Homepagina » Financieel » Lord Rothschild waarschuwt dat Nieuwe Wereldorde in gevaar is. Is dit het begin van het einde?
Lord Rothschild waarschuwt dat Nieuwe Wereldorde in gevaar is. Is dit het begin van het einde?

Lord Rothschild waarschuwt dat Nieuwe Wereldorde in gevaar is. Is dit het begin van het einde?

De Nieuwe Wereldorde is in gevaar, aldus Lord Rothschild. De financiële elite is bang voor de ineenstorting van haar machtssysteem.

In 2014 waarschuwde Rothschild nog dat ‘de geopolitieke situatie het gevaarlijkst is sinds de Tweede Wereldoorlog’.

Een jaar later waarschuwde Jacob Rothschild voor het ‘grootste monetaire experiment in de geschiedenis’. Hij doelde hiermee op de kwantitatieve verruiming.

Te hoog

Rothschild vindt dat waarderingen historisch gezien te hoog zijn, als gevolg van jarenlange lage rente en kwantitatieve verruiming door centrale banken.

Het gevaar van handelsoorlogen, vooral tussen China en de Verenigde Staten, is een gevaar voor markten, stelt hij.

In plaats van samenwerking, zoals na 9/11 en in 2008, ziet hij nu rivaliteit en vijandigheid tussen de grote landen van de wereld.

De iconische bankiersfamilie merkte op dat de huidige cyclus in zijn tiende positieve jaar is. “Dat is de langste cyclus ooit.”

Grote beurscrash

Rothschild is bezorgd dat deze cyclus op zijn einde loopt. Met andere woorden: men verwacht een grote beurscrash.

Hij is verder bezorgd over ‘geopolitieke problemen zoals de Brexit, Noord-Korea en het Midden-Oosten, in een tijd waarin het populisme wereldwijd in opkomst is’.

Dergelijke ontwikkelingen zijn een bedreiging voor de financiële elite. In steeds meer landen komen partijen aan de macht die deze parasitaire wereldelite willen bestrijden.

De financiële elite is bang dat op een bepaald moment zeven miljard mensen ontwaken en beseffen dat ze worden kaalgeplukt door een klein clubje dat alleen maar bezig is haar rijkdom te vergroten en invloed uit te breiden.

Begin van het einde

Daarom doet deze elite er alles aan de bestaande wereldorde zo goed mogelijk in stand te houden en worden mensen die een bedreiging vormen voor de status quo op alle mogelijke manieren aangevallen.

De waarschuwingen van Lord Rothschild zijn een oproep om het huidige systeem in stand te houden en te beschermen.

Er zijn echter steeds meer mensen die hier een stokje voor steken. Is dit het begin van het einde van de Nieuwe Wereldorde?

[Contra Magazin]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • JanB schreef:


  – We have bigger and bigger houses, but less and less family.
  – We have more degrees than ever, but also less sense than ever
  – We know it all with our knowledge, but no more judgement
  – We have all the medicin from the world, but less healthiness
  – We have been to the moon and back, but can´t cross the street to meet our neighboor
  – We have computer to hold all the information, but communication is no more
  – We have become long on quantity, but short on quality
  – These are the times of fast foods but slow digestion
  – Man get taller but shorter in character
  – Better profits and economic growth ever, but no more trust and relationships. There is much in the window but nothing in the room.

  THe paradox of the Dalai Lama.

  55 likes
 • weg met ons schreef:

  Vreemd verhaal, te meer omdat juist deze Rothschild en zijn hele psychopathische aanhang tot aan de Bilderberg leden degene zijn die er voor hebben gezorgd dat beurzen crashen en weer vollopen met geld gecreëerd uit het niets en dat alles door henzelf georganiseerd. Zelfs 9/11 en het geblaat over een nieuwe wereld orde is alles het werk van en door Rothschilds en kompanen bedachte idioterie.

  Als Rotschild spreekt is er zekers wat aan de hand, maar ik denk daarbij liever het tegenovergestelde van wat dit soort oreert.

