CoronaMens en Dier

EU-baas Ursula von der Leyen krijgt Great Reset-award uitgereikt

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!

De Bill & Melinda Gates Foundation heeft een award uitgereikt aan voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen voor haar ‘buitengewone inzet’ voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, ook wel de Great Reset-doelen genoemd.

De Gates Foundation heeft Von der Leyen uitgeroepen tot één van de vier winnaars van de zogeheten Goalkeepers Global Goals Awards. De overige winnaars zijn Radhika Batra, medeoprichter van Every Infant Matters; Zahra Joya, een journalist uit Afghanistan; en Vanessa Nakate, een klimaatactivist uit Oeganda.

Grote eer

De uitreiking werd gepresenteerd door Bill Gates en zijn ex-vrouw Melinda French Gates. Von der Leyen werd geprezen voor haar rol bij de aankoop en verspreiding van coronavaccins.

“Het is een grote eer om deze award te ontvangen,” zei de EU-baas. Ze droeg de award op aan de miljoenen Europeanen die ‘ons allen hebben geholpen om door de pandemie te komen’. “Van de wetenschappers, die de levensreddende vaccins hebben ontwikkeld, tot de zorgmedewerkers in de frontlinie. Deze award is ook voor hen.”

Europese OM stelt onderzoek in

Vrijdag werd bekend dat het Europese Openbaar Ministerie een onderzoek heeft ingesteld naar de aankoop van de coronavaccins in de EU. Er is al langer kritiek op de geheimzinnigheid die de Europese Commissie laat bestaan over de miljardencontracten met vaccinmaker Pfizer.

Von der Leyen weigert opheldering te verschaffen over haar onderhandelingen met Pfizer-baas Albert Bourla.

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Mekaar bewieroken en bewonderen, de misdadigers van deze wereld die ongestraft letterlijk alles kunnen doen wat ze willen. Het braakwater komt me achter de tanden staan als ik haar zelfingenomen smoeltje zie!

Jan 18wheeler
Jan 18wheeler
3 maanden geleden

om te kotsen …. opheffen die tirannieke EU en ieder land weer verantwoordelijk voor zichzelf en ZIJN oorspronkelijke bewoners

Hans van Alphen
Hans van Alphen
3 maanden geleden

Ze kan deze beter opdragen aan de mensen die nog sterven gaan aan de prik.

Angelo
Angelo
3 maanden geleden

Lol, je zal maar zo’n verraders prijs uitgereikt krijgen. Nou veel plezier ermee Ursula, je krijgt er nog spijt van..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

144
0
We lezen graag je reactie!x