Homepagina » Buitenaards » Ancient Aliens 5: Vreemde ontmoetingen (video)
Ancient Aliens 5

Ancient Aliens 5: Vreemde ontmoetingen (video)

Ancient Aliens 5Travis Walton beweerde in 1975 aan boord te zijn geweest van een ruimteschip dat werd bemand door buitenaardse wezens.

Verschillende mensen waren getuige van zijn ervaring en 40 jaar na dato staat Walton nog altijd achter zijn verhaal.

Afgelopen jaar gaf Walton aan mogelijk te zijn geraakt door straling toen het ruimteschip opsteeg. Omdat Travis hierdoor zou kunnen komen te overlijden hebben de wezens hem aan boord genomen om de schade aan zijn lichaam te verhelpen. Walton ziet de pijn en de angst die hij ervoer als een logisch gevolg hierop.

Er zijn meer mensen die om welke reden dan ook zijn meegenomen aan boord van ruimteschepen. De Hebreeuwse Bijbel staat vol met verhalen over mensen die worden meegenomen door andere wezens.

Jonas, Mozes, Ezechiël en Henoch lijken allemaal fysiek naar andere dimensies te zijn gegaan om vervolgens weer terug te keren. Is het mogelijk dat buitenaardse wezens mensen al duizenden jaren aan boord van hun schepen brengen?

Bron: History.com

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Jonas, Mozes, Ezechiël en Henoch zijn niet Historisch maar mythische personen. Het is allemaal bedoelt als allegorisch niet historisch. Ezechiel en Henoch zouden mischien nog geleefd kunnen hebben , Jonas en Mozes echter niet. Jonas in de walvis 3 dagen en gij gelooft het ? Het is astrotheology. de zon staat 3 dagen stil dat zijn die 3 dagen in de walvis en 3 dagen van ”Jesus” in de tombe, Jesus heeft nooit geleeft. Geen aliens in de bijbel en zeker geen Anunaki Sitchin fantasy.

  0 likes
 2. Ik vind dit altijd zo fake he. Vooral het begin, dat is toch niet serieus te nemen op die manier?

  0 likes
 3. [quote name=”Sijts1979″]Ik vind dit altijd zo fake he. Vooral het begin, dat is toch niet serieus te nemen op die manier?[/quote]

  Dat is het jammere van deze serie idd, vreselijk amerikaans en overdreven. De stem en toon schrikt de meeste europeanen af.
  Als iemand zo zn best doet om te overtuigen, betekent dat voor mij dat het over het algemeen niet klopt. De waarheid hoef je niet op een marketingmanier te brengen, die heeft dat niet nodig.

  Jammer, want het onderwerp is wel interessant, maar ik trek die films niet langer dan 2 minuten.

  0 likes
 4. [quote name=”R.L.Hunter”]Jonas, Mozes, Ezechiël en Henoch zijn niet Historisch maar mythische personen. Het is allemaal bedoelt als allegorisch niet historisch. Ezechiel en Henoch zouden mischien nog geleefd kunnen hebben , Jonas en Mozes echter niet. Jonas in de walvis 3 dagen en gij gelooft het ? Het is astrotheology. de zon staat 3 dagen stil dat zijn die 3 dagen in de walvis en 3 dagen van ”Jesus” in de tombe, Jesus heeft nooit geleeft. Geen aliens in de bijbel en zeker geen Anunaki Sitchin fantasy.[/quote]

  Lijkt mij dat dit voor jou allemaal ver van m’n bed show is. Voor mij echter niet … Sitchin ben blij dat ik achter deze verhalen gekomen ben. En heb uiteindelijk ook een paar boeken gelezen. Sitchin is wat mij betreft een held en durfde het ook zodanig te publiceren.

  En om even wat verder te gaan ik denk dat onze opvolgers ik bedoel de volgende species na homo sapiens al klaar staan.

  Gegroet en ik snap dat dit voor veel mensen een te ver van m’n bed show is.

