Binnenland

Oranjes weigeren de tandarts te betalen en ontduiken belasting in Argentinië. De andere kant van het koningshuis

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Koning Willem-Alexander begon dit jaar met een flinke verhoging van zijn toch al royale (en belastingvrije) inkomen.

Nu blijkt dat ook rekeningen die op het bordje van de Oranjes komen, simpelweg niet worden betaald.

Zo verwachten zij van de koninklijke tandarts, Hans Beekmans, dat hij niet voor zijn diensten wordt betaald, blijkt uit een audiofragment dat is gepubliceerd door de Volkskrant.

Blij mag zijn

Daarin zegt Jan Mulder dat de Oranjes vinden dat hun tandarts al blij mag zijn dat hij hun koninklijke tandarts is.

“Het koningshuis wil ook niet graag betalen. Je moet als tandarts blij zijn dat je hen mag behandelen,” klonk het.

Enkele dagen geleden bleek nog dat koningin Maxima belasting ontduikt in Argentinië.

Broer

De Argentijnse onderzoekswebsite El Cohete a la Luna berichtte dat onze koningin niet de juiste waarde van haar bezittingen rondom Bariloche opgeeft.

In 2009 kochten Willem-Alexander en zijn vrouw een aantal percelen grond in de Argentijnse provincie Rio Negro, nabij het bekende ski-oord Bariloche.

Hoewel er 3000 hectare grond op naam van Maxima staat, kocht haar broer Martin Zorreguieta in eerste instantie de helft.

Bemoeienis omzeilen

Op die manier omzeilde Maxima bemoeienis van autoriteiten bij de aankoop van een groot stuk grond binnen het grensbewakingsgebied.

Bovendien staan er negen vakantiehuizen op de stukken grond, maar staat er slechts één klein gebouwtje in de boeken, wat betekent dat Maxima de door haar verschuldigde belastingen over het Argentijnse bezit niet zou betalen.

[Quote]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Belasting heffen is in de praktijk gelijk aan afpersing door de Overheid.
Onze Koningin laat zich kennelijk niet afpersen.
Dapper.
Dat verdient navolging.

marcel Koningen
marcel Koningen
3 jaren geleden

Het op deze al eeuwen oude manier van geld verzamelen gebaseerde kapitaal van deze Duitse en die andere Engelse eeuwen oude familie zit zo goed verstop wereldwijd dat men er niet achter kan komen wie van de twee familie’s nu precies de rijkste is van de twee volgens onderzoekers.Een tante van mijn die prof.economie was op de universiteit van Mitchican vertelde mij in de jaren negentig dat uit onderzoek van hun bleek dat de oranjes bijna de helft van Florida bezaten in die tijd en ze zei er toen bij dat ik mijn geen illusies moest maken over hun ongelofelijke rijkdom.Dat doe ik dus ook nooit meer.Uit ander onderzoek blijkt dat de Engelse tak b.v een heel groot gedeelte van Manhattan bezit .Dit is allemaal niet zo verwonderlijk aangezien deze familie’s eeuwen lang de staats inkomens hebben afgeroomd op een mafia achtige manier met veel geweld en vermoorden van tegenstanders, over de hele wereld aan genocide deden en kapen van andermans koopvaardij schepen en diefstal van grond waar andere mensen opleefde ,grondstoffen waar zij geen recht op hadden zich toe-eigende . mensen,dieren en dingen dus als producten zien die je gebruikt voor jezelf zoveel als maar kan waar en wanneer dan ook.De totale minachting ten opzichte van normale mensen is hemeltergend .
En nu koffie,Mvrg,Marcel

guido
guido
3 jaren geleden

Ik geef Willem gelijk je moet blij zijn om mij GUIDO te knippen, mijn tanden mogen behandelen, en mijn lichaam mogen te behandelen. IK stop vanaf vandaag dan ook met om maar alles te betalen. kom op zeg ze moeten blij zijn dat ze MIJ mogen behandelen.

Markus
Markus
3 jaren geleden

Het ligt niet aan de rijken dat er zoveel armen zijn.
Het ligt aan de armen zelf dat ze hun rechten af laten pakken….
FIGHT for your RIGHTS!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x