  Als een vos die met z’n poot mank trekt en doet alsof hij gekwetst is, dan is het oppassen geblazen.

  Dat de beurzen een tien jaars rally laten zien is zeker een reden tot hele grote bezorgdheid. Dit soort rally’s duren meestal 6 jaren. Zelfs de kunstmatig aangewakkerde rally van 1929 was nog niet zoals de huidige, wat er na die rally gebeurde is duidelijk en was een ramp, kun je nagaan wat er na dit feest van gratis geld en iedereen (weer) een hypotheek gaat komen.

  https://slimbeleggen.com/trends/4-experts-waarschuwen-voor-de-grote-beurscrash-van-2020/

  26 likes
  • Rikk schreef:

   Jippie het gaat zo goed met de economie. Nederland is zelfs het beste jongetje van de klas in Europa.
   Als we geld gaan lenen krijgen we er zelfs nog geld bij tegenwoordig, hup snel wegen gaan bijbouwen en steden volplempen met nieuwe wijken erbij.

   Er is ook helemaal geen armoede meer en iedereen heeft meer dan genoeg nu met al dat gratis geld.
   Geen voedselbank meer te bekennen en deurwaarders zijn ook uitgestorven.
   Laten we met z´n allen fijn tevreden zijn. Lekker slapen, meneer Rutte regelt het allemaal voor Ons.

   25 likes
 • Marduk's Revenge schreef:

  De dag dat ze de bankiers ALLEMAAL arresteren en hun bezittingen aanslaat is de dag dat er VREDE kan zijn op deze planeet!

  Serieuze bullshit hierboven alles wat geschreven staat is het scenario draaiboek van die zelf uitgeroepen elite!
  Die satanisten moeten altijd op voorhand hun plannen onthullen moet volgens magie kaballah is zwarte magie van de ergste graad!

  Ik refereer hier voor de kenners naar die NWO tarot kaarten, ze moeten altijd aankondigen wat ze gaan doen en zo werkt hun zwarte geldmagie en lukt het hen keer op keer van te winnen

  26 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   Aansluitend nog even:

   deze vorm van magie kan doorbroken worden en eigenlijk héél simpel,
   MAAR vermits dat die rothschilds alle financiële markten bezitten, alle kranten, tv stations soc media dan alle banken + alle mogelijke politici, advocatuur en justitie ook nog eens bezitten en alles anders wat je maar kan inbeelden…. kan je niets doen of het verbreken want zolang je niet op het niveau level van die rothschilds kan terug vechten door het bv te counteren wat ze zeggen via hun kanalen (werd/word nooit gedaan) kan je die mindcontrole magie NIET verbreken, die rothschilds hebben monopoly op alles daarom kan je ze niet verslaan. D

   11 likes
 • Rikk schreef:

  Zeker is dit het begin van alweer een einde. De andere nieuwe wereldorde (ANWO) zal straks de Sharia omarmen als rechtspraak en daarnaast een flink aantal Chinese miljardairs kennen. Dan zullen we pas echt blij worden met z´n allen en voelt ieder zich bevrijd. Weg met die verfoeide democratie, marktsysteem en trias politica.

  25 likes
 • Typhoon schreef:

  Er is maar 1 man dat tegen ze vecht
  En dat is ERDOGAN!

  Econimische oorlog is bewijs ervan.
  Erdogan is tegen hoge rente. Is tegen Rente Lobby!

  Het is niet meer met proxy armies zoals pkk of isis maar rechtstreeks met Amerika.

  De antichrist MOET met zijn leger in het midden oosten komen!

  Als die zijn verslagen dan gaan we de elite vervolgen.
  In welke bunker ze ook zitten….

