Homepagina » Binnenland » Oranjes weigeren de tandarts te betalen en ontduiken belasting in Argentinië. De andere kant van het koningshuis
Oranjes weigeren de tandarts te betalen en ontduiken belasting in Argentinië. De andere kant van het koningshuis

Oranjes weigeren de tandarts te betalen en ontduiken belasting in Argentinië. De andere kant van het koningshuis

Koning Willem-Alexander begon dit jaar met een flinke verhoging van zijn toch al royale (en belastingvrije) inkomen.

Nu blijkt dat ook rekeningen die op het bordje van de Oranjes komen, simpelweg niet worden betaald.

Zo verwachten zij van de koninklijke tandarts, Hans Beekmans, dat hij niet voor zijn diensten wordt betaald, blijkt uit een audiofragment dat is gepubliceerd door de Volkskrant.

Blij mag zijn

Daarin zegt Jan Mulder dat de Oranjes vinden dat hun tandarts al blij mag zijn dat hij hun koninklijke tandarts is.

“Het koningshuis wil ook niet graag betalen. Je moet als tandarts blij zijn dat je hen mag behandelen,” klonk het.

Enkele dagen geleden bleek nog dat koningin Maxima belasting ontduikt in Argentinië.

Broer

De Argentijnse onderzoekswebsite El Cohete a la Luna berichtte dat onze koningin niet de juiste waarde van haar bezittingen rondom Bariloche opgeeft.

In 2009 kochten Willem-Alexander en zijn vrouw een aantal percelen grond in de Argentijnse provincie Rio Negro, nabij het bekende ski-oord Bariloche.

Hoewel er 3000 hectare grond op naam van Maxima staat, kocht haar broer Martin Zorreguieta in eerste instantie de helft.

Bemoeienis omzeilen

Op die manier omzeilde Maxima bemoeienis van autoriteiten bij de aankoop van een groot stuk grond binnen het grensbewakingsgebied.

Bovendien staan er negen vakantiehuizen op de stukken grond, maar staat er slechts één klein gebouwtje in de boeken, wat betekent dat Maxima de door haar verschuldigde belastingen over het Argentijnse bezit niet zou betalen.

[Quote]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Herman de Graaf schreef:

  Belasting heffen is in de praktijk gelijk aan afpersing door de Overheid.
  Onze Koningin laat zich kennelijk niet afpersen.
  Dapper.
  Dat verdient navolging.

  30 likes
  • walter schreef:

   Dan is de cirkel weer rond ! In Bariloche zitten heel veel ex Nazi kopstukken en hun nazaten. Wist niet dat ze daar (het koningshuis) belangen hadden. Valt dus op deze manier op zijn plaats.

   19 likes
 • Markus schreef:

  Het ligt niet aan de rijken dat er zoveel armen zijn.
  Het ligt aan de armen zelf dat ze hun rechten af laten pakken….
  FIGHT for your RIGHTS!!!

  41 likes
 • guido schreef:

  Ik geef Willem gelijk je moet blij zijn om mij GUIDO te knippen, mijn tanden mogen behandelen, en mijn lichaam mogen te behandelen. IK stop vanaf vandaag dan ook met om maar alles te betalen. kom op zeg ze moeten blij zijn dat ze MIJ mogen behandelen.

  37 likes
 • math schreef:

  Jaarcijfers van Shell 2018 nettowinst van 20miljard. De Oranjes kunnen weer 5 miljard toevoegen aan hun kapitaal. ( 25% grootdeelaanhouder Shell ). Kon het niet laten dit even te vermelden.

  29 likes
 • michel de la rie schreef:

  Naast onze huidige regering zijn er geen grotere boeven denkbaar dan het huis van oranje.

  26 likes
 • H.J. schreef:

  Nederland heeft helemaal geen Koningshuis, het is een Duitse Familie woonachtig in Nederland.

  26 likes
 • marcel Koningen schreef:

  Het op deze al eeuwen oude manier van geld verzamelen gebaseerde kapitaal van deze Duitse en die andere Engelse eeuwen oude familie zit zo goed verstop wereldwijd dat men er niet achter kan komen wie van de twee familie’s nu precies de rijkste is van de twee volgens onderzoekers.Een tante van mijn die prof.economie was op de universiteit van Mitchican vertelde mij in de jaren negentig dat uit onderzoek van hun bleek dat de oranjes bijna de helft van Florida bezaten in die tijd en ze zei er toen bij dat ik mijn geen illusies moest maken over hun ongelofelijke rijkdom.Dat doe ik dus ook nooit meer.Uit ander onderzoek blijkt dat de Engelse tak b.v een heel groot gedeelte van Manhattan bezit .Dit is allemaal niet zo verwonderlijk aangezien deze familie’s eeuwen lang de staats inkomens hebben afgeroomd op een mafia achtige manier met veel geweld en vermoorden van tegenstanders, over de hele wereld aan genocide deden en kapen van andermans koopvaardij schepen en diefstal van grond waar andere mensen opleefde ,grondstoffen waar zij geen recht op hadden zich toe-eigende . mensen,dieren en dingen dus als producten zien die je gebruikt voor jezelf zoveel als maar kan waar en wanneer dan ook.De totale minachting ten opzichte van normale mensen is hemeltergend .
  En nu koffie,Mvrg,Marcel

  25 likes
 • weg met ons schreef:

  Ooit was de kleur oranje verwerkt in de Hollandse ‘driekleur’, daarna werd deze vervangen door de kleur ‘bloedrood’. Deze bloedrode kleur weerspiegelde eerder de waarheid? En is deze familie nog wel echt van Orange?

