Buitenaards

Ancient Aliens 5: Vreemde ontmoetingen (video)

Help ons door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ancient Aliens 5Travis Walton beweerde in 1975 aan boord te zijn geweest van een ruimteschip dat werd bemand door buitenaardse wezens.

Verschillende mensen waren getuige van zijn ervaring en 40 jaar na dato staat Walton nog altijd achter zijn verhaal.

Afgelopen jaar gaf Walton aan mogelijk te zijn geraakt door straling toen het ruimteschip opsteeg. Omdat Travis hierdoor zou kunnen komen te overlijden hebben de wezens hem aan boord genomen om de schade aan zijn lichaam te verhelpen. Walton ziet de pijn en de angst die hij ervoer als een logisch gevolg hierop.

Er zijn meer mensen die om welke reden dan ook zijn meegenomen aan boord van ruimteschepen. De Hebreeuwse Bijbel staat vol met verhalen over mensen die worden meegenomen door andere wezens.

Jonas, Mozes, Ezechiël en Henoch lijken allemaal fysiek naar andere dimensies te zijn gegaan om vervolgens weer terug te keren. Is het mogelijk dat buitenaardse wezens mensen al duizenden jaren aan boord van hun schepen brengen?

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
R.L.Hunter
R.L.Hunter
9 jaren geleden

Jonas, Mozes, Ezechiël en Henoch zijn niet Historisch maar mythische personen. Het is allemaal bedoelt als allegorisch niet historisch. Ezechiel en Henoch zouden mischien nog geleefd kunnen hebben , Jonas en Mozes echter niet. Jonas in de walvis 3 dagen en gij gelooft het ? Het is astrotheology. de zon staat 3 dagen stil dat zijn die 3 dagen in de walvis en 3 dagen van ”Jesus” in de tombe, Jesus heeft nooit geleeft. Geen aliens in de bijbel en zeker geen Anunaki Sitchin fantasy.

Sijts1979
Sijts1979
9 jaren geleden

Ik vind dit altijd zo fake he. Vooral het begin, dat is toch niet serieus te nemen op die manier?

Aurelia
Aurelia
9 jaren geleden

[quote name=”Sijts1979″]Ik vind dit altijd zo fake he. Vooral het begin, dat is toch niet serieus te nemen op die manier?[/quote]

Dat is het jammere van deze serie idd, vreselijk amerikaans en overdreven. De stem en toon schrikt de meeste europeanen af.
Als iemand zo zn best doet om te overtuigen, betekent dat voor mij dat het over het algemeen niet klopt. De waarheid hoef je niet op een marketingmanier te brengen, die heeft dat niet nodig.

Jammer, want het onderwerp is wel interessant, maar ik trek die films niet langer dan 2 minuten.

Enki
Enki
9 jaren geleden

[quote name=”R.L.Hunter”]Jonas, Mozes, Ezechiël en Henoch zijn niet Historisch maar mythische personen. Het is allemaal bedoelt als allegorisch niet historisch. Ezechiel en Henoch zouden mischien nog geleefd kunnen hebben , Jonas en Mozes echter niet. Jonas in de walvis 3 dagen en gij gelooft het ? Het is astrotheology. de zon staat 3 dagen stil dat zijn die 3 dagen in de walvis en 3 dagen van ”Jesus” in de tombe, Jesus heeft nooit geleeft. Geen aliens in de bijbel en zeker geen Anunaki Sitchin fantasy.[/quote]

Lijkt mij dat dit voor jou allemaal ver van m’n bed show is. Voor mij echter niet … Sitchin ben blij dat ik achter deze verhalen gekomen ben. En heb uiteindelijk ook een paar boeken gelezen. Sitchin is wat mij betreft een held en durfde het ook zodanig te publiceren.

En om even wat verder te gaan ik denk dat onze opvolgers ik bedoel de volgende species na homo sapiens al klaar staan.

Gegroet en ik snap dat dit voor veel mensen een te ver van m’n bed show is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x