Buitenaards

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in een interview of hij ons voor het einde van zijn presidentschap laat weten of er aliens zijn. “Ik wil weten wat er gaande is,” zei hij. “Ga je Roswell ooit een keer open gooien en ons vertellen wat daar gebeurt?”

De Amerikaanse president zei dat hij ‘niet gaat vertellen wat hij erover weet’. Hij wilde wel kwijt dat hij ‘interessante’ dingen over Roswell heeft gehoord, de plaats waar lang geleden een UFO zou zijn neergekomen. “Het is heel interessant.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Nadenken

In 1947 ontdekte een boer onbekende wrakstukken op zijn terrein net buiten Roswell in New Mexico. De luchtmacht claimde dat het een gecrashte weerballon was, maar volgens sceptici ging het om een buitenaards schip.

Trump jr. vroeg de president of hij de ‘interessante’ informatie op een dag openbaar zal maken. “Daar moet ik over nadenken,” reageerde hij.

Bekijk het interview hieronder (rond 18:40 komt de vraag over aliens):

Het is bijna een soort traditie om de Amerikaanse president te bevragen over aliens. In 2015 vroeg Jimmy Kimmel president Barack Obama of hij in het Witte Huis op zoek is gegaan naar documenten over buitenaards leven.

Obama antwoordde toen: “De aliens laten dat niet toe. Dan komen al hun geheimen naar buiten. Ze houden ons stevig onder de duim.” De talkshowhost zei vervolgens dat president Clinton zich erin had verdiept en tot de ontdekking was gekomen dat de overheid geen geheime informatie over aliens heeft. “Wij krijgen de opdracht dat te zeggen,” grijnsde Obama.

[Daily Mail]

2.5 8 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

Ter informatie :Wil je weten wat er speelt kijk na deze ‘body language’ analyse van mevrouw Bombard.

https://www.bitchute.com/video/qA6cQVoNSNbH/

exegese
exegese
3 jaren geleden

De Amerikaanse president zei dat hij ‘niet gaat vertellen wat hij erover weet’. Hij wilde wel kwijt dat hij ‘interessante’ dingen over Roswell heeft gehoord, de plaats waar lang geleden een UFO zou zijn neergekomen. “Het is heel interessant.”

Als je niets gaat vertellen, houd dan ook gewoon helemaal je smoel hierover. Ik kan daar zeer slecht tegen dit soort infantiel gewauwel. Of je komt op de proppen met bruikbare informatie of je zwijgt, daar zit voor mij weinig bruikbare ruimte tussen.

OptimaForma
OptimaForma
3 jaren geleden

Hij zou iets bekend maken over chemtrails en de beïnvloeding van het weer. Aliens kunnen me gestolen worden. Ik wil weten waarom de straalstroom zo goed als stilstaat. Ik wil weten wat er gesproeid word om het te laten regenen. Wie er betaald voor de regen. Waar blijft de inlossing van die belofte?! Graag nog voor de mini-burgeroorlog in Tulsa losbarst morgen als het even kan, ik wacht er al 3 jaar op

Patrick S.
Patrick S.
3 jaren geleden

Als er niets is,is er ook niet om overna te denken..

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x