Homepagina » Buitenland » Premier Rutte op de foto met criminele vastgoedmagnaat
Premier Rutte op de foto met criminele vastgoedmagnaat

Premier Rutte op de foto met criminele vastgoedmagnaat

Er loopt momenteel een omvangrijk fraudeonderzoek naar de eigenaar van de Kaan-groep, een groot vastgoed- en uitzendbedrijf in Noord-Nederland. De 46-jarige Bekir K. is nu ook veroordeeld voor wapenbezit. De rechtbank legde hem 100 uur werkstraf en een maand voorwaardelijke celstraf op.

Bekir K. wordt onderzocht door het OM, de politie, de FIOD en de gemeente Groningen, schrijft de Telegraaf. Kaan Holding en Bekir K. zouden een rol spelen in onder meer faillissementsfraude en oplichting.

Groot aantal panden

Het bedrijf, dat op verschillende plekken actief is in ons land, heeft uitzendbureaus, verkoopt navigatie-apparatuur, levert financiële diensten en bezit een grote vastgoedportefeuille. Er wordt ook nadrukkelijk gekeken naar geldstromen van Nederland naar Turkije en andersom, melden de opsporingsdiensten.

Premier Rutte op de foto met criminele vastgoedmagnaat

Premier Rutte en Bekir K. (Telegraaf)

Bekir K. is eigenaar van een groot aantal panden in de provincie Groningen, met name in de stad. Hij verhuurt in de stad studentenkamers en appartementen.

Handelsmissie

Er is nu een foto opgedoken waar Bekir K. op staat met premier Rutte. De foto is gemaakt tijdens een handelsmissie in 2012. Op uitnodiging van de toenmalige Turkse premier Erdogan reisde Rutte af naar Turkije.

De handelsmissie stond in het teken van het verder verstevigen van de diplomatieke en economische betrekkingen tussen Nederland en Turkije. Nederland is één van de grootste buitenlandse investeerders in Turkije.

[Telegraaf]


Vond je deze informatie interessant? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. Huh? Waarom heeft Mark R. geen zwart balkje?

  24 likes
 2. Rutte en companen houden ook graag criminelen de hand boven het hoofd. Soort zoekt soort.

  32 likes
 3. Dit is nog niets in vergelijking met het gerucht op www. dat Mark Rutte getuigen zou zijn bij rituele kinder-verkrachting-moord.

  29 likes
 4. Soort zoekt soort.

  13 likes
  • Kijk ! Alvast twee zielen met één en dezelfde gedachte, nu de rest nog van de mensheid nog.
   Het wordt tijd dat we met z’n allen inzien dat politici allemaal liegende criminelen zijn die hele andere belangen dienen dan ze ons willen doen geloven.

   7 likes
   • Allemaal, of heb je namen van de zeldzame uitzondering(en)?

    0 likes
    • Ja @Teun kijk bij de eerst komende verkiezing maar hoeveel er zich naar de stembussen haasten om er hun stem en daarmee mandaat geven aan diezelfde bewezen liegende oplichters. Telkens weer, keer op keer, alsof er ooit iets zou veranderen. Als stemmen ook maar iets zou veranderen hadden ze het al lang verboden !

     1 likes
 5. Vvd’rs zijn dol op turkse jongetjes dat blijkt wel weer. Hoezo chantabel. Komt nooit meer goed als we niet gaan grijpen.

  3 likes
  • Dus, als je met iemand op de foto gaat of in contact bent met iemand (een Turk in dit geval), dan ben je meteen dol op zo’n jongen? Rare gast ben jij.

   En op wat voor jongetjes val jij dan?

   2 likes
   • Ik val niet op jongetjes, als politicus/bestuurder moet je beter weten dan met criminelen op de foto te gaan. Alle schijn moet vermeden worden. En al helemaal als je minister president bent. De vastgoed wereld is 1 en al criminaliteit. Kan me niet voorstellen dat Rutte dan niet weet. En dan ook nog een buitenlandse crimineel.. Aftreden zou zeer gepast zijn. Maar dat zal wel niet. Belastingdealtjes met criminelen, kinderen neuken op werkbezoek en daar kunnen we nu ook fotomomentjes met turkse criminelen aan toevoegen. De vvd moet ontbonden worden. En justitie moet ontdaan worden van vvd partijleden. Ons land is compleet chantabel door deze club.

    4 likes
    • Eigenlijk vraag ik me af waarom je laatste bericht überhaupt is geplaatst, aangezien je nogal wat dingen suggereert die in mijn ogen vallen in de categorie smaad… vreemde keuze van de redactie hier om daarin mee te gaan…

     verder zal Rutte het, indien hij tijd heeft, niet nalaten om met mensen op de foto te gaan die dat graag willen.. of moet hij naar iedereen die een selfie wil maken met hem erop of een foto van hem met iemand anders samen eerst onderzoek laten doen door de AIVD?

     denk eens na voor je zulke grote onzin op internet plempt :S

     1 likes
     • Hij hoort zich niet in dat soort kringen te bewegen. punt. Smaad? suggestie? Lijkt me niet. Dat vvd’rs wegkomen met dingen waar wij voor veroordeeld zouden worden is een feit. Fred teeven, Joris demmink, opstelten etc. Met die hoeveelheid getuigenverklaringen waren jij en ik al lang veroordeeld. Als je lid bent van die club kom je overal mee weg. Onderzoeken gesaboteerd en bewijs dat kwijt gemaakt word. Neem bijv Jos van Rey de laatste in een lange rij vvd criminelen, 240 uur taakstraf. Ieder ander mens zou een lange gevangenis straf krijgen. Georganiseerde misdaad is het.

