Gezondheid

HPV-vaccinatie tegen baarmoederhalskanker veroorzaakt ‘verschrikkelijke bijwerkingen’

Help ons door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Ierse moeder heeft een rechtszaak aangespannen omdat haar dochter ‘verschrikkelijke bijwerkingen’ kreeg na de HPV-vaccinatie tegen baarmoederhalskanker. Dat schrijft de krant Irish Times.

Fiona Kirby is lid van de steungroep REGRET (Reaction and Effects of Gardasil Resulting in Extreme Trauma), voor ouders die beweren dat hun dochters ziek zijn geworden na de vaccinatie.

Kirby, zuster van beroep, wil dat het Ierse Hooggerechtshof de vergunning voor het HPV-vaccin Gardasil intrekt. Het vaccin wordt momenteel aangeboden aan ouders van meisjes in de leeftijdscategorie 11 tot 16 jaar om baarmoederhalskanker te voorkomen.

100 meisjes

Het vaccin wordt sinds mei 2010 aangeboden aan Ierse tienermeisjes en wordt aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie. REGRET zegt dat zo’n 100 meisjes ziek zijn geworden na het vaccin.

In oktober 2011 kreeg de 11-jarige dochter van Kirby het vaccin. Binnen 24 uur kreeg het meisje last van griepachtige symptomen. De symptomen kwamen terug nadat ze haar tweede prik had gekregen, aldus de moeder.

Permanente zorg

Kirby claimt dat haar dochter extreem moe en misselijk werd, waardoor ze begon af te vallen. Het meisje bleef geregeld ziek thuis en moest in maart 2012 zelfs opgenomen worden in het ziekenhuis. Haar dochter heeft nu permanente zorg nodig.

Mevrouw Kirby zei dat haar dochter vlak na het vaccin ‘verschrikkelijke bijwerkingen’ kreeg. Ook andere meisjes werden kort na het vaccin geconfronteerd met ingrijpende gezondheidsproblemen. In de rechtbank werd Kirby vergezeld door leden van de steungroep.

[Irish Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
harmalanti
harmalanti
5 jaren geleden

Steun deze oproep om Gardacil te verstrekken!
Ouders wees alert en zuinig op je dochters om niwt te injecteren met dat vergif-!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x