Binnenland

Vlammend betoog tijdens raadsvergadering: ‘Zeg nee tegen de Self Destruction Goals van Agenda 2030’

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!

Kwaad doet zich graag voor als het goede. Zo beweegt het kwaad goede mensen in de richting van zijn doelen. Jurist en psycholoog André Rozendaal noemde dinsdag tijdens de raadsavond in de gemeente Horst aan de Maas als voorbeeld de Sustainable Development Goals (SDG’s) van Agenda 2030.

Die zijn bedacht om mensen te ontdoen van hun mensenrechten, betoogde Rozendaal. Yuval Noah Harari zei al eens zonder blikken of blozen dat mensenrechten niet bestaan. Hij ziet mensen bovendien als ‘useless eaters’. “Veel gestoorder kan het volgens mij niet worden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De SDG’s zullen leiden tot het afnemen van ons eigendom. Ons leven zal tot in de kleinste details worden gemonitord. Denk hierbij aan restricties op het gebied van energieverbruik, maar ook beperkingen van wat we mogen eten, drinken en kopen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen walgelijk morbide grap

Alles wordt digitaal bijgehouden. Koopt u iets, dan wordt het vastgelegd en afgetrokken van uw voorwaardelijke CBDC-budget of CO2-krediet. Wonen doet u op 15 minuten fietsafstand van het aan u toegewezen werk.

En mocht u oud of te gebrekkig worden, dan is euthanasie gelukkig direct voorhanden. Het is namelijk de beste en meest vriendelijke oplossing voor uw welzijn en dat van toekomstige generaties.

Rozendaal maakte hier geen walgelijk morbide grap. In Medisch Contact vroeg emeritus hoogleraar Johan Mackenbach of we nog wel moeten inzetten op levensverlenging, omdat ‘ieder extra levensjaar van huidige generaties de ruimte voor volgende generaties beperkt’.

De meest duistere periode van onze geschiedenis

“En zou het niet helpen als er een voorhoede kwam van mensen die vrijwillig afzien van zorg met te groot milieubeslag, en daarmee van pijnvermindering, levensverlenging en andere gezondheidsbaten, zoals er al mensen zijn die vrijwillig afzien van vlees en vliegvakanties?” vroeg Mackenbach.

Dit soort ideeën en opvattingen doen mij denken aan de meest duistere periode van onze geschiedenis, benadrukte Rozendaal.

Self Destruction Goals

Hij riep de gemeenteraad op om niet langer mee te werken aan deze Agenda 2030. “SDG staat als u het mij vraagt voor Self Destruction Goals. Als u nog gelooft de aarde te redden op deze manier, dan bent u het slachtoffer geworden van tientallen jaren psychologische beïnvloeding en angstpropaganda vanuit politiek, media en onderwijs.”

“Ik vraag u dringend deze dodemansrit te stoppen om vervolgens te bouwen aan een samenleving op fundamenten van vrede, vrijheid, wijsheid en waarheid. En dat begint met nee zeggen tegen de Self Destruction Goals van Agenda 2030.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 241 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 maand geleden

Klare taal,en zo is het.
Dus alle gemeentes hier niet aan meewerken.
Denk aan je familie, kinderen en kleinkinderen.
Alles wat er verteld word door regering, media zijn leugens laat je niet beïnvloeden.

Aalt
Aalt
1 maand geleden

Bravo 👏 voor deze man. Hopen dat er meer volgen om zich uit te spreken.

Henk
Henk
1 maand geleden

Een voorstel voor deze lieden, Verbeter de wereld en begin bij je zelf.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Dat heet nu Man en paard noemen

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x