      2 likes
     • Waar zeg ik dat de hele vvd dat doet? Stel alleen dat ze chantabel zijn doordat ze crimineel zijn.. Justitie IS vvd, dat is nou juist het hele probleem. Die club heeft de laatste drie decennia dat hele departement gekoloniseerd. Er is geen partij die zoveel veroordelingen op zijn conto kan schrijven. ben geen cursus nodig om te weten dat de bezem erdoorheen moet…

      2 likes
     • kinderen neuken op werkbezoek is geen smaad nee? mag jij me even vertellen, met het bewijs, wanneer het is gebeurd.

      dat je geen fan bent van een partij kan dat, maar dit soort onzin en harde beschuldigingen de wereld inslingeren zonder enige bron is gewoon smaad. punt.

      1 likes
     • Een agent, twee man recherche, 4 gevangenis directeuren, een chauffeur en slachtoffers.. Dat is voor mij voldoende. Die spelen geen toneel dunkt me. Een onderzoek dat vanuit justitie gesaboteerd word.
      Vervolgens wacht men jaren met onderzoek, het is mij wel duidelijk.
      Er zijn genoeg aanwijzingen voor een internationaal pedonetwerk dat zich in overheden bevind. In Engeland komt de rotzooi ook naar buiten. Het zal hier niet anders zijn. Zo houd men elkaar loyaal.

      1 likes
     • Ik vraag nogmaals de bron…

      1 likes
     • Dus hierom neukt volgens jou Rutte en de rest van de VVD jongetjes op werkbezoek???

      Goede conclusie man, iets met iedereen over één kam scheren…

      Geheime onderzoeken zijn heus niet bekend bij de minister van Justitie hoor, misschien tijd voor een cursus politicologie?

      1 likes
 6. Elkekeerdateindedatmaarnietkomt

  Beetje vaag dit. Weet je met hoeveel mensen Rutte in de loop der jaren op de foto is gegaan?
  Daar zit altijd wel iemand tussen die niet helemaal zuiver is.

  4 likes
  • Er is wel duidelijk sprake van een trend. De vvd is mij iets te vaak betrokken met dit soort gajes.

   4 likes
   • Hoop maakt z'n eigen magie

    Door het Aquariustijdperk blijft niets, maar dan ook niets meer verborgen.
    Alles komt in de openbaarheid.

    Het is veel beter om iets zelf naar buiten te brengen, als je iets te verbergen hebt.
    Dan toon je nog wat karakter.

    4 likes
 7. Soort zoekt soort

  11 likes
 8. Neeee toch.
  Ging Rutte op handelsmissie?
  Nou jaaaaaa, foei.
  En waren daar dan ook nog handelsmensen?
  Hemeltjelief.
  Dat moet een complot zijn.
  Dit zijn zowat de meest belangrijke mensen ter wereld.
  Misschien zijn ze samen wel de baas over de holle aarde.

  7 likes
 9. Haha… Bekir K. Waar zou die ‘K’ toch voor staan? Oh ja, ‘Kaan’ Holding. Bekir Kaan dus.

  Ok, los van het feit dat Rutte aangemerkt kan worden als een crimineel, vind ik wel dat hij niet steeds even van te voren snel een check kan doen met wie hij op de foto gaat.

  2 likes
 10. Doordat de huidige regering totaal geen ruggengraat heeft is dit land verkocht aan het buitenland. Over een aantal jaar moeten wij ons aanpassen en schikken naar islamitische regels opgesteld door het buitenland. Besef wel wat dit voor gevolg heeft voor de Nederlandse samenleving. De “anders denkende” zullen uw leven drastisch gaan veranderen.

  3 likes
 11. Er wordt hard gewerkt aan de terugkeer van Gulen uit zijn ballingschap . Die Erdogan heeft van iedereen poen in zijn zak en denkt dat iedereen het heen en weer kan krijgen. Hij moet de Bosporus dichthouden voor/tegen de Russen en de vluchtelingen. Hij is niet zo pro-Israël als iedereen denkt, daarom moet hij verdwijnen. Amerika en Israël -90% van de Software voor de wapenindustrie wordt in Israël bedacht en gemaakt, leven allang niet meer van de sinaasappelen , verkopen wapens, daarna krijg je een dolk in je rug. Onbetrouwbare volkeren, als deze bestaan.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nederland

Terwijl Nederland kampt met schreeuwend woningtekort, wordt op deze plek een luxe woonwijk voor asielzoekers uit de grond gestampt

Nederland heeft een schreeuwend tekort aan woningen. ...

gepensioneerde

Gepensioneerde ic-arts luidt noodklok: ‘Lucht in ziekenhuis dodelijk voor coronapatiënt’

De gepensioneerde ic-arts Jacob de Leeuwe luidt ...