  De kleur oranje was de oer Hollands trots,. Niet dat de royals zich ooit druk hebben gemaakt om het volk, maar de royals hebben net als Vernederland toch wel een nieuw dieptepunt bereikt. Het is openlijk het volk afmaken en beroven tot de burger bleek ziet en dat zonder oranje blosjes op de wangen van schaamte te krijgen.

  Ongelooflijk hoe openlijk de royals hun toekomst veilig stellen, maar het autochtone volk voor miljarden wordt getild en ze toch iedere keer weer zwaaiend met vlaggetjes op straat verschijnen. Wat dat betreft geef ik de royals gelijk: pakken/roven wat je kunt, want het volk moedigt je aan.

  Etisch en moreel gezien zijn we bij alles allang verloren en is het tegenwoordig zelfs een must, een spel en wedstrijd, om en door verdorven te zijn. Vrijelijk moordenaars in het MO steunen en binnenhalen van allerhande buitenlands gespuis en deze rijkelijk voorzien van alles gratis ten koste van anderen en openlijk roven en minachten van de burger, het schijnt alles te kunnen, meer dan men in nachtmerries had kunnen dromen. Het zijn echter duidelijke voortekenen van een toekomstige totale ondergang.

  22 likes
 • salvar schreef:

  @weg met ons
  nee ze zijn niet van de oranjes.
  als je geen nakomelingen heb dan moet er zomaar iemand neergezet worden en dat is gebeurd nadat willem van oranje neergeschoten was en die was niet getrouwd.
  deze lieden die weten precies hoe ze het geld (ons geld) moeten wegsluizen naar engelse eilanden of zoals belasdting ontduiken etc. etc.
  en nu weet je gelijk dat we alleen maar slaven zijn niety meer en niet minder.
  we mogen blij zijn dat we nog een redelijk leven hebben gehad na de oorlog maar het scenario kan maar veranderen dus wees op je hoede.
  vraag het maar aan lachebekje die weet het.

  22 likes
 • Sesam schreef:

  Blauw bloed krijgt geen blauwe envelop?

  21 likes
 • Schaap schreef:

  Om redenen die ik hier niet zal vermelden ben ik al jaren klaar met dat zgn “koningshuis”.

  20 likes
 • Johan schreef:

  Wanneer ik kritiek heb op de ongelijke verdeling (koningshuis), krijg ik vaak het verwijt dat ze (Maxima en Alex) wel hard werken ‘hoor’… Tja, ik werk ook heel hard samen veel Nederlanders, maar ik moet wel zelf m’n tandarts betalen en wanneer ik een onschuldig foutje maak in m’n belastingaangifte krijg ik meteen een boete (niet over te corresponderen). Er wordt gezegd dat ons koningshuis een voorbeeldfunctie heeft en dat ze altijd zo begaan zijn met ons tijdens crises en vooral altijd zo’n ‘warme’ kersttoespraak. In wezen hebben ze al het gevoel met de samenleving verloren. Door lidmaatschap van allerlei genootschappen (zie de kruisjes en medailles op hun borst) denken ze dat ze boven de mensheid staan. Übermensch, of ga ik nu te ver? En zolang er nog heel veel Nederlanders zijn die hierin geloven (als in Jezus, Boeda of Mohammed) zal er niet veel veranderen, dus ja, zolang wij het tolereren zijn we de verliezers door eigen schuld. En voor uzelf, gedenk dat ook zij gewoon op de wc zitten te kakken.

  18 likes
 • Kalki schreef:

  Het koningshuis is nog hebzuchtige dan de rest van de wereld.

  17 likes
 • Carlo schreef:

  hoezo koninklijk huis, het bestaat niet eens, het is nog steeds bataavse republiek, ze zijn neergezet en niet gekozen of wat dan ook, hebzuchtige lui zijn het met een schijnheilige lach net als Ruttte, maar daar oefenen ze blijkbaar zeer veel voor.

  15 likes
 • Ron schreef:

  En genereren speciale belasting overeenkomsten met buitenlandse firmas om belastingen te ontduiken in hun moederland mits een dotatie stortend op de rekening van het paleis. Nederland als belasting paradijs.