  15 likes
  • Silbereye schreef:

   Ik zou het je willen helpen hopen, alhoewel er wordt gezegd en geschreven dat Erdogan een buitensporig paleis voor zichzelf heeft laten bouwen en daarmee dus het kapitaal/aardse rijkdommen niet schuwt.
   Maar ook het onderdrukken van mensen waarvan de religie niet de zijne is maar evenzo mensen geschapen naar Gods evenbeeld, gijzelt.
   Omreden landgenoten welke in vrijheid buiten zijn bereik zijn te kunnen elimineren.

   De Irak oorlog begon ook met gijzelen door de overheid van westerse burgers een gebeuren wat altijd word vergolden en tot langdurige onomkeerbare situaties leid.

   Wederom zeg Ik u, het is gemakkelijker, dat een kameel gaat door het oog van een naald dan dat een rijke het Koninkrijk Gods binnengaat.

   4 likes
  • J. Hofmans schreef:

   Nou nee hoor. Er zijn meer leiders/landen die dat doen. Maar Erdogan gaat em het hardste voelen, dus hoor je hem ook harder… goed van hem overigens, maar het klopt dus niet wat je zegt. Turkije heeft namelijk geen serieuze bronnen.

   3 likes
 • Louise schreef:

  Flauwe kul verhaal deze formulering kan iedereen zo neer zetten, klopt niks van….
  Behalve dat we worden voorbereid op de grote financiële klap……..maar dan via een omweg , alsof Rothschild zich met deze zaken bezig zou houden……

  8 likes
 • Aradhel schreef:

  “De Nieuwe Wereldorde is in gevaar, aldus Lord Rothschild. De financiële elite is bang voor de ineenstorting van haar machtssysteem.”

  Tik tak tik tak tik tak….

  11 likes
 • Jer schreef:

  Achter de schermen wordt er hard aan gewerkt de cabal op te ruimen door Kim en haar team van de Manna World Holding Trust.

  De reden waarom we nog geen vooruitgang zien is dat alles intern gebeurd oftewel de ”internal war”. De meeste mensen zoeken altijd naar het externe, het buiten zichzelf zoeken en van: ”Dit is niet gebeurd en dat is niet gebeurd”. Dat is de verkeerde kant opkijken. Wanneer we de internal war gewonnen hebben, dan begint alles op externe niveau te ontvouwen en gaan we het pas zien. Alle geheime worden dan via een wereldwijde uitzendingen op TV onthuld en dat gaat niet binnen enkele jaren, maar al binnen enkele maanden/weken gebeuren.

  Kim en haar team winnen de ‘’internal war’’ op alle niveau’s tot zelfs in de andere dimensies. Het enige wat de cabal nu nog kan is heel veel dingen blokkeren, omdat ze wanhopig zijn. De Quantum System is enkele maanden ingevoerd door Kim en alles wordt voor de cabal geblokkeerd, omdat het Quantum System op basis van DNA iedereens intenties ziet. Als je slechte intenties hebt en je wilt van het volk gaan stelen en vele andere onmenselijke praktijken, dan wordt de toegang tot je geblokkeerd. Daarom dat de elite nu buitenspel worden gezet en alleen nog maar dingen kunnen blokkeren uit wanhoop. Helaas gebeurd dat stelen waaronder belastingen en andere dingen nog gedaan, maar daar word nog hard aan gewerkt. Op een gegeven moment worden belastingen en andere dingen afgeschaft.

  Al het gestolen geld dat in bezit was van de cabal is naar de Fondsen gegaan van de Manna World Holding Trust. Wanneer de tijd er rijp voor is, dat de cabal opgeruimd is, dan kunnen de Fondsen aan de bevolking gegeven worden en wordt iedereen ook financieel gesteund. Na verloop van aantal jaren zal geld voorgoed verdwijnen.

  In het geheim is de Manna World Holding Trust bezig met een project om een globale hoge snelheidstrein aan te leggen die iedereen met elkaar over de hele wereld moet verbinden. De trein zal gebruik maken van antizwaartekracht en nulpuntenergie. De trein zal als het ware je van Europa naar Azie en Amerika brengen in een tijdbestek van een uur of minder. Dit zal ook hele grote veranderingen en voordelen meebrengen in de handel. Dit project is nu nog geheim, maar zal met verloop van tijd wanneer we de strijd gewonnen hebben tegen de cabal uitgerold worden.