  0 likes
 5. [quote name=”Enki”][quote name=”R.L.Hunter”]Jonas, Mozes, Ezechiël en Henoch zijn niet Historisch maar mythische personen. Het is allemaal bedoelt als allegorisch niet historisch. Ezechiel en Henoch zouden mischien nog geleefd kunnen hebben , Jonas en Mozes echter niet. Jonas in de walvis 3 dagen en gij gelooft het ? Het is astrotheology. de zon staat 3 dagen stil dat zijn die 3 dagen in de walvis en 3 dagen van ”Jesus” in de tombe, Jesus heeft nooit geleeft. Geen aliens in de bijbel en zeker geen Anunaki Sitchin fantasy.[/quote]

  Lijkt mij dat dit voor jou allemaal ver van m’n bed show is. Voor mij echter niet … Sitchin ben blij dat ik achter deze verhalen gekomen ben. En heb uiteindelijk ook een paar boeken gelezen. Sitchin is wat mij betreft een held en durfde het ook zodanig te publiceren.

  En om even wat verder te gaan ik denk dat onze opvolgers ik bedoel de volgende species na homo sapiens al klaar staan.

  Gegroet en ik snap dat dit voor veel mensen een te ver van m’n bed show is.[/quote]
  Ver van mijn bed show, denk het toch niet. Ik las 12th planet al 30 jaar geleden en onlangs een jaar geleden nog 4 van hem gelezen. Lees book of Enki maar eens dan zie je dat het verzonnen onzin is en niet kan. Don’t waste your time on Sitchin, already debunked ! Niets is voor mij ver van mijn bed show.

  0 likes
 6. Dat buitenaards leven bestaat is voor mij duidelijk. De aanname dat we hier met alle levensvormen op aarde alleen zijn is een verspilling van de ruimte en is niet logisch. En ook is het zo dat door het kabaal (er wordt en werd nogal wat uitgezonden vanaf de aarde) wat hier op aarde is veroorzaakt dat er nogal wat buitenaardse wezens hier zijn komen kijken en (mogelijk) zich met de levensvormen hier op aarde zijn gaan bemoeien. Voor mij is het zeker dat we hier op aarde niet de enige planeet zijn met leven. Als dat zo is is het grote onzin en niet logisch. Kijk maar naar docu’s over ancient aliens en kijk ook maar eens naar Egypte (met name) en Zuid Amerika. De bewijzen zijn duidelijk.

  0 likes
 7. Ik ben een groot fan van de serie maar ik vind de laatste 2 seizoenen echt aan de matige kant, het word me allemaal soms iets te zweverig. Ancient Aliens heeft in het begin van de serie echt mijn aandacht getrokken en ik heb alle seizoenen tot nu gezien. Ik vind het jammer om te zien wat voor kant het op gaat en heb het idee dat ze de aflevering nauwelijks vol kunnen krijgen met materiaal.

  0 likes
 8. freddie van iersel

  It is amazing that our souls — our eternal essences, with all their hopes an dreams and visions of an eternal world — are contained within these temporal bodies.

  0 likes
 9. Waarom word zweverig en bv. ook homo als een scheldwoord of als een vies woord beschouwd.
  Zou heel graag willen rond zweven, lijkt mij geweldig.
  Zo gauw als mensen het niet goed meer kunnen of willen volgen, dan is het gelijk zweverig en staat zweverig dus voor idioot of gek, gewoon belachelijk, laat iedereen maar lekker zweverig worden.

  0 likes
 10. Travis Walton is niet ontvoerd. Hij was een vrijwilliger. Terwijl al zijn collega’s in de pick-up truck riepen dat hij terug moest komen, liep hij expres naar de UFO toe.

  0 likes
 11. Kan waar zijn; ik ben ook in een
  ‘Buitenaards-schip’ geweest.

  0 likes
 12. Wat ik beslist geloof is iets wat ik zelf heb gezien, een wezen dat opeens enkele seconden naast me stond toen ik een straatje over wilde steken ik keek 3keer de andere kant uit de 4e keer was het weg maar ik weet nog dat het leek op een reuze insekt ong 2 meter toen het weg was zag ik nog een grote vlinder op die plaats aankomen een mooie witte vlinder…die na enkele tellen weg vloog mij toch in verbazing achterlatend??

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

De geheimen van de piramides onthuld. Kijk deze fascinerende documentaire

De geheimen van de piramides onthuld. Kijk deze fascinerende documentaire

Al eeuwenlang spreken de zeven wereldwonderen tot ...

'Spaceshuttle-UFO' vastgelegd in Washington. Fotograaf doet onverwachte ontdekking

‘Spaceshuttle-UFO’ vastgelegd in Washington. Fotograaf doet onverwachte ontdekking

Een fotograaf uit de Amerikaanse staat Washington ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.