CoronaMens en Dier

EU-baas Ursula von der Leyen krijgt Great Reset-award uitgereikt

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!

De Bill & Melinda Gates Foundation heeft een award uitgereikt aan voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen voor haar ‘buitengewone inzet’ voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, ook wel de Great Reset-doelen genoemd.

De Gates Foundation heeft Von der Leyen uitgeroepen tot één van de vier winnaars van de zogeheten Goalkeepers Global Goals Awards. De overige winnaars zijn Radhika Batra, medeoprichter van Every Infant Matters; Zahra Joya, een journalist uit Afghanistan; en Vanessa Nakate, een klimaatactivist uit Oeganda.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Grote eer

De uitreiking werd gepresenteerd door Bill Gates en zijn ex-vrouw Melinda French Gates. Von der Leyen werd geprezen voor haar rol bij de aankoop en verspreiding van coronavaccins.

“Het is een grote eer om deze award te ontvangen,” zei de EU-baas. Ze droeg de award op aan de miljoenen Europeanen die ‘ons allen hebben geholpen om door de pandemie te komen’. “Van de wetenschappers, die de levensreddende vaccins hebben ontwikkeld, tot de zorgmedewerkers in de frontlinie. Deze award is ook voor hen.”

Europese OM stelt onderzoek in

Vrijdag werd bekend dat het Europese Openbaar Ministerie een onderzoek heeft ingesteld naar de aankoop van de coronavaccins in de EU. Er is al langer kritiek op de geheimzinnigheid die de Europese Commissie laat bestaan over de miljardencontracten met vaccinmaker Pfizer.

Von der Leyen weigert opheldering te verschaffen over haar onderhandelingen met Pfizer-baas Albert Bourla.

4.8 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Mekaar bewieroken en bewonderen, de misdadigers van deze wereld die ongestraft letterlijk alles kunnen doen wat ze willen. Het braakwater komt me achter de tanden staan als ik haar zelfingenomen smoeltje zie!

Jan 18wheeler
Jan 18wheeler
1 jaar geleden

om te kotsen …. opheffen die tirannieke EU en ieder land weer verantwoordelijk voor zichzelf en ZIJN oorspronkelijke bewoners

Hans van Alphen
Hans van Alphen
1 jaar geleden

Ze kan deze beter opdragen aan de mensen die nog sterven gaan aan de prik.

Angelo
Angelo
1 jaar geleden

Lol, je zal maar zo’n verraders prijs uitgereikt krijgen. Nou veel plezier ermee Ursula, je krijgt er nog spijt van..

Back to top button
144
0
We lezen graag je reactie!x