  14 likes
 • Bewust schreef:

  WA betekent ook wettelijk aansprakelijk . De gaswinning uit Groningen doet de aarde beven en de huizen scheuren . Ook het koningshuis vaart er wel bij . Elke seconde ontvangt WA 100 euro . Eén X diep zuchten en weer uitblazen en hij kan de tandarts een ruime fooi geven …..Als hij echt begaan is met het volk kan er wel van teruggegeven worden , toch ? De krent !

  13 likes
 • mike schreef:

  Hummm, was Bariloche niet ook de plek waar veel Nazi’s naartoe zijn gevlucht na WOII?
  Een bijna compleet Duitse stad in Argentinië. (…en Oostenrijks/Hongaars, Zwitsers, Noord-Italiaans)

  12 likes
 • Visser schreef:

  Heb ooit een stamboom gezien. Dat willem en max inteeld zijn. Ze zouden terug te herleiden zijn tot 1 verwekker pieter halbach 1634-1686.

  4 likes
 • Als je nu echt ergens over wilt klagen ga dan eens inzoomen op het te grabbel gooien van onze pensioenen, dan heb je het pas over veel geld. Niemand gaat de ogen open dat we straks geen pensioen meer hebben daar alle gelden zijn verkwanseld aan Brussel. Grootste schandaal van de eeuw en niemand valt het op. Let goed op!! U heeft straks geen pensioen meer!!!!

  9 likes
 • jolo schreef:

  Oranje, dat kanje?

  8 likes
 • Jeff schreef:

  Tja, lijkt me handig als de tandarts het geld vooruit vraagt. Daar wordt ie nog veel blijer van. Belasting ontduiking gebeurd van laag tot hoog. Uiteindelijk krijgen ook zij, wat ze toekomt, want de rekening wordt altijd betaald.

  6 likes
 • Wil schreef:

  Ze doen ook goede dingen toch? liefdagiheids enz. maar zoals ik hier lees van geroofd geld!
  Dus eigenlijk zijn het moderne Robin Hoods

  3 likes
 • Bataaf schreef:

  Tijd om weer terug te keren naar een republiek.
  De Nerderlanden zijn nooit democratischer geweest dan toen.
  1814 het jaar van de complete overname.

  En dan zijn er hier nog droppies die deze vampieren steunen?

  5 likes
 • Mike schreef:

  Revolutie!!!! Weg met het koningshuis!!! En de Nieuwe Bataafse Republiek uitroepen. En het oude koningshuis lekker kraperen op straat. En vervolgens vastzetten in vluchtelingendetentie en wegsturen naar Argenentinie en…. wat deeed papa Zorreguitta ook alweer met zijn regering??

  5 likes
 • PREDATOR schreef:

  Iedereen hetzelfde loon.We hebben elkaar ook immers nodig.Een metselaar heeft een tandarts nodig…maar een tandarts heeft ook een metselaar nodig..
  Like the old days

  3 likes
 • dna schreef:

  Bernard was een prins van de duisternis die aleister crowley rare dingen uit spookte. Ze worden allemaal opgeleid in zwitserland, ook kim jong, bernard etc. Zwitserland bestaat niet eens zo lang. Putin ging op leuk feestje daar naar toe. Ik schrik hoe weinig jullie hier echt weten.

  4 likes
  • Henk Azie schreef:

   Blijkbaar te weinig inderdaad, heeft U links waar we wijzer kunnen worden?

   0 likes
  • Liesa schreef:

   Denk dat jij de enige bent die echt weet wat er speelt. Ben t helemaal met je eens.. klopt ze zijn allemaal opgeleid in zwitserland.. apart land .. geen euro.. en nog veel meer …is ook t enige europese land dat geen last had van de 2e wereldoorlog.. vreemd…of toch niet..ze zouden inderdaad wat meer moeten snuffelen in de geschienis..

   0 likes
 • math schreef:

  Koningin Wilhelmina was in de jaren vijftig al de rijkste madam op aarde. Maar van haar is ook bekend dat het een vrek was die zelfs het wc-papier aan twee kanten gebruikte.

  4 likes
 • H.J. schreef:

  Kijk in onze tijd was/is het: Hendrik / Bernhard / Claus en WA.

  Waar zit het Oranje draadje.

  Kijk Bilderberg is zo goed als zeker: Bernhard / Beatrix en WA.

  Interessant is WA en Bilderberg. Is hij bij de laatste vergadering in Turijn, Juni 2018 aanwezig geweest.??
  De vlucht Argentinië – Baltische staten viel in de zelfde periode.

  3 likes
 • ster schreef:

  Onze Willem heeft behoorlijke kloten moet ik zeggen.

  De Tandarts niet betalen en dan daarna hem met haak en boor weer in je mond laten, komen.

  3 likes
 • x

  Check Also

  koning

  Koning Willem-Alexander doet lacherig over corona: ‘Dat is fake news’

  Gisterochtend was weer de jaarlijkse zomerfotosessie van ...

  koning

  Koning mag miljoenen aan ‘onterecht opgestreken’ subsidie houden: ‘Dit is toch werkelijk absurd’

  Onlangs zeiden drie vooraanstaande juristen in een ...

  >