  Ik kan nog zoveel dingen vertellen, maar daarvoor moeten jullie echt de Truth, Honor & Integrity Shows van Thomas Williams gaan luisteren. Krijg je ook beter beeld wat er achter de schermen gaande is.

  4 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   geloof je e nou echt in dit verhaal???
   Hahahaha die Kim zou machtiger zijn dan de rothschilds en die Thomas kan dat allemaal uitzenden??? whahaha sorry indien er iets van waar was dan was die Tomas allang uitgemoord met zijn Kim.
   Dit is alternatieve media vanuit fantasyland!
   Mijn god dat je hier in trapt!

   4 likes
 • Schaap schreef:

  Laat maar klappen. Uiteindelijk komen ze erachter dat geld of goud niet te eten is.

  7 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Kan, maar dan staat er een andere clan, familie, groep dieven klaar met een oh zo gunstig systeem voor de mensheid..

  6 likes
 • marcelleke schreef:

  Zó leren de gekken, maar zij dwalen …

  2 likes
 • Frans schreef:

  Drol Rothschild !

  2 likes
 • formidabele schreef:

  Heerlijk zeg, die eeuwigdurende vrede?

  1 likes
 • Marduk's Revenge schreef:

  de UITVINDERS van bankieren en geldmagie zij kunnen niet meer aan hun geld want Kim heeft dat via Manna laten blokkeren??? Man aub Manna = van die elite man man man waanzin dat mensen dit geloven, iemand die waarheden onthuld over de bankiers is 1u later dood.

  Een vraag: Trump stak gans zijn regering vol met joodse rotschild goldman sachs bankiers.

  Leg dat eens uit, gans die regering VS is door bankiers bezet en dan gaat Thomas uitzenden dat die niet meer aan hun geld kunnen??!??? hahahaha
  2é vraag, vanwaar kwam dan recent 700 miljard dollar die de bankiers aan Trump gaven voor defentie????
  Voila gans die Thomas onderuit gehaald, man man man

  1 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   kingdom Manna is een christelijke stroming.
   Vanaf Manna world viel weet je genoeg!
   Opnieuw mindcontrole onder christelijke normen.

   Toch raar hé hoe Thomas OORVERDOVEND stil is ZWIJGT over Trumps goldman sachs bankiers die de VS regering vormen, NOOIT enig woord erover dat gans de rothschildaanhang de regering van die VS is …
   RAAR hoe Thomas NOOIT zion schoonzoon Kushner vernoemd die voor die rothschilds werkt zijn gebouw op 666 fifth avenue kocht Kushner voor het drievoudige van waarde VAN DE ROTHSCHILDS vlak voor Trump president werd!
   niets van dit meld Thomas

   KINGDOM MANNA 1

   What do we mean by “rediscover” God’s Kingdom? Learn here as Dr. Myles Munroe explains to Pastor Benny Hinn God’s Original Plan. Be informed. Study to show thyself…Thank you for not taking your gift lightly. Be enlightened.

   https ://www.youtube.com/watch?v=WgbkvMfO9vE

   0 likes
 • Marduk's Revenge schreef:

  defentie moet defensie zijn

  0 likes
 • Rob schreef:

  Ik dacht dat lucifer of satan de baas zou blijven!

  0 likes
 • x

  Check Also

  twitter

  Twitter-hack: ‘Dit is pas het begin’. Hackers wilden pedofilie bij elite aankaarten

  Vannacht is het Twitter-account van PVV-leider Geert ...

  woordvoerder

  Woordvoerder Amerikaanse Gezondheidsministerie: ‘Soros is het echte virus!’ (en Rothschilds ‘hunkeren naar macht’)

  Afgelopen week benoemde president Trump zijn voormalige ...

  >