Mens en Dier

Ophef om ‘reptielen’-uitspraak Baudet: ‘Je moet echt dom of demonisch zijn als je over zo’n metafoor heisa maakt’

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

FVD-voorman Thierry Baudet zei in de podcast Geopolitics & Empire dat we worden geregeerd door kwaadaardige reptielen. Zoals gewoonlijk buitelden kartelpolitici over elkaar heen om hun afschuw uit te spreken.

Zo zei D66-fractievoorzitter Jan Paternotte bijvoorbeeld: “Knettergek, en dus zou je er bijna om gaan lachen. Maar dit is bloedlink. Deze man leidt een fractie in ons parlement.”

ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers, die nog altijd in de veronderstelling verkeert dat het World Economic Forum slechts een praatclub is, stelde voor om te gaan bidden voor Baudet. “Dit wordt inderdaad te gek voor woorden. Hier helpt – ben ik bang – de rede ook niet meer, hier helpt misschien alleen nog gebed,” twitterde hij.

Reptiel betekent ‘verachtelijk wezen’

Viroloog Marc Van Ranst beweerde dat Baudet niet meer in staat is om zijn functie als volksvertegenwoordiger behoorlijk uit te oefenen en zei dat de FVD-kopman ‘professionele zorg nodig heeft’.

“Straks weer een dagje naar het reptielenverblijf,” grapte politiek verslaggever van Op1 Thomas van Groningen. Daarop zei voormalig Kamervoorzitter Frans Weisglas: “Thomas, stop it. Dit is niet leuk, maar ernstig.”

Zelf citeert Baudet De Dikke van Dale, waarin reptiel wordt gedefinieerd als ‘verachtelijk wezen’.

Erg grappig, maar ook droevig om te zien

FVD’er Tanay Bilgin schrijft: “Zoek eens de betekenis op van ‘reptielenbrein’. En vergelijk dat met wat Baudet buiten het geknipte deel van de video zegt. Mensen plaatsen zich massaal in het frame dat Baudet heeft neergezet. Het is erg grappig, maar ook droevig om te zien.”

Onder reptielenbrein wordt verstaan: “Het reptielenbrein werkt op de automatische piloot, het denkt dus niet na. Het is een mechanisme dat automatisch op prikkels reageert.”

Stennis schoppen

“Natuurlijk was het een metafoor. Ik sprak over een samenzwering achter de schermen van globalisten, geheime diensten, psychopaten – waardoor de democratie en de vrijheid verdwijnt. Degenen die ons dit aandoen zijn een soort onmensen, reptielen, machines, gevoellozen kortom,” licht Baudet toe.

Het Zeeuwse Statenlid Fred Walravens (FVD) stelt: “Je moet echt dom of demonisch zijn als je over zo’n metafoor heisa maakt. Niet onverwacht dat de Belgenvodjes en NPO daar dan weer een kans in zien om stennis te schoppen. Bij die lui gaat vorm immers voor inhoud en moet Nederland verder kapot.”

4.8 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
221 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Adham
Adham
3 maanden geleden

Zoals altijd is de waarheid moeilijk te verdragen, nietwaar wef-marionetten-regering

Henk
Henk
3 maanden geleden

En ja hoor, het zwart maken kan alvast weer beginnen want ja… FVD zou maar eens veel stemmen kunnen krijgen, dus gaan de kartelpartijen de tegenstanders weer zwart maken. Hopelijk trappen de meeste mensen hier niet (meer) in.

Mattie
Mattie
3 maanden geleden

Misschien mag Baudet dit niet zeggen, maar het is nog veel erger dan reptielen.
Klaus Schwab zijn vader was bevriend met Hitler en zijn vrouw heet Marianne ROTSCHILD …..

Vrijheid
Vrijheid
3 maanden geleden

Ten eerste Baudet heeft gelijk het zijn een stelletje Reptielen incl de zogenaamde gare Belg van Ranst.
Die denkt ook de goudpot te hebben gevonden met zijn cabal vriendjes.
Alleen hebben zij pech want de cabalvriendjes zijn zo goed als blut.
En Gert Jan Zeegers kan beter voor zich zelf gaan bidden want hij wordt straks veroordeeld voor genocide.
En dan zal je dat stelletje zeikerds uit vak K eens horen gillen.
Wat wordt dat genieten.
Thierry Baudet alle lof je hebt meer volgers dan de rest van dat gajes denkt .
De REPTILIANS

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

221
0
We lezen graag je reactie!x