Buitenland

Premier Rutte op de foto met criminele vastgoedmagnaat

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er loopt momenteel een omvangrijk fraudeonderzoek naar de eigenaar van de Kaan-groep, een groot vastgoed- en uitzendbedrijf in Noord-Nederland. De 46-jarige Bekir K. is nu ook veroordeeld voor wapenbezit. De rechtbank legde hem 100 uur werkstraf en een maand voorwaardelijke celstraf op.

Bekir K. wordt onderzocht door het OM, de politie, de FIOD en de gemeente Groningen, schrijft de Telegraaf. Kaan Holding en Bekir K. zouden een rol spelen in onder meer faillissementsfraude en oplichting.

Groot aantal panden

Het bedrijf, dat op verschillende plekken actief is in ons land, heeft uitzendbureaus, verkoopt navigatie-apparatuur, levert financiële diensten en bezit een grote vastgoedportefeuille. Er wordt ook nadrukkelijk gekeken naar geldstromen van Nederland naar Turkije en andersom, melden de opsporingsdiensten.

Premier Rutte op de foto met criminele vastgoedmagnaat
Premier Rutte en Bekir K. (Telegraaf)

Bekir K. is eigenaar van een groot aantal panden in de provincie Groningen, met name in de stad. Hij verhuurt in de stad studentenkamers en appartementen.

Handelsmissie

Er is nu een foto opgedoken waar Bekir K. op staat met premier Rutte. De foto is gemaakt tijdens een handelsmissie in 2012. Op uitnodiging van de toenmalige Turkse premier Erdogan reisde Rutte af naar Turkije.

De handelsmissie stond in het teken van het verder verstevigen van de diplomatieke en economische betrekkingen tussen Nederland en Turkije. Nederland is één van de grootste buitenlandse investeerders in Turkije.

[Telegraaf]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
6 jaren geleden

Rutte en companen houden ook graag criminelen de hand boven het hoofd. Soort zoekt soort.

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Dit is nog niets in vergelijking met het gerucht op www. dat Mark Rutte getuigen zou zijn bij rituele kinder-verkrachting-moord.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Soort zoekt soort.

exegese
exegese
6 jaren geleden

Soort zoekt soort

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x