Binnenland

Opvallend veel mensen met geheugenproblemen na ‘coronapandemie’, is dit de reden?

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Sinds dit jaar bezoeken meer mensen de huisarts voor geheugen- en concentratieproblemen, blijkt uit onderzoek van het RIVM en het Nivel naar de gevolgen van de ‘coronapandemie’.

Vooral de groep 45-74 jaar bezocht het eerste kwartaal vaker de huisarts met cognitieve problemen. Het gaat om een stijging van 40 procent vergeleken met 2019. De onderzoekers vermoeden dat de problemen zijn veroorzaakt door corona of de coronamaatregelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Waarom wordt er nou wederom alleen niet naar de experimentele ‘vaccins’ als mogelijke oorzaak van deze geheugenproblemen gekeken?” vraagt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) zich hardop af.

Wat een vooringenomenheid

Statisticus Herman Steigstra merkt op: “Wat een vooringenomenheid weer bij de MSM. Er kunnen allerlei oorzaken voor de geheugenproblemen zijn behalve vaccinatie. Terwijl autopsie overduidelijk spikes afkomstig uit het vaccin in de hersenen heeft aangetoond, waar het verwoestende schade gaf.”

“Een langdurig effect van het coronavaccin kan het natuurlijk niet zijn,” zegt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons sarcastisch.

“‘Mogelijk door corona’. Of toch door de prik?” aldus fysiotherapeut Auke Wagenmakers.

Je hoeft geen genie te zijn

Neuroloog Jan Bonte wijst erop dat vaccinatie met de mRNA-vaccins tot een vasculitis van de kleine bloedvaatjes kan leiden. Daarnaast is de kans op een centrale retinale vene-afsluiting na vaccinatie meer dan twee keer zo groot. De enige reden waarom de afsluiting van dit afvoerend vat opvalt, is omdat je het zicht verliest.

Je hoeft geen genie te zijn om te bedenken dat vaccinatie ook bij andere soortgelijke vaatjes de kans op sluiting vergroot, aldus Bonte.

“We weten dat het spike-eiwit van het vaccin ook in de kleine bloedvaatjes tot expressie komt en eveneens op astrocyten in het brein. En ook spike-eiwit op zenuwcellen wordt al gemeld. Dan is er tenminste één grondig gedocumenteerd geval van een ernstige multifocale hersenontsteking veroorzaakt door de mRNA-vaccins,” somt de neuroloog op.

4.8 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

193 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Neem een prik
Neem een prik
10 maanden geleden

Vriend moest voor zijn werk veel vliegen en dus geprikt worden. Na de tweede kon hij niets meer onthouden. Hersenscan en onderzoeken , niets te vinden. Nu altijd alles moeten noteren en arbeidsongeschikt. Leven naar de kloten.

roro 237
roro 237
10 maanden geleden

Komt door de stikstof en opwarming …….treft vooral bepaalde politici en gaat vaak samen met liegen!

Ton Nuiten
Ton Nuiten
10 maanden geleden

Mark Rutte is zelf toch ook gevaccineerd? Tijdens vele gelegenheden had hij (en dit doet hij nu nog) aangegeven, er over bepaalde onderwerpen, “geen actieve herinneringen” aan te hebben. Zo kunnen we zegen dat het bewijs dat geheugenproblemen inderdaad aan die vaccins toe te schrijven zijn…

Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
10 maanden geleden

Zullen we het een naam geven.
Het rutte syndroom

Back to top button
193
0
We lezen graag je reactie!x