten regenen.”
Moeder Natuur zorgt voor de regen, al vele jaren.
Of denk je dat er iemand met een hele grote gieter bezig is?

Patrick S.
Patrick S.
9 maanden geleden

Als er niets is,is er ook niet om overna te denken..

Wow
Wow
9 maanden geleden

Ook dit is om de aandacht af te leiden,…voor de corona crisis was dit het geval om jullie in het denken te houden zodat wij niet tot de ontdekking zouden komen hoe sterk en krachting ons ware Zelf is en tijdens de corona crisis is (weer desinfo over aliens) om onze aandacht weg te houden van de duistere plannen en uitvoering wat nu gaande is. Geen 1 buitenaardse beschaving zou met ego’s (alle politici) info delen. De buitenaardsen die ons in de gaten hebben zijn al lange geleden getransformeerd van het ego naar het individu en dat is en wereld van verschil. Accept yourSELF!

Jantje
Jantje
9 maanden geleden

Dus aliens beschikken over de techniek om lichtjaren te overbruggen om dan te crashen op de aarde?
En dat niet 1 keer maar meerdere keren.
Hoogst ongeloofwaardig.

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  Jantje
9 maanden geleden

Hoe weten we eigenlijk dat ze niet van deze aarde komen ?

jeffrey lucas
jeffrey lucas
9 maanden geleden

Op 28 april releasde de amerikaanse ministerie van defensie officieel drie videos van ufos. Er is momenteel veel aan de hand met de coronona, de economische gevolgen van de corona en de opstanden die zijn geweest. Trump en zijn team zijn druk bezig met wat zij nu verder moeten doen met het ufo disclosure verhaal dat al sinds 2017 speelt (dank God TTSE). Gaan ze het binnenkort officieel bekend maken, bevestigen, dat ufos echt zijn? Ik denk en ik hoop dat zij dit gaan doen. Alleen al om ervoor te zorgen dat mensen straks niet raar staan op te kijken, als Amerika ufotechnologie (micro-warpdrivetechnologie) gaan gebruiken voor het ruimteleger. Iets de lucht in brengen dat 100x beter is dan de allerbeste drone en vliegtuig, dat roept vragen op. De tictac ufo van het nemitz incident uit 2004, is de prototype microwarpdrive voertuig, en de technologie daarachter willen zij nu gaan inzetten voor trumps ruimteleger. Mogelijk ook voor grotere doeleinden zoals ruimtevoertuigen, maar ook om de wereld te voorzien van een nieuwe energiebron en betere batterijen voor onze elektrische auto’s.

remi
remi
9 maanden geleden

obama, heeft de waarheid, het dichtsbij uitgesproken, de aarde is ook gewoon real estate, in dit gedeelte van het melkwegstelsel, en ze houden ons stevig onder de duim, we zijn een gevangenis planeet, met een nep vrijheid illusie.
aleen wij supérieure beschaafte westerlingen, met een misplaatst lager ego bewustzijn denken, dat we de enigen zijn, door onze slaafse opvoeding van autoriteit, ons verkondigt door de altijd waarheid sprekende wetenschap.

terwijl overal wereldwijd, in culturen verhalen zijn van buitenaards bezoek en hun invloed op onze evolutie.
de veda’s, de bijbel, vele heiligen geschriften spreken hierover, en verklaren de missing link, en de gaten in de evolutie theorie.
en ook onze huidige zogenaamde, inteeld, ellite geloof hier ook heilig in, en willen ons veranderen in cyborgs, en hun zelf, dat is god in hun ogen.
een heleboel technologie van vandaag de dag is waarschijnelijk, gejumpstart, door wat ze in neergestorte schepen hebben gevonden.
maar ook atoomwapens worden beschreven in sommige geschriften, sodom en gemora, niks is een orgineel idee geweest.
leuk he.
een keertje wakker worden dat de aarde, zich in een veel groter geheel bevindt, kan handig zijn voor echte inzichtelijkheid.

Hein
Hein
Reactie op  remi
9 maanden geleden

Ik deel je mening, kijk op youtube naar Bram Vermeulen “in den beginne” dan wordt veel duidelijk.
Onze makers zijn hier gewoon nog, nooit weggeweest.

Straalmans
Straalmans
9 maanden geleden

Misschien is de waarheid wel dat er geen Aliens zijn. Tenminste, geen met de mens vergelijkbare wezens. Wel engelachtige wezens.

walgelijk
walgelijk
4 maanden geleden

Trump Jr, zijn er Alians pappa, natuurlijk jongen natuurlijk ==> Biden/Hillart Clinton/Bil Gates/Obama hoeveel wil er nog meer

x

Check Also

biden

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling ...

trump

‘Dit is het belangrijkste verhaal over Trump dat je nog nooit hebt gehoord’

Begin dit jaar waren de Nederlandse media ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x